Foto Credit: Uncutnews.ch

De afgelopen jaren hebben we talloze nieuwslezers plotseling zien instorten tijdens een uitzending. Over de hele wereld. Het heeft niets te maken met hypoglykemie, zoals vaak wordt beweerd, zegt cardioloog Peter McCullough.

Het is POTS, het posturale orthostatische tachycardiesyndroom, zegt hij. “Ik zie het elke dag in mijn praktijk.”

Bij mensen met POTS reageren de bloedvaten niet adequaat op het vasoconstrictiesignaal. Als gevolg daarvan hoopt het bloed zich op in de onderste helft van het lichaam. Te weinig bloed bereikt de hersenen, met alle gevolgen van dien. Het zenuwstelsel blijft adrenaline en noradrenaline vrijgeven om de bloedvaten te vernauwen, waardoor de hartslag verder toeneemt.

De cardioloog wijst erop dat de corona-vaccinatie de balans tussen het sympathische en parasympathische zenuwstelsel verstoort.

“Er is nog nooit zoiets geweest voor de introductie van vaccins,” benadrukt McCullough. Flauwvallende nieuwslezers zijn slechts het topje van de ijsberg. Het gebeurt voortdurend in zijn praktijk. “De ene patiënt na de andere zakt in elkaar. Dat komt door het vaccin. Het is geen hartstilstand. We hebben myocarditis uitgesloten. Het heet POTS en het is verschrikkelijk.”

Via: Uncutnews.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het ligt niet aan mij, het ligt aan JOUVolg Frontnieuws op Telegram

  Wij hebben jullie gewaarschuwd - Analyses van CDC-gegevens tonen een massale stijging van het sterftecijfer van millennials na C-19 vaccinatie

Lees meer over:

Vorig artikelProf. Mattias Desmet: Propaganda, oprechte spraak en de intuïtie van de samoerai
Volgend artikelZeldzame verschijning van Cicaden perfecte ‘kans’ om de insecten op te eten, adviseert Axios
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Het is frappant dat het altijd in andere landen gebeurt maar in Nederland blijkbaar niet!? Deze cardeoloog fantaseerd er maar op los om zijn eerdere bedoelingen schoon te vegen nadat hij eerst had aangenomen dat de corona spuit goed zou zijn……. Ook beweren mensen vaak dat als die er niet was gezet dat dan de halve wereld nu dood zou zijn of gehandicapt door het niet toedienen van de corona spuit… Ook cardiologen beweren dat stellig,,,,,, ook nu nog!!!!! Deze bovenstaande cardioloog zou de enige zijn die er nu pas mee komt aandraven!? Maar er is nu een nieuw middel gevonden om de wereld uit te roeien en dat is ons drinkwater dat nu al in veel westerse landen is besmet met niet te kunnen filteren van de chemische troep die er via urine uitlaat van miljarden mensen in zit….. Die chemische troep zit er vooral geneesmiddelen die massaal wordt gebruikt……. Ik heb dat ooit eens gevraagd aan afgevaardigde van het waterschap zuiveringschap en die zei::::::: Wij kunnen niet alle fijnstoffige troep eruit halen en er blijft dan een piepkleine hoeveelheid in het drinkwater zitten dat niet schadelijk zou zijn!??? Maar als je ,,,,,gezuiverd,,,, afval water iedere dag drinkt dan lijkt mij dat uitgesloten! en worden mensen op den duur strontziek of sterven aan onverklaarbare redenen die normaal genomen niet voorkwamen toen mens nog drinkwater uit de bodem van de aarde haalde toen er veeeeeel……. minder mensen op de aarde waren Nederland is overbevolkt en overschrijdt al lang het limiet om in welzijn en gezond te leven op dit miserabel stukje grond dat in de ogen van de leiders zo groot zou zijn dan bijvoorbeeld Australie Ook nu weer het regeerakkoord om minder asielzoekers is nu al mislukt omdat Rutte dat vanuit Brussel blijft vorderen..dat er meer moeten opgenomen worden!! Het volk heeft wel anders gekozen!

 2. Peter McCullough ,
  Fantast en knotsgek .
  Kan mijn lijstje niet vinden, mi stond hij er op nav aanplakbiljet op internet met sprekers in EU parlement- waar ze nooit zijn geweest.
  ‘ geloof ‘ is fascinerend.

  • Men heeft het vaak met enige minachting over gevaccineerden die geloofden.
   Ik heb hiervoor ‘20 ook dingen ‘ voor waarheid aangenomen, that’s life,
   Ik stel wel , dat ik VEEL meer vertrouwen heb in mensen met ( enige) bijwerkingen dan die geen nadeel hebben ondervonden. in de eerste groep zitten geen volksverraders , mensen die hun zakken vullen (hebben gevuld) dmv influenceer praktijken, anderen belazeren, bedreigen, manipuleren, misleiding.
   VERRAAD AAN DE MENSHEID.

 3. @Agnes Paris, ja hoor niet met veel woorden maar 100% aanwijzing naar het vaccineren, luister maar bijna op het eind, hij zegt zoiets als, dat zag je nooit op zo’n schaal voor de vaccinaties… en dus… 1+1 kan 2 zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in