Het vliegdekschip USS Harry S. Truman (CVN-75) van de Amerikaanse marine onderweg in de Atlantische Oceaan op 11 september 2018. © U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 2nd Class Thomas Gooley (Public Domain)

Ik ben het niet oneens met Tucker en PJW over de mogelijkheid van een hete oorlog met Rusland door het regime van Biden om aan de macht te blijven. Ik ben het ook eens met de uniparty (tweepartijdigheid) stelling, schrijft Andrei.

Maar hier is de denkfout wat betreft de praktische uitvoering van dit “plan” door de cabal. Opmerkelijk genoeg heb ik dit vandaag al geciteerd. Zelfs analfabete hackers zoals wijlen Richard Pipes hebben het begrepen:

Amerika heeft de neiging gehad om op haar industrie te vertrouwen om zich tegen agressors te beschermen, en op haar unieke industriële capaciteit om haar vijanden te helpen verpletteren als de oorlog eenmaal begonnen was. De Verenigde Staten zijn gewend om oorlogen te voeren naar eigen keuze en op eigen voorwaarden. Deze benadering van oorlogvoering heeft een aantal gevolgen gehad. De Verenigde Staten willen hun oorlogen snel winnen en met het kleinste verlies aan Amerikaanse levens… Het extreme vertrouwen in een technologische superioriteit, kenmerkend voor Amerikaanse oorlogvoering, is de keerzijde van Amerika’s extreme gevoeligheid voor eigen verliezen; net als onverschilligheid voor de verliezen die de vijand lijdt. 

Het spreekt voor zich dat in tegenstelling tot eind jaren 1970, toen Pipes zijn BS-stuk schreef, de VS vandaag de dag geen industrie heeft die in staat is om oorlog te voeren, terwijl een conventionele oorlog met Rusland Amerikaanse verliezen zal opleveren zoals ze nog nooit in haar geschiedenis heeft meegemaakt. Ik heb het natuurlijk niet over het SMO-formaat, ik heb het over de echte oorlog. En hier ligt het praktische probleem voor de implementatie van de dictatuur door Washington. Het Amerikaanse leger kan geen 5-10 duizend KIA’s (killed in action) per week aan, evenmin als de Amerikaanse samenleving dat kan. En ik heb het over de laagste schattingen. Kolonel Wilkerson heeft het over 40.000 Amerikaanse slachtoffers in zo’n oorlog in de eerste week van de vijandelijkheden.

De VS als natie is er niet op voorbereid om een echte gecombineerde wapenoorlog te voeren. GEEN enkel regime in Washington zal in de eerste paar maanden van de gevechten 100 tot 200 duizend gesneuvelden van het Amerikaanse leger en ongeveer hetzelfde aantal gewonde slachtoffers kunnen verdragen, om nog maar te zwijgen van de vernietiging van het grootste deel van de VS luchtmacht- en grondtroepenhardware.

Maar een dictatuur kan alleen standhouden als er solide oorlogsprestaties zijn, anders krijg je een herhaling van Generaal Galtieri en de ineenstorting van de Junta. En dan heb ik het nog niet eens over zulke vreselijke en zeer waarschijnlijke gebeurtenissen (God verhoede het) als het laten zinken van een paar CBG’s (Carrier Battle Group, vliegdekschip met ondersteuning) van de Amerikaanse marine. En dat zal gebeuren in het geval van een dergelijke oorlog. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat de VS zelf weerloos is tegen Russische kruisraketten. De VS zal in dit geval geen andere keuze hebben dan te escaleren tot de nucleaire drempel en dat betekent dat geen enkele Amerikaanse neocon en zijn familie het overleeft. Hetzelfde geldt voor die Amerikaanse “patriotten” die hun verlangen om een paar Ruskies te doden zouden uitoefenen. Ik ben officieel – de Amerikaanse bevolking heeft nul kennis van echte oorlog.

Als we allemaal een nucleaire confrontatie vermijden die de VS zal beginnen wanneer de eerste duizenden KIA’s binnen enkele weken in de VS beginnen aan te komen, dan heeft de VS geen middelen om zo’n oorlog te voeren en dat betekent dat zelfs als Biden en zijn marionetten erin slagen om zo’n oorlog met Rusland te beginnen (waarmee?) en de macht over te nemen, deze coup niet lang zou kunnen duren. Kijk uiteindelijk eens naar dit nieuws van twee weken geleden:

Het hoofd van een Russische topscheepsbouwer onthulde maandag dat er gewerkt wordt aan het bewapenen van enkele van de meest verontrustende geleide-raketonderzeeërs van Rusland met hypersonische Zircon-wapens. Na de ingebruikname van het wapen aan boord van een fregat van de Russische marine, zullen “multifunctionele nucleaire onderzeeërs van het Yasen-M project ook worden uitgerust met het Zircon raketsysteem,” vertelde Alexei Rakhmanov, algemeen directeur van de United Shipbuilding Corporation, aan het door de staat gerunde persbureau RIA, waarmee hij bepaalde lang gekoesterde verwachtingen bevestigde. Hij voegde eraan toe dat “het werk in deze richting al aan de gang is.” De Russische Yasen-klasse nucleair aangedreven kruisraketonderzeeërs zijn stil, moeilijk op te sporen, zwaar bewapend en in staat om aanvallen uit te voeren op doelen op land en op zee. De eerste onderzeeër van deze klasse, de Severodvinsk, werd eind 2013 in gebruik genomen na tientallen jaren van ontwerp, ontwikkeling en bouw die begonnen zijn tijdens de Koude Oorlog. – Yahoo News.

Dus in het geval van zo’n oorlog, zal zelfs de Junta het moeilijk krijgen om aan het Amerikaanse volk uit te leggen wat er gebeurd is met het Witte Huis en het Capitool, naast vele andere cruciale Amerikaanse gebouwen (Pentagon, iemand), in zekere zin, waar zijn ze gebleven zodra de 3M22 met salvo’s arriveert en daarna zullen de 3M14M en X-101 volgen. Ja, het zal een zeer moeilijke politieke tijd worden, maar iets zegt me dat, hoewel het mogelijk is, zo’n oorlog eigenlijk het einde van de uniparty zal betekenen, niet in het minst doordat veel van haar leden fysiek vernietigd zullen worden, en wat er daarna gebeurt – wie zal het zeggen. Ik denk niet dat een overweldigende meerderheid van de Amerikanen, ook al zijn ze gehersenspoeld door propaganda, zou willen leven zonder elektriciteit, verwarming, AC, water en met voedseltekorten. Maar dat IS wat een conventionele oorlog met Rusland voor de VS zal betekenen. Rusland kan het Amerikaanse elektriciteitsnet en de elektriciteitsopwekking uitschakelen als het daartoe besluit en dit is zeker een mogelijkheid die de meesten in Washington niet kunnen bevatten. Zoals ik al zei – ze hebben daar geen gereedschapskist voor. Zo simpel is het. Ik hoop dat ze er niet achter willen komen, de meesten van hen zijn lafaards en verwende watjes die zouden wegrennen zoals lafaards doen zodra het echte werk begint. Dus, hoe ziet de herhaling van Vietnam keer 100 eruit?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Westerlingen kunnen maar beter wakker worden en beseffen dat de Russen echt kwaad zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSlimme meters komen dichterbij voor de kill
Volgend artikelHier is het HARDE BEWIJS dat COVID-prikken opzettelijk ontworpen zijn om ongeboren baby’s te doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. “Hoe u daar achter kunt komen”
  Wachten.
  We komen er vanzelf achter.
  Voor mij is het duidelijk dat de criminele organisaties een éénrichtings weg zijn ingeslagen.
  Het is wat in het artikel wordt benoemd, ze hebben de wereld al generaties lang bespeeld, de regie gehad.
  Maar nu wordt het spel anders gespeeld.
  De uitkomst zal zeker niks goeds zijn voor de cabal, onmogelijk.

 2. Usa kan niet meer terug zonder prestige verlies en gaat dan ook niet meer terug. Ze zijn aan het tijdrekken. Totdat ze ook hypersonische wapens operationeel hebben. Dann geht’s richtig los…

  • LOL. Dat denken ze misschien in het Pentagon, maar dat is luchtfietserij.
   De laatste test, een paar maanden geleden, was weer een enorme mislukking. Dus stel dat het nog 6 maanden duurt voordat ze een werkend proefmodel hebben ( en dat is al onwaarschijnlijk snel).
   Dan moeten die in grote aantallen worden geproduceerd om enig nut te hebben. Oeps, er is geen daadwerkelijke productiecapaciteit daarvoor in de VS. Oeps, er zijn dan veel zeldzame metalen nodig die ze van buiten de VS zouden moeten halen…vanuit Rusland of China, die er beide niet op zitten te wachten dat de VS die dan als raketten terugsturen. Oeps dan moeten er veel hooggeschoolde arbeiders zijn, laat er in de VS nu een groot tekort zijn aan geschoolde arbeiders.

   En dan zou het een massale aanval moeten zijn; honderden van die dingen tegelijk aangezien het Russische luchtafweersysteem dan misschien niet alle kleine drones aan kan, maar op de radar is het verschil tussen een raket of een drone wel te zien. Plus dat dergelijke lanceringen ook via satelieten kunnen worden opgemerkt, dus dat zal niet onverwacht zijn.
   Dat houdt dus in dat Rusland zal reageren, en zeer waarschijnlijk zullen zowel China als Noord-Korea dan ook richting de VS lanceren.
   Alleen een volkomen debiel zou denken dat de VS daar uit zou komen als iets anders dan een geblakerde, radioactieve landmassa.

 3. Als ik die Russen was dan zou ik mijn technologische voorsprong nog vandaag direct uitbuiten.
  Ze hebben die super duikboten toch niet voor niets gebouwd.
  Het industrieel-complex vernietigen en tegelijkertijd hun vliegdekschepen kelderen.
  Het amerikaanse leger, feitelijk de militaire tak van de Khazaarse maffia, moet met wortel en tak uitgeroeid worden.

 4. Amerika heeft 20 jaar gedaan om wat geiten herders aan te pakken.. De taliban zijn trouwens geduchte goedgetrainde tegenstanders, wil niet teveel afdingen op hun tegenstand.

  Ze hebben dat land verlaten met de staart tussen de benen en voor miljarden aan equipment achter gelaten. Ik denk niet dat de bevolking een directe confrontatie lang zal tolereren als de lijkzakken gerepatrieerd worden.

  Los hiervan zullen tegenstanders en voorstanders binnen de NAVO gepolariseerder zijn en mogelijk tot een interne crisis kunnen leiden

 5. Geen enkele wereldburger heeft ervaring met oorlog!
  En wat zou u doen als Amerikaanse oorlogsblaaskaak als de aanvaller overweldigend is?
  Gewoon naar de vijand rennen, de kogels tegemoet of toch maar vluchten?
  Ben je dan een Amerikaans lafaardblaaskaakburger?
  Of toch maar een gewoon vluchtend mens.?
  De Oekrainer wordt de vleesmolen ingejaagd,
  en wordt als domme actie gezien omdat de vleesmolen gewoon doorgaat mensen in uniform te vermalen.
  Wat een verslag vol met ironie heldentaal .

 6. Zei zo’n guitige Japanner na Pearl Harbor, dat ze een reus hadden wakker gemaakt.

  De USA reus lijkt nog niet te beseffen dat een oorlog tegen een andere reus misschien een minder goed idee is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in