Tijdens deze stilte voor de storm bereidt de globalistische deep state zich koortsachtig voor op myriade duivelse uitkomsten. Voor de inwoners van Shanghai zijn de verschrikkingen al begonnen. De stad is sinds 28 maart volledig afgesloten. De mensen schreeuwen vanuit hun huizen en flats in het luchtledige: “Wij verhongeren”, schrijft Kevboyle.blogspot.com.

Degenen die proberen te ontsnappen, worden opgepakt en in detentiecentra geplaatst.

De hele bevolking (met uitzondering van de handhavers) wordt verhinderd te werken, alle fabrieken zijn stilgelegd en er liggen letterlijk duizenden containerschepen en olietankers vast op zee en in de toegangswegen tot deze enorme stad. Shanghai is nu duidelijk functioneel dood. Bekijk deze presentatie van Monkey Werx US (de plaats van de vastzittende scheepvaart wordt getoond vanaf 12:37):

Het voorwendsel voor deze gruwelen is, mocht u het niet weten, COVID.

Huisdieren worden geconfisqueerd en vermoord, voor het geval dat het COVID “overbrengers” zijn (of, misschien, omdat uitgehongerde mensen ze als voedsel zullen gebruiken?)

SLANGENGIF-EIWITTEN IN COVID-VACCINS

Een grote nieuwe meme is het publieke domein binnengedrongen uit “conspiracy”/QAnon-achtige bronnen. Blijkbaar is het COVID vaccin gemodelleerd naar slangengif en nu zouden de dodelijke dodelijke eiwitten stiekem in onze watervoorraden worden gebracht. De listige presentatie van pseudo-wetenschap heeft te veel mensen ertoe gebracht deze psy-op serieus te nemen.

Om te beginnen is slangengif onschadelijk als het door een mens wordt ingeslikt en alleen dodelijk als het in de bloedbaan wordt geïnjecteerd, dus de waterplaagangst is klinkklare onzin. Clif High behandelt de kwestie hier.

DE KOMENDE OORLOG MET RUSLAND

De Monkey Werx video hierboven laat iets zien van de aan de gang zijnde opbouw van Amerikaanse militaire troepen in West-Europa. Veel andere analisten voorspellen dat er zich in de komende maanden een veel grotere oorlog zal ontwikkelen. Eén ding is zeker. Noch de westerse leiders, noch hun marionet Zelensky hebben ook maar de geringste inspanning gedaan om een vreedzame oplossing voor de oorlog in Oekraïne tot stand te brengen, maar dat mag voor niemand een verrassing zijn. Vrede is verhinderd en alle vorige verdragen met Rusland [Istanboel (1999), Astana (2010) en Minsk] zijn vastberaden verbroken door “onze” kant, die duidelijk net zo min “onze” vriend is als die van Rusland (of van Oekraïne).

  Mexico verbiedt chemtrails en geo-engineering na pogingen van kwaadwillende startup om de zon te verduisteren

DE KOMENDE VOEDSELTEKORTEN/HONGERSNOOD

Deze operatie wordt al jaren door vele commentatoren, waaronder “Ice Age Farmer“, voorspeld als onderdeel van de reeks “Grote Reset”. Monkey Werx (hierboven) suggereert een tijdlijn voor het verschijnen van ernstige tekorten in het westen.

KOMENDE VOGELGRIEP?

Voormalig CDC-directeur Robert Redfield heeft verklaard dat de Vogelgriep op de mens zal overspringen en hoge sterftecijfers zal veroorzaken in de komende “grote pandemie”, waarvoor COVID-19 slechts als een opwarmertje zal worden gezien.

ANDERE GROTE CRISES zijn ook in de maak. De architecten van “De Grote Rest” hebben ons verteld dat we een totale “cyber-instorting” kunnen verwachten en dat al het geld digitaal wordt en dus traceerbaar. Zo’n totale reset van de wereldeconomie zal de ineenstorting van de dollar en andere valuta’s vereisen.

OP WELKE MANIER ZOUDEN DEZE VERHALEN MET ELKAAR IN VERBAND KUNNEN STAAN?

De waanzin van wat er in Shanghai gebeurt, schreeuwt om uitleg. Er moet toch enige zin in zitten. Het letterlijk opsluiten en uithongeren van een hele bevolking “om ze te beschermen” heeft geen enkele zin.

Deze operatie gaat ook onmetelijke schade toebrengen aan de wereldhandel, zelfs als de Chinese regering de gruwelen vandaag afblaast.

Hoe groot is de kans dat de massale sterfgevallen in Shanghai straks miljoenen westerse tv-schermen zullen sieren? Dan zullen ook wij, net als in Wuhan, bezocht worden door de strengste preventieve maatregelen, waaronder soortgelijke opsluiting in onze eigen huizen om, zucht, “ons veilig te houden”.

Dan, als de mensen in groten getale sterven, zal de “Vogelgriep” de schuld krijgen, terwijl de media de “samenzweringstheoretici” zullen hekelen die zeggen dat wat er gebeurt onnatuurlijk en door de regering veroorzaakt is. Het politieke establishment zal zich dan richten op de factie van de samenzweringsfabrieken die zeggen dat wij allemaal vergiftigd zijn door slangengif-eiwitten die in onze watervoorraden geïnjecteerd zijn.

  Vanwege de identiteitscrisis van transpersonen: In Finland worden nu tampons voor "mannen" verkocht

Dit zullen waarschijnlijk de richtingen zijn waarin onze geesten gericht zullen zijn wanneer de ware verschrikkingen in het westen beginnen.

En vergis u er niet over.

Ze komen eraan.

TWEE SUGGESTIES

1) Geloof niets van wat het politieke establishment zegt zonder de feiten grondig zelf na te gaan.

2) Gehoorzaam geen enkel bevel dat van de uw regering komt, zolang u 1) niet voltooid hebt.

Begin te begrijpen dat wanneer u zich inlaat met de satanische macht:

GEHOORZAAMHEID IS ZELFMOORD

… met één verfijnende overweging, wanneer u gedwongen wordt zich met echte, toegewijde duivels in te laten:

“Ziet, Ik zend u als schapen in het midden van de wolven; weest dan voorzichtig gelijk de slangen en oprecht gelijk de duiven.” (Mattheüs 10:16)


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Protesten, plunderingen, vermoorde huisdieren en massale zelfmoorden in Shanghai, China: mensen verhongeren tijdens lockdowns – Waarschuwing! Schokkende BeeldenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIs er een complot om het menselijk leven te beëindigen in het komende decennium?
Volgend artikelPoetin gaat energieleveringen aan onvriendelijke Westerse staten beperken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. We worden constant bedrogen op alle gebied.

  WIJ MOETEN ONS FOCUSSEN OP HET FAILLIET VAN HET MONETAIRE SYSTEEM , DAT IS WAAR AL DEZE SHIT OM GAAT !!!
  AL HET ANDERE MOET DIT MASKEREN !!!

  De enige waarheid wat achter de covid hoax, de geplande oorlog tussen Rusland en Oekraïne, alles wat ze nog op de plank hebben liggen voor ons , misschien cyber aanval heeft allemaal maar 1 doel !

  Dat doel is het maskeren van het failliet van het hele monetaire systeem. !!

  Ik wil u nog even voor 2 zaken waarschuwen.

  1. Het geld wat u op u bankrekening heeft staan is niet van u ! U heeft een tegoed van u bank. Goed de kleine lettertjes lezen.

  2. HET BELANGRIJKSTE DE ZOGENAAMDE BANKGARANTIE IS EEN FOPSPEEN … EEN LEUGEN !!

  Ik zal u die leugen aantonen. Die leugen kwam aan het licht in de Icesafe kwestie van IJsland. Ik zal er een stukje uitlichten en plaatsen tussen ” “. Maar u kunt de hele brief van de Nederlandse regering lezen in de link.

  https://www.parlementairemonitor.nl/9353000/1/j9vvij5epmj1ey0/vj7weihqdtyp


  De verplichting reikt volgens het Hof echter niet zo ver dat de lidstaat bij een systeemcrisis zelf ook garant dient te staan voor het in de richtlijn genoemde bedrag op het moment dat het DGS niet tot uitkering overgaat.

  Bovendien oordeelt het Hof dat de IJslandse staat bij een crisis van een dergelijke omvang een aanzienlijke mate van vrijheid had om de crisis te bestrijden. Tegen de uitspraak van het Hof is geen hoger beroep mogelijk. ”

  De meeste mensen hebben nooit acht geslagen op deze uitspraak , die is ook uitgesproken door het Europees Hof.
  Dat is waarom die bankgarantie een grote leugen is want we zitten NU in die crisis van failliet monetaire systeem.

  Zo gauw de proeven met de digitale munt klaar zijn zullen ze BEWUST de beurzen en valuta laten crashen. Zorg dat je voldoende cash geld in huis hebt !!!

  • De overheidsschulden zullen dank zij de met opzet gecreëerde inflatie (eufemisme voor ‘muntontwaarding’) gaan verdwijnen als sneeuw voor de zon.
   Tenslotte wat zullen honderden miljarden overheidsschulden nog betekenen, als bijvoorbeeld een brood alleen al 100.000 Euro of meer kost.
   Dat was niet anders toen in november 1923 de hyperinflation in de Duitse Weimar Republiek haar piek bereikte en er voor één Amerikaanse dollar 4,210,500,000,000 Duitse mark moest betaald worden.
   De hyperinflatie in Zimbabwe (voormalig Rhodesië) is ook een mooi voorbeeld van geldontwaarding als gevolg van het zomaar bijdrukken van geld zonder onderliggende economische basis.
   In Zimbabwe wonen zelfs meer multimiljonairs en multimiljardairs (uitgedrukt in hun eigen waardeloze munteenheid) dan in de rest van de wereld bij mekaar.
   Weldra zullen we hier in het Westen ook allemaal multimiljonairs en multimiljardairs zijn, uitgedrukt in waardeloze Euro’s en Dollars wel te verstaan.

 2. Conformisme is de oorzaak van de misere nu, en was de oorzaak van WO2.

  Maar er zijn landen met exellente geheime diensten.
  Kan nou niemand Schwab, Gates, Rutte, en een paar anderen afmaken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in