Dr. Anthony Fauci nam plaats met “Meta” CEO Mark Zuckerberg en zei eindelijk hardop wat veel mensen al meer dan een jaar waarschuwen over de overhaaste mRNA-vaccins: ze kunnen de CoVid – 19 pandemie feitelijk erger maken, schrijft Dr. Robert Young.

Dr. Fauci gaf commentaar op een recente studie van de Universiteit van Oxford die aantoonde dat de zogenaamde coronavirusvaccins er in feite voor kunnen zorgen dat een ontvanger meer kans heeft om opnieuw geïnfecteerd te worden dan iemand met natuurlijke immuniteit van een eerdere infectie.

WTF?!? Fauci Admits *V* May Actually Make People ‘WORSE’: “It Would Not Be The First Time”

“Dit zou niet de eerste keer zijn, als het gebeurde, dat een vaccin dat er in eerste instantie goed uitzag, in feite mensen slechter maakte. Er was de geschiedenis van het Respiratory Syncitial Virus vaccin bij kinderen, dat paradoxaal genoeg de kinderen slechter maakte,” aldus Fauci.

Pauzeer, lees en luister opnieuw naar Dr. Fauci. Denk nu eens aan alle aankondigingen van “volksgezondheidsdeskundigen” die beloofden dat de zogenaamde “vaccins” “100% veilig en effectief” waren, zelfs voor kinderen die bijna geen risico lopen.

De laatste opmerkingen van Dr. Fauci suggereren dat de NIAID chef niet verbaasd is over het jammerlijke falen van de zogenaamde “vaccins” om de verspreiding te stoppen. Men vraagt zich zelfs af of het allemaal deel uitmaakte van een plan of een pandemie!

Waarom zijn mensen “slechter” af op gezondheidsgebied na de Covid-19 zogenaamde vaccinatie?

Dit is een belangrijke wetenschappelijke openbaring: kijk, luister, lees, overdenk en leer en deel dit artikel wijd en zijd!

  Coronoia - Leraar mag alleen nog maar in een plexiglasframe in zijn school

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VS staats-epidemioloog Fauci en mainstream media geven toe dat het vaccin mislukt is… terwijl ze nog meer boosters pushen voor de goedgelovigen Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe gruwelijke getuigenissen van Australische verpleegsters over vaccinverwondingen (Nederlands getranscribeerd)
Volgend artikelHebben de gevaccineerden zich aangesloten bij een doodscultus?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Waarom op zaterdag? De msm heeft dan de tijd om er een draai aan te geven?
  Ben benieuwd, gaat waarschijnlijk de bekende doofpot in.

 2. Ja hoogst waarschijnlijk wel of hij voelt nattigheid en begint nu een beetje ongemakkelijk te worden
  De mensen worden zich steeds meer bewust wat er aan de hand is
  De meeste mensen die ik ken nemen absoluut geen booster prik
  Heel verstandig

 3. Volgens mij was idd de context wat anders in het filmpje en ging het niet perse over de huidige vaccines. Weet verder te weinig over om er nu meer over te zeggen. Maar wss de moeite waard om wat verder te zoeken.

 4. PLANDEMIE, DIT IS ALLEMAAL VOOROPGEZET!
  Faucie is samen met Bill Gates het grote kwaad in deze wereld.
  In feite is Bill Gates de baas van WEF/WHO………..één grote bende.
  Inge

 5. Een aantal dagen geleden kreeg ik te horen (via via, dus niet erg betrouwbaar) dat deze wezens al opgepakt zouden zijn en dat ze mee moeten werken aan het omkeren van het narratief. Ik dacht slechts “we zullen wel zien”, maar nu lijkt dat toch waar te zijn.
  Eens kijken of dit doorzet. Ik kreeg ook te horen dat er bepaalde ‘codes’ in de media worden gebruikt, zoals “is positief getest”. Dat betekende dan dat de persoon heeft bekend en de keuze “gehangen met behoud van de ‘goede’ naam” heeft gemaakt. Een aantal dagen later kwam in het nieuws dat Beatrix ‘positief getest’ was.Nu wachten om te zien of het ineens in het nieuws is dat ze is ‘overleden’.
  In het begin durf je er niet op te hopen maar als je dit soort dingen in het nieuws ziet denk je toch “zou het?”. In dat geval mogen mark en hugo wel eens positief of negatief testresultaat. Hangen met die zooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in