Vijf EU-politici zitten al in de gevangenis op verdenking van corruptie, en nu zorgt een andere ernstige beschuldiging tegen EU-medewerkers voor opschudding: Een Brusselse stadspoliticus beschuldigt EU-functionarissen ervan op grote schaal cocaïne te gebruiken, bericht Exxpress.

Eva Kaili, de socialistische vice-voorzitter van het EU-parlement, zit samen met vier andere verdachten nog steeds in voorarrest op beschuldiging van massale corruptie – en nu al doet de volgende zaak afbreuk aan het imago van EU-coryfeeën in Brussel: de top-stadsplanner van de Belgische stad, Pascal Smet, was nogal geërgerd door de weerstand van EU-ambtenaren om te verhuizen naar een slechte buurt van de stad waar ook openlijk drugs worden gedeald. Pascal Smet zei tegen Politico: “Veel mensen die voor de Europese instellingen werken, gebruiken drugs.”

Hij bedoelde daarmee: dus de noordelijke wijk met al zijn dealers zou de EU-ambtenaren eigenlijk niet moeten afschrikken. En de stadspoliticus zei vervolgens ook: op het Schumanplein (vlak naast het hoofdkantoor van de EU-Commissie) worden ook drugs verhandeld. Maar niet met dezelfde drugs als in de noordelijke wijk, zei de stadsplanner, maar met stoffen die “wat witter” zijn. Dat wil zeggen, cocaïne.

De opmerkingen van de Brusselse stedenbouwkundige vielen in ieder geval niet in goede aarde bij de EU-ambtenaren.

Verdere schade aan het imago van de EU-leiding

Voor de EU-leiding is dit nieuwe debat allesbehalve prettig: de hele EU-Commissie onder Ursula von der Leyen presenteert zich immers als de hoeder van moraal en rechtvaardigheid in heel Europa, terwijl ook landen als Polen of Hongarije keer op keer worden gesanctioneerd en met miljardenboetes worden bedreigd.

Na de gedeeltelijke mobilisatie: Het Westen heeft nog elf dagen om tot een inschikkelijke houding te komen

Ook het feit dat de voorzitter van de Commissie haar sms-gesprekken met farmaceutische bedrijven nog steeds geheim wil houden – wat absoluut contraproductief is voor een herwaardering van alle politieke beslissingen tijdens de pandemie – zorgt voor veel kritiek uit bijna alle landen van Europa.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

EU legt de basis voor militair optreden tegen burgersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMike Yeadon: Ik denk dat het iedereen zal doden
Volgend artikelHawaï lanceert ’s werelds eerste online datingservice voor ongevaccineerden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

33 REACTIES

 1. Ik hoorde van een auto sleper in Koblenz dat ze hele containers met coke doorlaten. Eentje halen ze er uit en de rest gaat door. Verslaving = Poen, Corruptie, Misdaad.

  • Je bedoeld: VERSLAVING, CORRUPTIE, MISDAAD = POEN 🙂

   En dan moeten “wij” ons schuldig voelen via de zoveelste informatie campagne wanneer je drugs gebruikt. Zucht.

   • Goed punt. Toen de yanks nog de scepter zwaaiden in Afghanistan vertrok er iedere maand een C130 vol met de opbrengsten van de door hun aangelegde papavervelden richting thuisland. Op een gegeven moment deed de taliban die opbrengsten zodanig om zeep helpen dat het de moeite niet meer loonde en even later vertrokken de yanks uit Afghanistan. Heb je meteen de reden waarom dat was, maar die reden zal je nergens tegenkomen en de yanks lijden liever gezichtsverlies dan dit toegeven.

    • Matt februari 16, 2023 at 23:19
     Dit is absoluut waar! Het ging om de opium, die hele oorlog. Om de zoveel jaar komt de ene grootmacht de boel daar plunderen, en dan wisselen ze weer af. Kost een oorlogje en wat mensenlevens, maar zo flikken ze het. Zo wordt een land van zijn rijkdom geplunderd door de gulzige grootmachten die parasiteren op andere landjes. De Taliban heeft daar zijn best gedaan, maar dat zal nooit erkend worden. Ze staan als schurken te boek, terwijl ze voor hun land opkwamen. Mensen zouden respect voor ze moeten hebben.

 2. Dat is toch al rond 2012 bekend geworden. In Den Haag hebben ze iets daarna ook sporen ervan gevonden.
  De wereldleiders zijn gewoon narcistische drugsverslaafden…

 3. Aha, vandaar dat die EU parlementsgekken met verdwaasde ogen aan het klappen waren voor Zelenski.
  Soort zoekt soort.
  De enige nuchtere persoon was hier de president van Hongarije. Die klapte niet.

  • Niet waar; minister van Oostenrijk klapte ook niet maar ook de alternatieve media hyperfocussed om hun verhaal te spinnen. Kijk de opname nog maar een keer maar dan heel goed

   • Oke, Ekr, het waren dan 2 nuchtere mensen. Op de grote moordlustige verslaafde kliek die met ons leven spelen.
    Verslaafden hebben helemaal geen benul van de werkelijkheid, vandaar dat ze zo goed met Zelenski kunnen opschieten.

  • Over verslaving gesproken, als je naar Kuipers kijkt (ja, de opvolger van Snuiver De Jonge) dan zie je aan zijn grijzige, holle gezicht met uitgebluste ogen dat hij ook drugs gebruikt. Het lijkt wel demerol of zo te zijn. Hij zal mss best hier en daar wat toegeschoven krijgen om het eea door te vingers te zien, of vriendendienstjes te bewijzen. Hetzelfde gebeurt met die FDA gasten die toestemming moeten geven aan de pharma’s voor de troep die ze brouwen. Als je dit soort ‘verantwoordelijken’ verslaafd kan krijgen, dan zit je gebakken. Je hoeft ze alleen maar een staaltje van je middeltje toe te schuiven en hoppa.

 4. verbaast me niks. vergeet niet de luxe en dure hoertjes en jongetjes voor EP’s…..

  Goede manier om van die grapjassen af te komen: verlaag de zuiverheid van de dope naar 40%; en geef dan ineens 100% zuiverheid.
  Ruimt lekker op!

 5. Een jaar of watterug zat 60% in de zak van WEF; zal nu wel meer zijn; en vergeet de pharma industrie niet…

  Die–wef volgers en volgers van de pharma doen het echt niet gratis…..

 6. Laten we hopen dat ze net als Elvis, terwijl ze op de plee aan t schijten zijn, sterven aan een cokehart. Necrose in weefsel van hart, gaten dus.

 7. En Ursela dan…..
  Waar zijn haar apjes met Bourla.
  Hoeveel heeft ze met dat contract wat niet / transparant toegankelijk is “privé aan verdient “

 8. Alleen al in Nederland wordt elk jaar 1 miljoen kilo coke gesnoven en een paar miljoen pilletjes geslikt. En jij maar denken wat doen die mensen toch raar. Daarom onmiddellijk drugstesten voor onze politici en bestuurders. Sportmensen hebben dopingcontrole na elke wedstrijd, regeren is ook een sport. Als je al dat bestuur volk van de Europese uni test dan wordt de zaak een jaar gesloten.

 9. Ze zouden eens een paar drugshonden moeten loslaten in de gebouwen van de Tweede Kamer én het Europees Parlement.
  Die beesten worden gillend gek!

 10. Ze moeten wel snuiven. Anders kunnen ze de druk niet aan, ze lopen nu al wenend de zaal uit, en maar klagen dat ze onder vuur liggen bij de bevolking, tot zelfs grensoverschrijdend gedrag… bah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in