Screenshot Twitter

Mensen die tegen covid zijn ingeënt, “helpen” mee aan de verspreiding van een nieuwe, gevaarlijker variant van het coronavirus. Dat zegt onderzoeker Christopher Murray tegen Business Insider.

Het is de deltavariant van het coronavirus, een mutatie die in oktober vorig jaar voor het eerst in India werd ontdekt. Dit voorjaar is de variant in meer landen dan India ontdekt. Naar verluidt wordt de deltavariant besmettelijker geacht en leidt vaker tot ziekenhuisopname bij mensen die covid hebben opgelopen.

Murray zegt dat een van de boosdoeners is dat veel mensen stoppen met het gebruik van mondkapjes en andere voorzorgsmaatregelen zodra ze gevaccineerd zijn. Hij benadrukt dat degenen die gevaccineerd zijn, nog steeds door de deltavariant kunnen worden besmet. Door het vaccin krijgen ze vaak een mildere infectie, waardoor de kans groter is dat ze het virus verder helpen verspreiden.

Murray vermoedt dat veel volledig gevaccineerde mensen asymptomatische dragers van de deltavariant kunnen worden. Dat betekent dat ze het virus verspreiden naar anderen, zonder dat ze symptomen hebben. Hij denkt ook dat de deltavariant een verklaring kan zijn voor een toenemend aantal ziekenhuisgevallen in de VS, alsmede voor de toegenomen verspreiding op plaatsen als Schotland.

“We missen waarschijnlijk veel verspreiding bij gevaccineerde mensen”, zegt Murray, die erop wijst dat gevaccineerde mensen zelden worden getest als ze geen symptomen hebben.

Christopher Murray is een op Harvard opgeleide arts die eerder voor de Wereldgezondheidsorganisatie werkte. Hij werkt nu voor de invloedrijke denktank Council on Foreign Relations, waarvan de leden tot op zekere hoogte overlappen met andere globale machtsorganisaties, zoals de Trilaterale Commissie en de Bilderberggroep.

  Dramatische video: Ouders dwingen panische dochter tot COVID-19 injectie

Murray dringt er nu bij de mensen op aan om mondkapjes te blijven gebruiken, ook als ze gevaccineerd zijn, en dat degenen die dat niet gedaan hebben, dat alsnog doen.

“In onze modellen zien we dat zelfs een beperkt gebruik van mond-neus bescherming in combinatie met vaccinatie de verspreiding van de deltavariant kan vertragen”, beweert Murray.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sterfgevallen, verlamming, invaliditeit: bijwerkingen van vaccins worden nog steeds ontkendVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelProminent professor: reeds 1,6 miljoen verwondingen door vaccins in Europa – “miljoenen mensen zullen waarschijnlijk sterven”
Volgend artikel45-jarige moeder die een baan kreeg in John Hopkins ziekenhuis sterft na bijwerking van arbeidsplichtig COVID-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Hij help eerst mee om mensen te vermoorden en nu gaat hij wederom over mondkapjes hebben, ik vind dat deze personen geen toegang meer moeten hebben in een samenleving .

  2. Weer zo’n modellen neu… excuse le mot. Beweert dat die muilkorven iets doen. Zal de rest ook wel uit de lucht gegrepen zijn.
    Controlled opposition waarschijnlijk.

      • Ik denk het niet Bert,Jezus maakt geen stennis,maar Hij waarschuwt wel dat het nog maar een korte tijd zal zijn ,en dat Hij dan terug komt om al het vui,en verraad ,leugen en bedrog weg zal vegen de afgrond in en wie niet oppast en wie niet overstapt op de juiste trein zal mee geveegd worden,

  3. Ik denk het niet Bert,Jezus maakt geen stennis,maar Hij waarschuwt wel dat het nog maar een korte tijd zal zijn ,en dat Hij dan terug komt om al het vui,en verraad ,leugen en bedrog weg zal vegen de afgrond in en wie niet oppast en wie niet overstapt op de juiste trein zal mee geveegd worden,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in