© Ukcvfamily.org

Ik ga sommigen van u zich ongemakkelijk laten voelen. Omdat ik de afgelopen veertien maanden als een door vaccinatie aangetast persoon geleefd heb, ben ik eraan gewend om de meeste mensen zich erg ongemakkelijk te laten voelen, schrijft Caroline Pover.

Ik maak mensen ongemakkelijk omdat ik praat over wat mij overkomen is – ik ben heel open over de veertig en nog wat symptomen die precies negen uur na een enkele dosis AstraZeneca begonnen.

Meestal hoef ik de mensen niet eens te vertellen wat er precies gebeurd is. Alleen de woorden, “Ik heb een bijwerking van een Covid-vaccin gekregen,” zijn al genoeg om allerlei onverwachte reacties te krijgen.

Dit zijn mijn favorieten …

“Je hond is net gestorven … dat moet smart zijn. Neemt je nog een nieuwe?”

“Het is waarschijnlijk de menopauze. Heb je HRT geprobeerd?”

“Klinkt als Seasonal Affective Disorder. Wacht maar tot de zon tevoorschijn komt.”

En als antwoord op meerdere tekenen van nierfalen, kreeg ik te horen: “Stop met naar het nieuws te kijken. Boek een massage.”

Dat laatste advies kwam van een ziekenhuis van NHS 111.

Ik heb geen massage geboekt. Ik maakte een afspraak met mijn dierenarts. Om mijn urine te testen. Die bevestigde inderdaad tekenen van nierfalen.

Maar het waren niet die antwoorden die mij verbijsterd hebben – elk van die mensen zocht op zijn eigen manier naar redenen en probeerde oplossingen aan te dragen.

De reacties die mij verbijsteren – en die ik nog steeds krijg – zijn die van: “O, ik ben drie keer geprikt en ik mankeer niets.”

Wij reageren niet op die manier op een andere gezondheidstoestand, of een ander trauma. Als iemand ons toevertrouwt dat hij een miskraam gehad heeft, zeggen wij niet: “O, ik heb drie gezonde kinderen,” of als iemand ons vertelt over het huiselijk geweld waarmee hij te maken heeft, zeggen wij niet: “O, mijn partner is geweldig. Zo aardig en zachtaardig.”

Geen fatsoenlijk mens vindt het gepast om op de pijn van een ander te reageren door hem over zijn eigen vreugde te vertellen. Maar het schijnt wel oké te zijn als u praat met iemand met een vaccinletsel.

Vaccingewonden vinden geen medeleven als wij voor de eerste keer met mensen over onze pijn proberen te praten.

Dus leren wij te zwijgen, denkend dat niemand het begrijpt of er genoeg om geeft om het zelfs maar te proberen, totdat wij een andere gemeenschap van mensen ontdekken. Of zij ontdekken ons. Mensen die onze verhalen willen horen.

  Knijp me, maak me wakker, sla me - Heeft Newsweek dit gedrukt?

Zij willen onze verhalen zo graag horen dat zij platforms wijden aan het delen ervan. Die platforms zijn meeslepend om te lezen of te bekijken. Het ene verhaal na het andere wordt verzameld door mensen die zeggen dat ze ons een stem willen geven, maar er niet bij stilstaan hoe zachtjes we moeten worden vastgehouden als we spreken.

Wij praten en wij praten en wij praten omdat wij niet kunnen geloven dat er eindelijk iemand luistert. Wij delen details over onze kwetsbaarste momenten – over de onophoudelijke lichamelijke pijn, over het onvermogen om te functioneren, over de intense suïcidale gedachten die onze geest overnemen op een angstaanjagende manier die eerder chemisch dan emotioneel aanvoelt.

En als wij klaar zijn, en het platform zijn verhaal heeft gedaan, blijven wij weer alleen achter, met alleen die gedachten als gezelschap. Alleen voelen die gedachten nu op de een of andere manier nog luider. Ik ken geen andere soorten trauma’s waarbij dit massaal oogsten van de verhalen van echte mensen acceptabel is.

Op de een of andere manier zijn wij, in onze wanhopige behoefte aan hulp, onderworpen geraakt aan een groeiend voyeurisme rond de door vaccinatie verwonde mensen, dat even ongepast is als de manier waarop wij behandeld worden door degenen die weigeren te erkennen dat wij bestaan. Wij vinden geen medelijden in deze uitbuiting.

Wij vinden de moed om ons uit te spreken en dan ontdekken wij verhalen over onszelf op het internet, vergezeld van verheugende commentaren over hoe wij alles wat ons overkomen is, verdiend hebben omdat wij zo dom waren.

Onze steungroepen worden geïnfiltreerd door mensen die daar zijn om ons te vertellen dat we allemaal dood gaan, en ik vraag me af … gaat er iemand in steungroepen voor kanker om iedereen te vertellen dat ze dood gaan?

Wij krijgen berichten van mensen die zeggen dat zij willen helpen en die dan veel moeite doen om ons alles te vertellen over het vergif in ons lichaam. Over de blijvende schade die wij onszelf hebben toegebracht. Maar raad eens – het zal allemaal weggaan als u deze speciale thee drinkt. Of u aanmeldt voor heel veel tests, maar nee … er is geen behandeling. Alleen maar heel veel dure tests. Men zegt ons dat wij God in ons leven moeten toelaten, want alleen Hij kan ons nu helpen.

  Trump beweert dat 100 miljoen mensen aan COVID gestorven zouden zijn zonder zijn "Warp Speed" vaccins

Mededogen vinden wij nergens.

Een groot deel van mijn leven is gewijd aan het streven naar mededogen. Het gebrek aan mededogen dat ik de afgelopen veertien maanden heb gezien, nu ik de wereld bekijk door de lens van een door vaccinatie aangetast persoon, heeft mij zeer verontrust. Wat is er met ons mededogen gebeurd?

Ik kom tot de conclusie dat wij ons mededogen verloren hebben, omdat onze wereld zich niet prettig voelt bij pijn.

Onze wereld moedigt ons aan om onze pijn te verbergen in alcohol, medicijnen, voedsel, werk, seks, lichaamsbeweging, tv, sociale media, of welke andere afleiding dan ook waarmee iemand wat geld kan verdienen. Pijn wordt geuit door woede, oordeel en beschuldigingen, of welke andere methode dan ook die iemand het gevoel geeft de controle te hebben. Of men verwerkt het door zich af te sluiten en de pijn helemaal niet te uiten.

En nu heeft de Covid-wereld mensen in kampen geduwd die geen ruimte laten voor iemand die pijn heeft. ZE gunt u zelfs uw eigen pijn niet.

De Covid-wereld koestert niet alleen woorden als antivax en samenzweringstheorie, maar ook woorden als sheeple en face-nappy. Al deze woorden ontmenselijken. Al deze woorden verhinderen verder begrip voor een ander mens. Al deze woorden weerhouden ons ervan de tijd te nemen om de pijn van een ander te begrijpen. Deze woorden weerhouden ons ervan onze eigen pijn te erkennen.

De vaccingewonden passen niet in de nieuwe Covid-wereld. Wij hebben geen toegang tot de afleidingen die ons vroeger misschien wel ter beschikking stonden.

Lichaamsbeweging kan onze toestand verergeren, velen van ons kunnen niet werken, nieuwe voedselintoleranties maken elke maaltijd tot een uitdaging, en de meesten van ons durven niet in de buurt van alcohol te komen.

Onze pijn gaat verder dan wat er met ons lichaam gebeurt – onze pijn bestaat elke keer als wij zien dat een vriend zijn profielfoto verandert om zijn vaccinatiestatus aan te kondigen, ze bestaat in het AA-bord dat naar het vaccinatiecentrum aan het eind van de weg wijst, ze bestaat in de rij mensen die wij er voor zien staan.

Onze pijn bestaat elke keer als wij een foto zien van iemand die zijn mouw oprolt. Onze pijn bestaat in de weken en maanden die voorbijgaan sinds wij van onze beste vrienden gehoord hebben. Onze pijn bestaat in de stilte aan de telefoon, nadat een dokter ons heeft gezegd dat wij zijn tijd niet langer mogen verspillen en de hoorn ophangt. Onze pijn bestaat in de wetenschap dat wij dit onszelf hebben aangedaan.

  Zijn lichaam werd vernietigd door het nepvaccin - Kunt u zich voorstellen om zo te leven?  

Wij hebben maandenlang onze eigen lichamelijke en emotionele pijn geleefd, gevoeld en geademd. Wij hebben geen andere keus gehad dan te leren ons op ons gemak te voelen met pijn. Wij behoren tot de meest barmhartige mensen die u ooit zult ontmoeten.

Een paar weken geleden liep ik op een drukke markt een vriendin tegen het lijf. Wij hadden elkaar in maanden niet gezien. Zij vroeg hoe het met mij was, en ik vertelde haar dat mijn hoofd en ogen al dagen weer kloppend waren. Daar op straat ging zij voor mij staan, en legde haar koele handen zachtjes aan weerszijden van mijn hoofd. Op dat ogenblik van vriendelijkheid begonnen de tranen over mijn gezicht te stromen.

Mijn huilen bracht haar niet van haar stuk. Zij liet mij huilen. Zij hoefde mij niet tegen te houden. Ze hoefde me niet te helpen. Zij hoefde niets voor zichzelf te doen. Zij stond daar maar terwijl ik snikte, met haar handen nog steeds op mijn slapen, en het kon haar niets schelen dat wij op straat stonden, omringd door verkeer en mensen. Op dat moment deed haar mening over vaccins of Covid of vaccinatieverwondingen of wat dan ook er niet toe.

Zij voelde zich op haar gemak met mijn pijn. Bent u dat ook?

Caroline Pover is de auteur van The Covid Vaccine Adverse Reaction Survival Guide (verkrijgbaar bij Amazon en www.carolinepover.com). Het boek is ook verkrijgbaar via www.ukcvfamily.org, een steungroep voor mensen met vaccinatieschade in het Verenigd Koninkrijk (verkoop via UKCVFamily genereert inkomsten om de steungroep draaiende te houden). De bovenstaande tekst komt uit een toespraak die Caroline hield op de Better Way Conference in Bath op 21 mei 2022.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Top viroloog voorspelt dodelijke COVID varianten voor de gevaccineerden in “de komende twee maanden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNu meer en meer jongeren door het “vaccin” worden vermoord, is een massale volksopstand nu dringend nodig!
Volgend artikelImperium breidt NAVO uit als antwoord op oorlog die door NAVO-uitbreiding wordt veroorzaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Mensen die mij al die tijd gekoeieneerd,buitengesloten en verbaal hebben mishandeld krijgen van mij geen mededogen.Bejaarden kinderen en onwetenden die de ongevaccineerden hun keus respecteerden,ja,daar heb ik compassie mee.Het ergste is,wij “wappies”bedoelden het gewoon goed met ons medemens.

  • Anna, kon mijn reactie zijn , ik werd ook verguisd , beschimd en voel mij héérlijk. Slik zeker 40 jaar kruidvat voedingssuplementen en NOOIT ziek, wappie, tokkie ,vind het prima, ben ”n SNAPPIE, ook op fb de nodige aanvaringen erover, het ga je goed. Grt Anjo.

  • Helemaal mee eens, de bagger die we hebben moeten aanhoren, uitsluiting, zware discriminatie.

   Zelfs heineken met zijn reclame spotje “the night belongs to the vaccinated” Ik vond heineken al niet te zuipen maar boycot nu alles wat met heineken te maken heeft vieze wef sletten

   • @Johannes, Freddy’s Heinekens dochter Charlene de Carvalho & haar echtgenoot Michael de Carvalho hebben minimaal een maal Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint James bezocht om te, nou ja vul zelf maar in.
    Als je de drie – enigszins gekantelde – e’s in het Heineken-logo omdraait, krijg je 666 en dat verwijst naar Openbaringen 13.

  • Correct voor die ouderen heb ik compassie maar haar stelling over kanker klopt niet aangezien die mensen het niet konden tegenhouden het overkomt je maar dat prikken heb ik van begin al vraagtekens want bij mij kwam de argwaan toen de msm zeiden dat een vaccin mij 5 jaar duurt en eigenlijk langer maar het was er opeens dus ging ik op onderzoek uit. Wat hieruit te leren valt is altijd stel je zelf vragen om te zeggen hebben ze wel gelijk.

 2. (Het ergste is,wij “wappies”bedoelden het gewoon goed met ons medemens.)

  JUIST. En nog worden wij als (ongevaccineerden) nog steeds gediscrimineerd in de media….

 3. Juist wéér een meeslepend artikel, vaak een heel herkenbaar verhaal op Twitter, Twitter staat er vol mee, ook heel erge boze reacties, net zoals in dit artikel genoemd bijv. ik heb 3 prikken gehad en ik voel mij zo gezond als een vis, wat moet je er mee, nou ik weet wel wat ik er mee moet doen, namelijk het vastgeprikte stuk tekst van Frontnieuws:

  Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

  • Maar dan zijn er artsen die de aan hun toevertrouwde patiënten met haloperidol gaan behandelen.
   De verzekering eist dat er behandeld moet worden.
   TUIG VAN DE RICHEL!

 4. Alles wat overblijft voor mij is toezien in machteloos, machteloos mededogen. Diegenen welke in razernij de gevaccineerden naar de mesthoop verwijzen, doen exact hetzelfde wat zij een ander menen te mogen verwijten. Te triest voor woorden.

 5. Waar ik nu heel erg benieuwd naar ben is het volgende!!

  Als komend herfst/winterseizoen (moet er eigenlijk niet aan denken daar ik de lente alsmede de zomer Goddelijk vind!!) het hele spelletje weer gaat beginnen en IK met 100% zekerheid vanaf het allereerste begin vol de kont tegen de krib ga gooien en elke regel en elke inperking van mijn vrijheid en beweging letterlijk aan mijn laars zal gaan lappen en dit nogal zéér uitdagend ga doen naar politie én justitie toe.

  Weet natuurlijk niet in hoeverre ze nog durven maar ik zal er dit keer echt vol voor gaan.

  Geen avondklok, geen lockdown hoewel je hier ongetwijfeld aan mee MOET doen want er is simpelweg niets open dan, geen bekluiers, niets van dit alles en in mijn dorp wonen een aantal leden van een criminele organisatie, vroeger ook wel politie genaamd, waar ik me dus gewoon heel veel zal laten ZIEN!

  Ook woont de politiechef in dat gat waar ik woon, heb nogal wat met hem geouwehoerd moet ik zeggen…..en heb hem o.a. 2 USB sticks aangeleverd met daarop nogal wat WETTIG EN OVERTUIGEND bewijs voor al het criminele gedrag alhier in MIJN LAND! En geloof me, ik kan heel goed beoordelen wat er verstaan moet worden onder wettig en overtuigend bewijs maar dat terzijde!!!

  We gaan een hele onzekere tijd tegemoet……en ik heb onzekerheid altijd heel erg leuk gevonden, niet dit gezeik natuurlijk maar iets wat echt is……

  Ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

  Heb in elk geval mijn apparatuur nagenoeg in orde…….en zo goed als klaar voor gebruik……..en…ik ga er in elk geval voor mij en wie weet voor wie nog meer een hele geweldige, misschien onzekere, maar mooie tijd van maken……..ben er klaar mee én klaar voor!

  Jens Stoltenberg gaat EU leger namelijk op korte termijn uitbreiden naar……let op……300.000 personen…..en dit is niet om Rusland op de knietjes te dwingen, laat dat duidelijk zijn……..

  Als dit Jensje zijn zin krijgt is alles over en sluiten, dan is elke kans gelijk NUL!

  Het moet NU en het zál nu………stelletje klootviolen…….al moet ik het helemaal alleen doen, want respons op oproepen heeft totaal geen enkel doel en het had zo mooi kunnen zijn….

  Mensen,

  Type ze nog hier en……what the f*ck……

  Gladiator
  A Warrior doesn’t take Orders!!!!

 6. Ik heb geen medelijden met de prikschapen. Ik ga me er ook niet voor verontschuldigen. Ik ben uitgelachen, uitgekotst, verhuisd en in de steek gelaten door mijn eigen familie.
  Ik ben er klaar mee. Ik heb ze alleen willen behoeden voor deze ellende, meer niet.

 7. Precies, geen medelijden met de NWO-medeplichtigen.
  Bejaarden en kinderen die niet beter kunnen weten ok.. maar de rest.. medeplichtigen aan massamoord. Gaat heen. Te dom om zuurstof waard te zijn.

 8. Onze pijn bestaat in de wetenschap dat wij dit onszelf hebben aangedaan.

  Helemaal waar.
  Ik wil ook even kwijt dat niet alle geprikten vijandig staan of stonden naar puur bloedigen. Niet alles en iedereen over een kam scheren. Okee ze zijn dom, dat dan weer wel maar maakt u zich niet zo druk ze vallen vanzelf af. Ook ik, en mijn gezin, zijn de uitgestotenen in de familie en heb nog weinig vrienden over maarrrrr …….. het interesseert mij ècht geen ene hol.

 9. Nou allereerste iets recht zetten schaapjes zijn geen mensen maar proefschapen en behoren ook niet tot het menselijk rast het zijn wel zoog dieren en blèren op het moment dat ze geschoren worden en als de wol verdwijnt veranderen ze in domme schapen maar ze zijn dan wel nog nuttig, daar en tegen over het volk loop al 300 meter met de mouw op gerold als zij naar de prik straat lopen om zich te laten misbruiken voor en door de elite en nu zeg eens zelf vinden jullie een schaap niet veel slimmer dan een angstig persoon die zelfs nog in Sinterklaas nog geloofd. DE DOOD KOMT ERAAN VOOR JULLIE maar je doet het ook voor de elite en de machthebbers dus in feite zijn jullie lieve schaapjes die zich als testschaapje laten gebruiken.

 10. Ik hoop echt op het beste voor ieder hart in ieder mens, voor wel of niet misleid, onwetend, onbewust, gecensureerd, maakt niet uit toch. Het door de cabal gecreëerde bewuste plan, van vernietiging van de mensheid wat hierachter schuilt is onbegaanbaar slecht en met geen pen te beschrijven. Daar zal hopelijk op goddelijke en spirituele wijze mee afgerekend worden. Ik wens een ieder het allerbeste leven wat gaat komen.

 11. Dit is een zeer triest relaas… maar ik kan zo weinig compassie opbrengen omdat ik zoveel vijandigheid heb meegemaakt door die kut-vaxxers. En nu dat de aap uit de mouw is over die vuile vax, zijn ze alles maar gewoon vergeten en hebben ‘nergens last van’ met hun 3x of 4x gifspuiten. Dat er vaxxies zijn die lijden, deert ze ook niet. Ze hebben lekker kunnen schelden, macht uit kunnen oefenen over medemensen, lekker kunnen schijten op vax-vrijen, en nu zitten ze weer lekker boven op elkaar op terrassen, in bootjes, in restauranten, in bussen, in de jumbo, in de AH, etc. Zonder beklap. Net of er nooit iets smerigs gebeurd was. Gewoon hatelijk kutvolk, die hele massa. Had ik nooit gedacht, dat ze zo walgelijk waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in