Dr. James Thorp, specialist in foeto-maternale geneeskunde, sprak onlangs met Dr. Naomi Wolf over wat hij weet over de gevaren van de COVID-19 “vaccins”.

Als één van de weinige medische zorgverleners voor zwangere vrouwen en baby’s die alarm slaan over deze kwestie, onthulde Dr. Thorp aan Dr. Wolf dat de injecties ontworpen lijken te zijn om de voortplanting te stoppen, schrijft Ethan Huff.

Dr. Thorp werd ontslagen bij St. Mary’s Health System, één van de grootste katholieke gezondheidszorgsystemen in het land, omdat hij en zijn vrouw Maggie, een advocate, openbaar hadden gemaakt wat hij en zijn vrouw ontdekten nadat ze een Freedom of Information Act (FOIA) verzoek hadden ingediend.

Verschillende zogenaamde ” influencers” kregen een deel van een $13 miljard taart om de mRNA-injecties van Pfizer-BioNTech en Moderna te promoten.

Er was ook een contract met een non-gouvernementele organisatie (NGO) van OB/GYN (verloskundigen/gynaecologen) die toezicht hield op tienduizenden verloskundigen en gynaecologen op meerdere continenten en deze beïnvloedde om de injecties te promoten met behulp van overheidspropaganda.

“Het contract dat de FOIA van de Thorps onthulde, voorziet in de teruggave van het geld als medische organisaties niet voldoen aan het ‘veilig en effectief’ script voor zwangere vrouwen en pas bevallen moeders dat de HHS hen voorschotelde,” legt State of the Nation uit.

“Dr. Thorp bevestigt de bevindingen van WarRoom / DailyClout nu onafhankelijk van drie andere onafhankelijke bronnen: dat placenta’s, foetussen en pasgeborenen beschadigd worden door de mRNA-injectie.”

“Alle vier de bronnen bevestigen dezelfde soorten schade: fibrines, bloedstolsels, ‘klein voor datum’ beperkte groei en gewicht van de placenta’s, en verkalkingen. Dit betekent dat baby’s van gevaccineerde moeders in utero mogelijk niet genoeg voedsel krijgen, en dat ze mogelijk niet de ruimte hebben om normaal te groeien.”

  Als de vaccin-verzwakte immuniteit explodeert, verwacht dan drie dingen van de regering om het te verdoezelen

Elke verloskundige/gynaecoloog had moeten weten dat COVID-prikken schadelijk zouden zijn voor vrouwen en hun ongeboren baby’s

Gebaseerd op alles wat de Thorps aan het licht hebben gebracht, is Dr. Thorp van mening dat elke verloskundige en gynaecoloog had moeten weten dat COVID-prikken gevaarlijk waren voor vrouwen en hun ongeboren baby’s omdat ze ontstekingen veroorzaken, wat rampzalig is voor een zwangerschap.

“Ik zeg u dat 95 procent van de artsen en verpleegkundigen gevangen zijn door hun salaris,” vertelde Dr. Thorp aan Dr. Wolf.

Dr. Thorp ging tijdens het interview heel gedetailleerd in op hoe Pfizer de waarheid probeerde te verbergen door alle schadelijke gegevens over de injecties 75 jaar lang achter te houden en een enorme propagandacampagne te lanceren.

“Ongeveer 300 belangrijke organisaties en influencers, waaronder synagogen en kerken, en vele anderen, overtuigden de Verenigde Staten en de hele wereld ervan dat deze dodelijke injectie veilig, effectief en noodzakelijk was voor de meest kwetsbare populatie: zwangere vrouwen.”

Het Ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) sloten een “verbond des doods” met het American College of OB/GYN en met de influencers om de leugen te verspreiden dat de injecties veilig en effectief zijn voor zwangere vrouwen en hun baby’s.

“Ze namen meer dan $11 miljoen; ze ondertekenden het verbond met de dood; en ze mogen geen millimeter afwijken van het dodelijke narratief van HHS,” zei Dr. Thorp.

“Als ze dat toch doen, zijn ze aansprakelijk voor het terugbetalen van elke cent, die ze al in hun zak hebben gestoken. Daarom zijn het American College of OB/GYN, de American Board of Obstetrics and Gynecology en de Society for Maternal-Fetal Medicine tot op de dag van vandaag de kwaadaardige organisaties die deze misdaad op de wereld hebben gepleegd. En ik deins er niet voor terug om hen aan te vallen, want wij hebben het bewijs.”

  Health Canada bevestigt aanwezigheid van niet-gerapporteerd kanker-DNA in Covid-vaccins

COVID-injecties zijn een doodvonnis.

Bekijk het volledige interview.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De pasgeborenen zijn niet in orde: Miljarden baby’s zullen spike-eiwit genen ervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe u daar achter kunt komen
Volgend artikelGeen hoop op vrede in Oekraine – Alleen een oorlog met de Verenigde Staten en NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Influenza is Latijns voor griep.

  Kan iemand me uitleggen wat in godsnaam een influencer is?……ik kom dat lullige woordje steeds maar wéér tegen……en het is net zo’n stompzinnige mode-term als ‘ het narratief zegt ‘.

  Heb altijd al de pest gehad aan die taalverziekende blurp uit dat ambtenaren wereldje, maar dat ‘influencer’ slaat ècht alles.

  Béh!!!

  • Het is meer de verloedering van de Nederlandse taal waar ik mij dan aan stoor.
   Elk populair Engels woord wordt hier direct als een normaal gebruikers woord gebruikt alsof er geen enkel Nederlands woord voor is te bedenken.
   Onze taal verzuipt in de Engelse woorden.
   Zo wordt het woord uitverkoop nog zelden gebruikt, het is overal SALE wat er dan vermeld wordt.
   En zo zijn er nog 100den voorbeelden te bedenken.
   De meeste ouderen hebben geen flauw idee meer waar het over gaat of wat er mee bedoeld wordt.

 2. Men komt er achter… Het doelwit van die spike eiwitten is de central processing unit in de hersenen. Pijnappelklier, zeer goed doorbloed, en heel belangrijk in de physiologie van de voortplanting vd mens. Een wens vervuld dmv de gmo gifspuit voor de Agressors als dit artikel waar is. Dit onderzoek naar de werking vd pijnappelklier bevestigt de hypothese. En de mensheid was het proefkonijn. Dank u, zegt Pfizer, kom gerust nog een spuitje halen.

 3. Het is verstandig om je in alle prikken en medicatie te gaan verdiepen en niks meer klakkeloos te nemen. Het is bijna allemaal troep en wordt alleen maar erger. Vertrouw op je immuunsysteem! En laten we ons ook met z’n allen weer eens wat meer in de natuurlijke producten en kruiden gaan verdiepen en uiteraard ook gaan proberen. Vergeet ook niet te letten op je voeding, drinken en lucht die wij inademen. Sorry kan het niet mooier maken. Maar wat we in eigen macht hebben, zouden we met beide handen moeten aangrijpen. Sterkte voor iedereen, er staat ons nog een zware tijd te wachten.

 4. In mijn omgeving ken ik meerdere vrouwen die zich hebben laten vaccineren en boosteren tijdens hun zwangerschap, ook hun partner heeft dit gedaan. Desondanks hebben zij gezond geboren kinderen gekregen. De vaccins zijn blijkbaar niet allemaal giftig want zoals bij ons bekend zijn er verschillende samenstellingen. Zij hebben geluk dat hun kind gezond is. Het zou natuurlijk ook meteen opvallen als alle zwangerschappen zouden eindigen in dood geboren kinderen. Ook zie je dat veel mensen na het nemen van de injecties (nog) geen klachten hebben. Dit zorgt er voor dat een groot deel van de mensen blijft vertrouwen in die spuiten.

  • Er schijnen inderdaad placebo’s uitgedeeld te zijn.
   Maar over de gezond geboren kinderen, wacht het even af of ze ook gezond de 12de leeftijd halen.
   Als de moeders wel gif hebben gehad dan moet er iets in die kinderen terecht zijn gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in