Onlangs hebben enkele lezers bij mij geklaagd dat wij de situatie in Oekraïne te nauwgezet volgen en dat het onderwerp hen verveelt. In feite besteed ik er niet zo veel aandacht aan. Ik geef alleen de grote lijnen aan, en geef mensen een basis waarop ze verder onderzoek kunnen doen naar wat er aan de hand is, als ze dat willen, schrijft Andrew Anglin.

Als lezers het verslag saai vinden, kunnen ze het overslaan. Er staat nog veel meer op deze site. Ik besteed precies de juiste hoeveelheid aandacht aan Oekraïne. Ik ben daartoe verplicht omdat zo weinig media de oorlog op een eerlijke manier verslaan. In de Engelse taal is het pro-Rusland perspectief erg moeilijk te vinden, en de meeste conservatieven die tegen de oorlog zijn zeggen gewoon dat het ze niets kan schelen. “Ik geef er wel om en ik steun actief degenen die  tegen de elite in Washington en Brussel vechten” is een belangrijk perspectief dat in het publieke gesprek moet voorkomen.

Mitch McConnell had gelijk toen hij zei dat het belangrijkste wat er in de wereld gebeurt het conflict in Oekraïne is. Hij had gelijk om de verkeerde redenen, maar hij had gelijk.

Iemand gaat dit conflict winnen, en iemand gaat verliezen. De inzet kon niet hoger zijn. De toekomst van de hele wereld hangt nu af van de uitkomst van dit conflict. Dit is het meest ingrijpende militaire conflict in de hele menselijke geschiedenis.

Als Rusland verliest, stort de Poetin-regering in en kunnen de VS het land in verschillende stukken breken. Van daaruit zullen de VS China isoleren en uiteindelijk breken. Dit zal resulteren in de uiteindelijke vestiging van een enkelvoudige wereldorde, geleid door de zionistische machtscentra in de Verenigde Staten, Europa en Israël.

Als de VS de oorlog verliest, kijken we naar een vrije val van de westerse economische en militaire orde, een opkomend China, en een herschikking van de hele machtsorde op de planeet aarde.

De reden waarom ik Rusland steun, is dat ik wil dat het Amerikaanse imperium instort. De reden waarom ik wil dat het VS-imperium instort, is dat ik niet geloof dat het VS-imperium verenigbaar is met vrijheid in de VS, en geloof dat we de vrijheid in dit land alleen kunnen herstellen als het imperium valt.

Als de dollar ten onder gaat en de VS niet langer schulden naar de wereld kunnen exporteren via het dollarreservesysteem, zal de Amerikaanse regering niet langer de mogelijkheid hebben om het leven van de Amerikaanse burgers te micromanagen. Zij zal niet over de middelen beschikken (je moet veel overtollig geld hebben om de hele bevolking je wil op te leggen, dat is een van de redenen waarom mensen in derdewereldlanden zoveel vrijer zijn). Wij zullen vrij zijn, en dan kunnen we terugkeren naar de natuurlijke orde in onze samenleving, zonder tirannen die alles controleren, zonder trannies, zonder dodelijke nepvaccins, zonder massa-immigratie, zonder feminisme.

Dat is de inzet.

Ik hou van Rusland als land. Ik vind het prettig dat ze christelijk zijn, dat ze een masculiene leider hebben, dat ze hun bevolking vrijheid gunnen. Maar dat is min of meer bijkomstig. Ik zou Rusland steunen in zijn strijd tegen de NAVO-machine, zelfs als de politiek van Rusland me niet bevalt. Uiteindelijk geef ik niet echt om Rusland of China – ik geef om mezelf, mijn eigen vrienden en familie, mijn eigen land. Ik bekijk de wereld in termen van wat het beste is voor mij, zoals de natuurlijke manier is voor iedereen om wereldgebeurtenissen te bekijken.

Reageren op pro-Oekraïense neonazi-posters

We hebben allemaal posters gezien op 4chan en diverse andere plekken waar rechtse mensen posten die Rusland aanvallen en zelfs zover gaan dat ze Oekraïne steunen. Ik ben geneigd aan te nemen dat de meeste van deze posters medewerkers van de federale overheid zijn, maar sommigen zijn waarschijnlijk echte mensen die de verhalen van de shillposters hebben opgepikt. Deze mensen zullen zeggen “Rusland is niet de grondslag”. Zij zullen verder beweren dat mensen de Oekraïne moeten steunen omdat het een “blank land” is dat vecht voor onafhankelijkheid.

U kunt dat allemaal aan de kaak stellen en uitleggen dat Oekraïne een Joodse bezettingsregering heeft. U kunt wijzen op de belachelijkheid van een rechts iemand die het verhaal van het Joodse Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken steunt. Maar het is niet nodig om daar allemaal op in te gaan.

Hier is iets wat deze zogenaamd rechtse anti-Rusland mensen nooit zullen uitleggen: hoe is het goed voor Amerikanen of Westerlingen in het algemeen dat Oekraïne dit conflict wint? Ze hebben geen antwoord en doen alsof het niet eens een vraag is. Ze zullen maar blijven doorgaan over hoe Poetin Adolf Hitler heeft geschoffeerd, en hoe geweldig Oekraïne is omdat er neonazi-strijders met doodshoofdmaskers rondlopen. Ze zullen de ideologie van de Oekraïense nationalisten aanhalen als goed. En dat is alles waar ze het over hebben: ideologie.

Deze ultraverdachte neonazi’s op fora steunen de ideologie van het neonazisme, en leggen uit dat zij vanwege deze ideologie achter Oekraïne staan, terwijl mensen op CNN – en Fox News, wat dat betreft – achter Oekraïne staan vanwege de ideologie van “democratische waarden” (homoseksuele seks, feminisme, zionistische overheersing).

Ideologie is niet echt, en het is niet nuttig voor mensen. Als het erop aankomt, is er maar één ding dat telt, en dat is wat er gebeurt in uw leven, en wat er zal gebeuren in het leven van uw kinderen en kleinkinderen nadat u er niet meer bent. U bent niet verplicht vreemde volkeren tegen uw eigen belangen in te steunen. Van u wordt in dit leven alleen verwacht dat u voor uzelf, uw vrienden en familie, en uw vaderland support. Dat is alles.

In de regel zullen uw belangen waarschijnlijk overlappen met die van buitenlanders die ook hun eigen belangen voorop stellen, aangezien alle naties van de wereld strijden tegen een zionistische wereldorde die elke staat wil ondermijnen en één wereldregering wil invoeren. Maar als uw belangen niet overeenkomen met die van buitenlanders, bent u op geen enkele manier verplicht buitenlanders te steunen, in geen enkele situatie.

Het is vanzelfsprekend dat een ineenstorting van de VS als dominante militaire macht in de wereld zal leiden tot een ernstige afname van het vermogen van de Amerikaanse regering om haar wil op te leggen aan de binnenlandse bevolking. Dit is heel duidelijk, en het is niet redelijk dat iemand deze kwestie probeert te vertroebelen met onzin over ideologie. Gebeurtenissen en hun gevolgen zijn de enige dingen die relevant zijn voor mensen. Ideologie is een manier voor mensen om de werkelijke gevolgen van gebeurtenissen te omzeilen en zich in plaats daarvan te richten op de vermeende diepere betekenis van gebeurtenissen. In werkelijkheid is er geen diepere betekenis van gebeurtenissen dan wat je er zelf op projecteert. Het enige wat echt is, zijn de werkelijke resultaten. Het feit dat zowel Democraten als neonazi’s op internet betekenis kunnen projecteren op de gebeurtenissen in Oekraïne en tot dezelfde conclusie komen, bewijst dat de vermeende betekenis niet intrinsiek is, maar eerder geprojecteerd.

Mensen doen dingen om allerlei verschillende redenen, en je kunt er niet achter komen wat ze bedoelen als ze iets doen. Waarschijnlijk “bedoelen” ze niets met hun acties. Gewoonlijk doen mensen dingen waarvan ze denken dat ze gunstig zijn voor zichzelf en hun belangen, en dat is zeker de manier waarop instellingen dingen doen.

Deze pro-Oekraïense ZOG shills zullen ook dingen projecteren op mij en anderen die Rusland en China steunen. Zij zullen beweren dat ik geloof dat “Poetin de redder van het blanke ras is”. Hoewel ik denk dat het leuk is om Poetin te verheerlijken als een blanke christelijke strijder van historische betekenis, is het fundamentele feit dat het er voor mij niet toe doet hoe Poetin zichzelf ziet. Wat voor mij telt is dat Poetins belangen overeenkomen met de mijne, want hij heeft dezelfde vijanden als ik: het westerse establishment. Dezelfde mensen in de regering en de media die mij en mijn gezin probeerden te vaccineren, de mensen die homoseksualiteit en genitale verminking opdringen aan kleine kinderen in mijn gemeenschap, zijn in oorlog met Rusland.

Als iemand in staat is op ideologie gebaseerde mentale gymnastiek te doen en te komen met “dit is waarom ik de kant kies van de mensen die mij proberen te vaccineren en de piemel van mijn zoon afsnijden”, dan is hij de kluts kwijt. De onmiddellijke en correcte reactie is om absoluut iedereen te steunen die zich verzet tegen de mensen die proberen uw kinderen seksueel te verminken – ongeacht wie het is of wat ze geloven, iemand die gaat vechten tegen mensen die proberen uw kinderen pijn te doen is een vriend.

Eerlijk gezegd is zelfs het reageren op mensen die “achter Oekraïne staan” iets dat beneden mijn stand is, maar ik zie een toename van deze berichten op verschillende plaatsen, duidelijk omdat de federale overheid er meer geld in steekt. Ik weet dat sommige van mijn lezers niet volledig op de hoogte zijn van de details van alles, en soms kunnen deze argumenten over hoe “Poetin niet gegrondvest is” overtuigend zijn voor mensen die niet over alle details beschikken. Ik denk dat Poetin wel degelijk een basis heeft, maar het komt erop neer dat het er gewoon niet toe doet. Wat voor u van belang is, is hoe de dingen u en uw leven beïnvloeden, en u moet beslissingen nemen over waar u uw morele steun aan geeft op basis van een logische inschatting van hoe de gebeurtenissen uw leven zullen beïnvloeden.

“We kunnen niets doen”

Een andere reden waarom mensen het nieuws over het conflict in Oekraïne vermoeiend vinden, is dat het voelt als iets waar we geen invloed op hebben, en dat het daarom irrelevant is of u Rusland steunt of niet. Mijn antwoord daarop zou zijn dat hetzelfde geldt voor gebeurtenissen in de Verenigde Staten. Wij staan grotendeels volledig machteloos om iets te doen aan wat er waar dan ook gebeurt.

Uit peilingen blijkt dat meer mensen dan ooit afhaken bij het volgen van het nieuws, omdat ze geen enkele mogelijkheid hebben om iets te beïnvloeden.

Dus waarom zouden we ons ergens druk over maken?

Nou, er is waarschijnlijk een intrinsieke menselijke behoefte om te weten wat er om ons heen gebeurt, zelfs als we er niets aan kunnen doen. Het helpt ons op zijn minst om plannen te maken voor de toekomst.

Ik zou echter ook willen aanvoeren dat een juist begrip van de wereld ertoe leidt dat mensen meer invloed kunnen uitoefenen op gebeurtenissen. We zouden specifieke voorbeelden kunnen geven, maar we zien duidelijk dat de meest machteloze mensen diegenen zijn met een vertekend begrip van wat er gebeurt. Er zijn “conservatieven” die naar Sean Hannity kijken en vervolgens de oorlogen steunen. Of iemand de oorlog steunt of niet is irrelevant, maar om dit systeem te laten werken, hebben deze mensen toch een zekere mate van publieke steun nodig. Wij zijn met veel meer dan zij.

Zoals gezegd: als de situatie echt hopeloos was, zou hun propaganda niet nodig zijn.

Ik begrijp mensen die moe zijn van het lezen over Oekraïne, en u bent meer dan welkom om mijn schrijfsels over die situatie over te slaan. Ik schrijf over veel verschillende onderwerpen, en er is hier elke dag veel materiaal dat niet over Oekraïne gaat. Maar ik vind dat ik de plicht heb dit onderwerp te behandelen, ongeacht hoeveel mensen het lezen.


Copyright © vertaling 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Ruslands leger, ooit krakkemikkig, is modern en dodelijkVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNa de gedeeltelijke mobilisatie: Het Westen heeft nog elf dagen om tot een inschikkelijke houding te komen
Volgend artikelNet binnen – Pfizer CEO test voor de tweede keer in 6 weken positief op VAIDS
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

27 REACTIES

 1. Ik hou ook van Rusland en de Russische cultuur. Die nauw verwant is met Oekraïne trouwens. Volgens mij is de grote fout gebeurd in de vroege jaren 1990, toen had samen met het Warschau pact ook de NATO ontbonden moeten worden. Dan waren Rusland en Oekraïne nu gewoon grote Europese landen, maar het Westerse militair-industrieel complex besliste er anders over en daar verdween het “vredesdividend” in de nevelen der geschiedenis.
  Ideologie is inderdaad niet meer dan window-dressing.
  En wie door de censuurmuur wil breken en Russischgezinde media volgen kan altijd Whonix op zijn computer installeren: https://www.whonix.org/
  Werkt heel goed om censuur te omzeilen. Voor wie dat te moeilijk is, hier lukt het ook nog naar RT te kijken:
  https://odysee.com/@RT:fd

  https://rumble.com/c/RTNews

  https://vk.com/rt_international

  https://t.me/rtnews

  • Dank je voor de link! En ik herinner me even niet hoe net precies zit, maar ik dacht dat de NATO na de val van de Muur opgeheven had moeten worden. Nu is het een machtig monster geworden.

 2. Ik ben het in alle punten eens met de schrijver van dit stuk! Zelf heb ik de Russische ambassade gemaild en Poetin in deze e mail sterkte èn vooral véél geduld gewenst. Ook heb ik gemaild met de Amerikaanse ambassade eh, ik denk zomaar dat er géén vakantie in de VS voor mij weggelegd is na deze mail.
  Ik mag hopen dat er voor de bui ècht losbarst de VS in burgeroorlog verkeerd. Alleen dan heeft de mensheid nog een “toekomst” De VS zal deze nederlaag nooit kunnen verkroppen en zal in het “wilde” weg om zich heen gaan slaan. Een OORLOG op zijn “eigen” continent? ONDENKBAAR! Wèl zijn er een paar pluspuntjes; Die koppen van ons huidige “kabinet” met die afgrijselijke kop van Rutte en de familie “Oranje” krijgen we dan nooit meer te zien. Och misschien nog hèèl even op het schavot. Maar niet de “Oranjes! Die hebben zich dan allang ingegraven in Argentinie.

   • Vergis je niet. Ook ik heb een bericht willen sturen aan het Kremlin, maar mijn naam en vrijheid vind ik wel belangrijker.

    Het internet is een Amerikaanse uitvinding. Samen met alle datavergaring, sleepwetten en door Snowden (hello Russia!) onthulde info pakt het westen alle info van en naar Rusland wat ze maar kunnen. Het minste wat men nu kan gebruiken is dat hun burgers/onderdanen sympathiseren met Rusland.

    Daar komt nog eens bij dat NL van oudsher een knooppunt is van Europese geheime diensten en de brug vormt naar die van het VK en de VS. Het is naief te denken dat wij hiertegen beschemd zijn door (Europese) wetten.

 3. Prima verwoord.
  Ben de Amerikanen maar zeker ook de Russen en alle anderen. Canadezen, Polen enz dankbaar wat ze voor ons gedaan hebben 80 jaar terug. Maar nu ben ik dankbaar dat Putin een lijn heeft getrokken. Tot hier en niet verder.
  Vrees wel dat we door de ongekozen EU leiers in een nog erstige oorlog getrokken worden. Dus zoals het stuk verwoordt. Je vrienden en naasten zijn de komende tijd erg belangrijk.

 4. Mensen, alles is script, alles is het samenwerkingsverband, ook Rusland werkt mee aan het depopulatie plan. Niets meer dan dat is het. Vaccin mandaten is mislukt, nu versnelde vermindering van de bevolking via plan B. Ook Putin hoort erbij, zijn alle globalisten vrienden, ook China. Het zijn allemaal vrijmetselaars. Dit plan is jaren voorbereid. Check de illuminatie kaarten. De echte Putin die tegen NWO was is vermoord in 2014. Deze look a like die géén Duits kan en niet kan judo-en is een puppet van de globalisten. De zionisten die naar 500 000 000 miljoen mensen willen. Trap niet in de nep politiek. Gebruik je verstand. Er is geen oorlog, dit is een massa depopulatie plan.

 5. Helemaal mee eens! Ook al weet ik dat propaganda van twee kanten komt. Ook al weet ik dat Poetin misschien wel dezelfde kant is van de Deep State in Geneve en dus de hele oorlog FAKE is. Dan nog is dit belangrijk.
  Al is het maar om te leren hoe de Deep State te werk gaat.

 6. Degenen dit dit alles orkestreren… de onzichtbare mensen achter Vanguard, Blackrock, etc…. die ook aan de touwtjes trokken van WW1 en 2… die zou ik wel voor een volkstribunaal willen zien verschijnen.

  • The psychopath does not recognise or understand the workings of holarchy. This is because his thinking is deranged. In his derangement, hierarchies are considered suitable models for existence. The power-mad and spiritually destitute want nothing to do with holarchies. Their thinking is acquisitive, egoic and oppressive. The deranged can not progress naturally towards higher forms of human expression. Only from the suppression of others can they feel exalted!

 7. Gewoon PERFECT..‼️‼️ maar sommigen willen niet lezen want dat kost teveel moeite….1000 %achter U zo weet je tenminste iets/veel wat er nog allemaal speelt… met dank ♥️🤗♥️🇷🇺🇨🇳🇧🇾👍

 8. Ik Ben zelf Rechts en dat betekent nooit dat ik of jullie Nazis zijn, ik zal vechten voor mijn recht en vrijheid deze vormgeving werdt altijd geimplementeert als nazisme Wat natuurlijk volledig BS is grtz aan allen

  • Lachwekkend toch! Nazisme komt over links. Hitler, Mousselinie waren links. Hun partijen waren links. Partij van Jesse Klaver was in de vorige eeuw communistisch. Alles heeft met Marxisme te maken. Hoe de geschiedenis is geschreven door de winnaars. Kijk maar naar Europe the last battle.

 9. Ukraine/Russia – All Wars Are Bankers Wars.

  Protocol No7

  UNIVERSAL WAR

  3. We must be in a position to respond to every act of opposition by war with the neighbours of that country which dares to oppose us: but if these neighbors should also venture to stand collectively together against us, then we must offer resistance by a universal war.

  4. The principal factor of success in the political is the secrecy of its undertakings: the word should not agree with the deeds of the diplomat.

  5. We must compel the governments of the GOYIM to take action in the direction favored by our widely conceived plan, already approaching the desired consummation, by what we shall represent as public opinion, secretly promoted by us through the means of that so-called “Great Power” – THE PRESS, WHICH, WITH A FEW EXCEPTIONS THAT MAY BE DISREGARDED, IS ALREADY ENTIRELY IN OUR HANDS.

  The Protocols of Zion are not a forgery

  But, what are the facts?

  “We rejoice to learn that on May 14, 1935, the Cantonal Court of Berne, Switzerland, openly denounced the so-called ‘Protocols of the Elders of Zion’ as forgeries, obvious plagiarism, immoral, and manifestly prepared for the purpose of inciting popular passion against the Jews”. Thus said the “New York Evening Post”, May 14, 1935.

  SILENCE FOR FACTS

  This has been repeated endlessly ever since.

  BUT when the Swiss Court of Appeals on Nov. 1, 1937 not only acquitted the principal defendant, Sylvio Schnell, and assessed the entire cost of the trial, 30,000 francs, against the state and reversed the verdict, Jewry kept SILENCE! The decision cited the fact that the Marxist-Judge Meyer had heard not one witness for the defense; had kept no Court record of the proceedings; and detailed other irregularities of the trial.

  The defendants had been arrested on complaint of the Federation of Jewish Communities of Switzerland on the charge that they had violated Article 14 of the Swiss law against distributing obscene literature, at a public meeting – the Protocols. The Appeals Court ruled that the “experts” for the Jews, C. A. Loosi and Prof. A. Baumgarten, appointed by Judge Meyer, not only were biased on the Jewish question, but, moreover, the authenticity of the Protocols had no bearing on the case since they are of a political nature and do not belong in the category of obscene literature.

  The Appeals Court also denounced “the prejudice and gross irregularities” which had been committed in the trial. Not a single one of the 40 witnesses for the defense had been permitted to testify, while all sixteen of the witnesses for the Jewish Community which brought the suit had been heard. . .”

  “The proceedings were accordingly carried on solely upon the testimony of the Jewish plaintiffs. And further, although Swiss law demands that in the case of every law suit, shorthand minutes of the proceedings be taken by an official of the court, the Judge did not adhere to this condition, but permitted the Jewish plaintiffs to appoint two private stenographers to keep the register of the official proceedings during the hearing of their own witnesses. As, therefore, no legal record of the proceedings was kept, it follows that the whole procedure, and the verdict itself, are both null and void”.

  One is tempted to say the same for the pompous “Report of the Senate Committee (Benny Mandel’s) concerning the Protocols”. [END]

  http://www.iahushua.com/BeWise/dilling.html
  .
  http://www.takeourworldback.com/protocolsconfirmed.htm

  Validity of “The Protocols”
  A Huge Compendium of Arguments
  by Willie Martin

  http://www.jewwatch.com/jew-references-protocols-answering-critics.html

  • “All wars are bankers wars.”
   Dat is juist. Zo is het altijd geweest. Maar deze premisse gaat uit van het feit dat de “bankiers” westerse i.e. Amerikaanse bankiers waren.
   Deze bankiers die gesteund worden door het Amerikaanse establishment, het Amerikaanse leger en de Amerikaanse industrial defense industry. Die op hun beurt de Bankiers nodig hebben. Dit amalgaam veroorzaakt een voortdurend soort perpetuum mobile. Je creëert een oorlog, daarvoor heb je wapens nodig, dus moet je leningen afsluiten. Oorlog is een geldmachine.

  • er bestaan hele goede nederlandse vertalingen van de protocollen…
   ook het gebruik van de engelse taal waar dat niet per sé nodig is, is een vorm van globalesme !
   dit is de nederlandse versie van deze site. praat nederlands of hou je mond.

 10. Ook deze site laatzich afleiden door deze “oorlog” terwijl de echte oorlog recht onder onze ogen plaatsvindt:
  Chemtrails
  5G
  Het nog langer aan de macht laten van niet meer bevoegde puppets.

  WANNEER DE GRONDRECHTEN ZIJN GESCHONDEN, ZIJN DE REGERINGEN NIET MEER LEGITIEM!!!!!

  Dus…vecht of val in de tranahumane hel.

 11. Deze oorlog bestaat alleen in de media. Als het Rusland serieus was waren ze Oekraïne jaren geleden al binnen gewandeld, waarschijnlijkmet een fles vodkain de hand.

  De burgers hebben uiteraard geen belang bij een conflict, dus waarom willen de VS, EU en vazallen zo graag olie op het vuur gooien? Vreemd dat Frontnieuws het narratief steunt.

 12. Rusland werkt niet mee aan het WEF depopulatie plan opdat deze agenda afkomstig is van hun vijand klaar.

  Verder ben ik met Frontnieuws eens, ik denk dat de Russen gelijk hebben met de inval in Oekraïne opdat dit een verdediging is tegen oorlogshandelingen die de VS voorbereiden in Oekraïne vanaf 2014 of waarschijnlijk eerder

 13. Veel, te veel, off topic hier in de commentaarsector.
  Ik ben blij met uw artikelen, en er is in mijn optiek NIETS belangrijker op dit moment als juist het verloop van de oorlog in Oekraïne, dus laat die artikelen alstublieft komen met grote regelmaat. want het is i.d.d verdomd moeilijk om nog ergens objectieve verslaggeving te vinden, en voor hen die dit onderwerp verveelt, heb ik eigenlijk maar een vraag: “Hoe kan de toekomst van je eigen leven oninteressant zijn?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in