Weet u nog dat de wereldleiders angst zaaiden over een “pandemie van de ongevaccineerden” en dat er vorig jaar een verschrikkelijke winter voor hen zou komen?

Het ziet er nu naar uit dat het tegenovergestelde gebeurt. De gevaccineerden zijn degenen die geïnfecteerd raken en sterven met covid. En dat niet alleen, we zien ook een waanzinnig hoog sterftecijfer dat geen verband lijkt te houden met covid, schrijft Peter Imanuelsen.

Er zijn zojuist nieuwe gegevens uit Australië binnengekomen die een echt explosief zijn en die bewijzen dat de vaccins in het beste geval absoluut nutteloos zijn. Ze lijken zelfs negatief te zijn.

100% in het ziekenhuis voor covid waren gevaccineerd!!!

Let op, 100% van de ziekenhuisopnames voor covid in NSW Australië waren gevaccineerd. Dat klopt. De ongevaccineerden vormden 0% van de mensen die in het ziekenhuis werden opgenomen voor covid. Geen enkele ongevaccineerde werd in het ziekenhuis opgenomen.

Weet u nog dat ze zeiden dat de mRNA-prikken mensen zouden beschermen tegen ziekenhuisopname? Nou, net als alles wat ze zeiden, blijkt dat een leugen te zijn.

Erger nog, het lijkt erop dat hoe meer boosters mensen hebben gehad, hoe meer ze in het ziekenhuis liggen.

Kijk naar deze cijfers van de laatste 2 weken van december.

Hoe meer doses mRNA injecties mensen hadden, hoe meer er in het ziekenhuis werden opgenomen. 0 ongevaccineerde mensen werden in het ziekenhuis opgenomen voor covid.

Ik besloot de rekensom te maken en te vergelijken hoeveel mensen in Australië zijn gevaccineerd en hoeveel er in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Vaccinatiestatus van Australië van hun overheidswebsite.

Het is niet te zien in dit plaatje, maar het aantal mensen dat 4 doses heeft gekregen staat op 5.392.913. Deze cijfers gelden voor heel Australië, dus ik heb uitgerekend wat dit zou betekenen voor de regio NSW, waar ongeveer 32% van de bevolking woont, om mijn berekeningen te kunnen maken.

  COVID-19 vaccin vernietigt harten en hersenen van miljarden mensen - Dr. Sucharit Bhakdi

Laten we dit even in eenvoudige termen uitdrukken.

Het risico op ziekenhuisopname met covid was het volgende:

• 1 dosis vaccin: 1 kans op 9105.

• 2 doses vaccin: 1 kans op 7988.

• 3 doses vaccin: 1 kans op 7537.

• 4 doses vaccin: 1 kans op 2117.

Met andere woorden, als u 4 doses vaccin had gehad, had u maar liefst 330% meer kans om in het ziekenhuis te worden opgenomen als gevolg van covid.

Sommige mensen zullen zeggen dat de reden waarom zoveel mensen die 4 doses hebben gehad in het ziekenhuis zijn opgenomen, is dat het meestal oudere mensen zijn die 4 doses hebben gekregen. Zelfs als dat waar is, verandert dat niets aan het feit dat u nog steeds 21% meer kans hebt om in het ziekenhuis te worden opgenomen als u 3 doses krijgt in vergelijking met slechts 1 dosis.

En vergeet niet dat degenen die 0 doses kregen, 0% kans hadden om met covid in het ziekenhuis te worden opgenomen…

Eenvoudig gezegd, hoe meer doses u kreeg, hoe groter de kans om met covid in het ziekenhuis te worden opgenomen. Dit is een ramp.

NIET MEER

Raad eens? Het lijkt erop dat deze gegevens zo slecht zijn voor de mRNA-injecties dat de Australische regering heeft besloten te stoppen met het rapporteren van de vaccinatiestatus van degenen die in het ziekenhuis zijn opgenomen voor covid.

Screenshot van Australisch overheidsrapport.

We weten dus dat de mRNA-prikken nutteloos zijn. Maar er is nog iets heel verontrustends dat nu ook gebeurt.

Oversterfte.

Het grootste deel van Europa heeft dit jaar te maken gehad met zeer hoge sterftecijfers, en niemand in de media lijkt erover te willen praten. Ik heb hier wat onderzoek naar gedaan in een eerder artikel, en ontdekte dat er een grote toename is van mensen die sterven aan hartproblemen…En ik vond een SMOKING GUN studie die aantoont dat plotselinge sterfgevallen kunnen worden veroorzaakt door een bepaald ding dat min of meer gedwongen is geïnjecteerd in de bevolking zonder gegevens over de veiligheid op lange termijn….

  Alleen imbecielen dragen maskers

Lees mijn volledige diepgaande onderzoek hier.

Ik was een van de eersten die vorig jaar waarschuwde voor excessieve oversterfte, iets wat de mainstream media negeerden. Nu ziet het er heel slecht uit met de laatste gegevens uit Groot-Brittannië.

In de week eindigend op 23 december 2022 waren er 2064 niet-covid gerelateerde sterfgevallen in Engeland en Wales. Bekijk de gegevens hier:

Dit betekent dat het sterftecijfer 20,7% hoger was dan normaal. Laat dat even bezinken. Er zijn in één week meer dan 2000 mensen gestorven die niet hadden mogen sterven. En ze stierven niet door covid.

En dit is eigenlijk heel, heel erg als je het vergelijkt met de overschotsterfte tijdens de pandemie. Zie deze grafiek hier.

Oversterftegevallen in Engeland en Wales van de UK gov website.

De zwarte stippen zijn het gemiddelde sterftecijfer. De groene balken zijn sterfgevallen die geen verband houden met covid en de blauwe balken zijn sterfgevallen die verband houden met covid. Zoals u kunt zien was er in de winter van 2020 en 2021 een aanzienlijk covid-gerelateerd sterftecijfer. Dit jaar was er echter een aanzienlijk niet-covid sterftecijfer, met een enorme piek in december.

Wat is hiervan de oorzaak? Er zijn veel doden gevallen door de griep en longontsteking, 829 doden in slechts één week. Dus meer mensen stierven aan de griep en longontsteking dan aan covid.

Maar dan zijn er nog steeds meer dan 1000 doden te betreuren.

Toevallig waren er 1120 extra sterfgevallen in particuliere woningen (37,5% meer dan normaal). Veel van de extra sterfgevallen zijn dus mensen die thuis sterven. Het zou redelijk zijn te denken dat een aanzienlijk deel van de thuisblijvers plotseling zou kunnen sterven.

  Schandalig plan: Italianen mogen alleen nog stemmen met een groen paspoort

Het is duidelijk dat de mRNA-injecties onmiddellijk moeten worden ingetrokken, op zijn minst totdat we kunnen achterhalen waarom zoveel mensen sterven, waartoe de media en de politici vreemd genoeg niet erg geneigd lijken te zijn.

Deel dit artikel alstublieft om iedereen te laten weten wat er gebeurt en hoe de mRNA-prikken in feite een NEGATIEF effect hebben op de bescherming van mensen tegen ziekenhuisopname met covid!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe COVID-gevaccineerden zijn stervende terwijl ze varianten voeden
Volgend artikelDe Verenigde Staten zijn zeer flexibel als het gaat om het ondersteunen van de internationale rechtsorde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Er zit in de redenering van dit verhaal een fout. Wanneer we de grafiek nemen van NSW Covid-19 weekly data view, dan staat er dat er maar 0 mensen op de ICU zijn geweest, die niet gevaccineerd waren. Maar er zijn wel 6 doden als Covid slachtoffer gemeld. Wat hieruit blijkt, is de discriminatie van de niet gevaccineerden. Je wordt zonder prik niet opgenomen in het ziekenhuis.

  • Kom naar LinkedIN… daar is het ook gezellig !

   Ik werd in de LI gevangenis gegooid.. account geblocked… maar met mijn eigen dreiging naar de “operators” toe, via mail en behoorlijke onderbouwing,,,hebben ze direct mijn account weer geactiveerd… niks te “eerst sturen van legitimatie” … !

   Helaas sturen vele mensen hun legitimatie naar LinkedIn…om je account weer terug te kunnen krijgen is dat een “criteria”… tenzij je.. net als ik.. gewoon een andere aanpak neemt en ze even mailt (onderzoek doen WELK adres je nodig hebt voor specifiek WELKE afdeling daar).

   Tip van de zaak.

 2. Een nuchter mens kon van beginaf de ongeloofwaardigheid zien van het coronacircus met de neppandemie, neptesten en nepprikken. Blijkbaar onderdrukt angst het vermogen tot rationeel en logisch denken dusdanig dat men conformeert aan een blinde religie.

 3. Als niet geprikte, vind ik het wel een beetje spannend waar het allemaal heen gaat.
  De overheid is en blijft het grootste gevaar ⚠️.
  Voor de rest zie ik het wel.

  • De overheid het grootste gevaar? Wat dacht je van die GOVERN ME HARDE DADDY mensen om je heen?

   De mensen die zichzelf laten leiden en lijden… zoals mijn familie….. maakt ze geen fluit uit en laten zich prikken want ja.. anders baan kwijt… of niet meer kunnen reizen..

   Die mensen zijn mentaal al dood…. geen waarde voor henzelf… dus wie ben jij dan voor dat soort mensen puntje bij paaltje hebben we toch al gezien wat er gebeurt? Ze demoniseren je gewoon… heel NU.NL stond er vol mee…. (is ook wel een hobbyslobbie platform en public maargoed…) en nu zijn ze allemaal stil…. STIL…. of spijt ! maar je hoort ze er verder niet over in het openbaar want: bang voor wat anderen van ze denken.. dus…. leven nog in angst.. dus… zijn in alle staten zoals in 2020 / 2021 het geval was.

   Ze zijn voor de gek houden en ze weten het… de echte sterken onder hen horen we wel hoor.. die geven toe en zitten met echt vervelende situaties privé (overleden familieleden… lichamelijke aandoeningen.. mentaal depri… etc…. dus dat is niet top voor ze…) en sommigen gooien ook wel echt het roer om en zitten in de erkenning…. vele anderen zijn ziek.. zoals mijn collega’s en werknemers bij klanten van mij.. (kanker… burn out..hart klachten..zware onderbezetting….allemaal sinds juni 2021..).

   We WILL SEE waar het ons ALLEMAAL naartoe zal leiden…. 1 ding is zeker… ik zou me kapot schamen als ik me had laten injecteren met een experimenteel middeltje dat “Covid zou voorkomen” en dat “ervoor zorgt dat je niet in het ziekenhuis terecht komt” en dat “ervoor zorgt dat je niet overlijdt door …Covid”…

   Dus die mensen…. heb ik oprecht veel medelijden mee dat ze het zichzelf aangedaan hebben… en nu in zak en as zitten….

   Voor al die andere mensen die hun plotselinge lichamelijke ongemakken en plotselinge kanker gevallen en plotseling hartaanvallen (ook topsporters) aan ALLES behalve de prik linken…; STERKTE MET JEZELF !

   Dat volk ergert me nog zekerrr wel… i’m working on that within myself !

   Voor hen geldt: “Elke ontmoeting met een misleidende ZELFKWETSER is een verontrustende herinnering dat de echte architecten van toekomstige oorlogen over moraal, ethiek en zelfbestuur niet in Whitehall en daarboven zitten, maar in feite allemaal om mij heen”.

   FIN.

 4. En waarschijnlijk gaat het nog erger worden.
  Maar we worden gelukkig wel opgebeurd met goede werkgelegenheidscijfers.
  En er komen straks heel veel buitenlanders naar Nederland om vakantie te vieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in