© Zelensky shooting uzis meme YouTube

Wat gevreesd moest worden, is blijkbaar gebeurd: wapens die door het Westen aan het Oekraïense Zelensky-regime worden gedoneerd, worden via de versleutelde berichten-app Telegram aan internationale klanten verkocht. Naar verluidt gaat het niet alleen om Oekraïense types, maar ook om geweren van Amerikaanse makelij en vuurwapens uit andere NAVO-lidstaten.

Breitbart:

Wapens die in Oekraïne zijn verzameld tijdens de voortdurende oorlog van het land met Rusland, zijn te koop aangeboden op Telegram-kanalen, waaronder verschillende soorten automatische geweren en handvuurwapens.

Onder de wapens die te koop zouden zijn, bevinden zich niet alleen wapens van Oekraïense makelij, zoals oude AK-47 geweren uit het Sovjettijdperk, maar ook geweren van Amerikaanse makelij, zoals de M16 en de M4, samen met andere vuurwapens die afkomstig zijn van NAVO-lidstaten, zoals de ARX 160 A1 van het Italiaanse wapenbedrijf Beretta, meldt de krant Il Giornale.

Het blijft onduidelijk of de wapens verkocht worden door Oekraïners of door Russen die ze in de loop van de oorlog verzameld hebben.

De Canadese NGO Project Ploughshares waarschuwde eerder dit jaar voor de mogelijkheid dat wapens uit het Westen op de zwarte markt terecht zouden kunnen komen, waarbij onderzoekster Kelsey Gallagher zei dat er een “reële dreiging was dat de Oekraïense regering mogelijkerwijs niet al deze wapens in handen kan krijgen.”

“Wanneer dit conflict eenmaal tot bedaren komt … zullen deze wapens niet zomaar ‘poef’ gaan en verdwijnen,” voegde zij eraan toe.

Volgens Il Giornale loopt de illegale wapenhandel vaak langs dezelfde routes als de illegale drugshandel, waarbij opgemerkt wordt dat radicale islamitische jihadistische cellen in de verleiding kunnen komen om wapens te kopen die via gecodeerde apps verkocht worden.

  Henry Kissinger: "Wij staan aan de rand van een oorlog met Rusland en China"

In de begindagen van de Russische invasie in Oekraïne riepen islamitische extremisten jihadisten op om van de oorlog te profiteren, waarbij de terreurorganisatie Islamitische Staat-aanhangers aanraadde het conflict te gebruiken om wapens te verzamelen die bijvoorbeeld bij terreuraanslagen gebruikt zouden kunnen worden.

“Aan de broeders, aanhangers van de Islamitische Staat in Rusland en Oekraïne: grijp de kans, broeders, en verzamel wapens – want er zijn op grote schaal wapens uitgedeeld aan burgers – en val dan de kruisvaarders aan,” drong een jihadist van de  Islamitische Staat aan.

Een sympathisant van Al-Qaeda uit Jordanië beschreef het conflict ook als een “goddelijk geschenk” voor de islam, en zei: “Laat de moslims deze oorlog zien als een Goddelijk geschenk voor de moslims [in Oekraïne], in Rusland, en in de hele wereld. Voor wie het overweegt, zijn er aanwijzingen dat het gezicht van de wereld erdoor zal veranderen, en als de moslims er hun voordeel mee doen, zal het een grote bouwsteen zijn die hen vooruit zal helpen naar de vernieuwing van hun glorie.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU-economie zal dit jaar instorten – “Vanaf oktober zal het Westen niets meer krijgen. Niets!”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFvD onthult het werkelijke doel achter het ‘Corona herstelfonds’
Volgend artikelRoemenië zegt dat Eurovisie zijn stem heeft veranderd om Oekraïne de eerste plaats te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Het zou wel karma zijn als Moslimextremisten die Westerse wapens stiekum kopen nu en er dan aanslagen plegen tegen hetzelfde Westen, erom lachen kan ik echter niet want bij die aanslagen komen bijna altijd onschuldige mensen om en dat is walgelijk natuurlijk!

 2. Volgens velen en mij rolt dit gecreëerde chaos script zich uit over Europa, in Amerika hebben vele burgers al vuurwapens in huis, dus met een klein beetje boerenverstand kan men veronderstellen dat de Euro-jihad uitgevochten gaan worden met deze surplus wapens, iemand?

  Russian War Report: Vervalst document beweert dat Oekraïne overtollige wapens verkoopt aan Afrikaanse landen.

  https://www.atlanticcouncil.org/blogs/new-atlanticist/russian-war-report-forged-document-claims-ukraine-is-selling-surplus-weapons-to-african-countries/

 3. …niet enkel moslim terroristen…..lui zoals Taghi en soortgelijken kunnen door deze wapesn vrij komen.
  Als zijn organisatie enkele lucht doel raketten kan kopen, en geld hebben ze genoeg, dan kan er worden onderhandeld met de Nederlandse regering over vrijlating ……of er gaat een boing uit de lucht….of twee…..regerigns vliegtuig, bak vol tokkies op weg naar Turkije all inclusive….

  We kunnen er gif op innemen dat dit soort spul terug onze kant opkomt.
  Dan gaan er mensen sterven.
  Kunnen we de politici die deze wapens richting Oekraine hebben gestuurd aansprakelijk stellen?
  Zo niet dan kunnen ze doden zonder gevolg, overal en iedereen.

  We zijn beland in pure OVERHEIDS terreur.

  Emigreren naar normale landen word ook moeilijk, de EU gaat binnen Europa reizen vanaf 1 juli klem zetten: eerst spuit halen, dan pas weg mogen…..

  Terreur zonder reden maar met een ideologie: totale onderwerping van alle kut burgers en daarna het grote wegspuiten ….

  Enkel totale oorlgo kan ons nog een kans op vrijheid geven…..

  • Ik zie het gebeuren dat China (al dan niet in samenwerking met Rusland) het niet langer meer pikt om door Amerika als een schoothondje behandeld te worden en dat er in het verschiet een oorlog met Amerika gaat komen.

  • Ismaël was het buitenechtelijke kind van Abraham, Hij was getrouwd met Sara.
   Sowieso al erg fout, hij pleegde echtbreuk. Abraham ging er vandoor met de dienstbode.
   Zijn profeet was pedofiel, trouwde met een 9 jarig meisje. Lekker gezond toch?
   Dit zien we terug in de mensen die over ons beslissen. Chantabel dus.
   Niet te geloven dat in deze godsdienst? vrouwen kunnen worden gestenigd als ze voor het huwelijk geslachtsgemeenschap hebben !!!Dat is erg verboden !!
   Mannen kunnen gewoon hun gang gaan en gaan dan ook nog vrijuit !!!
   Welke gezonde, ongeprikte vrouw wil er nog een moslimman? Dit is toch in dit tijdperk niet te geloven.
   Iedere vrouw zou deze mannen die dit aanbidden in hun sop gaar moeten laten koken.
   Waarom wordt er in die cultuur zoveel verkracht? Wel eens over nagedacht ? Vrouwen krijgen gewoon de schuld, ze hebben de gelegenheid gegeven en het uitgelokt.
   Jammer genoeg komen er nog veel uit een land waar ze gewoon worden verhandeld, daar moet ook erg snel een halt aan worden toegeroepen.
   Ouders moeten gewoon strafbaar worden gesteld, het zijn gewoon sukkels, die vaak niet anders weten, bijna niet te geloven in deze maatschappij.

   • Hoe dom kun je zijn. Sara kon geen kinderen krijgen en daarom kreeg Hagar een kind voor haar. Ismael was dus de zoon van Sara. Rebecca getrouwd met Izaak toen ze 3 jaar oud was, kon eerst ook zelf geen kinderen krijgen, dus kregen andere vrouwen die voor haar. Sara raakte zwanger na interventie van engelen. Elohim?? Toen vond zij dat Hagar en Ismael maar moesten vertrekken. Die werden de woestijn ingestuurd waarschijnlijk met als doel dat ze daar zouden sterven. Abraham ging mee of volgde. Een wonder van een bron die ergens ontsprong en hen het leven redde. Dus stop met uit je nek te lullen. Het wordt heel vermoeiend.

 4. Als de wapens dan terugkomen naar Europa dan schept dit een mogelijkheid dat de burger zich zelve kan bewapenen uit zelfverdediging tegen de Globalisten die erop uit zijn op alle mogelijke manieren de eigen bevolking kalt te stellen.

 5. Amerikaanse admiraal geeft zich over aan Rusland in Mariupol, Oekraïne – Buitenlandse Zaken – Nairaland

  Talloze rapporten circuleren vandaag (zondag 15 mei 2022) die beweren dat een Amerikaanse militaire commandant zich overgaf aan Russische troepen vanuit de Azovstal-staalfabriek in Mariupol, Oekraïne. Om 18.17 uur EDT is een foto vrijgegeven waarvan wordt beweerd dat het de Amerikaanse marine-admiraal Eric Olson is, waarop naar verluidt de admiraal te zien is die wordt gearresteerd door Russische troepen.

  De foto, hierboven afgebeeld, zou admiraal Eric T. Olsen zijn.

  https://www.nairaland.com/7128765/u.s-admiral-surrenders-russia-mariupol

  • Milieupartijen krijgen sowieso hun zin. Aan het eind van “ze greet rizet” zullen er veel minder mensen zijn.
   Personen met het verkeerde/geen geloof worden door moslims ook als varkens weggezet.

 6. Eerst de Hongerwinter, en dan de Moslimhordes? Staat dat op de planning? Toch lekker warm, hoor, zo’n burka met gezichtsbedekking. Alleen je klompen verraden je.

 7. Opnieuw de donkere Middeleeuwen in na het verguizen van alle moslims terecht, gezien de moslim Avicenna uit Spanje ons daar eerder uit haalde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in