Foto: screenshot via Twitter, achtergrond via freepik

Net zoals in veel andere landen heeft men genoeg van de voortdurende inentingsreclame: in Toulouse, Frankrijk, stapelen de affiches met kritiek op de inenting zich al sinds het begin van de zomer op. Zij waarschuwen dringend voor de risico’s van het COVID-19 vaccin. Vaccinzeloten gaan door het lint – politici zijn nu zichtbaar wanhopig op zoek naar manieren om de plakkaten te verwijderen, bericht Report24.news.

De waarschuwingen op de affiches zijn duidelijk: “Eén cardiovasculair noodgeval per 100 injecties – de gezondheid van onze kinderen is meer waard dan experimentele inentingen”, zo lezen ze bijvoorbeeld. Of: “Eén ernstige bijwerking onder de 100 – wat als het uw kind was?”

Hoeveel van dergelijke aanplakbiljetten er momenteel in Toulouse te vinden zijn, is niet helemaal duidelijk – sociale netwerken schrijven over wel 100 borden, terwijl het stadsbestuur vorige week zei dat het het aantal op acht schatte, volgens Liiberation.fr.

Voor naar verluidt slechts acht borden is de verontwaardiging in de media weliswaar groot. De panelen verwijzen naar de Europese gegevensbank van bijwerkingen als bron – het enige “argument” dat de door de regering geaffilieerde media daartegen inbrengen is het bekende zinnetje: niet van alle gemelde bijwerkingen kan bewezen worden dat zij met de vaccinatie te maken hebben. Ondertussen, wat wordt er verzwegen: bijwerkingen worden wereldwijd massaal ondergerapporteerd; algemeen wordt aangenomen dat de meldingspercentages in de passieve meldingssystemen tussen de 1 en 10 procent liggen, wat betekent dat het aantal niet gerapporteerde gevallen enorm is. Niettemin hebben de prefect van Haute-Garonne, de directeur-generaal van de regionale gezondheidsautoriteit van Occitanie en de voorzitter van de departementale raad van de medische vereniging geklaagd dat er “onjuiste informatie over een cruciale volksgezondheidskwestie” werd verspreid.

  Voedsel als vaccin - Bill Gates financiert onderzoek

Achter de anti-vaccinatie campagne staan de collectieven “Réinfo Covid” en “Réinfo Liberté”; het geheel zou ook de steun hebben van de “Conseil Scientifique Indépendant“. De voorzitter van Réinfo Liberté, Vincent Pavant, verklaarde dat de campagne in de eerste plaats bedoeld is om het debat over inentingen voor kinderen en jongeren op gang te brengen. Het is een bekend feit dat de voordelen en risico’s van vaccinatie niet in verhouding staan.

Hoewel de geliefde COVID-19 vaccinatiecampagne als bedreigd wordt gezien door de kritische aanplakborden, staat Toulouse tot nu toe machteloos tegenover het kritische tegenoffensief. Dat komt omdat de aanplakbiljetten zich uitsluitend op particulier terrein bevinden. Toch willen zij nu actie ondernemen. Afgelopen woensdag heeft de prefectuur van de Haute-Garonne verklaard dat er een verbodsbevel moest worden uitgevaardigd en dat er een proces-verbaal naar het Openbaar Ministerie moest worden gestuurd.

Sonia Backès, staatssecretaris voor Burgerschap van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, heeft op 19 augustus op Twitter laten weten dat zij de prefectuur gevraagd had “de passende juridische middelen te gebruiken”: De postercampagne zou verboden moeten worden. Zij eiste dat er een einde kwam aan de desinformatie – maar oogstte daar een immense shitstorm voor terug. Talrijke commentatoren kwamen met studies en nieuwsartikelen die de beweringen op de posters ondersteunden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vader lanceert billboard-campagne om de wereld te vertellen dat zijn zoon gedood werd door het Pfizer vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

  Nederland tegen vaccinatie zwangere vrouwen: 4.000 verloskundigen stellen vragen

Lees meer over:

Vorig artikelEen dodelijke blik op het bombardement van Rusland op Oekraïense troepen
Volgend artikelWHO wil COVID-19 vaccinatie voor iedereen voor de hele levensloop tot een realiteit maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

  • Ik niet. Het is hier vrijwel net zo’n bende netenvreters als in NL. Werden vandaag bij de dokter naar buiten gejaagd omdat we de bekluier niet droegen. Het zijn de eenlingen waar we het van moeten hebben, verder zijn er overal veel te veel schapen, en dat geldt zeker ook voor Frankrijk.

   • Beste Casse,

    Wat doe je bij een dokter?
    Heb je dan niets geleerd hier op FN?

    Of gaat het hier om een acuut iets waar je even geen raad mee weet?
    Dan snap ik het.

    Groet, Joep

   • Beste Mensen
    Luiers ??
    Tegenwoordig geeft men dat zelfs in de Armste landen amper aan hun kinderen om te dragen

    Is al uit de Mode
    Iedereen is/wordt gedwongen medewerking te verlenen aan paper verkwansen
    Westers Moderne tijd word gedwongen opgelegd
    Verplicht
    Anders hoort men er niet bij

    Dank U

    • Beste Ringo Dada,

     U schrijft raar!
     Ik volg u wel, maar het gros wat hier meeleest en reageert ws niet.
     Is het een idee dat u gewoon normaal gaat schrijven?

     Wellicht vind u uzelf geweldig door reacties te schrijven als eoa kunstenaar?
     Fuck dat!
     Schrijf gewoon wat u wilt vertellen in taal die voor eenieder te behappen is.

     Wat u nu doet heeft geen zin.
     Sterker, u creëert met uw schrijfwijze een aversie.
     U komt over als iemand die het allemaal weet, als een zogenaamde profeet ofzo.
     En wij, simpele zielen, moeten zien te ontrafelen wat u bedoelt.
     Ikzelf hoef dat niet, ik snap wat u wilt vertellen, maar ik vind uw reacties wel bijzonder irritant!
     Hierdoor sla ik uw schrijverij zelfs over.

     Hopelijk doet u hier iets mee!

     Groet, Joep

      • Beste Mensen

       Sorry hoor
       Ringo is maar een dommerik
       Lees maar het antwoord op schrijven van beste Joep

       Is voor een ieder die er niet mee kan verenigen
       Begrip tonen beste mensen
       Als niet lukt
       Probeer het tenminste

       Dank U

       • Hij die de macht van het woord niet kent, kan de mensen niet kennen. Schrijf je frustratie van je af zoals jij het goedacht Ringo. De woordkunst is slechts enkelen geschonken. De kritiek op U geeft exact weer hoe verdeeld en egocentrisch we met zijn allen zijn. De verdeel en heers politiek werkt. We bekritiseren elkaar en zijn niet eendrachtig, daardoor zullen we gezamenlijk ten onder gaan. En lieve Anna……Ga eens op tijd slapen schat, daar blijf je mooi en gezond van.

     • Beste mensen

      De keuze word gelaten aan persoon in kwestie

      Als men zich aangetrokken voelt dan reageert men toch ??
      Niemand is gedwongen of verplicht om een tegen reactie te geven hoor ??

      Net als beste Joep
      oepsie iets verkeerd gezegd
      misschien ??

      Immers er zijn mensen die anderen opdringerig schrijven van waar blijven de reacties …. enzovoorts

      Immers iedereen die deze sites bezoeken daarvan word aangenomen dat die de meeste schrijven ook lezen

      Het is helemaal niet verplicht
      Als men wil dan reageert men zo nee dan laat men dat gewoon
      Het is hier geen Amerika
      Maar het gaat wel langzamerhand die kant op
      Alles dwangmatig
      Zo niet dan …. Bij wijze van ophoepelen maar
      Zo gaat het niet beste mensen
      We laten een ieder in zijn of haar waarde
      We respecteren elkaars schrijven we lezen en trekken er leringen uit
      We hoeven niet op elkaar aan te sluiten of met elkaar eens te zijn of mee te lopen
      Ja en amen zeggende
      We zijn geen slaven van elkanders

      Wij leren wel heel veel van elkanders schrijven
      Daar zijn de meesten heel dankbaar voor
      Waaronder Ringo

      De Wetenschap van het kunde kennen is heel eenvoudig
      Het hoofd koel houden
      De handen gaan automatisch naar die letteren die getypt willen worden
      Men hoeft bij wijze van niks te doen

      Dank U

     • Jij hebt duidelijk een persoonlijksheidsstoornis. Je kraamt meer onzin uit dan ringo, die vind ik nog normaal. Ik heb een steeds grotere hekel om hier te komen lezen door mensen zoals jij die walgelijk betweteren. Frontnieuws waak over narcisten reacties word hier hondsmoe van. Oke oke, vrije meningsuiting,maar narcistisch betweteren verziekt de boel wel een beetje.

   • Eens, hier in het perifere gebied barst het nog van de muilkorven. In de openbare ruimtes zelfs verplicht gesteld door de het criminele corrupte mairie-tje hier.
    Op alle gebieden zijn ze hier schrikbarend onderontwikkeld. En maar uren en uren naar het propagandakastje kijken.
    In dit, na Rusland, grootste land op het Europese continent is één stad met 100 borden 0 verzet, malheureusement.

   • Bij mijn nieuwe huisarts hoe ik deze niet te dragen en onze ex huisarts die vertrouw ik voor geen ene cent meer en ben er vertrokken. En wees wijs en ga alleen naar een huisarts om te weten wat je makeerd en voor iedere kwaal is er wel een kruid.
    Ik raad je aan de boek van Maria Treben te kopen en kruiden te verzamelen en deze dan te drogen leggen.
    En ieder raad ik aan de Japanse Duizendknoop te plukken deze NOOIT met een keukenmchine fijn maken die kan je dan weg kappen. Maar deze met een mes geduldig in 2 milimeter te snijden. Deze kruid maakt je namelijk sterk. Google maar eens naar deze (on)kruid. De trefwoorden zijn hierbij Japanse Duizendknoop eten.
    Heb je suikerziekte dan raad ik je aan de steel van de paardebloem te eten.
    Versleten knieen dan een eetlepel honing met een theelepel kaneel op je nuchtere maag en dan een half uur niks eten. Om een uur of vier weer en pal voor je te bed gaat. Na een paar maanden merk je duidelijk het verschil. Ook de heermoes thee kan hierbij je ondersteunen want daar zit het stof silicium in de voor je huid, spieren en gewrichten goed is.
    De wegenbree bv zowel de smalle en als de brede is goed voor je longen, hiermee maak je dan thee van.
    Voor je haren is de brandnetel thee met een fijn gesnijden ui erbij goed.
    Zo is er wel voor iedere kwaal wel een plant die je weer gezond kan maken.
    En google eens naar Wim Hof. (28 Diep ademhalen en wel heel diep en houd daarna je neus dicht tot je weer lucht nodig hebt en haal daarna weer verschillende kerenn weer heel diep adem en herhaal dat een paar keer per dag en neem geregeld een koude douche.)

    Eet gezond en kom genoeg buiten en geniet van het leven en mijd stress.

    • Ps ik ben van mijn suikerziekte afgekomen door vele uren en dagen en een paar maanden te mediteren en ten duur ben je overtuigd dat je echt gezond bent en dan met goed iedere keer meten kan je die stap zetten. Ik mediteerde steeds; ik ben gezond en van 6 pillen per dag (500 ml) ben ik naar NUL gegaan. Wil je overstappen naar de stelen van de paardebloemen je hebt volgends de boek van Maria Treben 15 stelen per dag nodig. Ook in de kou staan in je ondergoed zorgt ervoor dat je minder insuline/pillen/spuiten nodig hebt. Blijf meten je suiker gehalte meten is weten.

    • @ster,

     Beste,
     even heel kort want ik moet naar mijn favoriete bezigheid…..boodschappen doen….en dat vind ik…….VERSCHRIKKELIJK.

     Maar waar het om gaat, en dat meen ik van ganser harte, u bent meer dan GOUD waard!!

     Groet,

     Gladiator

 1. Mss een idee om dat hier in neder(ig(land ook te gaan doen. Net zoals de blauw wit rode vlaggen overal van de boeren in neder(ig)land.(ook zo’n geweldige actie).

  • Beste mensen

   Perfect
   Tegelijkertijd ook een Nederlaag
   Immers in opdracht van zijn meerdere de Baas NWO Greate Reset Illuminatie the Real Big Brothers houd Slaaf M Rutte alias pRutser voet bij stuk met zijn tegen reacties i.v.m. de Boeren

   Dank U

 2. GEWELDIG!!
  Kunnen we als Nederlanders een voorbeeld van nemen. Laten we massaal aanplakbiljetten op onze ramen plakken! Is op eigen terrein!

   • ooooo lambertus IK doe.kan zijn dat je tegen poetin bent,prima.maar heb maandddddden lang zn vlag voor mn huis gehangen.ik DURF.iedereen kan mn reet likken.ik durf en doe.LEKKER OPTYFU!!! eN TOEN WERDIE GEJAT….ION GIVE A FUCK.HEB TOCH WEL EF LEKKER puhhhhhhh kunnen zeggen.Er werd mij ook nog gezegd dat het beter was dattie gejat was WANTTTTT alfabettuig kon beledigd zijn want Russia anti alphabet….mn fucking lesbische vriendin had er geen moeite mee,ze was trots op me.

    • Beste Mensen

     Anna
     Naar verwachting
     Men kan een ontvreemde vlag in dit geval bij de staat terug opeisen aangezien het te horen was op journaal dat vlaggen die omgekeerd hingen die werden verwijderd
     Dus door hielen likkers van de kromme staat verwijderd in opdracht van de staat
     Aangezien de staat de Burgers niet op zo een gevoelige plaats mag krenken bestelen
     Is het dus best mogelijk dat men een ontvreemde vlag terug krijgt
     Immer men heeft het gekocht .
     Men mag die gebruiken zoals men dat wilt
     Desnoods veegt men de eigen achterwerk ermee af
     Dat is de keus van bezitter van dat stukje lapgoed wat voor kleuren er ook op moge zijn gekliederd dat stukje lapgoed word door die kleuringen er niet heiliger door / op

     Trouwens de vlag van Rusland is veel beter
     Van Blauw Rust in het hoofd naar
     Op Hart gedeelte Harmonie Wit met
     warmte Rood onder de voeten

     Een ieder mag de eigen aanvulling aan geven de eigen conclusies trekken

     Dank U

     • Vlaggen zijn inherent aan onderwerpen. Ik snap werkelijk nier dat je hoe dan ook zo’n domme lap zou willen ophangen.
      Voor de christelijjen hier: verafgoding

  • Heeft u zelf overigens al uw ramen vol hangen met voornoemde aanplakbiljetten?
   Het is overigens ‘een voorbeeld nemen aan’ hoop ik uit uw context.
   De meeste mensen nemen inderdaad een voorbeeld VAN een aktie (door de aktie te benoemen) maar weinigen nemen een voorbeeld AAN een aktie door er aan mee te werken en gehoor aan te geven en actief de aktie te ondersteunen.

 3. Beste Rini,
  Wat is uw bijdrage t.a.v. het bovengenoemde artikel, behalve kritiek hebben op een schrijffout van een ander?

  Verder nog dit;
  Waar haalt u veronderstelling vandaan dat iemand zijn ramen vol zou moeten hangen met aanplakbiljetten
  om een hier mening te kunnen plaatsen?
  Mogelijk heeft Ellen reeds andere opties toegepast.

 4. Vandaag op de Portugese televisie tijdens het journaal van 8 uur gehoord dat in de afgelopen 6 maanden 119 babies jonger dan 1 jaar zijn overleden. Volgens het bericht zouden dat er 29 meer zijn dan normaal. Dat is dus een oversterfte van 33%!!!! Men gaat de zaak onderzoeken maar men wil nog niet concluderen dat deze extra sterfte ongewoon zou zijn.
  Ik denk dat ze nu van alles gaan bedenken waar het toch aan zou kunnen liggen, maar natuurlijk niet aan het vaccin dat hun moeders hebben gekregen.
  Bron: SIC, journal das 8, 22-8-2022.

 5. Ik probeer ook in het klein mensen te waarschuwen . Zo plak ik af en toe hier en daar wel eens een grote sticker van 10x21cm met oa de tekst:
  Voelt u zich al genaaid? of komt dat pas bij BOOSTER 6?
  https://www.veilig.nu/product/stikkerpakket-mondkapjes-zijn-ziekmakend-50-stuks/
  (Voer de aktiecode VRIJWILLIG in in de winkelwagen en je krijgt korting)
  Onder de sticker plak ik ook deze link:
  Nieuws uit ruim 65 bronnen https://startpagina.mediacollectief.nl/

 6. Beste mensen

  Buurman van vroeger amper 62 jaren jong
  Ge vergifprikt en overleden
  Komende Vrijdag volgt Crematie

  Het is wat mensen
  De man van de THuishulp
  Ook Ge vergifprikt 60 jaren
  Al 8 weken geleden overleden

  Het gaat goed beste mensen
  Vooral zo door gaan

  We gaan richting de 500.000
  Is nog een heele lange weg te gaan

  En niet vergeten
  Vooral niet zelf Nadenken
  Voor Nederlanders
  Rutte en Kornuiten die doen dat denkwerk wel voor ons Allen

  Dank U

 7. Het artikel ging over Frankrijk, een mooi land waar ik al 4 decennia kom.
  Echter wat ik dit jaar in France aantrof heb ik nog nooit gezien.Misschien is het een nieuwe wet,of anders verklaarbaar.
  Wat is er aan de hand.?
  Tot mijn grote verbazing trof ik vrachtwagens aan langs de weg,langs de snelweg op de vluchtstroken, in dorpjes,kleine gehuchtjes,velden, die allemaal lagen te pitten en dat honderden.(gordijntjes dicht) Dit zag ik nog tot ik bijna op de plaats van bestemming kwam,rond 11:30. Nooit meegemaakt dit.
  Misschien zijn ze chronisch vermoeid geworden door iets.?
  Maar wat zou dat dan in godsnaam veroorzaakt hebben.? !
  Wie herkent dit of is zelf chauffeur.?
  Stay Clean.

  • Beste Mensen

   TrueBlood
   Het beste zou zijn geweest als even een kleine moeite was genomen tijdens die rit om eventjes uit te stappen en een van de vrachtwagen bestuurders aan te spreken

   Immers gissen geeft geen juiste beeld

   Laat staan het voort borduren op het giswerk

   Waar onze helden zo goed in zijn van boven tot beneden
   Klaus Schwabberlap tot Trudodo pRutser Hujgoren velen meer

   Tot overmaat van ramp de goed gelovige schaapjes eenvoudige Burgers dus ervan overtuigen dat het zo is en het juiste is ook nog
   En dat lukt hun heel aardig

   Daarvoor zijn scholen in het leven geroepen
   Men kan profileren en van diploma’s tot zwarte hoed ervoor in ontvangst nemen
   Tot en met advocaten en Rechters toe
   Zwarte Pakken verkrijgen .

   Symbool van de kunde in liegen en bedriegen

   Weet dank zij het Alomtegenwoordige er heel veel van middels eigen ervaring
   Geld Wolven allemaal stuk voor stuk
   Het laagste niveau denkwerk verrichters
   Met gebruikmaking van zogenaamde ingewikkelde onkundige verdwalings taal op papier

   Dank U

 8. Je leest niet goed dada,die waren allen aan het slapen,Bovendien ken ik slechts een beperkt aantal woorden frans,zoals soixante neuf. !
  Er zal toch wel een chauffeur hier op FN zitten.!

 9. Is u hiervan niet op de hoogte:
  Deborah Birx schreef in haar boek: FAUCI EN IK HEBBEN SAMEN DE VIRUSREGELS VERZONNEN. (dus lockdowns, social distancing, maskers, pcrtests etc..)
  EN IK HEB PRESIDENT TRUMP VOORGELOGEN, voegde ze er apetrots aan toen..

  WAKKER WORDEN!

 10. @saint germain,:

  n her new book Silent Invasion, Dr. Birx recounts how she balanced skepticism from the West Wing, bitter partisanship and media speculation with delivering the fastest vaccine ever created, reform of the public health system and the power of public health interventions in slowing the spread of the coronavirus. Giving a candid look at how the pandemic developed and her role in convincing President Trump to see the danger COVID posed to the country, Dr. Birx gives a sobering and comprehensive view of the ongoing pandemic, and provides advice on how to prevent another pandemic from tearing apart American society.

  Join us as Dr. Birx retells her frantic battle to reform a broken federal response to the pandemic into one that could protect American lives, and gives a look to the future of the ongoing battle against COVID-19.

  Need more?
  TrueBlood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in