“Fuck Biden!” – VS: linksen vallen Democratische partij hoofdkwartier aan

4

Op de dag van de meer dan twijfelachtige inauguratie van Peking-Biden, marcheerde Antifa door de straten van Portland, Oregon, met een spandoek waarop stond: “We willen geen Biden – we willen wraak.” De linkse activisten marcheerden naar het hoofdkwartier van de Democratische partij van Portland, sloegen ruiten in en spoten slogans op de muur van het gebouw, waaronder “Fuck Biden”.

Zij protesteerden tegen de nieuwe regering onder leiding van Sleepy Joe, die op hetzelfde tijdstip in de hoofdstad Washington werd beëdigd. Op borden eisten zij onder meer wraak voor vermeende “fascistische slachtpartijen” en moorden door politieagenten.

De menigte bedroeg ongeveer 200 linksen. Ze braken ramen en staken vuilniscontainers in brand. De relschoppers waren een mengeling van anarchisten, Antifa en BLM-volgelingen. In Portland waren er vorig jaar al maandenlang rellen tegen de achtergrond van de “Black Lives Matter”-protesten.

De politie arresteerde acht mensen. Ze namen molotovcocktails, messen, wapenstokken en pepperspray in beslag, kondigden ze via Twitter aan.

Portland en Seattle zijn centra van linkse rellen

  VS Epidemic Control agentschap corrigeert Covid-19 cijfers: Slechts ongeveer 9.200 mensen stierven aan Corona

Ook in Seattle in de staat Washington deden zich soortgelijke incidenten voor toen ongeveer 150 linksen door de stad marcheerden. Zij riepen op tot de afschaffing van politie, gevangenissen, grenzen en regering.

Beide steden waren in 2020 centra van rellen tegen vermeend racistisch politiegeweld en het beleid van toenmalig president Donald Trump. In Seattle hadden de linkse vandalen tijdelijk een zogenaamde autonome zone ingericht.

Als een rattenhol: zo leefden de Antifa’s in het kraakpand

Vorig artikelVaccins: “Dood door toeval” – Robert F. Kennedy Jr.
Volgend artikelSpraakverbod geëist: Duitsers moeten wegens Corona zwijgen in de bus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Er is een grote kans dat het volgende gaat gebeuren:
  De linkse relschoppers die in eerste instantie werden voorzien van mogelijkheden en geld door linkse instanties om de boel op te jutten tegen rechtse meningen, nu werkloos zijn geworden omdat ze de taak van hun linkse opdrachtgevers hebben volbracht, ze zullen zich verraden voelen en zich keren tegen al wat boven hen staat ,deze cultuur-marxisten gaan de elite en al wat verondersteld met kapitalisme te maken te hebben aanvallen .
  Verraden en uitgespuwd door de elite die hen heeft gebruikt worden ze nu hun tegenhangers in plaats van hun bondgenoten.
  Biden en co heeft genoten van hun ongebreideld geweld en zal nu gebeten worden door de luizen die hij heeft gestimuleerd om zijn tegenstand te helpen wegwerken.
  Verraad wordt duur betaald in marxistische kringen ,dat was vroeger zo en zal nu niet anders zijn……

  • Ik denk dat ze net zplang door gaan tot err een nieuwe stalin wordt uitgeroepen.
   Inclusief dezelfde wetgeving en regels.
   Dat is de gedachte achter al dat antifa tuig..
   Volgens mij. Eerder houden ze niet op.

 2. Let maar op. Over een tijdje krijgen die linkse BLM/Antifa het stempel “Trump aanhangers”… en krijgen de republikeinen de schuld van alle riots.

  Wat mij opgevallen is tijdens de periode Trump, is dat de linkse democraten veel achterbakser vechten dan de republikeinen. 4 jaar lang hebben de democraten alle energie gestoken om Trump tegen te werken i.p.v. het beste er van te maken voor het volk.
  Ik denk dat de politieke elite regelmatig vergeet dat ze in dienst van het volk zouden moeten staan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in