© Freepik / KamranAydinov

Aan de reeds bekende bijwerkingen van de Covid-19 vaccins, moet er nu nog een worden toegevoegd: in een recente studie uit Japan is een verband gevonden tussen het Covid-19 vaccin en het optreden van herpesverschijnselen. Binnen vijf maanden waren er vijf gevallen van herpes zoster (gordelroos) in slechts één praktijk, bericht Report24.news.

In de tien jaar dat de arts praktiseerde, waren dergelijke gevallen slechts enkele malen eerder voorgekomen. Het is nog onduidelijk welk bestanddeel van de vaccins deze gevolgen teweegbrengt. Het is waarschijnlijk een vermindering van het immuunsysteem na vaccinatie als gevolg van een daling van de lymfocyten. Ook de duur tot het uitbreken van de infectie is nog niet duidelijk vastgesteld. In de gedocumenteerde gevallen was dit tussen één en drie weken na de eerste of tweede vaccinatie.

Het verband tussen de Covid-19 vaccins en het optreden van gordelroos was reeds in eerdere wetenschappelijke studies vastgesteld. Ook in Zwitserland zijn infecties met gordelroos reeds geregistreerd als begeleidend symptoom van de Covid-19 vaccins.

In de EMA Eudra-Vigilance databank voor bijwerkingen van vaccins zijn op 13.11.2021 12.876 gevallen van herpes zoster opgenomen, waarvan de meeste zich na Biontech/Pfizer hebben voorgedaan. De VS VAERS database vermeldt 9.972 gevallen.

In de praktijk komen dergelijke gevallen echter waarschijnlijk veel vaker voor dan in de respectieve gegevensbanken wordt vermeld. In de groep voor vaccinatieschade https://t.me/Impfschaden_D_AUT_CH, opgericht door Martin Rutter, en de bijbehorende evaluatie op https://www.direktdemokratisch.jetzt/impfopfer-archiv/ zijn talrijke voorbeelden te lezen, waarvan wij er hier enkele publiceren:

Johanna, 4.12., Postcode 915… vrouw, 40, had na haar vaccinatie een extreme blaasontsteking, die wekenlang niet overging ondanks behandeling met antibiotica, en had tegelijkertijd herpes.

  Het Rijk der Leugens

Dolina, 4.12., Nu spreek ik me ook uit. De schoonmaakster in ons trappenhuis moest zich laten inenten voor 3 g vanaf het moment dat het van kracht werd in het openbaar en Hesse, ze is 48, tot nu toe één prik Biontech. Ze had de gebruikelijke armpijn en gedurende 1 dag vermoeidheid. Maar wat me onmiddellijk opviel. Herpes op haar gezicht was echt erg. Maar ik heb haar er niet naar gevraagd, Hessen 60.

Heico, 4.12., Mijn collega had Corona en lag ook op de intensive care… Na zijn herstel heeft hij zich als gevolg van deze inentingspropaganda laten vacineren en moest toen met de spoedarts terug naar de intensive care en is er bijna aan overleden… en klaagt nu over slapeloosheid en pijn in het lichaam… en een ander verhaal, van een vriend, de broer had weken na de vaccinatie vreselijk herpes en uitslag in de helft van het gezicht, zodanig dat hij zijn mond niet goed open kon doen en tegelijkertijd amandelontsteking en oorontsteking krijgen… Waarschijnlijk is het immuunsysteem door deze vaccins aangevallen of doorgeschoten … Want de artsen hadden geen verklaring voor deze ziekte uitbraken… Stop deze waanzin, die mensen die dit blijven proberen… blijft gezond en nee tegen de vaccinatieverplichting.

TothderAtlanter, 2.12., Carpale tunnel syndroom ook bij een van mijn collega’s, heeft de booster al genomen. Zoals verwacht, gaat het immuunsysteem van de gevaccineerden naar de knoppen. Verschillende collega’s 1+2. Biontech aan het begin van het jaar, nu BOOSTER. Voor de booster, steeds terugkerende infecties, na de booster een catastrofe… Een collega ligt in het ziekenhuis met kortademigheid, een ander heeft ook kortademigheid bij het liggen, geen stem meer, verder na Booster massieve pijn van de wervelkolom naar de onderrug. Een andere collega had herpes.
Een andere collega had een extreem jeukende huiduitslag op haar lichaam,
1 collega had trombose na 1+2 vaccinatie.
1 collega appendicitis+operatie
1 collega baarmoeder myoma [tumor] + operatie
1 collega aanhoudende duizeligheid.

  Met COVID-19 is de val uit de gratie van de Wereldgezondheidsorganisatie compleet

Andrea, 1.12., Mijn moeder, 67, postcode 94 zit sinds haar beroerte in een tehuis. Voorwaarde vaccinatie. Gisteren 2e vaccinatie met Biontech. Vandaag heeft ze herpes en het lijkt alsof haar lip gaat barsten.

Susanne B., 1.12., Medisch assistente in een KNO-praktijk in 90xxx Duitsland, meldt een aanzienlijke toename van duizeligheid, een ophoping van herpes zoster in het gezicht, alsmede onverklaarbare zwellingen in het gezicht die zich sinds dit najaar vaker voordoen. Op dit moment is de praktijk erg vol, in tegenstelling tot het begin van de pandemie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Beter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert – Gemakkelijker te verkrijgenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Coleman: “De mensen achter de gebeurtenissen zijn onvoorstelbaar kwaadaardig, ze willen de wereldbevolking terugbrengen naar 500 miljoen”
Volgend artikelDe militarisering van de Coronacrisis rukt op in Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • Ivermectine wordt voor schurft voorgeschreven en niet voor gordelroos.
   Inderdaad zie ik veel meer gordelroos patiënten in de apotheek na de vaccinaties.

   • Op de radio hoor je nu steeds `gezondheidsspotjes`over dat gordelroos heel vervelend is maar heel normaal bij oudere mensen….
    Hoe verzinnen ze het. Vroeger..vóór corona, was er ook heus wel gordelroos..af en toe… door het niet goed doormaken van de waterpokken.

    • Ja, dat viel mij ook op. Toen ik dit las, dacht ik ook direct: dat is om de mensen gerust te stellen dat het heel normaal is. Maar dat is het dus niet. Zoveelste aanwijzing voor vermindering van het afweersysteem.

 1. Groot percentage, levenslang, veelal latent, aanwezig in de geïnfecteerde gendergast.
  ‘Blijkbaar zit het potje vol met virussen van afgelopen 50 jaar.’
  Kukkel er (meer) belastende vervuiling bij en enige potjes zullen (op enig moment) te vol en overbelast raken.
  Dan ga je het merken.
  Allemaal reclame voor de volgende injectie.

 2. Ik ken van nabij een zeer gezond persoon die ook zeer goed oplet welke voeding tot zich te nemen, enz. Is niet geprikt, en neemt absoluut geen medicijnen of andere toxinen tot zich.

  Werkte een middag in dichte nabijheid van een geprikte die door de inspanning behoorlijk zweette en had daar enig contact mee. Kreeg op weg naar huis al heftige pijnen rond de ribbenkast en vermoedde al een herpes zoster (zona). Heeft onmiddelijk alle mogelijke natuurlijke remedies toegepast maar heeft toch zo goed als 6 weken uitgeteld gelegen.

  Nu is het zo dat in nabijheid van geprikten iets er voor zorgt dat er onmiddelijk weer roodheid en prikkels terugkomen op de plaatsen waar de zona zich voordeed. Naar mijn mening hebben we hier te maken met grote gevoeligheid voor shedding.

  Dus een van de weinige zaken waar Pfizer niet over gejokt heeft, shedding is een feit en kan ernstige gevolgen hebben.

 3. Ik ben niet ingeënt. Ik heb 2 keer Corona gehad en ook 2 keer gordelroos. (febr. 2020 en nov.2-21)
  Mijn huisarts zegt dat er geen medicijn tegen gordelroos is.
  Ik kan dus het verband tussen vaccinatie en gordelroos niet zien

 4. Na de 2 injecties in mei, kreeg ik na twee maanden donker paarse liezen en jeuk en pijn.
  De dokter vroeg een foto. Daarna een zalfje. Na drie weken is het weggetrokken.
  Hierna stootte ik mijn elleboog, kreeg direct een Staphylococken infectie in mijn elleboog die er niet om loog. Wat een pijn. Via de dokter een zware antibioticakuur kuur van drie weken, ging dit gelukkig over. Hierna een gordelroos infectie. Was geen medicijn tegen. Onder de oksel erg pijnlijk.
  Met zinkzalf na een maand gingen de korsten los en ging de pijn over. De paarse plekjes zitten er nog. Dat duurt enige maanden. Nu wachten op het volgende. Dus ik weet het niet. Heb in mijn leven als brandweerman vrijwel nooit wat gehad aan gezondheidsproblemen, nu wel na al die spuiten achter elkaar. Nu moet ik boosters halen, maar wie garandeert mij of die niet nog erger zijn.

 5. Ik heb in februari dit jaar stralings vergifitging opgelopen door 4 weken lang ieder dag 1 uur met een dek=ct telefoon gebeld te hebben. daarbij liep ik onder andere griep verschijnselen/coivd?? en gordelroos. door Quercitin d3 c zink en b complex ben ik er vanaf gekomen.
  over de geinjecteerden is het bekend dat de injecties de imuunsysteem degraderen cq uitschakelen. ( dit is wereldwijd bekend bij onderzoekers.
  dit is geen theorie maar werkelijkheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in