Stockton, Californië- Gewone burgers worden regelmatig gedwongen om het heft in eigen handen te nemen om brutale overvallen in Democraten staten te stoppen.

De Daily Mail meldde dinsdag dat twee medewerkers van 7-Eleven in Stockton, Californië, een brutale winkeldief die een vuilnisbak gebruikte om tabaksproducten te stelen, helemaal verrot sloegen, schrijft Cullen Linebarger.

In een video die eerder op dinsdag door een klant is gefilmd, is te zien hoe de medewerkers de verdachte dapper confronteren met de vraag waarom hij zoveel steelt. De dief dreigt hen neer te schieten en blijft sigaretten, sigaren en vapes in de prullenbak scheppen.

“Ik sla mijn riem over jullie b***h a**,” zegt de verdachte.

De klant raadt de medewerkers vervolgens aan om de man door te laten gaan met brutaal stelen: “laat hem gewoon gaan. Jullie kunnen niets doen totdat de politie komt.”

De werknemers besluiten dat het beter is om zelf het initiatief te nemen en de misdaad een halt toe te roepen.

Ze pakken de handen ineen om de verdachte in bedwang te houden. Een van hen houdt de dief vast terwijl de ander hem met een stok slaat.

Kijk:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 5 element phd (@yo_folkers)

Deel twee:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 5 element phd (@yo_folkers)

De klant begint de werknemers toe te juichen die het epische pak slaag geven.

“Dat heet ‘Whoopin’ your a**’! Geef hem ervan langs! Pak hem!”

De overvaller wordt minstens 25 keer met de stok geslagen. Aan het einde van het pak slaag schreeuwt hij om genade.

In een andere video die door de klant is opgenomen, zegt de dief dat hij zo hard geslagen is dat hij niet meer kan opstaan en alleen naar buiten kan lopen. De klant overtuigt de medewerkers om hem de dief uit de winkel te laten leiden, maar heeft geen geduld voor het gezeur van de verdachte.

Hij zegt tegen de dief “dat hij beter nog vanavond kan gaan lopen” en negeert zijn geroep om een frisdrank terwijl ze de winkel verlaten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 5 element phd (@yo_folkers)

Backup:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Lijk van doodgeschoten rapper opgehangen op eigen begrafenis terwijl vrienden en familie eromheen dansen (video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGlobalisten leiders zijn het publiek psychologisch aan het programmeren voor de Derde Wereldoorlog, een nucleair Armageddon en klimaatlockdowns
Volgend artikelAmerika’s wrede oorlogspolitiek in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ik had hem die pakjes 1 voor 1 laten terug leggen onder bedreiging van die stok.
  De politie moet je er niet bijhalen want dan ben je zelf de pineut want die ruimen de pakjes NIET op.

  • Die kunnen zich dat ook veroorloven omdat ze zelf niet blank zijn. Als blanke winkeleigenaar/-medewerker hoef je dit soort ongein niet te proberen. Al helemaal niet in ultra-links Californie.

 2. Op basis van deze videobeelden zou bij ons deze dief wellicht gezien worden als het slachtoffer en de winkelmedewerkers als daders.
  Een advocaat zou de would-be dief wellicht afschilderen als een ‘klant’ die de koopwaar aan het verzamelen was in een container om ermee correct aan de kassa te gaan betalen en de winkelmedewerkers beschuldigen van slagen en verwondingen waardoor zijn cliënt werkonbekwaam geworden is en een trauma opgelopen heeft en hiervoor €$€$€$ schadevergoeding eisen.
  Het is een totaal ontaarde maatschappij waarin de daders slachtoffers worden en de slachtoffers daders.

 3. En wat ligt er op de grond?

  JUIST JA, EEN GEPIGMENTEERDE AAP DIE DOOR LINKS IS GEIMPORTEERD!

  TRAP DAT HELE LINKSE ZOOITJE TOCH NAAR AFRIKA, DAN WORDT HET IN HET WESTEN 1000% BETER, OF DOE HET NIET EN MODDER LEKKER DOOR TOT AAN EEN BURGER-OORLOG!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in