European Parliament / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

De ongekozen leidster van de Europese Unie, Ursula von der Leyen, heeft de leden van het World Economic Forum (WEF) verteld dat haar blok de globalistische agenda zal helpen bevorderen door massale censuur van het grote publiek, schrijft Hunter Fielding.

Voor het mondiale bedrijfsleven is de grootste zorg voor de komende twee jaar niet conflict of klimaat, maar desinformatie en verkeerde informatie, zei Ursula von der Leyen.

De voorzitter van de Europese Commissie zei dit tijdens een “speciale toespraak” op de tweede dag van de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF die deze week in Davos wordt gehouden.

Het thema van de bijeenkomst dit jaar is “het herwinnen van vertrouwen”, wat wensdenken is.

“Deze risico’s [desinformatie en misinformatie] zijn ernstig,” zei von der Leyen, “omdat ze ons vermogen beperken om de grote mondiale uitdagingen waar we voor staan aan te pakken.

“Veranderingen in ons klimaat en ons geopolitieke klimaat verschuivingen in onze demografie en in onze technologie.”

Je kunt de “speciale toespraak” van von der Leyen HIER op de website van het WEF bekijken en je kunt HIER een door het WEF gepubliceerd transcript lezen, hoewel het waarschijnlijk niet aan te raden is om erop te vertrouwen dat het WEF het nauwkeurig, volledig en/of waarheidsgetrouw heeft getranscribeerd.

Kijk:

WEF’s tabel met toprisico’s voor de komende twee jaar vergeleken met de langere termijn van 10 jaar laat zien dat WEF gelooft dat ze in staat zullen zijn om wat zij “desinformatie” noemen succesvol aan te pakken in de komende paar jaar, waarbij “desinformatie en missinformatie” van de eerste plaats naar de zesde plaats zakt.

  WEF beveelt overheid om Bijbel te verbieden en op feiten gecontroleerde versie zonder God uit te geven

We kunnen aannemen dat dit vanaf nu op zijn minst nog meer censuur betekent.

We moeten niet vergeten dat wat het WEF “desinformatie en misinformatie” noemt zich vertaalt in “informatie die niet overeenkomt met hun goedgekeurd narratief”.

Von der Leyen gaf een oplossing voor de risico’s waar het WEF zich zorgen over maakt: “Dit is een tijd om wereldwijde samenwerking meer dan ooit te stimuleren …

“Ik geloof dat het kan, en ik geloof dat Europa het voortouw kan en moet nemen bij het vormgeven van dat mondiale antwoord.

“Het startpunt daarvoor is om dieper in te gaan op het [WEF’s] Global Risk Report om een weg vooruit uit te stippelen.”

In wat volgt zijn de teksten tussen aanhalingstekens fragmenten uit de toespraak van von der Leyen. Het begint met von der Leyen die het veelgeprezen publiek-private samenwerkingsmodel van het WEF beschrijft. Het samengaan van publieke en private belangen, waarbij de staat het bedrijfsleven wordt en het bedrijfsleven de staat.

“Terwijl regeringen veel van de hefbomen in handen hebben om de grote uitdagingen van onze tijd aan te pakken, hebben bedrijven de innovatie, de technologie en de talenten om de oplossingen te leveren die we nodig hebben om bedreigingen zoals klimaatverandering of desinformatie op industriële schaal te bestrijden. Europa bevindt zich in een unieke positie om te laten zien hoe dit kan werken …”

“En dit is belangrijker dan ooit nu we aan 2024 beginnen, het grootste verkiezingsjaar in de geschiedenis. Democratieën over de hele wereld gaan naar de stembus en de helft van de wereldbevolking zal worden beïnvloed. Dit omvat meer dan 450 miljoen mensen in de Europese Unie, een unie van 27 democratieën …”

  Porno en condooms met een smaakje voor 9-jarige leerlingen? Resoluut tegen vroegtijdige seksualisering!

“Natuurlijk brengt onze vrijheid, zoals in alle democratieën, risico’s met zich mee. Er zullen altijd mensen zijn die proberen misbruik te maken van onze openheid, zowel van binnenuit als van buitenaf. Er zullen altijd pogingen zijn om ons op een dwaalspoor te brengen. Bijvoorbeeld met desinformatie en verkeerde informatie.”

Von der Leyen gaf vervolgens details over Rusland in de context van Oekraïne als voorbeeld van desinformatie en misinformatie die ze als feit noemde. Volgens RT bevatten Von der Leyen’s “feiten” echter regelrechte economische onwaarheden en zowel ook verse rapporten van de Oekraïense frontlinie – circa 2022.

“Laat ik teruggaan naar de grootste zorg van het Global Risk Report: desinformatie en misinformatie. De aanpak hiervan is al vanaf het begin van mijn mandaat onze focus. Met onze Digital Services Act hebben we de verantwoordelijkheid van grote internetplatforms gedefinieerd voor de inhoud die ze promoten en verspreiden,” zei ze.

De Digital Services Act is de meest ambitieuze regelgeving ter wereld. “Er is geen andere wetgevende wet ter wereld met dit ambitieniveau om sociale media, online marktplaatsen, very large online platforms (“VLOP’s”) en engines (“VLOSE’s”) te reguleren”, aldus de Digital Services Act website.

Kanekoa The Great noteerde enkele hoogtepunten uit een All-In Podcast waarin werd besproken wat dit in praktische zin betekent.

De All-In Podcast over het censuurregime van de Digital Services Act van de Europese Unie dat het internet controleert

David Friedberg: “Het tijdperk van het open internet als een gedecentraliseerd technologieplatform ten voordele van individuen, en niet om gecontroleerd en bestuurd te worden door overheden, is voorbij.”

  VN bedreigt tegenstanders van Agenda 2030: "Dit is niet langer een onderhandeling"

Chamath Palihapitiya: “Europa heeft zo’n beladen verleden met dit soort dingen, namelijk dat ze op de een of andere manier proberen de moraal hoog te houden en dat er gewoon sprake is van overreach en een quasi-centrale planning die nooit werkt.”

David Sacks: “Dit is een censuurregime… Het probleem is de vaagheid hiervan, die zegt dat social mediabedrijven illegale inhoud moeten weghalen, maar niet zegt wat illegale inhoud is. Het delegeert de macht om dat te definiëren aan deze groep Eurocraten.”

David Friedberg: “De Digital Services Act is een van de meest vergaande bedreigingen voor elke open, transparante, democratische mogelijkheid op het internet….

Het geeft deze EU-regering het wettelijke recht om in mijn computer te gaan, er informatie uit te halen, die te onderzoeken en beslissingen te nemen over wat ik doe en of ik wel of niet voldoe aan de handhavingsnormen van die dag van hun commissie.

Dit is zo ongeveer 1984 als je maar kunt krijgen. Het is echt een serieuze bedreiging en ik denk niet dat mensen zich bewust zijn van de tweede- en derde-orde-effecten van wat dit na verloop van tijd gaat doen met de kwaliteit van diensten en ervaringen die we op het internet krijgen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nieuwe Wereld Orde: Wees gelukkig, eet wormen en drink pisVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoorbereiden op de ineenstorting van de samenleving
Volgend artikelNAVO-personeel in Oekraïne nu ‘fair game’ voor Rusland – Scott Ritter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

  • Paul,
   Hoe vind je het dat Rutte de mensen toesprak toen het over het onderwerp vertrouwen ging, ja dan heb je toch echt 30 borden voor je kop, net als die Duitse die zegt op te komen voor vrijheid en democratie, mogen wij even overgeven, een teiltje graag!

  • Wat deed je voor het laatste zetje zoal , dat we ( niet ) al zo ver gevorderd zijn , aub , ik leef me met het gehele gebeuren , leg mij aub uit hoe het laatste zetje daadwerkrlijk in zijn werk zou kunnen , moeten gaan , IK SMEEK U , aub , LEG MIJ uit , GEUNE

   • Ik weet het niet helemaal zeker, maar denk wel stellig dat wanneer wij, het volk met zen allen op de juiste partijen gaan stemmen, er een ommekeer in het verhaal zou kunnen zijn. Ik veronderstel dat U wel zult weten welke partijen dat ook mogen zijn, nog een prettige dag.

 1. Ursala wil ‘desinformatie en misinformatie’ bestrijden terwijl ze zelf de meest bizarre onzin uitkraamt. Zoals dat “de Russen koelkasten en wasmachines zouden slopen omdat ze anders geen halfgeleider chips hebben voor hun raketten”. Daarmee wil ze “vertrouwen terug winnen”, maar maakt zich ondertussen onsterfelijk belachelijk. Helaas voor mevrouw Von der Leyen komt vertrouwen te voet en gaat te paard. En dat is maar goed ook.

  • Het Westen heeft inmiddels geen wasmachines meer.
   Het zijn wastobbe’s geworden.
   Of met de hand.
   Of wassen 1 keer per jaar.
   Er is gewoon geen energie meer.
   Douchen 1 keer per week, maar wel het hele gezin tegelijk.
   Het Failliete Westen.
   Grote mond.

 2. Nexit en snel.
  Als je een goed verhaal hebt en je daarnaar gedraagt heb je geen massacensuur nodig.
  Dit ongekozen en ongewild instituut de EU gaat gewoon door met hun totalitair gedrag totdat we allemaal springen of af liggen als zij het willen.
  Ondertussen worden de mensen van de ene oorlog in de andere gefrommeld.
  Alles voor het geld van de “happy few”.
  Snel weg met uit deze nachtmerrie waarbij alleen geluisterd wordt naar ongekozen rijke influencers en waarbij u en ik nutteloze eters worden genoemd, maar die straks wel de kastanjes uit het vuur kunnen slepen, al dan niet middels heringevoerde dienstplicht.
  Die viezerikken.

  • Hi Dan, Inderdaad ‘al dan niet middels herinvoering dienstplicht’… belachelijk ja.
   Terwijl die “happy few” dagelijks aan het champagne zuipen is in hun ivorentorens!

   Dat dit Wef Gajus nog vrij rondloopt in Davos…
   Er loopt genoeg bewapend personeel rond om ter plekke een coup te plegen: Omsingelen oppakken en berechten!!
   Waarom dit niet gebeurd? Geen idee..
   Ik word zo boos van die wef heks en haar genocide club! Deze “ceauşescu” haalt het slechtste in me naarboven. Wraak.
   Mss moet ik even wat minder FNieuws lezen en in de leer bij stoïcijnse meesters. 😊

   • idd malou, door je boos te voelen/maken, vernietig je jezelve. je weet misschien wel, adrenaline, nor-adrenaline, epinefrine, nor-epinefrine en cortisol doen je lever overuren maken, èn is dat het je waard??
    ik stond aan de grens bij het land van ceaucescu, en ik kreeg het bevel, om het busje te legen op tafels, hitte 45 graden, ik nam een stoel i nde schaduw en na ongveer 8 a 9 uur lieten ze me gaan, uitdagend en blijven uit-ademen………….maoie dei,

    • Ja Lammert, je hebt helemaal gelijk..
     Boze gevoelens moeten niet naarbinnen slaan.. Normaal ben ik een geduldig en flexibel persoon. Maar ontstaan er wraakgevoelens dan oei oei..is het beter afstand nemen en opzoek gaan naar wijze woorden of naar een nieuwe lichting cabaretiers zodat er ook wat te lachen valt. Bevolking van Roemenië heeft ook erg lang geduld gehad met dat vernederende dictator echtpaar. Net zoals een hele dag bij de grens in de hitte worden vastgehouden..Zo zie ik de weffers ook!
     Pure vernederaars met hun ‘useless eaters en hackeble animals gedachtengoed.
     Ik wens jou een iedereen een fijn ontspannen weekend.

 3. Hé, van der Leyen.

  Ik heb een speciale toespraak voor jou.

  Het censureren van je stomme kop, door dat van je machtsgeile lijf te scheiden, is uiteraard in uwer voege bespreekbaar.

  Het zal mij een persoonlijk genoegen zijn om je gespleten tong uit je vuile bek te rukken.

  In het na-oorlogse van 40/45, werden moffenhoeren kaalgeschoren. Een brute volks-slachting.

  Dat het in jouw geval niet bij kaalgeschoren zal blijven, zij je van harte gegund.

 4. In de Middeleeuwen waren er de “Geuzen”, zij die het niet eens waren met het algemeen opgelegde discours. Het wordt tijd dat wij ook met een benaming naar buiten komen en met een symbool. Een symbool dat ik op alle hoeken van de straat kan gaan kalken.

  • In de middeleeuwen had je ook een wapen. Genaamd de “Goedendag”…
   Aangezien deze wef club intens preludeert op angst en psychische operaties wens ik hen een spectaculaire “goedendag”!
   Dit lijjkt me onherroepelijk het gevolg, van je bezigen met dood en verderf van onschuldige/onachtzame burgers! Wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in! Ik hoop op pure gerechtheid en ik hoop ook dit nog mee te mogen maken… Mochten mijn gevaccineerde dierbaren de dupe worden van deze krankzinnige criminelen, sta ik niet voor mezelf in! Ik ben niet niet bang! Waarom niet? Omdat de generaties ná mij; dus onze kinderen, ook recht hebben op hun privacy en vrijheid van mening! Ene Ursula von der Crazy kan wat mij betreft suddenly morsdood vallen!! En ik help haar graag een handje, al zou het mijn l leven kosten. Ik begrijp echt niet, dat niemand die evil New World Orde CULT berecht!

   • Even tussendoor, merk ik 2 foutjes als je niet erg vind. 1; Dat suddenly morsdood vallen zit er bij die lui niet in, want die hebben die jab natuurlijk zelf niet genomen. 2; Die evil new world orde cult, expres zonder hoofdletters, zullen zich heel binnen kort toch ergens moeten verantwoorden voor hun misdaden, waar Dr Fullmich bezig is met Neurenberg II.

 5. Nou, een coup in Davos zou echt het einde zijn van die bende. Of om te beginnen een aktetas met zo een plof- ding onder haar stoel? maar ja Hitler overleefde ook zoiets.
  En nog een paar aktetassen. er zijn meer doelen, toch?

 6. Ze heeft gelijk en vecht tegen ieder nog ongeboren kind , of zij vermoord ons , of wij lullen nog zo lang door dat we er geen erg meer in hebben dat we reeds dood zijn , slechts een kwestie van tijd , ik mag dat wijf niet , maar ze voelt zich sterker als vele andere vrouwen , waarom komt niets uit de hoek van de vrouwen ( sorry natuurlijk zijn er velen en welbekend ) maar met te weinig , zij kan inzetten Ein zwei drei Polizaei , und auch ZHe army , in alle lander aus europ , sie is verheirtetmit einem kerl von Pfizer ,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in