“Best In Hell” – De eerste full-length speelfilm over de SMO in Oekraïne

12

Op verschillende van mijn “go to” sites over Rusland heb ik commentaren gelezen over een nieuwe Russische film, “Best In Hell”. Commentatoren gaan vrijwel unaniem uit hun dak en noemen het de beste oorlogsfilm ooit gemaakt. Ik heb hem bekeken. Ik ben het er 100% mee eens! Het is geweldig. Dit is geen Hollywood rah-rah bullshit fakery. Er is maar één scène in deze film met speciale effecten. Al het andere is echt; echte tanks, echte kogels, echte explosies, echte verwoeste gebouwen, schrijft Stucky.

Hieronder vindt u de trailer, en hierboven de film (de Engelse versie met ondertitels.) Ook is er een korte beschrijving bijgevoegd. Tot slot een uitstekende recensie van de film waarbij de recensent een aantal zaken noemt waarop men moet letten en die gemakkelijk over het hoofd kunnen worden gezien. Nogmaals, dit is een verdomd goede film!!!

OVER DE FILM

De Wagner Group is momenteel direct betrokken bij de Russische invasie van Oekraïne en heeft een lange oorlogsfilm gefinancierd die een echte veldslag reconstrueert …geschreven door Aleksey Nagin – een Russische commandant van een van de aanvalsdetachementen van de Wagner Group.

De intense oorlogsfilm probeert een realistisch beeld te geven van de wrede realiteit van de lopende oorlog. In de 107 minuten durende film wordt een gevecht in de Oekraïense stad Mariupol nagespeeld.

De zogenaamde Wagner PMC’s, bekend als “wit”, en een dubbelzinnige tegenstander, aangeduid als “geel”, zijn verwikkeld in gewelddadige gevechten. De “Witten” hebben de opdracht te zorgen voor de aankomst van een vliegtuigfabrikant in een hoogbouw achter de contactlijn, die een vijandelijke batterij moet detecteren. Maar om dit te doen, moeten ze achtereenvolgens vier gebouwen veroveren die onder controle staan van de “Gelen”.

  Geheimzinnige munitie in Oekraïne gevonden eindelijk geïdentificeerd; Rusland heeft dit ingrijpende wapenvermogen geheim gehouden

Het onderzoek van de film naar de menselijke kosten van oorlog en de psychologische tol die het eist van soldaten is inderdaad krachtig en prachtig gefilmd. De ironie zit hem echter in de politiek.

Geen van beide partijen wordt in de loop van de film ontmenselijkt of opzettelijk in een kwaad daglicht gesteld, wat weliswaar een aangename verrassing is, maar bijna lachwekkend ironisch.

EEN RECENSIE VAN DE FILM


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Gonzalo Lira – Wie is Zelensky? Een marionet en dit is waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe meest Flagrante Misrekening
Volgend artikel“Duitse tanks op Russisch grondgebied betekenen Heilige Oorlog” – Solovjov interviewt Richard Black
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Mooi man!
  Eindelijk eens geen hollywood-productie met die oversexte woke-indoctrinatie .
  Oke dit is natuurlijk ook een soort van propaganda maar mogen de Russen even?
  Je zou strontziek worden van dat de Russen geen economie hebben,de militairen slecht eten en uitrusting hebben,
  en dat hun raketjes op zouden zijn.
  Ben alleen een beetje beetje bezorgd dat de unaaithetsteeds een beetje spastisch gaat
  reageren met dat het hun eindelijk duidelijk is,dat ze gaan verliezen/hebben verloren.
  Zie de amerkiaanse economie.
  Lachen man.
  Go woke , go broke!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in