Twee zakenvrouwen uit Maui, Hawaii hebben ’s werelds eerste online datingservice ontwikkeld voor mensen die geen Covid-19 prikken hebben gehad. Shelby Thomson en Heather Pyle zeggen dat ze tijdens de piek van de uitrol van het Covid 19-vaccin in 2021 online dating voor de ongevaccineerden frustrerend vonden, schrijft Newspunch.

Ze beschrijven hun website Unjected als een veelzijdig platform van gezondheidsbewuste, covid-19 ongevaccineerde mensen die geloven in medische vrijheid, keuzevrijheid, vrijheid van meningsuiting en lichamelijke autonomie.

Natural News meldt: De ongevaccineerden “hadden niet de optie om te zeggen dat ze ongevaccineerd waren” tegen potentiële online datingpartners, aldus Thomson.”

“Ze mochten alleen gevaccineerd zijn. En je moest deze badge in je online profiel hebben,” voegt ze eraan toe, waarbij ze opmerkt dat ongevaccineerden op datingsites maar al te vaak “naar links vegen,” wat betekent verdergaan.

Daarom lanceerden de twee zakenpartners, moeders en beste vriendinnen in mei 2021 de site “Unjected,” die een dating-app werd voor ongevaccineerde mensen in de app stores van Google en Apple.

“We begonnen te zien dat mensen partners wilden vinden,” zegt Thomson over hun ongevaccineerde vrienden. Maar al snel na de lancering van de app begonnen de twee hatelijke berichten te krijgen, omdat linkse mensen die beweren zo ’tolerant’ te zijn in werkelijkheid geen tolerante mensen zijn. Toen kwam de negatieve publiciteit in de media, waardoor Apple Unjected uit zijn app store nadat het beweerde dat het gebruikers “medische desinformatie” verschafte.

“We pasten alles aan en speelden dit schaakspel totdat het voldeed aan de normen van Apple,” herinnert Thomson zich, waarbij zij opmerkt dat dat nog steeds niet genoeg was. “Het duurde tot 31 juli voordat we verbannen werden.”

De Epoch Times merkt verder op:

  Hoe Google en Wikipedia u hersenspoelen

Toen Google dreigde dit voorbeeld te volgen, trokken Thomson en Pyle de stekker uit beide mediagiganten, en Unjected.com ging in augustus 2021 live met de webdomein-host GoDaddy.

Thomson zegt dat “Unjected” meer is dan een datingservice voor ongevaccineerden. Het is ook een bloedbank-database en een vruchtbaarheidsbank voor ongevaccineerden. De datingservice alleen al heeft 110.000 abonnementen in 85 landen en 3.000 tot 5.000 nieuwe cliënten per maand, aldus Thomson.

“We concludeerden: Oké, big-tech wereld is niet onze vriend. Zij willen niet dat wij in dit domein bestaan. Ze zullen altijd alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat we worden gecensureerd of neergehaald,” zegt ze.

“Unjected is opgericht om ons te helpen gemakkelijker contact te maken in een wereld van medische discriminatie en censuur”, aldus de online introductie van de site.

“We hebben allemaal veel gemeen als het gaat om bewust omgaan met onze keuzes, en we denken dat er geweldige connecties te maken zijn als gelijkgestemde mensen samenkomen in dezelfde sociale ruimte,” zegt ze. “Het is interessant om te zien hoeveel mensen nog steeds hun weg vinden in elke groep. Het is niet beperkt tot een leeftijdsgroep.”

Ze zegt verder dat de ongevaccineerde groep zeer gezondheidsbewust is en zeer bezorgd over hun algehele welzijn, wat de reden is waarom ze afzien van een vaccin dat aanzienlijke bijwerkingen heeft laten zien, waaronder vroegtijdige sterfte door een hartaanval.

“Voor de lancering van de app kregen we bijna 1.000 e-mails per dag van mensen die lid wilden worden. Af en toe zijn er de toetsenbordstrijders die het woord nemen. “Jullie vermoorden mensen. De vaccins zijn veilig,” aldus Thomson.

  Schadelijke gevolgen van het spike-eiwit stelt vaccinatie-dogma dringend in vraag

“We hebben een datingservice, maar we hebben ook profielmogelijkheden voor vriendschappen en een gemeenschap,” vertelt Thomson aan The Epoch Times. “We hebben ook een hele sectie voor bedrijfsvermeldingen. Het is zeer veelzijdig. Het waren niet alleen mensen die op zoek waren naar een date. We willen de meest toegewijde mensen. Het is tijd om onszelf te gaan financieren binnen onze gemeenschap. De steun is ongelooflijk geweest.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Franse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNa de omkopingsmisdaad: Nu bezoedelt het cocaïnedebat ook het imago van EU-ambtenaren
Volgend artikelNAVO’s Stoltenberg muteert in een Poetin-aanhanger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • deze hier is ook al een hele tijd aan de gang. Ik vind het een beetje gevaarlijk want dan is het heel gemakkelijk voor de overheden ook, om ongespoten mensen te vinden als ze echt willen (ik vermoed dat ze die moeite niet zullen doen)

  • Ik zal toch voorzichtig zijn met online vermelden dat je niet gevaccineerd bent. Als de elite puur bloed en organen zoekt weten ze zo op welke site ze moeten zijn 😉

   • Inderdaad.
    Een alternatief is gewoon wat geduld hebben, immers over enkele jaren zijn de vergiftigden hetzij dood, hetzij er zo erg aan toe (met bv. Bell’s palsy) dat ze sowieso geen dating material meer zijn.

    Dus tenzij je per se nu op korte termijn bepaalde behoeften moet bevredigen, lijkt het me verstandiger om gewoon de kat wat uit de boom te kijken tot al wie ueberhaupt nog op een dating site staat (zonder scheve smoel of uitgemergeld of anderszins uiterst onaantrekkelijk) wel een pure blood moet zijn.

   • idd kijk uit…
    ga er beter niet op in, zo kunnen ze je verleiden met wat moois (een mooie meid to good to be true) en dan de ‘bijwerkingen’ daarna…

    dus bv die mooie dame die ‘besmet’ jou shedding, of ‘vaccineert’ jou op een manier zonder injectie oid, in een drankje/hapje/erger.

    you can not trust anybody anymore… sommige willen ook hun angst/domheid/ellende delen met anderen, denk aan die ‘aids’ dagen van long time ago, dat sommige van die bewust anderen gingen besmetten…

  • ga er beter niet op in, zo kunnen ze je verleiden met wat moois (een mooie meid to good to be true) en dan de ‘bijwerkingen’ daarna…

   dus bv die mooie dame die ‘besmet’ jou shedding, of ‘vaccineert’ jou op een manier zonder injectie oid, in een drankje/hapje/erger.

   you can not trust anybody anymore… sommige willen ook hun angst/domheid/ellende delen met anderen, denk aan die ‘aids’ dagen van long time ago, dat sommige van die bewust anderen gingen besmetten…

   kijk uit.

 1. Ja je vooral als niet gevaxxte ergens laten registreren, zegt het woord uitlokking- entrapment iets??
  Gebruik maar 5 jaar je hand, en wacht tot de gevaxxte allemaal dood zijn.|
  Het was ja dansen met jansen. vrijwiilig, Niet!???

 2. Je hebt (had?) ook wakkerdaten.nl

  Het kan inderdaad onverstandig zijn om je te laten registreren als ongevaccineerd…

  Tegelijkertijd, als iedereen dat gaat verbergen dan gaan andere mensen die nog voor een keus staan ten onrechte denken dat ze alleen staan.

  Ik heb zelf besloten om gewoon overal schijt aan te hebben en mijn mening wel te laten horen, opdat eensgezinden zich gesteund voelen. En als ze me komen halen, so be it.

  Ik ben Atheïst, maar vindt in dit verband het voorbeeld van Jezus interessant. Die had als zoon van God zijn lot waarschijnlijk wel kunnen ontlopen. Maar dat deed hij niet. Hij aanvaardde het en met zijn lijden toonde hij ons de weg…

 3. “big-tech wereld is niet onze vriend” aldus Thomson en Pyle, dus zijn ze naar godaddy gegaan.
  Maar ondertussen staat hun website op een amazon server…. uhm…
  Nee dank je ik meld me niet aan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in