© Kristina Alexanderson / Flickr / (CC BY 2.0 DEED)

Met elke stap, met elke opeenvolgende vooruitgang in bewapende technologie – die steeds sneller gaat naarmate de snelheid van ontwikkeling omhoog schiet – komt de bedrijfsstaat dichter bij het bereiken van zijn uiteindelijke doel van totalitaire controle, schrijft Ben Bartee.

Als er geen effectief verzet komt, zal het ex post facto onderdrukken van informatie die tegen de goedgekeurde narratieven ingaat, binnenkort overbodig worden omdat verboden informatie nooit uit de baarmoeder in het publieke bewustzijn terecht zal komen.

Uiteindelijk zal de sociale controle natuurlijk afdalen naar het niveau van de individuele geest zelf, met neurologische implantaten of andere hulpmiddelen die het verkeerde denken onmogelijk maken.

We zijn nu bij stap 2 van deze driedelige afdaling naar de techno-hel.

Via Reuters:

“Google (GOOGL.O) bereidt zich voor om een anti-misinformatiecampagne te lanceren in vijf landen van de Europese Unie (EU), vertelde het bedrijf aan Reuters in de aanloop naar de parlementsverkiezingen in het blok en strengere nieuwe regels om online inhoud aan te pakken.”

In juni kiezen EU-burgers een nieuw Europees Parlement om beleid en wetten in de regio goed te keuren en wetgevers vrezen dat de verspreiding van verkeerde informatie online de kiezers kan beïnvloeden.

Frankrijk, Polen en Duitsland beschuldigden Rusland maandag van het opzetten van een uitgebreid netwerk van websites om pro-Russische propaganda te verspreiden.

Europa’s Digital Services Act, die deze week van kracht wordt, verplicht zeer grote online platforms en zoekmachines om meer te doen om illegale inhoud en risico’s voor de openbare veiligheid aan te pakken.

Vanaf dit voorjaar zal de interne Jigsaw-eenheid van Google, die zich bezighoudt met het aanpakken van bedreigingen voor de samenleving, een reeks geanimeerde advertenties laten zien op platforms zoals TikTok en YouTube in vijf EU-landen: België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Polen.

  Als ze openlijk toegeven dat ze "niet-menselijke" lichamen uit UFO's hebben gehaald, wat hebben ze dan als volgende stap gepland?

Voortbouwend op eerdere campagnes die het bedrijf heeft getest in Duitsland en Centraal-Europa, zei Jigsaw dat het nieuwe project een kans was om burgers te bereiken in landen met enkele van de grootste aantallen kiezers in de EU, gebruikmakend van de lokale expertise van het bedrijf in deze regio’s.

De advertenties zullen zogenaamde ‘prebunking’ technieken bevatten, ontwikkeld in samenwerking met onderzoekers aan de universiteiten van Cambridge en Bristol, met als doel kijkers te helpen manipulatieve inhoud te herkennen voordat ze ermee in aanraking komen…

We hebben zoveel tijd besteed aan deze gepolariseerde debatten. Onze democratie staat op het spel en de temperatuur wordt steeds hoger,” zegt Beth Goldberg, hoofd onderzoek bij Jigsaw.”

Via Harvard Kennedy School Misinformation Review:

“Het is aangetoond dat debunking en factchecking effectiviteit kunnen missen vanwege de voortdurende invloed van misinformatie: als mensen eenmaal zijn blootgesteld aan een onwaarheid, is deze moeilijk te corrigeren (De keersmaecker & Roets, 2017; Lewandowsky et al., 2012). Over het algemeen is er een gebrek aan evidence-based educatief materiaal om de houding en het vermogen van burgers om zich te verzetten tegen verkeerde informatie te ondersteunen (Europese Unie, 2018; Wardle & Derakshan, 2017). Belangrijk is dat de meeste op onderzoek gebaseerde educatieve interventies niet verder reiken dan het klaslokaal (Lee, 2018).

De inoculatietheorie is een raamwerk uit de sociale psychologie dat stelt dat het mogelijk is om preventief psychologische weerstand te bieden tegen (kwaadwillige) overtuigingspogingen (Compton, 2013; McGuire & Papageorgis, 1961). Dit is een passende analogie, want ‘nepnieuws’ kan zich verspreiden als een virus* (Kucharski, 2016; Vosoughi et al., 2018). In de context van vaccins wordt het lichaam blootgesteld aan een verzwakte dosis van een ziekteverwekker – sterk genoeg om het immuunsysteem te activeren, maar niet zo sterk dat het lichaam wordt overweldigd. Hetzelfde kan worden bereikt met informatie door preventieve weerleggingen van verzwakte argumenten te introduceren, die helpen cognitieve weerstand op te bouwen tegen toekomstige overtuigingspogingen. Meta-analyses hebben aangetoond dat de inoculatietheorie effectief is in het verminderen van de kwetsbaarheid voor overreding (Banas & Rains, 2010).”

  Destructieve illusies storten Europa in armoede

*Getrainde liberalen gaan helemaal los op zo’n virus-analogie, waarin een vermeende sociale ziekte door een vingerknip en een propaganda blitzkrieg magisch wordt veranderd in een pseudo-Public Health™ kwestie.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Google kondigt wereldwijd verbod op onafhankelijke media in zoekresultaten aanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland eist controle op over Krynki, Oekraïne verliest hoop op verzet (Video’s)
Volgend artikelDr. Coleman: We moeten kernenergie omarmen – het is de enige verstandige optie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. jaja de waarheid mag niet meer gesproken worden. het goyim dient te luisteren en hun bek te houden. De eu bepaalt wat waar is en wat goed voor het goyim is. Ben u daar tegen dan bent u een bedreiging van de NEP democratie!

 2. Nadat ik het artikel “Om de globalisten te begrijpen, moeten we hun psychopathische religie begrijpen” las met schandalen over de theosofie e.a., en ik iets zoek op google dat ik me vaag herinnerde op een onschuldig trefwoord, krijg ik gelijk enkel alle schandalen op een rijtje, pagina’s lang. Ik hoop dat mensen begrijpen wat satanisten zijn. En als het karma dichterbij komt, wentelen ze dat al af op de ander. Dat heet maatschappij. Dan kun je toch begrijpen dat er een soort eindafrekening is hoe verward de kluwen ook wordt. Het probleem is dat het kwaad is gespreid, van links tot rechts. Je hebt echt meer nodig om eraan te ontsnappen.

   • Daar zeg je zo al iets! Op sommige plaatsen waan je je inderdaad echt in het buitenland. En zeker als je de mensen hoort spreken met elkaar.

    • Bizarre taferelen, Het Ruttekaagistan kartel heeft ons land volledig kapot gemaakt!!!! Kans op herstel zegt U? Vergeet het maar, zionistje Wilders staat erbij en kijkt ernaar. De Coaś lopen dagelijks gewoon voller en voller!

 3. Heeft weinig zin volgens mij. De mensen die bewust zijn van de corruptie zullen toch niet opeens een andere keuze gaan maken. Twijfelaars zijn toch niet echt wakker, dus daar heb je ook niks aan. De rest van de schapen doet gewoon wat ze verteld wordt, oftewel er zal niet veel veranderen.

 4. Ze kunnen van alles doen om te misleiden en/of onderdrukken.
  Mijn meningen en opvattingen zitten reeds vast in mijn systeem.
  Het wantrouwen zat er al en is inmiddels gigantisch groot geworden daar helpt geen enkele informatie of misinformatie meer tegen.

  Hou jezelf bezig met je eigen belangen en die van je dierbaren en zorg dat je voorbereid bent voor de komende heftige veranderingen.
  Het staat voor mij inmiddels vast dat de grote chaos nu eenmaal moet gaan plaatsvinden.
  Daarna is het zaak om met een schone lij iets moois op te bouwen.

  • Precies dat, you can’t unsee what you saw.

   In deze loopt de corrupte kankerbende dus achter, want ook dit artikel geeft de schijn dat de kraan vol open staat en alle “misinformatie” met te kleine dweiltjes opgelapt word….

  • “Daarna is het zaak om met een schone lij iets moois op te bouwen.”

   you own nothing but you’ll be happy? Chaos is wat ze willen en laten we eerlijk zijn, ze zijn een héél eind op weg, Tigron.

 5. Mensen MOETEN weer leren lezen
  Tekst analyse
  Wie wat waar wanneer etc
  Suggestief taalgebruik herkennen
  Weglaten, aanzetten, emotionele sturing

  Photo’s goed leren bekijken
  Fingers tellen bij ai gegenereerde plaatjes
  Licht komt uit welke richting ? Dus waar zit de schaduw
  Kloppen de verhoudingen / proporties
  Hoe zit het met perspectief
  Natuurlijke kleuren gegeven licht en andere omstandigheden rode auto onder neon lamp
  Je kunt ook heel diep inzomen om edits op te sporen maar dat is ondoenlijk

  Video’s is hetzelfde als fotos
  Maar nu moeten de bewegingen ook kloppen met de rest

  Je zult zien dat ARtificial INtelligence van alles kan
  Ech mooie en fantastische dingen
  Behalve een speciefiek soort van misdaad op sporen met de kleintjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in