Het aantal Amerikanen dat bereid is zich te onderwerpen aan mRNA-doses blijft kelderen. Zelfs met kinderen van 5 jaar en ouder die nu in aanmerking komen, ligt het totale aantal doses dat dagelijks in de Verenigde Staten wordt toegediend ver onder de 1 miljoen. Dat aantal ligt nauwelijks boven het dieptepunt van juli 2021, voordat de Biden-regering probeerde en faalde om het mandaat voor het vaccin voor grote bedrijven erdoor te drukken, schrijft Alex Berenson.

Zelfs de huidige trend overschat aanzienlijk wat de vraag in de toekomst zal zijn, omdat boosters de vraag opkrikken. Het aantal nieuwe vaccinaties is bijna nul. Er worden nu meer “boosters” toegediend dan eerste of tweede doses.

Maar de vraag naar boosters daalt ook.

Het is onwaarschijnlijk dat die trend zal keren. De 20-30% van de Amerikanen die doodsbang voor Covid blijven, hebben hun boosters al gehad.

En op dit moment zijn de verhalen over mensen die geïnfecteerd raakten met de Omicronvariant na een derde vaccinatie legio, zelfs in dezelfde kringen die vaccinatie meedogenloos promoten. Amerikanen hoeven de harde cijfers uit landen als Schotland dus niet te kennen om te begrijpen dat boosters waarschijnlijk binnen enkele maanden het risico op infectie met Omicron verhogen – een realiteit die de vraag niet bepaald helpt.

Uit interne gegevens die ik van gezondheidszorgsystemen heb gezien, blijkt zelfs dat ondanks enorme druk ongeveer de helft van alle verpleegkundigen en ander ziekenhuispersoneel weigert een derde prik te nemen.

Als zij verplicht worden boosters te krijgen, kan het systeem – dat al onder druk staat door personeelstekorten – instorten. Deze realiteit is waarschijnlijk de reden waarom Californië de verplichte boosters één dag voordat ze van kracht zouden worden, heeft uitgesteld.

Bron

Intussen wordt in het Verenigd Koninkrijk openlijk gesproken over het vooruitzicht dat ongebruikte en verlopen mRNA-vaccins moeten worden gedumpt omdat er te weinig vraag naar is.

Maar maak je geen zorgen, de vaccinbedrijven worden betaald voor de vaccins, wat er ook met ze gebeurt!


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinwroeging slaat toeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAls u na het lezen van deze vier verhalen nog steeds “mainstream” artsen vertrouwt, moge God u bijstaan
Volgend artikelHet narratief is aan het instorten
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Wat zal dit doen met de vaccinatiegraad van het Rijksvaccinatieprogramma? Ik denk dat succesvolle programma’s door de aanpak van COrona volledig gesloopt zullen worden. Mensen vertrouwen vaccins niet meer. Mensen vertrouwen de overheid niet meer.

  • Dat klopt, als ik nu kinderen had gehad, had ik ze niet laten vaccineren, want schijnbaar is er geen goede controle meer in de medicijnen industrie. 30 Jaar geleden was die er nog wel, maar het is systematisch afgebroken. Dus geheel afgezien van een discussie of vaccinaties nuttig zijn, zou ik de kwaliteit van de vaccins überhaupt niet vertrouwen.
   Daarnaast vertrouw ik dokters niet meer: ik weet niet of ze niet stiekem toch iets geven wat hen veel geld oplevert, zoals een mRNA prik.

 2. Las van de week dat de interesse voor de boosters hier in NL ook aan het afnemen is en dat de ggd weer de wijken in gaan om hun vergif aan te prijzen.
  Ik hoop dat ze bij mij ook komen.
  Kan ik ze misschien bekeren!?

 3. Vaccins zijn meestal rotzooi, het ultieme verdienmodel van big pharma en je hebt ze al helemaal niet nodig om je te ‘beschermen’ tegen niet bestaande virussen.

 4. Als ze willen dat je die shit hoe dan ook binnenkrijgt gaat ze dat ook lukken.
  Bv in frisdrank. Bier etc.. etenswaren. Met name bladgroente. Vlees leent zich er perfect voor. In australie hebben ze al veestapels volgespoten met die shit..

 5. RVP–Rijks Vaccinatie Programma–en EVAP–Europese Vaccinatie Pesterijnonsens–zijn allebei pure oplichterij, kwákzalverij, op z’n best zelfbedrog en supermisleiding voor de brave mainstreamdombo’s die erin geloven.Want iets anders dan blind gelóven is het niet…Lees de eerste bladzijden van ‘Vaccin Vrij !’, van Door Frankema (t/m de grafiekjes op bldz. 17) en je bent voorgoed genezen van de smerige kwakzalvers’wetenschap’ van het medisch-farmaceutisch maffioos parasitaire oplichterskartel… Dan over de verpeste-voedingsindustrie nog niet eens gehad..Zie ook ‘Dodelijke Leugens’, van C.F. van der Horst en ‘Dodelijke Medicijnen’, van Peter C. Götzsche, bastensvol bewijzen en verwijzingen naar onderzoeken..Begin maar te kijken op http://www.vaccinvrij.nl … Succes !!!!

 6. Bedoelde natuurlijk barstensvol… De énige ‘redding’ en oplossing altijd al en overal en nu en in de toekomst is níet allerlei rottige vaccinaties, maar écht gezonde voeding en leefstijl : gezonde voeding, gezonde lucht en water, gezonde beweging, gezonde sociale contacten en enige vorm van regelmatige bezinning/meditatie of wat ook van die aard… Dat is de enige eerlijke echt werkzame remedie en preventieve bescherming tegen álle mogelijke–óók de ernstigste–kwalen..! Leve Hippocrates en wat hij écht voorstond en wist en leerde, al 2500 jaar terug ! Geeneen pil of andere medicatie of vaccinatie of zelfs supplement nodig ! Neem dat maar aan van deze 72-jarige ouwe brik, die dit al 21 jaar praktiseert en lácht met al deze al dan niet gemanipuleerde flútgriepjes en met alle maatregelen ! Geef me de vijf, haha !! Amen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in