© Freepik

In normale tijden (zullen we daar ooit naar terugkeren?) zou ik verslag uitbrengen over stijgingen in het aantal overtollige sterfgevallen zodra die zich voordeden. Helaas gebeuren ze nu elke week, dus ik schrijf er niet elke keer over. Maar vandaag doe ik dat wel, schrijft Nakedemperor.

In week 26 waren er in Engeland en Wales 918 overtollige sterfgevallen, wat 9,7% boven het gemiddelde is. Wales lag 19,3% boven het gemiddelde. Dit is echter op basis van het nieuwe vijfjaarlijkse gemiddelde van het Office for National Statistics (ONS), waarin de pandemiejaren zijn opgenomen (voor 2023 vergelijken ze met 2017-2019 & 2021-2022 en voor 2022 vergelijken ze met 2016-2019 & 2021).

Dus als we de pandemische jaren verwijderen en 2015-2019 als vijfjarig gemiddelde gebruiken, krijgen we deze week 1.078 extra sterfgevallen.

Zorgwekkend genoeg ziet 2023 er veel slechter uit dan 2022. We zitten dit jaar al bijna op 30.000 extra sterfgevallen, vergeleken met ongeveer 7.700 rond deze tijd vorig jaar.

Dit wordt het best gevisualiseerd in de grafiek hieronder, waarbij de oranje lijn 2022 voorstelt en de grijze lijn 2023.

Als we in dit tempo doorgaan, zullen er dit jaar ongeveer 70.000 overtollige sterfgevallen zijn.

Maar waar vinden deze overtollige sterfgevallen plaats? (de volgende grafieken gebruiken het vijfjarig gemiddelde van de ONS, dus in werkelijkheid is de situatie erger)

De meerderheid overlijdt thuis, wat erop wijst dat mensen ofwel ziekenhuizen vermijden, niet in ziekenhuizen worden toegelaten of zo snel sterven dat ze nooit in een ziekenhuis terechtkomen. Het cumulatieve aantal is echter vergelijkbaar met 2022.

Tien OMICRON "variant" voorspellingen voor 2022 en verder ... het globalistische autoritaire draaiboek blootgelegd

Wat ziekenhuizen betreft, zitten we al op hetzelfde aantal als eind 2022.

Verzorgingstehuizen zagen nul overtollige sterfgevallen in 2022, maar zitten dit jaar al op 3000.

 

Een vergelijkbaar beeld met ‘andere’ sterfgevallen. 2022 eindigde het jaar op ongeveer nul overtollige sterfgevallen, maar zit dit jaar al op 1750 sterfgevallen.

En tot slot postnatale sterfgevallen in Schotland in april 2023. Ik denk dat deze gegevens moeten zijn aangepast, want ik kan me niet herinneren dat ik ze heb gezien toen ik vorige maand verslag deed van doodgeborenen. Helaas waren er in april 8 postnatale sterfgevallen (sterfgevallen na de eerste 4 weken maar binnen het eerste jaar).

Hoewel dit gelukkig een klein aantal is, vertegenwoordigt het een sterftecijfer van 2,8 sterfgevallen per 1.000 levendgeborenen, wat ver boven het basisniveau van 1,1 ligt. Het bereikte de controlegrens en wordt bestempeld als een uitschieter. De enige keer dat het percentage in de afgelopen zeven jaar zo hoog was, was in september 2020, toen het 2,4 was.

Zullen we iets horen van de Chief Medical Officer of een vertegenwoordiger van de regering? Natuurlijk niet, ze zijn te druk bezig met het Covid Onderzoek om ons te vertellen hoe we eerder en harder in lockdown moeten gaan om levens te “redden”. Ze bedoelen duidelijk niet de levens die verloren zijn gegaan in de grafieken hierboven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

EUROSTAT: Extreme oversterfte in Europa – Uitzondering Hongarije, Roemenië en BulgarijeVolg Frontnieuws op Telegram

Finse Jan Doedel heeft zich voor niks laten vaccineren

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – Russische soldaat spuwt de waarheid & Oekraïense luchtlandingstroepen aan flarden geschoten in Kremennaya-gevecht
Volgend artikelVALSE BRAVOURE: Het VK hoopt een oorlog met Rusland te kunnen voeren met slechts 40 TANKS
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Die van Afrika zijn interessanter Ster, maar ik denk dat ik al weet hoe het daar gesteld is, Europa gaat dood. De witte man en vrouw zijn in een duivels complot getrapt.

  • Alleen de sukkels zijn er ingestonken, en dat was het grootste gedeelte, er zit een voordeel aan, alleen de slimmere blanken blijven over, wat tot een evolutiesprong van de blanke bevolking leid.

 2. Zonder te lezen wist ik bij voorbaat dat de rentmeester van het protectoraat Europa, de Verenigde Staten een oorlog willen doen uitvechten op Europese bodem om uiteindelijk de oude wereld te doen destabiliseren het liefst helemaal kapot te laten gaan zoals in een nieuwe afgeleide va het Hooton plan, dat alle blanken kapot gemaakt dienen te worden.

  Het is geen oorlog tegen Rusland, het is een oorlog tegen Europa

  De oorlog tegen Oekraïne wordt vaak een proxy oorlog genoemd van Amerika tegen Rusland.
  Maar, wat als zou blijken dat er sprake is van een oorlog tegen Europa waarbij Polen een hoofdrol speelt?

  https://niburu.co/het-complot/18725-het-is-geen-oorlog-tegen-rusland-het-is-een-oorlog-tegen-europa

 3. vaccinatieschade microstolling en ‘long covid’ worden beide veroorzaakt door covid-vaccin, vinden onderzoekers.
  Covid jab spike-eiwitten veroorzaken de vorming van groter dan normale stolsels zonder trombine en bloedplaatjes
  Therapieën die de bloedsomloop helpen verbeteren, lijken tot de meest effectieve te behoren bij het verhelpen van langdurige covid- en microstollingssymptomen. Volgens dermatoloog dr. Angela Bowers profiteren de meeste van haar patiënten die aan langdurige covid-symptomen lijden aanzienlijk van dergelijke therapieën.
  De Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) heeft talloze documenten uitgebracht waarin de pathologie van bloedstolling wordt uitgepakt, evenals enkele behandelprotocollen die deze groep gebruikt om de bloedsomloop van patiënten te helpen verbeteren. En FLCCC-artsen zeggen dat de jab-spike-eiwitten in de eerste plaats de schuld zijn.
  “Spike-eiwitten worden aangetroffen op het oppervlak van het COVID-19-virus, dat ze gebruikt om cellen binnen te dringen en schade aan te richten. Evenzo instrueren de mRNA-vaccins het lichaam om spike-eiwitten te produceren”, legt hetzelfde bovengenoemde rapport uit.
  We weten nu dat spike-eiwitten de vorming van stolsels in het bloed kunnen veroorzaken zonder enige trombine en bloedplaatjes. Dit zou verklaren waarom sommige van de geëxtraheerde stolsels die we in het verleden hebben behandeld, niet bloedachtig van aard lijken te zijn, maar eerder een kleverig, lichter gekleurd materiaal zijn dat uiteindelijk de slagaders van mensen vult.
  “Spike-eiwitten veranderen de structuur van bèta- en gamma-fibrinogeen, complement 3 en protrombine, wat resulteert in de ontwikkeling van bloedstolsels die groter en moeilijker af te breken zijn”, geven rapporten aan.
  “Spike-eiwitten beschadigen de binnenbekleding van bloedvaten door zich te binden aan ACE-2-receptoren op endotheelcellen. ACE-2 is geïdentificeerd als de primaire receptor die door het SARS-CoV-2-virus wordt gebruikt voor het binnendringen van cellen, en endotheelcellen zijn overvloedig aanwezig in ACE-2-receptoren, waardoor ze in het bijzonder het risico lopen op infectie. Bijgevolg kunnen de spike-eiwitten de endotheelcellen binnendringen en ontstekingsroutes activeren, wat uiteindelijk leidt tot de vorming van bloedstolsels.”
  Spike-eiwitten induceren ook hypergeactiveerde bloedplaatjes die eerder samenklonteren en aan de endotheelwanden blijven kleven, wat verder de vorming van stolsels op gang brengt die het cardiovasculaire systeem blokkeren, die zo groot en uniek zijn dat ze niet afbreken in de aanwezigheid van trypsine, een enzym dat vaak wordt gebruikt om andere soorten bloedstolsels op te lossen.

 4. Er zijn nog steeds mensen die twijfelen dat covid spuiten minder doden hebben gekost door die te nemen er zijnook mensen die beweren dat dat hoog en laag is Er zijn artsen die ophouden met hun praktijk omdat ze zich diep schuldig voelen dat ze niet in opstand zijn gekomen tegen het spuitregime in Europa omdat ze hun eigen belang voorop hebben gesteld Ook de mensne onder elkaar hebben datzelfde gedaan en zijn nu ziek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in