De verklaring van de Franse president Macron over het veranderen van de veiligheidsarchitectuur in Europa heeft een storm van reacties veroorzaakt in Oekraïne, Polen en de Baltische landen. Macron benadrukte zelfs dat de kwestie met Biden is besproken, bericht Warnews24/7.

Maar wat bedoelen de Fransen? Zullen de NAVO-troepen uit Oost-Europa en de Baltische staten worden teruggetrokken, zoals Rusland heeft geëist? Blijft Oekraïne gedemilitariseerd en een halve staat?

In ieder geval moet het Oekraïense leger zich in een tragische toestand bevinden. Verleden week benadrukten de Amerikanen bij Zelensky dat hij moest onderhandelen en nu laat Macron een megatonbom vallen.

Hoewel het voorstel door Moskou zal worden verworpen omdat het niet langer gelooft in garanties van het Westen, toont het publieke voorstel van Macron aan dat het Westen gebogen is.

Meer bepaald zegt de Franse president Emmanuel Macron dat hij bereid is “garanties” te bieden voor de “zorgen” van Moskou om een einde te maken aan de bloedige oorlog in Oekraïne.

“Het Westen moet overwegen hoe het tegemoet kan komen aan de behoefte van Rusland aan garanties voor zijn veiligheid als de Russische president instemt met onderhandelingen om een einde te maken aan de oorlog in Oekraïne”, zei de Franse president eergisteren, zaterdag.

Boodschap van Macron aan Poetin

Tijdens een interview met de Franse tv-zender TF1, opgenomen tijdens zijn bezoek aan de VS en eergisteren uitgezonden, zei Macron dat Europa zijn toekomstige veiligheidsarchitectuur moet voorbereiden.

“Er is één kwestie die afhangt van de Oekraïners, namelijk de grenskwestie.

Er is een kwestie die we moeten voorbereiden en we hebben dit besproken met (Amerikaanse) president Biden, de veiligheidsarchitectuur waarin we morgen willen leven, merkte Macron op.

Dit betekent dat een van de belangrijkste punten van overweging – zoals president Poetin altijd zegt – zijn bezorgdheid is dat de NAVO voor zijn deur staat en de ontplooiing van wapens die Rusland kunnen bedreigen,” verklaarde de Franse president.

  Iran onder vuur!

“Deze kwestie zal een van de factoren voor vrede zijn en daarom moeten we ons erop voorbereiden: wat zijn we bereid te doen, hoe kunnen we onze bondgenoten en lidstaten beschermen en tegelijkertijd Rusland garanties bieden voor zijn eigen veiligheid op de dag dat het naar de onderhandelingstafel komt,” zei Macron.

“Wat in Oekraïne op het spel staat, zijn beginselen van het VN-Handvest: territoriale integriteit en nationale soevereiniteit”, de Franse president herinnerde er echter aan dat “ik geloof in de vrijheid van volkeren tot zelfbeschikking.”

Tegelijkertijd verzekerde Macron dat Frankrijk wapens zal blijven leveren aan Oekraïne en het land zal blijven steunen.

“In de komende weken moeten wij Oekraïne helpen om weerstand te bieden, de Oekraïners om tegenstand te bieden, wij moeten hen militair blijven helpen, wij moeten escalatie vermijden en zeer concreet ingrijpen om de kerncentrales te beschermen en de dialoog voor te bereiden op de dag waarop de hele wereld terugkeert naar de onderhandelingstafel,” aldus Macron.

Deze week zeiden zowel de VS als Rusland dat zij in principe openstaan voor besprekingen, hoewel Biden benadrukte dat hij alleen met Poetin zou praten als deze bereid lijkt in het onmiddellijk beëindigen van de oorlog. Oekraïne heeft aangegeven dat onderhandelingen alleen mogelijk zijn als Rusland zijn offensief staakt en zijn troepen terugtrekt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

20 feiten over het opkomende wereldvoedseltekort die u tot in uw diepste binnenste zouden moeten doen verkillenVolg Frontnieuws op Telegram

  Zelensky: Als Oekraïne verliest, zullen Amerikanen "hun zonen en dochters naar de oorlog moeten sturen" en "zullen ze sterven"

Lees meer over:

Vorig artikelGEHEIM CDC-VERSLAG: Sinds de start van Operatie Warp Speed zijn ten minste 1,1 miljoen Amerikanen “plotseling gestorven”
Volgend artikelErger dan het COVID-19 vaccin, staan we voor ‘Game Over’ voor de mensheid?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. “Het Westen moet overwegen hoe het tegemoet kan komen aan de behoefte van Rusland aan garanties voor zijn veiligheid als de Russische president instemt met onderhandelingen om een einde te maken aan de oorlog in Oekraïne”,

  en dan dit:

  ‘In de komende weken moeten wij Oekraïne helpen om weerstand te bieden, de Oekraïners om tegenstand te bieden, wij moeten hen militair blijven helpen’.

  Macron blijft met deze belachelijke, ‘kinderlijk niveau’ statement een socio-sychopaat. Het slaat nergends op. Trouwens Rusland hoeft niet meer te praten want deze trein is al lang uit het station verdwenen.

  • Helemaal mee eens.

   De NAVO heeft keer op keer de verdragen met Rusland geschonden, en alleen de onvoorwaardelijke overgave van Oekraïne zou Poetin mogen motiveren de vijandelijkheden te staken.
   Dat gaat van de NAVO/VS echter pas mogen gebeuren wanneer Europa een economische ruïne is geworden en alle industrie van betekenis naar de VS is gemigreerd.

   • Bekijk eens de foto van het NATO hoofdkwartier in Brussel dan zie je duidelijk de tekens van de SS nazi’s en snap je precies hoe het zit.

    • idd, niet normaal dat gebouw, wat kost dat wel niet incl al dat personeel wat alleen maar geld en ellende kost.

     ik zeg ombouwen tot woningen en nooit maar dan ook nooit meer oorlogs materiaal aanschaffen en of oorlogs handelingen uitvoeren en of je met ander landen bemoeien, handel oke, maar wel eerlijk zonder sancties of OPEC achtige regels of wat dan ook.

     geen leger meer maar normaliteit, normale mensen willen geen oorlog, de gekken moet je oppakken of ruimen.

  • Tenzij het een groot theater is en Putin nog steeds de kroonprins van het WEF. Ukraine leeg van de Ukrainers. dood of gevlucht of gedeporteerd, kapot gebombardeerd, klaar voor een nieuwe infrastructuur middels een influx van buitenlandse investeerders. Zo deden ze het in Syrie ook. Kennelijk voor een deel nog steeds bezet door de USA en hun allies/cronies.

  • Beetje inmasseren, bedoeld voor de burgers die graag doorgaan met het ‘winnen’ van de oorlog en daarom fel voorstander zijn van wapens, wapens, wapens sturen. Zou dat het kunnen zijn? Plus het vertragen van een enorme Russische aanval.

  • Zo is het. Putin gaatver nu alles uithalen van wat er in zit en gelijk heeft hij nadat het oosten van de UK jarenlang op een verschrikkelijke manier is geteroriseerd door (echte) extreem rechtse NAZI crimminelen!

 2. Wij moeten Oekraïne helemaal niet militair blijven helpen. Als we dat blijven doen vallen er nog duizenden onschuldige slachtoffers. Ook Nederlanders zijn slachtoffer van deze waanzinnig, zinloze oorlog die alleen door de VS uitgelokt is. Europa moet stoppen met zich kapot te laten maken door de VS. Want dat is wat er aan de hand is. Weet je nog wat er in Amerika gezegd werd : “Fuck Europe”. Dat is hoe ze over Europa denken. Ik zou zeggen “Fuck the USA”. En laten we onze banden met Rusland weer helen. Met energie kunnen we onze industrie weer opbouwen. Vooral in Duitsland zal dat hard nodig zijn.

  • Talloze vids en artikelen voor dit alles over Bevolkingsreductie noodzaak, ook in de Volkskrant en hoe het blanke ras helemaal vernietigd moest worden gekoppeld aan het Kalergi Couwenhove plan. Putin ooit de kroonprins van het WEF. Ik heb altijd geleerd dat men dit soort organisaties nooit kan verlaten en in leven blijven.

   • Als er mensen zijn die in leven kunnen blijven onder alle omstandigheden zijn dat wel die met een voorgeschiedenis en opleiding zoals Vladimir Vladimirovich P.

    Deze president heeft zich voorheen bij het WEF laten zien om de vijand nader tot de borst te kunnen houden dan zijn vrienden, en de illegale doelen van deze criminele organisatie te doorgronden.

    VVP is de grootste nagel in de doodskist van het WEF, een nagel die nog groter is dan de kist. Deagel.com heeft ons laten zien dat de Russische bevolking niet zal afnemen, die van de EU wel, en zelfs in belangrijke mate.

 3. WEF Macron is totaal niet te vertrouwen.

  Voorlopig vertrouw ik alleen op mijn eigen intuïtie. Ik denk nog steeds dat ook Rusland en de Bricks landen onderdeel zijn van de BRICS landen.

  Het betaalmiddel MIR is een digitale rekening.
  Kijk naar de leden van de BRICS landen op Rusland na zijn alle landen lid van het WEF en Rusland is pas sinds die oorlog van de WEF gehaald.
  Afgelopen jaar was er in St Petersburg de International Economic Forum ?!
  Indonesië, nieuw lid van de BRICS is al ver met de CBDC en zo zijn er meer. Volg de CBDC tracker.

  Ik denk nog steeds dat die oorlog een valstrik is. Door die oorlog kunnen ze nu makkelijk de meest uiteenlopende crisissen lanceren om ons op die manier allerlei apps als Digitale ID, Digitaal medische dossier, Digitaal paspoort , Digitale munt etc etc in onze maag te splitsen.
  Ik weiger aan al deze privacy schendende zaken mee te werken. Niet dat ik veel te verbergen heb maar mijn leven blijft mijn leven en ik werk niet mee aan het verhandelen van al mijn gegevens.

  Ik blijf het in de gaten houden en blijf gezond argwanend.

  • ” . Ik denk nog steeds dat ook Rusland en de Bricks landen onderdeel zijn van de BRICS landen”

   Dit had moeten zijn: Ik denk nog steeds dat ook Rusland en de BRICKS landen onderdeel zijn van het WEF !!

   • Je schiet geen 100 duizenden mensen dood in oekraine en je eigen volk opofferen om de wefpooier klaas schwaab te behagen. Gewoon gezond verstand gebruiken.

    • Je heb kennelijk wat gemist. Zelensky wil een autonome staat als onderdeel van het Grote Israel plan en de Nazis willen juist die joden, zeker de import weg uit de Ukraine. Niet zo vreemd na de Holodomor een holocaust door Joden van 10.000 christenen in de Ukraine. Netanyahu wilde een tweede joodse staat van de Krim maken, vandaar dat snelle referendum. Gewoon MSM nieuws destijds. Overigens de derde joodse staat. De eerste is de autonome joodse oblast in Rusland tegen de Chinese grens aan. Het is goedkoper een kapotgebombardeerde infrastructuur op te bouwen mbv buitenlandse investeerders en daarna influx van dan oude gebouwen te moderniseren etc.

    • U heeft niet echt door, hè?
     Treed toch eens buiten Uw eigen bekrompen denkkader!
     Typisch dat de domste reacties vaak van U komen…

   • Mijn intuitie zegt hetzelfde. 1 groot theater om het blanke ras uit te roeien, Europese staten te vernietigen, bevolkingsreductie wereldwijd tot stand te brengen. Putin heeft het over Russen van 1000 jaar geleden maar benoemt weinig de oorlogsmisdaden van de Bolsjevieken in Duitsland, Polen en de Holodomor in de Ukraine.

    • Hij heeft het voortdurend over de misdaden van de Cheka die voor 85% uit oost-europese joden bestond (Khazaren).

     Het Holodomor verhaal is altijd incompleet. Men vergeet te vertellen waarom de USSR de in het westen gedane industriële bestellingen niet met goud betaald mochten worden, waar de unie genoeg van in voorraad had, maar volledig met landbouwproducten (voedsel) voldaan diende te worden.

     Ons westen zit achter veel meer misdadige episodes van de geschiedenis dan we denken te weten.

 4. Vermoedelijk gaat Rusland nog even door, want zoals anderen hier reeds schreven, zij vertrouwen de VS en zijn Europese vazallen & wat Aziatische vrienden niet, simpelweg een feit.

 5. “Rusland krijgt garanties”. Tot aan de voordeur zeker. We hadden al de Minsk-akkoorden. Nu blijkt dat deze akkoorden vooral zijn ge-/misbruikt door het Westen om een evil gedrogeerd marionettenregime te installeren, in het geniep hordes oekronazi’s te trainen, viruslabs op te zetten, zweden en finnen binnen de noord atlantische verraders organisatie te trekken, pijpleidingen op te blazen, oud legermaterieel te dumpen en steekpenningen van energiebedrijven te ontvangen. En dan ook nog van alles wat we (nog) niet weten.

 6. Beetje inmasseren, bedoeld voor de burgers die graag doorgaan met het ‘winnen’ van de oorlog en daarom fel voorstander zijn van wapens, wapens, wapens sturen. Zou dat het kunnen zijn? Plus het vertragen van een enorme Russische aanval.

 7. Ik denk dat we allemaal belazerd worden. Het blanke ras moet vernietigd worden en alle Europese staten kapot. Een immigratie van 25 millioen Afrikanen naar Europa staat gepland. Het Grote Israel plan wat Bibi beloofd heeft te zullen verwezenlijken. Noahite laws slechts enkele Goy als slaven de rest einde verhaal.

   • Africus: ja, zet je wel aan het denken he…? Ik vraag het me ook vaak af. Graag blijf ik hoop behouden dat er nog bolwerkjes van gezond verstand zijn, maar ik betwijfel het ook steeds vaker.

   • Africus,
    Jij ook niet, want je bent anoniem en Immortal ook.
    Dus lul niet zo dom uit je strot, en ga de geschiedenis van Rusland eens beter bestuderen, dan weet je dat Rusland zich al meer dan duizend jaar zichzelf moet verdedigen, vooral tegen Westerse landen en nooit een duimbreed heeft toegegeven.

 8. Hebben “wij” in Europa de VS en hun “toestemming” nodig om afspraken te maken met Rusland?
  Ze zijn in de EU nog steeds niet zelfbewust en deze EU-idioten durven Uncle Sam nog steeds niet de waarheid te zeggen.
  Dit ondanks het opblazen van de twee Northstream gasleidingen door de USA/VK.
  Het blijven sukkels hier in de EU.
  Ik kan maar tot één conclusie komen:
  Yanks Out !!!

 9. Vergeet niet dat we bijna op het einde van het jaar 22 zitten. De 22 staat voor ‘groot verlies, mogelijk gepaard gaande met de dood’. Wat allemaal klopt. In de laatste paragraaf van het artikel kun je lezen dat het initiatief gewoon larie is. En dus wsch weer een valstrik om de schaapuh in te knotten. Er zijn tegenwoordig ook al veel meer pre-release 5G netwerken in Rusland te zien op de Ookla kaart, dus Rusland is net zo hard bezig met AI en allerlei controle activiteiten als andere landen. Het stevent nog steeds af op Noord Aarde en Zuid Aarde. De EU zal uit de Nieuwe Miserables bestaan die onder Rusland zullen vallen. De inboedel van de EU is verkocht aan de VS door de WEF concubine Ursula in Brussel. Maar veilig zal het overal zijn. Dat wel.

 10. De uitdaging is alleen zal Rusland ook maar één woord geloven van wat de Europeaan en zeggen na 20 jaar leugens en breken van beloftes

 11. Alleen al, ” ik heb besproken met Biden’ geeft al aan dat hij nog gewoon in de reet van de VS WEF kruipt.

  Laat vallen die Yanks, trap de NAVO eruit IMF eruit laat de Engelse verraders afzinken en ga mee met BRICS / CFO het grootste en sterkste economische blok wat eraan zit te komen en inmiddels onafwendbaar is, en eigenlijk gewoon feit.

  De zogenaamde bondgenoten hebben bewezen onze vijanden te zijn. Wie was het ook weer? Fuck the EU…

  Fuck de Yanks !

 12. “Het Oekraïense leger is verloren!” “Ik heb met Biden de nieuwe veiligheidsarchitectuur in Europa besproken; Rusland krijgt garanties”

  Garantie tot om de hoek net zoals het Minsk-akkoord, daar trapt Poetin niet in hoop ik.

 13. Kortom….de rus heeft nu al gewonnen …en terecht.
  De hele eu/navo /vs hebben hun hele hebben en militaire houwen ingezet en verloren….de rus heeft ze gewoonweg ausradiert.
  Na oekrinaziland komt hopelijk europa aan de beurt….opdat wij weer bevrijd(!) gaan worden van de eu/navo/vn/who/woke-idioten/transgendedebielen en vooral van rat rutte en het kaagreptiel
  Duidelijk?

 14. RU heeft gewonnen; dat staat vast.
  De vraag is: na hoeveel verliezen de Oekraine zich zal overgeven?

  Macron is een gek die graag opude wijven neukt.
  Zal me een zorg zijn; is alleen een bewijs dat er iets (veel) mis is in zijn hersens.

  Hij kan zijn eigen land, zijn eigen steden niet eens regeren, Zette de Notre Dame in de fik om te slijmen bij de moslims op WEF indicatie.

  het is een grote gek, die nu denkt dat europa en Rusland naar zijn gestoorde ideetjes luisteren.

 15. het wef is de aanstuurder van vele europese gedrochten.
  deze slemielen ala rat rutte, reptielkaag en strontlikkerjette zijn unaniem …het wef.
  Dus alles komt uit de zaadloze ballen van fossiel sschwab, deze randdebiel is een perfecte target voor een russische kroket..en geheel corrupt davos erbij..dat is een begin van een mondiale opruiming,cq opschoning.
  Nu alleen vriend vladimir zover te krijgen dat hij de gps coordinaten van davos intikt…..moe word je ervan.

 16. Ik geloof–en hoop– dat Putin doorgaat met platgooien van de infra structuur, en het Oekie leger bij Bakmut vernietigt.
  De buitenlanders hebben daar niks verloren, die kunnen tegen de muur; zijn criminelen.

  De druk op de bevolking, samen met het verlies bij Bakmuth zou–zeker als politiek centrum van Kiev wordt gebombardeerd- voldoende zijn voor Putin om een onvoorwaardelijke overgave te accepteren.

  Zal de geschiedenis ingaan met de vraag: waarom steunde het westen een nazi regiem??????

 17. europa moet samen werken met Rusland en de USA laten zien dat het kan in vrede leven met de russen MAAR DAN MOET RUSLAND WEL DE EUROPIANEN KUNNEN VERTROUWEN en daar wringt de schoen ook wij zijn zo corrupt als de pest LOS DAT PROBLEEM EERST MAAR EENS OP

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in