Dit is wie de EU steunt in de Oekraïne

Facebook draait een verbod terug op gebruikers die het Oekraïense neonazistische Azov Bataljon loven, dat eerder was opgenomen in het beleid voor Gevaarlijke Personen en Organisaties van het platform, te midden van de Russische invasie in Oekraïne, schrijft Thenationalpulse.com.

Interne memo’s van het social media platform, dat routinematig conservatieve mainstream inhoud heeft gecensureerd, onthullen dat het “lofprijzingen over het Azov Bataljon zal toestaan wanneer expliciet en uitsluitend hun rol in de verdediging van Oekraïne OF hun rol als onderdeel van de Nationale Garde van Oekraïne geprezen wordt.”

“Intern gepubliceerde voorbeelden van toespraken die Facebook nu aanvaardbaar acht zijn onder meer “De vrijwilligers van de Azov-beweging zijn echte helden, zij zijn een broodnodige steun voor onze nationale garde”; “Wij worden aangevallen. Azov heeft de laatste 6 uur moedig onze stad verdedigd”; en “Ik denk dat Azov een patriottische rol speelt tijdens deze crisis,” voegt The Intercept toe, dat de bedrijfsmemo’s voor het eerst in handen kreeg.

“Voorlopig maken wij een smalle uitzondering voor lofprijzingen aan het Azov Regiment strikt in de context van de verdediging van Oekraïne, of in hun rol als deel van de Nationale Garde van Oekraïne,” verduidelijkte een woordvoerder van Facebook’s moederbedrijf Meta.

“Maar wij blijven alle haatdragende taal, haatsymboliek, lofprijzingen voor geweld, algemene lofprijzingen, steunbetuigingen of afbeeldingen van het Azov Regiment verbieden, en alle andere inhoud die onze gemeenschapsnormen schendt,” voegden zij er in een verklaring aan Business Insider aan toe.

De beleidsverandering volgt op jaren van hardhandige censuur van verhalen die kritisch waren over de Democratische Partij, farmaceutische bedrijven, en de Chinese Communistische Partij, ondanks dat het platform nu besluit lof toe te staan voor een militaire macht die bekend staat om zijn “hardcore rechts ultranationalisme en de neonazi-ideologie die alomtegenwoordig is onder zijn leden,” aldus The Intercept.

  Het Oekraïense leger is in zeer slechte staat - meer gevechten zullen het alleen maar vernietigen

De eerste commandant van het Azov Batallion, dat gemarcheerd en getraind heeft voor strijd met symbolen van het Derde Rijk, was de voormalige Oekraïense parlementariër Andriy Biletsky, die beweerde dat het nationale doel van Oekraïne was om “de blanke rassen van de wereld te leiden in een laatste kruistocht … tegen de door Semieten geleide Untermenschen [onmensen].”

Op een recente video die door de Nationale Garde van Oekraïne geplaatst is, is ook een Azov-soldaat te zien die kogels in varkensvet doopt, terwijl hij de volgende waarschuwing uitspreekt: “Beste moslimbroeders, in ons land zullen jullie niet naar de hemel gaan. U zult niet in de hemel worden toegelaten. Ga naar huis, alstublieft. Hier zult u moeilijkheden ondervinden. Dank u voor uw aandacht, tot ziens.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Oekraïense komiek geeft niet om zijn volk – Hij heeft liever dat zij hun leven opofferen voor zijn arrogantie en waanideeënVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Het Rijk der Leugens”
Volgend artikelDe openingssalvo’s zijn geworpen – Wat zijn de volgende stappen van Poetin in Oekraïne?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Boycot Facebook. Zeg je account op. Er zijn nog andere censuur-vrije platforms. Fakebook is een beursgenoteerd bedrijf en als iedereen zijn account verwijderd wordt het pas leuk. Suikerbuik gaat dat voelen. Inkomsten uit advertenties lopen dan drastisch terug.

  • Fuckboek heeft mijn account gewoon verwijderd. Mis het niet eens, ja de groepen waar ik mee verbonden was.
   Ik zit nu op MEWE, geen censuur niets.
   Twitter daar krijg je ook al straf punten, en met 5 punten of zo vlieg je er ook uit.

 2. Tja waar gat het toch heen, maar goed ook facebook zal de geschiedenis in gaan als fascisten nadat ze geruïneerd zijn. Ik weet wel dat er flink gestraft word, alsof alle narcisten gestraft worden op harde manier . Enfin tegen de covid mag je niet zijn, een antivaxer is LEVENSGEVAARLIJK😱die moeten ze van facebook enzo weren, maar een fascist en SSer die mogen zich uiten en krijgen een platform. Hoe ziek kan he5 nog worden, wat is het volgende pedofilie🤬
  Nu begrijp ik wel waarom mijn schepper mij al 10 jaar op het hart drukt dat de lelijkheden der aarde getoond zullen worden aan ieder zichtbaar.

  • normaal wordt iedereen die beschuldigt word van ‘nazi’ gecensureerd, als het echter ((( ((( uitkomt mag het wel, ((( ((( controleert de meeste platformen.

   • Zelfde als je een Nederlandse vlag ophangt bij een viaduct is dat niet gevaarlijk maar als je uit protest die vlag onderste boven hangt dan breng je de verkeersveiligheid in gevaar en worden ze verwijderd door Rijkswaterstaat. LIK TOCH MIJN LUL !!!!
    Boeren een zeer groot gedeelte van de bevolking staat achter U.

    Suggestie mijner zijde
    Iedereen die daar prijs op stelt een gratis hooivork (twee tander) overhandigen.
    Altijd makkelijk voor de tijden die gaan komen. 100%

 3. Als ik putin was schoot ik alle servers van google , facebook, twitter enzo uit de grond😡. Wereld wijd.gedaan met dat zieke gedoe.
  Wat moeten onze kinderen nu wel niet denken, die worden toch heen en weer gegooid tussen normen en waarden….gaan twijfelen…en dan al die geverfde gasten die als wijven rondlopen, gewoon te ziek voor woorden.las net dat het amerikaanse leger cursussen moet volgen om met transgenders in het leger om te gaan.tja…..

 4. Kortom: je mag de Holocaust niet ontkennen, of de ideologie van de Nazi’s niet verdedigen, maar wel hun daden: als het maar op Russen schieten is !

 5. (((facebook(( die ervoor zorgt dat de azow batailion die gefinancierd worden door (((kolomoisky(( die ook de olicharch achter (((zelensky((( is oy vey

 6. Beste moslimbroeders, in ons land zullen jullie niet naar de hemel gaan. U zult niet in de hemel worden toegelaten. Ga naar huis, alstublieft. Hier zult u moeilijkheden ondervinden. Dank u voor uw aandacht, tot ziens.”
  Tja! In deze tekst kan ik me wel vinden,het zou mooi toegepast kunnen worden
  tegen de Islamisering van Europa en Ned.
  En zekers als je al jaren terreur ondervind van extreme moslim Marokkaanse buren.
  Dan weet je waar ik over praat
  Zijn we de islamisering en corona soms door Oekraïne ineens vergeten?
  En vergeet ook niet dat onze feestdagen werden verpest door corona waanzin.
  En na de verkiezingen en de Ramadan als de oorlog mogelijk niet slaagt komt
  deze waanzin mogelijk/welzeker weer keihard terug.
  Even voor de duidelijkheid ik sta niet achter deze gecreëerde (nep Nazie wannabees/criminelen
  Zie gesch!)
  Maar ja die tekst is een ander geval. Hebben wij niet ook een klus!De moslim
  naar hun zandput verjagen?
  En nu de gevluchte oekrainiers bij de moslim migranten bijgevoegd gaan worden.
  Als zij niet apart opgevangen gaan woorden.
  Zal het er zeker niet makkelijker op worden.Conflicten tussen hun zal er op zekers van gaan komen.
  Vanwege dat zij niet moslim zijn en onhebbelijkheid ontevredenheid achtergesteld voelen ………. Vul zelf maar verder in.Niet zo best dit.

  • kazachstan is een heel groot rijk moslim land, alle europese moslims zouden daar mooi kunnen wonen in een moslim land.

   toch maar pvv of fvd stemmen dan om moslims te helpen met hun moslimlandparadijs?
   tot nu toe komen moslims hierheen

 7. Iedere keer als ik lees dat de Nazi verloren hebben, moet ik lachen, ze hebben helemaal niet verloren, ze zijn na WW2 naar Rusland en US gegaan, in de US hebben ze NASA gecreëerd (Operation Paperclip), en in Rusland weer andere dingen, en ze zijn er ook ruim in de regering van Oekraïne.

  • Zo,zo jij hebt het door beste Jo bravo.

   Alleen ik ben bang dat Poetin ook in de plannen van THE GREAT RESET voorkomt.
   De marionetten van de absolute elite die je zelden ziet of hoort. (het Kazarien syndicaat) (nep Joden)

   https://www.veteranstoday.com/2022/03/10/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   Ze staan op geen enkel lijst van de aller rijksten op Aarde maar ze zijn het wel.
   Ze hebben overal op belangrijke posities hun tentakels in en zijn zelf geïnfiltreerd in Koningshuizen.’
   Saoedi Arabië is een geheime vriend van Israël omdat het Koningshuis Kazariense wortels heb.
   Het zo duidelijk en eenvoudig als je maar nadenkt.
   Ze streven naar absolute controle over onze en onze planeet.

   https://allthatsinteresting.com/albert-pike
   We hebben drie wereldoorlogen nodig om deze planeet te controleren.
   En in de derde zijn we al lang aanbeland maar dan anders.
   Gaat het ze lukken ??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in