Texas National Guard / cspirtos / Wikimedia / (Public Domain)

Militair materieel en federale pantservoertuigen worden per spoor naar de grens met Texas gestuurd terwijl het Biden-regime zich opmaakt om de troepen van de Texas National Guard en de staatspolitie met geweld op te ruimen, volgens plaatselijke berichten.

Van het Huis van Texas tot voormalig president Donald Trump, Republikeinen in het hele land verdedigen het recht van gouverneur Greg Abbott om de zuidelijke grens te verdedigen en zijn uitdagingen aan het ongrondwettelijke grensbeleid van de regering Biden, bericht Thepeoplesvoice.

Vijfentwintig staten hebben samen een brief ondertekend die de kant van gouverneur Abbot kiest in zijn strijd met de federale overheid en minstens 10 staten hebben de Nationale Garde en staatspolitie gestuurd om de staat Texas te helpen bij het beschermen van de grens en het “potentiële conflict” met het Biden-regime.

Het Biden-regime heeft ook gedreigd de Nationale Garde te federaliseren, wat volgens Kristi Noem, gouverneur van South Dakota, ongekend zou zijn in de Amerikaanse geschiedenis.

“Dit zou de eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis zijn dat een president soldaten activeert om de VS NIET te beschermen en zich terug te trekken – om ons minder veilig te maken en de Verenigde Staten van Amerika niet te beschermen,” zei gouverneur Noem.

  Augustus Psychodrama

“We bevinden ons in ongekende tijden en ik ben ongelooflijk trots op deze mannen en vrouwen die hier vandaag aan de grens zijn om deze invasie af te remmen,” vervolgde gouverneur Noem.

Vandaag was de deadline van het ultimatum van de regering Biden dat Texas federale agenten toegang moest verlenen tot Shelby Park in Eagle Pass, TX. Het is een controversiële krachtmeting geweest tussen gewapende troepen van de Texas National Guard en federale agenten sinds de grenswachters op 12 januari begonnen met het blokkeren van de toegang tot het park voor federale agenten.

In antwoord op een brief van 14 januari waarin het DHS federale toegang eiste, weigerde de procureur-generaal van Texas, Ken Paxton, terug te krabbelen, onder verwijzing naar de federale wetgeving en artikel IV van de Amerikaanse grondwet. AG Paxton merkte ook op:

“Jullie veronderstelde toewijding “om noodhulp te verlenen aan mensen in nood” wordt gelogenstraft door het feit dat de U.S. Border Patrol zich vorig jaar terugtrok uit Shelby Park en het Texas Department of Public Safety adviseerde dat er geen federaal personeel aanwezig zou zijn om hulp te verlenen tenzij Texas om hulp zou vragen. Bovendien lijkt de Del Rio Sector de enige plek langs de Rio Grande te zijn waar het DHS niet 24 uur per dag boten op het water houdt om waterreddingsmogelijkheden te bieden.”

  Harris wordt Biden's vice-presidentskandidaat - belangrijkste kwalificaties: niet-blank en vrouw

In een brief van december 2023 schreef Speaker Mike Johnson aan Biden:

“Dit is allemaal het directe resultaat van het beleid van uw regering. U hebt duidelijk de soevereiniteit en veiligheid van Amerika ondermijnd door een einde te maken aan het Remain in Mexico-beleid, catch-and-release opnieuw in te voeren, samenwerkingsovereenkomsten met andere landen op het gebied van asiel op te schorten, bestaande beperkingen op het misbruik van voorwaardelijke vrijlating in te trekken en de bouw van een grensmuur te stoppen.”

Volgens gegevens van het CBP zijn er sinds het aantreden van Biden meer dan 8,1 miljoen confrontaties geweest aan de zuidelijke grens. Sinds 2023 zijn er 218 confrontaties geweest met personen op de TSDS, of terroristenlijst. Er waren er slechts 124 in de afgelopen zes jaar. En slechts 11 tijdens de hele ambtstermijn van president Trump.

Biden blijft de schuld afschuiven op het Congres en houdt hen gevangen naast de Senaat Democraten en sommige Republikeinen, zoals Mitch McConnell, die financiering eisen voor Oekraïne, Israël en Taiwan. De zuidelijke grens zou 14 miljard dollar ontvangen van het voorgestelde pakket van 110 miljard dollar.

Een groot deel van de financiering voor de grens zou gaan naar 1.600 nieuwe asielmedewerkers, terwijl 600 federale agenten in november werden overgeplaatst om “broodjes te smeren” en “te babysitten” op illegale migranten, volgens senator Josh Hawley (R-MO).

De huidige goedkeuringswaardering van Joe Biden staat op 41%, de laagste van alle presidenten in zijn derde jaar sinds Jimmy Carter (37,4%), volgens The Hill.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Burgeroorlog 2.0: Wat zit er achter de nieuwste escalatie tussen Washington en Texas?Volg Frontnieuws op Telegram

  De cancelcultuur gedijt in het Witte Huis - schakelt de commentaarfunctie op YouTube uit

Lees meer over:

Vorig artikelWar on the Rocks heeft rotsen in zijn hersenen
Volgend artikelOorlog tegen de VN – het Westen neemt wraak op de uitspraak van het Internationaal Gerechtshof door de humanitaire missie voor Palestina te ondermijnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Ik ga even profetische doen

  Wat u dit jaar kan verwachten

  Voor de insiders

  Gevel van de kathedraal St. John the Divine toont de apocalyptische val van …

  https://youtu.be/D8p5ZGRF2xs

  St. Johannes de Goddelijke

  Is een van de grootste vrijmetselaarskathedralen ooit gebouwd. Het is qua ontwerp onvolledig, ze lijken te wachten tot hun Messias (de Antichrist) op de show komt. Ik weet niet zeker wat het exacte plan is, maar je kunt er zeker van zijn dat het niet goed is!

  Profetische pijlers op St. John The Divine Cathedral beelden het apocalyptische New York uit

  – St. John the Divine Cathedral, waar ik de occulte symboliek van het gebouw heb beschreven en zijn rol in de inspanningen van de Verenigde Naties om één enkele wereldreligie te bevorderen. Waarschijnlijk het meest schokkende deel van dat artikel waren de foto’s van de zuilen, ontworpen in 1997, die de verwoesting van de stad New York (inclusief de Twin Towers) uitbeeldden. De kerk is vernoemd naar Johannes de Goddelijke, de auteur van het boek Openbaring. Het originele artikel toonde slechts twee van deze kolommen (de andere waren niet zichtbaar op het moment dat ik de foto’s maakte). Sindsdien zijn de andere pilaren echter zichtbaar en is hun symboliek net zo esoterisch en mysterieus als de oorspronkelijk geposte. Hier zijn ze (in willekeurige volgorde).

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-01.jpg

  Deze pilaar, geplaatst in het originele artikel over St. John the Divine, beeldt een apocalyptische stad in New York af die wordt overspoeld door enorme golven.

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-02.jpg

  Deze column, die ook in het originele artikel werd geplaatst, toont de verwoesting van de Brooklyn Bridge. Daaronder bevindt zich de aandelenmarkt van New York en mensen die goederen verhandelen. Is dit een verwijzing naar het Babylon van de Openbaring?

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-03.jpg

  Ruiters van de Apocalyps

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-04.jpg

  Een scène waarin een geboorte uit een soort bloem wordt afgebeeld, omringd door mummies en boven een lam met vastgebonden poten. Wie wordt er geboren? Is de Antichrist waarvan in het boek Openbaring wordt gezegd dat het beest “uit de aarde opkomt; en had twee hoorns als een lam“? Daaronder bevindt zich een spiraalvormige draaikolk (symboliseert verandering van bewustzijn?) en mensen prijzen of aanbidden de figuur blijkbaar.

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-05.jpg

  Zuil die de dood symboliseert met het ‘wiel in een wiel, vol ogen rondom’ uit het visioen in het begin van het boek Ezechiël.

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-06.jpg

  Zuil met de Kabbalistische Levensboom. Er wordt gezegd dat het boek Openbaring gecodeerd is met kabbalistische numerologie om de esoterische betekenis ervan te onthullen.

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2012/10/Prophetic-Pillars-On-St.-John-The-Divine-Cathedral-Depict-Apocalyptic-New-York-07.jpg

  De man boven de Levensboom is ook niet kenmerkend voor een kathedraal. Het heeft één oog (zie het Oog van Horus) en draagt een enorm amulet van helder kwarts, waarvan wordt gezegd dat het magische en metafysische eigenschappen heeft.
  Er bestaat weinig tot geen documentatie over de betekenis van de pilaren en de rest van de kathedraal bevat veel kunst met vreemde symboliek die verwijst naar een catastrofe en een nieuw tijdperk. Vreemde plek.

  De komende NUK APPLE-drop in NYC. “Het is 1 minuut voor middernacht voor Amerika.”

  https://youtu.be/gFdlJIShlEg?si=wF8sFHEjCEqPKSXb

  EN NATUURLIJK OBAMA

  Obama: Nuclear Blast In NYC Bigger Concern

  https://youtu.be/wddZFn-V7iA?si=rqL3d9GIdWfM62TM

  DAT IS DIT JAAR

  Houd rekening met 8 april !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Álef in Wiskunde
  In de wiskunde is álef het grafische teken, dat overeenkomt met de Hebreeuwse letter א, dat Georg Cantor gebruikte bij de formulering van zijn verzamelingenleer om de kardinaliteit van oneindige getallen weer te geven, dat wil zeggen om transfiniete getallen te ordenen en zo de verschillende te differentiëren. maten. In deze zin zou alef nul bijvoorbeeld het hoofdtelwoord zijn van de reeks gehele getallen; Het is de grootste van de kardinale eindige getallen en de kleinste van de kardinale transfiniete getallen.

  https://www.significados.com/aleph/

  https://es.slideshare.net/AndreaSegura/el-aleph-12934008

  https://www.youtube.com/live/dwp5jPJaW-U?si=uQ_vu9yhBBz5WgLd

 2. Er wordt vaak gesuggereerd dat alles wat er heden gebeurd lang te voren gepland is en daardoor een onmogelijke strijd om dit geplande een ander verloop te doen geven.
  Met o.a. deze ontwikkelingen in de VS weer een mooi voorbeeld dat het verloop van de geplande toekomst zelfs totaal anders kan gaan en zal gaan verlopen nu de werkelijkheid krachten van individuele elementen de kop opsteken.

 3. Nu hebben de VS de shit in eigen huis.
  Dat is andere koek dan overal in de wereld de zaken aan het schijten te brengen.
  let’s go boys. maak nu elkaar maar af.

  Eens kijken hoeveel die ‘ stars and stripes’ in jullie tuinen en op daken voorstellen aan eensgezindheid.

 4. Edwin en Ron hebben gelijk, en helaas is alles by design, gescript door the big club.
  Zie ook het illuminatie kaartspel van Steve Jackson.

  • De op het illuminati kaartspel gebaseerde game (ik keek ff bij amazon) heeft 110 kaarten. WTC 1 + WTC 2 hadden allebei 110 verdiepingen, net als de in 1973 geopende Sears Tower (inmiddels omgedoopt tot Willis Tower) in Chicago.
   Als je 0 weghaalt, houd je 11 over, het laagste meestergetal van de sinds 1776 door de ordo illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars. Het zeven uur na de instorting van WTC 1/2 ingestorte WTC 7 had 47 verdiepingen > 4 + 7 = 11.

  • Dat klopt Corrie…

   Maar ze voeren oorlog tegen het bewustzijn en die natuurkracht is bezig om in beweging te komen. Ze hebben leuke projectjes bedacht en kwaadaardige plannen gesmeed, maar ze gaan alleen maar uit van winst. Ze overschatten zichzelf mateloos en ze zien ons als verwaarloosbaar.

   Tegen de satanisten en egoïsten zou ik zeggen;

   There is a difference between knowing the path and walking the path.

   Op school haalden de satanisten hoge cijfers en met woorden en papieren kunnen ze de hele planeet misleiden, maar in de daadwerkelijke praktijk zijn de satanisten de losers die wij van nature verstoten. Zij hebben dat omgedraaid waardoor de mensen met het grootste bewustzijn worden verstoten, zodat meest onbewuste en de braafste slaven (ego’s) blind blijven volgen. Alles is by design, maar dat design is hun sneue design. Het echte design, van de natuur, van God, van het leven, laat zich niet manipuleren. Ze gaan falen omdat ze proberen om groter te zijn dan de realiteit waarin we leven. Egoïsten met mooie plannen, maar in de praktijk zijn ze alleen maar heel egoïstisch en omringd met egoïsten.

 5. Beste meneer Edwin Vissers, jou profetische aanleg noem ik fenominaal man. Ik ben al blij met kleine reken sommekes . Wat jij ervan maakt snap ik , en veel anderen met mij , geen fluit van . Of is het normaal om hier zo maar wat neer te pennen wat niet voor allen leesbaar en begrjipelijk moet zijn ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in