Gigi Becali is van oordeel dat spelers die met het COVID-19 serum gevaccineerd zijn, “krachteloos” zijn. Hij zegt dat spelers van Steaua Boekarest en andere clubs sinds de vaccinatie problemen hebben. De Roemeense zakenman noemt de 36-jarige vleugelspeler Ciprian Deac als voorbeeld van hoe het vaccin oudere spelers zou aantasten. Becali heeft onlangs ook gezegd dat Steaua Boekarest-spits Claudiu Keseru niet meer op hoog niveau kan spelen.

Dailymail.co.uk:

Zijn laatste verklaring heeft een woedende reactie uitgelokt van de regering van het land. Met 86,52 doses per 100 inwoners heeft Roemenië de op één na laagste vaccinatiegraad in Europa. Sporters zouden “kracht verliezen” – zegt de sportbaas, en ook zij die gevaccineerd zijn zouden in het ziekenhuis sterven.

Becali zei onlangs ook dat Steaua Boekarest-spits Claudiu Keseru, die in augustus na zes jaar bij de Bulgaarse club Ludogorets was teruggekeerd, niet meer op hoog niveau kan spelen omdat hij gevaccineerd is.

“Ik heb hem het geld gegeven, ik had een contract met hem, hij was een voetballer, ik was de eigenaar,” zei Becali via sport.ro over de terugkeer van Keseru.

Ik zei: “Je kunt niet meer naar dit niveau gaan. Je kunt in Roemenië spelen, maar niet bij FCSB (Steaua Boekarest) en CFR.”

“Hij zei dat hij het mij zou laten zien, maar hij heeft niets om mij te laten zien. Het kan niet meer op dit niveau spelen. Het is mogelijk door het vaccin. Ik zeg wat ik denk. Ik wil hem niet beledigen.”

Zijn recente verklaring heeft echter een woedende reactie van de regering van het land uitgelokt. In een verklaring van RO Vaccinare, de officiële Facebookpagina van het nationale voorlichtingsplatform van de regering over vaccinatie, staat: “Gevaccineerde voetballers verliezen NIET hun kracht nadat ze tegen COVID-19 zijn ingeënt!”

  Zelfmoord van vaccinatiedokter: Vacinzeloten instrumentaliseren haar dood

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onderzoek vindt tot nu toe 278% toename van het aantal sterfgevallen door hartaanvallen onder voetballers in 2021Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Verenigde Staten hebben nog nooit zo’n kalme, onbeweeglijke, gedisciplineerde en zelfverzekerde vijand tegenover zich gehad
Volgend artikelToespraak van Poetin 24 februari 2022 (Nederlands Transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. En dit soort nieuws ga je steeds vaker zien. Via de media komt steeds meer naar buiten over de leugens en manupilatie. By the way wisten de zoekers hier dat trutte het prive schoothondje van klaas schwaab is. Dat rutte de qr code heeft aangesleept samen met zijn zij zieke psychotische opa schwaab.

  2. Gigi Becali is zich kapot geschrokken toen steeds meer spelers op zijn schouder tikte en verzuchtte: “Ik heb er de kracht niet meer voor.”

  3. Tja, met dit soort nieuws kunnen we weinig. Wat natuurlijk wel zo is dat gister een Duitse verzekeringsmaatschappij heeft gezegd dat er in Duitsland naar schatting 2,5 a 3 miljoen mensen behandeld zijn moeten worden aan vaccin schade. Dat is natuurlijk een oneindig hogere last voor de gezondheidszorg dan die paar honderd mensen die aan/met coronaklachten in het ziekenhuis liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in