pasja1000 / Pixabay

De onnozelen en naïevelingen geloven dat alles per ongeluk gebeurt. Het wraakzuchtige, zinloze, wrede, destructieve, krankzinnige, bureaucratische, gevaarlijke en gewoonweg verbijsterende overheidsbeleid op het gebied van landbouw gebeurt niet per ongeluk, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De onnozelen en naïevelingen geloven dat alles per ongeluk gebeurt. Boeren over de hele wereld lijken voortdurend verbijsterd en verward door politiek en beslissingen die ontworpen zijn om de enthousiastelingen te plezieren, die oproepen tot het sluiten van boerderijen om de psychopaten die pleiten voor netto-nul te sussen. In een artikel in een Brits tijdschrift (dat, net als anderen, lijkt te zijn gevallen voor de groene mythes met de hersenloze toewijding van een verliefde tiener) zei een vooraanstaande groene academicus onlangs “Landbouw heeft geen optie – het zal duurzaam moeten zijn, anders zal het niet in stand worden gehouden” en er waren ongetwijfeld veel groene hoofden die knikten, maar ik moet bekennen dat ik alleen maar verbaasd achterbleef.

Verward beschrijven boeren het nieuwe overheidsbeleid als rancuneus, zinloos, wreed, destructief, krankzinnig, bureaucratisch, gevaarlijk en gewoonweg verbijsterend. Boeren worden aangemoedigd om “biodynamische” landbouwmethoden te volgen, waarbij kruiden- en mineraalpreparaten worden gebruikt in combinatie met een astronomische kalender om de zaai- en oogstdatum te bepalen. (Ik maak geen grapje.) Nergens is er meer onbegrijpelijk jargon dan dat er nu de wereld van de landbouw binnendringt. Veel boeren zijn onder druk gezet om het absurde re-wildingprogramma te steunen dat met zoveel enthousiasme wordt gepromoot door de klimaatveranderingsgelovigen. Het plan van de samenzweerders is om de hoeveelheid land die beschikbaar is voor het verbouwen van voedsel te verminderen om voedseltekorten, hongersnood en een daaruit voortvloeiende, onvermijdelijke vermindering van de omvang van de wereldbevolking te creëren. Het doel is om een derde tot de helft van al het land te laten verwilderen. Zelfs parken mogen verwilderen en tuiniers worden aangemoedigd om hun gras de hele zomer door te laten groeien. Opnieuw verwilderen leidt ertoe dat gras lang en ongemaaid wordt gelaten in bermen, op openbare plaatsen en in privétuinen.

  Ze gaan ons uithongeren en doodvriezen

Dus wat is de achterliggende reden? (Ze hebben altijd een reden.) Lang en ongemaaid gras zal de verspreiding van teken en de incidentie van de ziekte van Lyme drastisch doen toenemen. Er zullen ook meer mensen gebeten worden door adders. Als je een adder niet ziet en erop stapt, zal hij je waarschijnlijk bijten. En al dat lange gras zal de hoeveelheid hooikoorts dramatisch doen toenemen. Bovendien maakt lang, ongemaaid gras in wegbermen en verkeerseilanden verkeersongevallen veel waarschijnlijker. Herbebossing is onderdeel van het plan om iedereen ongelukkig te maken, ieders gezondheid te verpesten, geld te verdienen voor de farmaceutische bedrijven en een paar mensen te doden.

Om er zeker van te zijn dat noch boeren noch burgers zich begeven op land dat is gereserveerd voor re-wilding (en het eerste re-wildingprogramma werd enkele jaren geleden geïntroduceerd door de Europese Unie in een regeling die “braaklegging” werd genoemd) worden wilde dieren losgelaten. In Engeland zijn bijvoorbeeld bizons, waterbuffels, wilde zwijnen en bevers geïntroduceerd met voorspelbaar rampzalige resultaten. De naïevelingen gaan ervan uit dat als het land onbeheerd wordt achtergelaten, de velden uitgroeien tot wilde bloemenweiden, vol met madeliefjes, tulpen, vergeet-me-nietjes, leeuwenbekjes, viooltjes en andere prachtige verrukkingen. In werkelijkheid worden velden die worden overgelaten aan het herbebossingsplan natuurlijk gewoon een chaotisch en onaangenaam mengsel van brandnetels, braamstruiken, dok en reuzenberenklauw met uitbraken van Japanse duizendknoop die de komende jaren snel groeien.

Vandaag de dag zien de meeste boeren hun problemen als het resultaat van domheid, onwetendheid of een gebrek aan inzicht in hun behoeften. Maar wat er met hen gebeurt, heeft niets te maken met domheid, onwetendheid of onbegrip – het is allemaal opzettelijk en heel koelbloedig. Steeds meer Europese landen zijn nu afhankelijk van import voor het grootste deel van hun voedsel- en energievoorziening. En het meeste van ons voedsel zal worden gemaakt in fabrieken die eigendom zijn van miljardairs.

  Moronicvariant als rookgordijn om de stijgende vloed van hartaanvallen, bloedklonters, neurologische problemen als gevolg van covid-prikken te verdoezelen

Het belangrijkste om te onthouden is dat er niets per ongeluk of per toeval gebeurt.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman – Bodypower: Het geheim van zelfgenezingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMel Gibson: Mondiale elites zullen blijven sterven om de weg vrij te maken voor de antichrist
Volgend artikelTweede Abrams tank en mijnenruimer vernietigd in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Het is alsof de rijkste en populairste kindjes uit de klas de rest dwingt om poep te eten, anders gebruiken ze hun macht om onze hele basisschooltijd te verzieken. Wij gehoorzamen braaf, maar er komt steeds iets nieuws dat ze ons laten doen. En wij hebben niet door dat wij in de meerderheid zijn… wij kunnen hun tijd verzieken, maar wij willen helemaal geen tijd verzieken, daarom blijven we maar meebewegen in de hoop dat het stopt.

    We hoeven geen tijd te verzieken en we hoeven de elites niet eens op te ruimen… we hoeven alleen maar te WEIGEREN om hun spel mee te spelen. Dat weigeren is alsof je een reptiel uit zn hol rookt… dat kost tijd en geduld. Ik denk dat we uiteindelijk realiseren dat we ALLES een tijdje plat moeten leggen tot de elites uit hun macht vallen. Dat doen we dmv boycots en stakingen. WIJ doen al het werk, als WIJ dat werk niet doen… stopt ALLES.

  2. Henry Kissinger zei al in de jaren ‘60 van de vorige eeuw: “controleer het geld en je controleert de wereld; controleer energie en je controleert staten; controleer voedsel en je controleert mensen!” Deze stelling heeft zijn geldigheid niet verloren en geeft in het kort weer wat het plan is.

  3. Tristate City Network wil Nederland omtoveren tot ‘slimme wereldstad’
    ‘Nederland als één grote, groene wereldstad met 30 miljoen inwoners’. Dat is het idee van het Tristate City Network. Het project ligt sinds deze zomer hevig onder vuur. Critici vermoeden dat de stikstofplannen van het Nederlandse kabinet als bestuursvehikel dienen om de boeren van hun grond te jagen en zo de weg te plaveien voor de omvorming van ons land en delen van Duitsland en België tot ‘slimme metropool’.
    https://www.deanderekrant.nl/nieuws/tristate-city-network-wil-nederland-omtoveren-tot-slimme-wereldstad-2022-09-03

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in