Save_Palestine / Pixabay

Deze kaartenserie toont de progressieve diefstal van Palestina door zionistisch Israël sinds 1947, met de medeplichtigheid van Washington en Europa. Waar zijn alle Palestijnen gebleven die in 1947 in de groene gebieden van Palestina woonden, bijna heel Palestina? Ze werden samengedreven in vluchtelingenkampen in Jordanië en Libanon, schrijft Paul Craig Roberts.

De VN (tweede kaart van links) was van plan om Israël de helft van Palestina te geven, hoewel niemand verklaarde waarom de VN gemachtigd was om het land van een volk weg te geven. De genereuze herverdeling van Palestina aan Israël door de VN bevredigde Israël niet en het nam de rest.

De diefstal van Palestina door zionistisch Israël en de etnische zuivering van Palestijnen uit hun eigen land werd elk jaar in de doofpot gestopt door het Westen dat deed alsof het voorstander was van een “tweestatenoplossing”. De “tweestatenoplossing” liet het Westen pretenderen dat het het juiste deed, terwijl Israël het land stal en het volk verdreef, waarvan de overblijfselen werden beperkt tot het getto van Gaza, dat momenteel wordt vernietigd door Israël met behulp van Amerikaanse wapens en geld.

Amerika is niet in staat geweest om iets te doen aan deze genocide op een land en een volk omdat Amerikaanse presidenten en leden van het Huis en de Senaat worden gekozen met behulp van Israëlische campagnebijdragen. De miljarden dollars die de Amerikaanse belastingbetalers elk jaar aan Israël moeten betalen, komen terug om onze verkiezingen te kopen. Bijgevolg legt Washington verantwoording af aan de Israëlische lobby, niet aan het Amerikaanse volk. We zien dit duidelijk in de uitnodiging van het Amerikaanse Congres aan Netanyahu, die zowel binnen Israël als door het Internationaal Strafhof wordt aangeklaagd. Washington is vastbesloten om te laten zien dat Netanyahu ondanks zijn criminele aanklachten onder de bescherming van de Verenigde Staten staat. Daarentegen worden wij verondersteld om Trump af te schrijven als een gangster op basis van verzonnen aanklachten die berusten op niets anders dan meningen van aanklagers die vastbesloten zijn om Trump uit het Witte Huis te houden.

  Waarom stelt Israël een grondoperatie in de Gaza-sector uit?

Israël gebruikt zijn Amerikaanse tribuut ook om voorgangers van evangelische kerken te kopen die hun gemeenten indoctrineren dat het Gods wil is dat Amerika Israël steunt en dat Israël zijn thuis van 2000 of meer jaar geleden, waaruit God een zondige Joodse bevolking verdreef, terugvordert. Sommige evangelische kerken zijn zo in de ban dat ze bekend staan als “Christelijke Zionisten.”

Wat het “grote morele Westen” niet begrijpt is dat door het steunen en verdedigen van Israëls genocidale beleid ten opzichte van de Palestijnen, het “grote morele Westen” zijn goedkeuring heeft gegeven aan genocide. Dus hoe is het Westen moreel?

Zelfs Poetin feliciteert Israël met zijn zonden en misdaden. Misschien doet Poetin dit omdat het Holocaustverhaal voor Poetin een manier is om te benadrukken dat Rusland vecht tegen nazi’s in Oekraïne. Desalniettemin is Poetins steun voor Israël buitengewoon omdat het Israël is dat zijn Amerikaanse schoothondje onder druk zet om Iran aan te vallen, wat een catastrofe zou zijn voor Rusland en China. Zonder Iran is het onmogelijk voor Rusland en China om Azië te organiseren in een coherent handelsblok dat onafhankelijk is van de dollar. In plaats daarvan zouden CIA-jihadisten de Russische Federatie, Centraal-Azië en China binnenstromen.

Amerika’s schande van het steunen van genocide verkleint de rangen van gekwalificeerd personeel in het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Nog twee ambtenaren hebben ontslag genomen in plaats van geassocieerd te worden met de medeplichtigheid van Washington aan de massamoord op Palestijnen.

Alexander Smith stelde een rapport op voor het US Agency for International Development over de buitengewoon hoge moeder- en kindersterfte onder Palestijnen die te lijden hadden onder de Israëlische aanval. Hij werd snel ontslagen voordat hij het rapport kon afleveren.

  De dood van Israël

Hij zei: “Ik kan mijn werk niet doen in een omgeving waarin specifieke mensen niet als volwaardig mens erkend kunnen worden, of waarin gender- en mensenrechtenprincipes voor sommigen wel gelden en voor anderen niet, afhankelijk van hun ras.”

Een andere ambtenaar van het State Department, Stacy Gilbert, nam ontslag. Ze zei dat ze niet langer de leugens van het ministerie van Buitenlandse Zaken kon accepteren dat Israël niet opzettelijk de toevoer van voedsel of andere hulp naar Gaza belemmerde.

Tot nu toe hebben 33 ambtenaren van het ministerie van Buitenlandse Zaken ontslag genomen en hun comfortabele, goedbetaalde baan opgegeven omdat ze de immoraliteit als een medewerker van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken niet kunnen verkroppen.

Dit is hoopgevend. Het geeft aan dat sommige Amerikanen in dienst van Washington nog steeds een moreel geweten hebben en Washington niet zullen dienen ten koste van hun geweten.

Het totale kwaad dat het Biden-regime vertegenwoordigt, heeft de steun van een grote minderheid van de Amerikaanse kiezers. Dat Amerikanen voor het kwaad stemmen laat zien hoe diep Amerika is gezonken. De vraag dringt zich automatisch op: wat zijn de Verenigde Staten anders dan een bedreiging voor het leven op aarde, een bedreiging voor alle beschaving, voor alle bekende moraliteit? Hoe weten we dat Satan Washington niet in zijn hand heeft?

We worden geconfronteerd met het mogelijk uitbreken van een nucleaire oorlog, een doodvonnis voor het leven op aarde, en er is geen enkele westerse leider die de crisis probeert op te lossen. Zelensky heeft een wet aangenomen die onderhandelingen met Rusland om het conflict te beëindigen verbiedt. Washington reageert op de directe waarschuwingen van Rusland door de waarschuwingen om te zetten in propaganda tegen Rusland.

  Een Russische onderzeeër die kernraketten kan lanceren vaart langs de kust van Florida

Zoals Poetin zegt: we zullen zien wat er gebeurt.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Allen voor één en één voor allenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBreaking! COVID mRNA-prikken zijn GEEN vaccins, oordeelt rechtbank
Volgend artikelPartijen die zich verzetten tegen sancties tegen Rusland stijgen in aantal bij verkiezingen EU
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. United States of Israel ..

  https://www.bitchute.com/video/BMgzhpX2lH2z/

  In the end the problem isn’t really these ‘Jews’ ADL, AIPAC that control the US politicians (Blackrock, Vanguard), but the traitors in the Pentagon who fail to defend the US Republic from the the cancer within.

  And Trump will not change a d*mn thing, will still defend Israel, have 800+ bases worldwide, boast we are “the best and greatest country in the world” and steal resources wherever they can.

  They have been cheating the world since 1913 with the Federal Reserve funny money, have 35 trillion debt (if not more) and they simply don’t care.

  And a little extra, anyone who thinks the Ukraine war is about “freedom and democracy” or have the right to join NATO needs a reality check.

  https://www.bitchute.com/video/ezyL1TVN7N6Q/

  • Het eerste filmpje, is een voorbode van wat gaat komen in het nieuwe Binnenhof als deze klaar is..!!
   Rutte was er al mee bezig…!!!

 2. Voor 1947 was Palestina een Kolonie van Engeland.!
  De joden dreigde de Engelsen in 1945 voor het tribunaal te brengen, omdat ze weigerde tijdens de WOII vluchtende joden op te nemen.!
  Engeland heeft als compensatie toen de Kolonie Palestina over gedragen aan de joden, zodat Palestina een Kolonie van de joden werd.!
  De joden hebben van 1945 tot 1947 het westen van Palestina de Palestijnse bewoners verjaagd en vermoord.!, en de joden namen toen de huizen, winkels, bedrijven en landerijen in beslag en gingen zich daar vestigen.!
  De joden hebben de Kolonie van de Engelsen overgenomen als Kolonie.!, en beschouwen het nog steeds als HUN Kolonie.!
  Daarom, “KAN” Engeland en wil Amerika plus de grootste Amerika vazal Nederland, Palestina nooit “ERKENNEN”.!
  Dus deze vier landen zullen de joodse Kolonie Palestina nooit als Land c.q. Staat “ERKENNEN”..!!
  Dus een 2 staten oplossing “KOMT ER NOOIT”.!
  De grootste fout is gemaakt door Engeland!
  Als Engeland, Palestina hun “SOEVEREINITEIT” c.q. onafhankelijkheid had terug gegeven, hadden de Palestijnen zich zelf tegen de joden kunnen verdedigen, of mede geholpen door andere landen voor de “STAAT” Palestina te vechten.! (anders zou landen Oorlog voeren tegen Engeland zolang het een Kolonie is van Engeland).!
  Nu wordt door Engeland, Amerika en Nederland door de joden het Palestijnse volk “UITGEMOORD”..!!,
  “GENOCIDE” door de joden op Palestijnen in de joodse Kolonie Palestina…….!!!!!!!
  Met steun van Engeland, Amerika en Nederland.!,
  DIE HIERDOOR MEDE VERANTWOORDELIJK ZIJN………….!!!!!!!!!!

  • Aan de andere kant betstaat Palestina ook helemaal niet en is dat, net zoals de joodse staat Israel, een verzonnen en gecreeerd conflict om ons verdeeld te houden en elkaar de hersens in te blijven slaan zodat zij achter de coulissen hun eigen agenda kunnen blijven uitvoeren.
   De wereld is een en al een grote freakshow!
   🤮️

 3. Golda Meir
  Was er eerder van overtuigd dat Tel Aviv In Palestina lag. Ze verstuurde een Postkaart met het juiste adres erop in 1930

 4. That the devil got the U.S . in his hand ,is not a may be but for sure. . The U.S. IS THE MOST SATANIC COUNTRY ON EARTH. EVEN THE SO CALLED BORN AGAIN CHRISTIAN CHURCHES ARE CONDONING THE MURDERS IN GAZA. ,, MENTALY SICK PEOPLE ,,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in