Ja, het is waar. Ik heb net een geheime video van Vladimir Poetin gekregen. Hij is in volle paniek en waarschuwt de Russen om te vluchten omdat de oorlog verloren is:

Oké. Misschien heb ik me vergist. Maar ik moest die video plaatsen ter ere van de reactie van de westerse media vandaag op Poetins toespraak waarin hij een gedeeltelijke mobilisatie aankondigde en verklaarde dat Rusland al zijn wapens zou gebruiken om zich te verdedigen. In plaats van Poetin op zijn waarde te schatten en te erkennen dat hij niet iemand is die loze dreigementen uit, haastten westerse deskundigen en politici zich om de meme op te stellen: Poetin is hysterisch en in paniek. Hij is een wanhopige man die bereid is wanhopige dingen te doen omdat Oekraïne Rusland in elkaar slaat. Enz. Denethor is een eiland van rust vergeleken met de angstige, moedeloze Poetin. Of zo wordt ons verteld, schrijft Larry Johnson.

Als het door “autoriteiten” op televisie wordt gezegd en meerdere malen wordt herhaald, moet het wel waar zijn. Er is geen ruimte voor een alternatieve verklaring. Ziet Vlad er geradbraakt uit volgens u?

Weet u waarom een stinkdier of een stekelvarken een witte streep over zijn rug heeft? Dat zijn zichtbare tekenen om nietsvermoedende zielen te waarschuwen dat er potentieel gevaar dreigt bij die wezens. Poetins lichaamstaal moet op dezelfde manier worden bekeken. Hij leunt voorover en beeft niet. Hij is direct en standvastig en laat geen ruimte voor nuance.

De reactie van westerse politieke leiders op de toespraak van Poetin is alarmerend. De meesten lijken te geloven dat Poetin alleen maar bluft omdat hij verliest. Daarom beloven zij door te gaan met het sturen van geavanceerde wapens naar Oekraïne die zullen worden gebruikt om Russische burgers aan te vallen. Ik zal u er specifiek aan herinneren wat Poetin over deze bedreigingen heeft gezegd:

  Poetin: Maak nog geen plannen voor de wederopbouw van Oekraïne

“Wij zullen zonder twijfel ALLE middelen gebruiken die ons ter beschikking staan om Rusland en ons volk te beschermen. Dit is geen bluf. En degenen die nucleaire chantage tegen ons gebruiken, moeten weten dat de windroos (NAVO-symbool) kan omdraaien.”

Het besluit van Poetin om een gedeeltelijke mobilisatie af te kondigen van mannen met voorafgaande militaire dienst werd niet ingegeven door een aanzienlijke slijtage van de bestaande troepenmacht. De feiten zijn duidelijk: de milities van Dontesk en Luhansk vormen de meerderheid van de Russische geallieerde strijdkrachten die in de Donbas vechten. De milities worden versterkt door huursoldaten van de Wagner Group en de Tsjetsjenen. Dit verklaart waarom Rusland sinds 24 februari minder dan 5.800 kia (killed in action) heeft – Russen zijn niet de primaire kracht aan het front van de gevechten.

Het aantal Russen dat in Oekraïne vecht, zal drastisch veranderen. Maar de komst van Russische eenheden in kracht is nog minstens een maand verwijderd. Eerst komen de referenda in de Oekraïense oblasts en daarna zullen de regering van Rusland en de Russische wetgevende macht de resultaten aanvaarden en de annexatie van deze gebieden goedkeuren. Daarna zal elke aanval op de nieuwe Russische republieken worden behandeld als een oorlogsdaad tegen Rusland.

Hoewel Oekraïne de afgelopen zes maanden enkele onregelmatige aanvallen heeft uitgevoerd op de Krim en Belgorod, heeft Rusland deze van zich afgeschud en is het doorgegaan met zijn missie om Donetsk, Zaporizja en Kherson veilig te stellen. Het referendum is een keerpunt en de speciale militaire operatie zal worden vervangen door Rusland dat op oorlogspad gaat. Het westen zal er goed aan doen dit feit te erkennen in plaats van te doen alsof Rusland op instorten staat.

  Tijdslijn: Euromaidan, de oorspronkelijke "Oekraïne-crisis" - Echte volksrevolutie of door de NAVO gesteunde staatsgreep?

De realiteit is dat de westerse leiders, en niet Poetin, zich gedragen als de gestoorde Denethor. We hebben een Gandalf met een grote witte staf nodig om hen tot rede te brengen. Anders begeeft de wereld zich in zeer gevaarlijke wateren met een verhoogd risico op een kernoorlog.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Iedereen heeft het over Poetin. Wat hij werkelijk zegt, mag niemand weten. Hier is zijn toespraak in het NederlandsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet vaccinverhaal is even lek als de vaccins
Volgend artikelRecht door zee: Rusland’s Sergej Lavrov waarschuwt dat de VS combattant dreigt te worden in Oekraïne oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. De scalatie is te bedanken aan de amerikanen en de slaven politicis van de EU. Russia wilde alleen de pro-russen helpen en het gebied onafhakelijk te laten maken meer was het niet tot de yankies hebben alles verpest en de europeanen die niet sterk zijn om fuck amerika te zeggen, blijf je alleen in deze oorlog.
  De oorlog in Vietnaam werd gestopt na protest, de amerikanen willen alleen zijn eigen imperium en de rest van de landen als slaven te laten worden voor zijn eigen comsuptie, rijkdom en egoisme. Ik hoop dat zij dood gaan met zijn eigen burgeroolog van alles ellende die zij hebben veroorzaakt op aarde.

 2. Het rommelt natuurlijk is Rusland. Maar een deel hiervan zal ook door de VS zijn aangezet om Putin ten val te brengen. Deze is zich ervan bewust. Ik hoop dat Rusland er sterker uit komt, het is tijd voor een nieuwe wereld.

  • … Volgens mij rommelt het in Europa veel meer en harder….de derde dinsdag van September is daar een voorbeeld van…..net als de demonstraties overal in Europa van de afgelopen 2 jaar….

   Ik weet niet wat de MSM precies denkt met al die valse berichtgeving te bereiken, maar hun geloofwaardigheid is al kapot…en al hun berichten over Rusland zijn door ons niet te controleren, en de censuur van Russisch nieuws maakt dat er geen afweging mogelijk is, enkel de MSM berichten afdoen als propaganda en leugens….

   Onze vrijheid en onze grondwet zijn door Rutte en co kapot gemaakt, terugwinnen kan enkel als hun macht word gebroken.

   • @ Duchesne september 22, 2022 at 20:07,
    ” Onze vrijheid en onze grondwet zijn door Rutte en co kapot gemaakt ”

    Dan besef jij nog niet, dat jij allang vrij bent. Maar dat jij je zelf gevangen houdt in de onzichtbare tralies van Rutte & co. Want jij hebt de hoogste autoriteit over je zelf, niets of niemand staat boven jouw. Alleen als jij het vrijwillig toe staat en dat jij vrijwillig de staatsslaaf wil spelen.

   • Zie ook het achtelijke weglopen van het kabinet.
    Al wat Baudet zei, was, dat Kaag ook daar student was. Verder niets.

    Maar dat was teveel voor het kabinet van landverraders….

    • weglopen zijn ze goed in ja, maar straks lopen ze nergens meer!
     Baudet eeuwig dankbaar voor zijn nog meer wakker schudden, want 70% weet niet/nog niets over onze ” fraaie ” wef-lakeien .. maar het begin is er!
     landverraders ten top, vooral d66(6)

 3. Rusland kan de oorlog niet verliezen.
  Zou EU of USA te ver gaan, is dat het einde van hun.
  Ze staan op de rand.

  RU is beheerst en in controle; USA: een dementerende gek die oorlog zoekt; in EU wat WEF gekken die God willen spelen.

  Spoedig zal Poetin een all out oorlog uitroepen; dan is het een kwestie van een paar dagen….

  • dat hoorde ik en februari ook Pierre,zou niet lang duren,mobilisatie absoluut niet nodig!! Oorlog ,mag geen oorlog heten etc. Je neemt alle leugens van meneer Putin voor lief.En je verwacht zeker dat hij ons vrede en voorspoed komt brengen?
   Rusland kan deze Oorlog niet verliezen ,dat klopt niemand komt als winnaar uit dit conflict!

 4. Frontnieuws:
  Reactie verwijderd en ban. Als u de mainstream media volgt, vind ik dat best, zolang u hun onzin maar niet in de commentaarsectie gaat papegaaien, wat ik beschouw als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

   • zelenski is een acteur, zo ook de nep president in de vs, de echte president is DJT, nog steeds.
    ook heeft Trump de nucleaire code borg gesteld, dus Biden kan geen kant op.. wat een slimme zet van Trumpie Bear!
    Poetin is in goede gezondheid denk ik, allemaal lul koek wat er op de televisie voorbij komt, behalve ON dan.
    We gaan het verder zien Gerrit, maar WINNEN is niet de strijd in deze, maar de Waarheid, en die zal boven komen.

    groet

 5. Dick Berlijn op NU.nl dit is een verloren strijd voor Putin, we WETEN NIET of die reservisten bereid zijn te vechten. Deze ex bureau soldaat ziet zelf niet wat hij beweert We weten niet!!!!! klopt wij hier in het westen hebben geen idee wat er gebeurt het is alleen propaganda maar ook die is gebaseerd op niets. WE weten niets
  er zijn nauwelijks nederlandse journalisten aan het front maar vanachter hun veilige bureau lullen ze er maar wat op los.

 6. Kan Ghandalf niet even in de tweede kamer huishouden, naar Rutte tik met zijn staf ophouden met die stikstof onzin. En een tik uitdelen naar kuipers corona onzin.
  En een mep uitdelen naar GroenLinks voor die co2 onzin. Ach.. het is maar een gedachte.

 7. Kijk, de realiteit en toekomst is simpel.

  Putin vecht tot nu toe “conventioneel”; maar pas op! Hij KAN niet verliezen; zou het de kant van verlies opgaan, zijn er twee mogelijkheden:
  1) de voertaal in Oekraine wordt Sanskriet of Chinees;
  2) Putin gaat strategische atoomwapens gebruiken.

  I beide gevallen: dank zij het westen en de russen fobie een kans op WO3; die het westen verliest met totale vernietiging.
  In dat geval: ga maar vast oefenen met konijnen te vangen…

 8. Ik ga een nieuwe complot theorie lanceren. Marc rutte en sigrid kaag zijn poppetjes van Putin om de Nederlandse economie in te laten storten en een volksopstand te creëren. Kijk naar alle handelingen van het kabinet. Ze zijn bezig om de economie totaal te verwoesten. Het volk door middel van armoede in opstand te krijgen. De kranten vertellen zulke extreme onzin zodat iedere burger in de gaten krijgt dat het overheidsonzin is. Al dit handelen is gericht op het krijgen van een revolutie zoals 1789 in Frankrijk.
  Waarschijnlijk heeft de Russische geheime dienst data over rutte en Kaag waardoor ze alles moeten doen wat putin zegt.
  Zelfde verhaal met de VS en Biden. Die Biden is zo ongeloofwaardig slecht dat er een nieuwe burgeroorlog moet ontstaan in de VS.
  De geheime dienst van Rusland heeft alle wereldleiders in zijn zak. Rusland laat de nato landen zichzelf opblazen door burgerrevoluties.
  De leiders van nato landen worden meer verafschuwd en gehaat als ooit te voren.
  Hier zit een plan achter. Kan niet anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in