Het sterftecijfer door alle oorzaken schiet omhoog – precies op schema, ruim drie maanden na de mRNA-boosters – en vooral bij de ouderen, de groep die het meest gevaccineerd is. Het wordt moeilijk om dit als toeval te zien.

Slechts maanden nadat hun sterftecijfers in de herfst van 2021 enorm en onverklaarbaar gestegen waren, zien veel West-Europese landen een nieuwe piek, schrijft Alex Berenson.

De stijging omvat enkele Covid-sterfgevallen, maar blijft daar niet toe beperkt. Verscheidene landen hebben nu sterftecijfers die meer dan 15 procent boven het normale liggen, een uiterst ongebruikelijke gebeurtenis – vooral omdat demografen verwachtten dat de sterftecijfers zouden dalen naarmate Covid afnam.

De piek van afgelopen herfst kwam een paar maanden na bijna-universele Covid-vaccinaties. De stijging van dit voorjaar komt na de derde “booster” mRNA-vaccinaties die in Europa veel gebruikelijker waren dan in de Verenigde Staten.

Terwijl de stijging van afgelopen najaar volwassenen van alle leeftijden betrof, vindt deze stijging vooral plaats bij ouderen, op wie de booster-campagne was gericht.

De extra sterfgevallen doen zich voor in landen die momenteel grote golven Covid hebben, zoals Portugal, en in landen die dat niet hebben, zoals Engeland.

Engeland en Wales hebben in de laatste vier weken (tot en met 20 mei) 45.950 sterfgevallen gehad, vergeleken met het vijfjarig gemiddelde van 39.716, volgens het Britse Bureau voor de Statistiek. Dat zijn meer dan 6.000 extra sterfgevallen, een stijging van 16 procent. Bron

Groot-Brittannië, – dat zijn burgers vroeg en agressief vaccineerde met zowel de mRNA- als de DNA/AAV Covid-prikken, had ook een enorme toename van het aantal sterfgevallen tijdens de nazomer en herfst van 2021. Het aantal sterfgevallen werd toen begin 2022 eigenlijk weer normaal, ondanks een grote Covid-golf in heel Groot-Brittannië. Nu is de Covid-golf afgenomen, maar het sterftecijfer door alle oorzaken piekt.

  13-jarige Amerikaanse jongen sterft in zijn slaap na ontvangst van Pfizer COVID-19 vaccin; CDC stelt onderzoek in

Portugal heeft vorige maand 10.315 sterfgevallen gemeld, het hoogste totaal voor mei in 40 jaar en 16,3 procent boven het vijfjarig gemiddelde. Bron

Een deel van de stijging in Portugal is te wijten aan een recente stijging van het aantal sterfgevallen door Covid; Portugal ziet nu het equivalent van ongeveer 1.200 Covid-doden per dag in de Verenigde Staten. Maar zelfs als men die buiten beschouwing laat, zijn de sterfgevallen in Portugal hoger dan normaal.

In Nederland lagen de sterfgevallen door alle oorzaken in april ook ongeveer 15 procent boven normaal. In dit geval is de piek echter niet Covid-gerelateerd – Nederland telde in april gemiddeld slechts een handvol sterfgevallen per dag door Covid.

De Nederlanders splitsen de sterfgevallen uit naar verpleeghuis- en niet-verpleeghuisbewoners – en uit hun cijfers blijkt dat de sterfgevallen bij verpleeghuisbewoners in april ongeveer 25 procent boven normaal lagen, een enorme stijging.

Intussen lagen de sterfgevallen in Spanje in mei 12 procent boven normaal – na drie maanden van relatieve normaliteit. In Duitsland, het grootste land van Europa, lagen de sterfgevallen in april en mei 7 procent boven normaal.

Gedetailleerde gegevens over de doodsoorzaken zijn nog niet beschikbaar, dus wat precies de oorzaak is van deze stijgingen is nog niet duidelijk. Een verband leggen tussen individuele sterfgevallen en mRNA-prikken die maanden eerder zijn toegediend, zou uiterst ingewikkeld zijn, zelfs als de gezondheidsautoriteiten en de artsen daartoe geneigd zouden zijn – en dat zijn ze niet.

Maar in medische termen zijn deze landen nu “challenged,” “dechallenged,” en “rechallenged” met deze mRNA-vaccins. Zij zijn ermee begonnen, ermee gestopt, en er weer mee begonnen. En het algemene patroon van het teveel aan sterfgevallen in het afgelopen jaar kon niet duidelijker zijn – massale Covid-vaccinatiecampagnes beginnen, en maanden later volgt de sterfte door alle oorzaken.

  Mijn verhaal over mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding van "gevaccineerde" mensen, en de mogelijke remedie en profylaxe van suramin, shikiminezuur en dennennaaldthee kuur


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBeslissingstijd voor Rusland in Oekraïne is gekomen
Volgend artikelHet is “Overleven of Sterven” voor de Globalisten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. een rusthuis in Belgie verplichte 2 weken geleden alle bewoners te prikken ook degene die weigerden werden onder dwang geboostert drie dagen later allemaal zware diarree, op de rand van uitdroging.

  • 3 dagen later allemaal diarree??

   Ik lees online VANAF HET MOMENT VAN DE PRIK TOT WEKENLANG zelfs kan doorgaan… vertellen de geboosterde mensen in NL alleen al, op forums uit wanhoop!!

   Bron: https://corona-teller.nl/boosterprik-bijwerkingen-cijfers-en-ervaringen/

   Scroll maar helemaal naar beneden om de 116+ mensen die bijwerkingen melden, te lezen…;

   Het gaat pagina’s lang door…(“vorige – “volgende” aanklikken onderaan de reacties);

   A V E
   2 x Pfeizer gehad, geen probleem. Booster was Moderna, nu spierreuma.
   Moderna is gewoon troep. NOOIT meer.

   BEANTWOORDEN24 MEI 2022
   Annemarie
   Afgelopen maandag mijn 2de boosterprik gehad, geen centje pijn.
   S’avonds kreeg ik echter een enorme kou over me heen mijn lichaam trilde van kop tot teen, niet stil te krijgen dit duurde zowat de hele nacht. Toen kreeg ik het ontzettend heet, heeft ook zowat een dag geduurd. Koortsaanvallen dus. Ben er drie dagen mee bezig geweest ,terwijl ik van de vorige prikken nergens last van heb gehad. Ben nu ,donderdag weer een beetje mens aan het worden. Is dit normaal!!!

   BEANTWOORDEN14 APRIL 2022
   Manus
   Tweede herhaalprik met Moderna voelde onaagenaam; alsof er op mijn bot geprikt werd. Volgende dag behoorlijke pijn in de nek. Na 6 dagen nog niet helemaal weg. Bij de eerste Pfizer-prik merkte ik niet eens dat hij gezet werd.

   BEANTWOORDEN13 APRIL 2022
   Anja Van Meerwijk
   Heel erge jeuk op mijn rug en buik na de boosterprik in december. Nu is het april en heb nog steeds last.

   BEANTWOORDEN9 APRIL 2022
   Burney
   Bijwerkingen:
   Zware benen . Moeite met lopen
   Misselijkheid

   BEANTWOORDEN3 APRIL 2022
   Geert Van Voorn
   Eerste booster pijnlijke linker arm en elleboog, tweede idem dito. Duurt plus minus 4 maanden.

   BEANTWOORDEN3 APRIL 2022
   Ria De Kuijper
   Nog steeds flinke neus verkoudheid na corona ,november 2021.
   23 Februari de eerste booster gehaald, nu heb ik verschrikkelijke
   uitslag in het gezicht, zou dat een bijwerking kunnen zijn van de
   boosterprik? Verder heb ik van de vaccinaties nooit geen last gehad.

   BEANTWOORDEN2 APRIL 2022
   Yvonne Van Welie Gelderman
   van alle andere prikken geen last gehad nu 2 de booster niet leuk hoor hoofdpijn gammel en hevige pijn in botten en spieren
   ben er niet blij mee. denk volgend jaar word ik 80 moeten toch ergens aan dood. weet niet of ik nog prik ga nemen. op de griep prik na.
   blijf wel lachen hoor. sterkte allemaal

   BEANTWOORDEN16 MAART 2022
   Jan Dedert
   Gistermiddag m’n herhaal boosterprik gehaald en nergens last van tot vanmorgen, ik voelde me gammel, beroerd, zware benen, hoofdpijn. precies zoals het in een vorige uiteenzetting is vermeld. de bij verschijnselen zijn ook heviger dan hiervoor.

   BEANTWOORDEN10 MAART 2022
   Marion
   vreselijke last van diarree niet meer normaal. Kan dit niet stoppen met diarreeremmers, die helpen niets. Dit na de boosterprik Pfizer. Laat echt geen prikken meer zetten. Nooit meer. Middelen zijn erger dan de kwaal. Vlak na de booster kreeg ik….. jawel Corona.

   BEANTWOORDEN27 FEBRUARI 2022
   Ton
   Na de booster, ontstoken longslijmvlies, benauwd, pijn op mijn borst, hoge koorts, pijn in het hoofd. 4 dagen in ziekenhuis gelegen en snappen niet waarvan het komt. Ben echt niet me zelf, moe, ben 43 net maar voel me wel 3 jaar ouder geworden

   BEANTWOORDEN20 FEBRUARI 2022
   Charlot
   Na boosterprik Moderna in December nu nog altijd jeuk aan mijn rechterboven been alsof er een mierennest zit en
   constant vreselijke hoestbuien, zeer vermoeiend en volgens de dokters niets te vinden.

   BEANTWOORDEN19 FEBRUARI 2022
   Annie Van Roosendael
   Na boosterprik met Moderna op 23 dec kreeg ik een verhoogde bloeddruk , welke ik nog steeds heb ( nu 11 febr )

   BEANTWOORDEN13 FEBRUARI 2022
   Johanne
   Ik kreeg gordelroos (jeuk/bultjes/pijn) na de boosterprik. Kon niet volgens de huisarts de reden zijn. Hebben meer mensen hier ervaring mee?

   BEANTWOORDEN2 FEBRUARI 2022
   Henriette Dols
   Eerste en tweede prik met pfizer gehad. eerste prik 5 dagen hoge koorts en ziek geweest, tweede prik 4 dagen hoge koorts, pijn in alle gewrichten gehad, boosterprik met moderna , wederom 4 dagen hoge koorts , pijn in alle gewrichten, hoesten

   BEANTWOORDEN2 FEBRUARI 2022
   Joop
   Doofheid rechteroor en voortdurende druk en na drie keer uitspuiten en zure druppels nog doof. Dit begon een week na boosterprik. Gehoor voor 50% nog weg. Heel lastig!

   Etc. etc. etc.

   • Gaaf!!!! Geef die gekken die c denkrn te hebben gehad een dubbele shot. Gebrek aan niveau druipt er vanaf.
    Ik moet ome klauwsSS hierin gelijk geven. Opruimen die nutteloze mafkezen.

 2. Nou nu niet klagen jullie hadden het kunnen weten maar ja de angst is jullie leven gaan beheersen en mensen die er verstand van hebben waren leugenaars maar Rutte en de Jonge waren de goede mensen en ja daar gingen jullie volop op stemmen, jullie zijn medeplichtig aan de ondergang van onze vrijheid jullie hebben zelfs jullie kinderen voor op geofferd dus stop met klagen en ga verder met je dood te spuiten eigen schuld dikke bult en er is weer goed nieuws booster 5 en zes zijn weer in de maakt wees er snel bij zou ik zeggen een dag geen spuit gehad in dag zonder pijn geleeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in