Italiaans parlementslid Sergio Berlato wil duidelijkheid over grafeen in Covid-vaccins. Hij wijst naar een recente studie van Dr. Ricardo Delgado Martin en Dr. Pablo Campra, die beweren grafeen te hebben gevonden in Covid-vaccins met behulp van Ram-spectroscopie.

Berlato wijst er ook op dat een team van onderzoekers in 2018 heeft aangetoond dat grafeen elektrische signalen kan omzetten in ultrakorte terahertz-signalen met triljoenen cycli per seconde. De op silicium gebaseerde elektronische componenten die wij vandaag gebruiken, halen kloksnelheden van x-gigahertz, waarbij 1 GHz overeenkomt met 1.000 miljoen cycli per seconde, bericht Uncutnews.ch.

Wetenschappers hebben aangetoond dat grafeen signalen met deze frequenties kan omzetten in signalen met frequenties die duizenden malen hoger zijn dan signalen die met silicium worden opgewekt, aldus Berlato. Zie ook Frontnieuws V.K. laboratorium vindt grafeen in C19 vaccins.

Grafeen is dus in staat om straling te absorberen, wat betekent dat het zeer giftig en schadelijk voor de menselijke gezondheid is als dit materiaal in een vaccin wordt verwerkt, betoogt het EP-lid.

Hij vraagt de Europese Commissie of zij, in het licht van dit recente onderzoek, voornemens is de aanwezigheid van grafeen in Covid-vaccins zorgvuldig door een onafhankelijk laboratorium te laten onderzoeken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

85% van de immuniteit is verdwenen zeven maanden na de tweede injectie

13 REACTIES

  1. Spijtig. Die goede man heeft er een beetje tijd in gestoken om zijn verstand te gebruiken om het eea te begrijpen. Dat is ook zijn taak, volgens mij. Wij doen dat ook – ook al zijn we geen parlementslid, toch verdiepen we ons in de hoe, wat, waarom. Maar het klootjesvolk dat in de EU zit, geeft er geen biet om dat er nog een intelligente tussen ze zit, want ze worden toch betaald om daar te zitten. Waarom zouden ze hun best doen… We zien het wel weer, of zijn vraag beantwoord wordt. Maar ik ga door met ademhalen.

  2. Als de mensen hun iq gebruiken is er geen qr code nodig en had men dit vergif niet nodig
    Ma ja men doe het om op vakantie te gaan
    hoor ik veel in mijn omgeving.
    Bang om uitgesloten te worden van de mats chapij

    • Dat is dan zeeeeeeer juist het volk wil bedrogen bedonderd en gedekt worden door dekhengsten die de dienst uitmaken het maakt hen,,, geen fluit dat er miljoenen/miljard doden gaan vallen Ook het volk loopt als tochtige schapen achteraan en laat zich geworden…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here