De waarheid komt naar buiten. Bron: Jeruzalem Post

Na het ontvangen van hun laatste voorraad munitie en garanties van het criminele regime van Joe Biden, kunnen de zionistische bezettingstroepen in Gaza hun maskers afzetten. Ze hebben niet langer de minste behoefte om zich te gedragen als iets anders dan wat ze zijn: uitroeiers die zijn gekomen om een land te ontvolken van zijn inheemse bevolking, schrijft Evan Reif.

Met de ijzersterke garanties en oneindige wapens van het Biden-regime werkt het zionistische plan zich een weg naar een “definitieve oplossing”. Er kan echter een probleem zijn. De zionistische strijdkrachten hebben misschien eindelijk één persoon te veel gedood en nu keren de bloed- en bodemgeobsedeerde zionisten zich misschien tegen zichzelf.

De afgelopen dagen hebben een escalatie in het conflict laten zien die zelfs volgens de lage normen van zionistische moordenaars schokkend is. Hoewel de overgrote meerderheid van hun wreedheden niet openbaar wordt gemaakt vanwege hun opzettelijke beleid om journalisten ter plekke te vermoorden en hun strakke controle op informatie, is het IDF zo brutaal geworden in hun misdaden dat ze niet langer kunnen worden genegeerd.

Op 16 december openden sluipschutters van het IDF het vuur op een menigte die beschutting zocht in de Kerk van de Heilige Familie, een katholieke kerk in Gaza. Een vrouw droeg haar dochter in veiligheid toen beiden op klaarlichte dag en in het volle zicht van het personeel werden geëxecuteerd door een IDF sluipschutter. IDF-troepen bleven op de kerk schieten en verwondden vele anderen, wat bewees dat hun eerste kogels geen vergissing waren. Er werd geen waarschuwing gegeven en het IDF heeft geen enkele rechtvaardiging gegeven. Omdat het IOF voortdurend opschept over hoe ze weten waar elke kogel heen gaat, mogen ze nooit het voordeel van de twijfel krijgen.

De kerk van de Heilige Familie in Gaza. Bron: Latijns patriarchaat van Jeruzalem

Een groep van ongeveer 500 Palestijnse christenen heeft sinds oktober onderdak gevonden in de kerk. Nadat hun huizen waren verwoest door willekeurige IDF-bombardementen, opende het personeel van de kerk zijn deuren om hun gemeenschap bescherming en onderdak te bieden. Deze inspanning werd opgemerkt en goedgekeurd door de hoogste geledingen van de kerk, waarbij zelfs Paus Franciscus persoonlijk hun inspanningen controleerde door middel van een dagelijks telefoongesprek. Het zijn niet alleen de lokale christenen en hun families, de groep omvat ook ongeveer 50 gehandicapten die worden verzorgd door de nonnen van het kerkklooster nadat het IDF opzettelijk alle ziekenhuizen en zorgfaciliteiten in Gaza had vernietigd.

Ondanks herhaalde bedreigingen vertrouwden de mensen op de menselijkheid van de IDF om hen niet aan te vallen. Zoals gewoonlijk is de aanname dat fascisten enige menselijkheid bezitten de laatste fout die velen van hen ooit zullen maken. Het IDF heeft de kerk herhaaldelijk aangevallen met raketten, waardoor het gebouw al voor de aanvallen van de sluipschutters van stroom werd beroofd. Desondanks blijven de mensen opstandig. De kerk van de Heilige Familie is tijdens de oorlog blijven functioneren, biedt twee keer per dag een mis aan de gelovigen en bescherming aan iedereen die dat nodig heeft, ondanks de slinkende voorraden.

Ik blijf zeer ernstig en triest nieuws ontvangen over Gaza. Ongewapende burgers zijn het doelwit van bommen en geweervuur. En dit is zelfs gebeurd binnen het parochiecomplex van de Heilige Familie, waar geen terroristen zijn, maar gezinnen, kinderen, zieken en gehandicapten, zusters,- Paus Franciscus

Mis in de kerk van de Heilige Familie. Bron: thenationalnews.com

Dit is geen geïsoleerd incident. We zien steeds meer bewijzen dat het IDF gewoon schiet op alles wat beweegt in Gaza. Dit komt niet als een verrassing voor degenen onder ons die hebben opgelet, maar het feit dat de misdaden van de IDF de inperking hebben doorbroken is een nieuwe ontwikkeling, en een die is veroorzaakt door hun eigen incompetentie en bloeddorst.

De IDF is op zijn minst nominaal in Gaza om de gijzelaars te redden die op 7 oktober door het verzet zijn meegenomen. Dit verklaarde doel staat echter lijnrecht tegenover hun strategie om lukraak te schieten op alles wat beweegt.

Een IDF-soldaat schetst haar bevelen. Bron: guancha.cn

De reden waarom de sluipschutteraanvallen op de Kerk van de Heilige Familie niet zoveel persaandacht kregen als normaal, is omdat het IDF al verwikkeld was in een schandaal nadat onthuld was dat ze drie van de gijzelaars die ze kwamen “redden” in koelen bloede hadden vermoord.

Naarmate er meer details naar boven komen, ziet het verhaal er alleen maar slechter uit voor het IDF en het Netanyahu-regime.

De gijzelaars werden niet streng bewaakt door Hamas en probeerden al enkele dagen de aandacht van de IOF troepen te trekken. Op een gegeven moment spoten ze zelfs de woorden “3 hostages” en “SOS” op beddenlakens, die ze voor de ramen hingen. Toen de IDF soldaten naderden, kleedden de drie mannen zich uit om te laten zien dat ze ongewapend waren en naderden ze de IDF troepen zwaaiend met een witte vlag.

De geïmproviseerde borden gemaakt door de gijzelaars. Bron: timesofisrael.com

Blijkbaar gewend om hun eigen spiegelbeeld in de spiegel te zien, schreeuwden de IDF misdadigers “Terroristen!” en openden het vuur, waarbij ze twee van de gijzelaars, Samar Talalka en Alon Shamriz, vermoordden waar ze stonden. De zwaargewonde derde man, Yotam Haim, baande zich een weg terug het gebouw in waar hij in het Hebreeuws smeekte om zijn leven voordat hij werd geëxecuteerd door IDF soldaten.

Yotam Haim, Samar Talalka en Alon Shamriz. Bron: timesofisrael.com

De situatie voor Haim is bijzonder schandalig. Een blanke man met rood haar en blauwe ogen lijkt in niets op de gemiddelde Gazaan. Dat komt natuurlijk omdat hij dat niet is. Haim is geboren op een Kibboets in de buurt van Gaza. Deze agrarische nederzettingen zijn nederzettingen in de meest letterlijke zin van het woord, kleine stukjes land die van de Palestijnen zijn gestolen door blanke Europeanen die proberen een land “terug te winnen” dat nooit echt van hen is geweest.

Het is toepasselijk dat de foto’s van Yotam Haim die door de Israëlische propagandisten worden gebruikt, hem laten zien voor een poster van de neonazistische heavy metal band Pantera met confederale vlag. Zoals gewoonlijk is de koloniale kolonistenstaat Israël zo verwrongen en verrot dat elke poging om zijn ware gezicht te laten zien buiten de zorgvuldig verzorgde PR-campagnes om, het alleen maar weerzinwekkender maakt voor de buitenwereld.

Yotam Haim, zoon van de confederatie in meer dan één opzicht. Bron: Twitter

Misschien kan dit verklaren waarom de moord op deze drie gijzelaars de kolonisten eindelijk uit hun sluimer heeft doen ontwaken. Er zijn massale protesten uitgebroken binnen de zionistische entiteit, waarbij tienduizenden de straat op zijn gegaan om te protesteren tegen het fascistische Netanyahu-regime en te eisen dat er een einde komt aan de gevechten. Misschien is niets onthullender dan dit het ware gezicht van de fascistische zionistische ideologie. Terwijl de dood van 20.000 Palestijnse burgers (waarvan bijna 10.000 kinderen) bijna geen reactie opriep van de kolonisten, bedreigt de dood van één blanke de stabiliteit van de zionistische entiteit.

Demonstranten marcheren naar het zionistische ministerie van oorlog. Bron: Daily Mail

Onder normale omstandigheden zou de regering haar onderdanen gewoon negeren, maar de schurkenstaat staat onder unieke druk. Het heeft al jaren te maken met grote onrust door wijdverspreide beschuldigingen van corruptie tegen het heersende regime. Netanyahu reageerde door de rechterlijke macht in handen te nemen om de regerende partij te beschermen tegen verdere onderzoeken. Dit maakte de kolonisten zo woedend dat honderdduizenden de straat op gingen om te protesteren. Tot 12 oktober, toen verdere demonstraties werden verboden vanwege de staat van beleg, werd het regime opgeschrikt door bijna nachtelijke protesten van de oppositie, waaronder grote delen van het leger, de politie en de inlichtingendienst. In botsingen met demonstranten sloegen de troepen te paard dissidenten in elkaar en gebruikten ze routinematig chemische wapens tegen hun eigen volk.

In het licht hiervan vormt de hervatting van de protesten tegen het regime een ernstige bedreiging voor zijn stabiliteit. Nu het aantal verliezen in Gaza steeds hoger wordt dankzij de steeds effectievere acties van het Palestijnse verzet, heeft het IDF al te maken met een desertiecrisis die zo ernstig is dat ze gedwongen waren om een algemene amnestie uit te vaardigen in plaats van hele eenheden te ontbinden.

Hoewel we alleen maar het beste kunnen hopen en bidden voor de verwijdering van het krankzinnige fascistische regime van Benjamin Netanyahu, is het een feit dat de dood van deze mannen de zionistische boemerang is die huiswaarts keert. De IDF gingen Gaza niet binnen om de gijzelaars te redden, om Hamas uit te schakelen of zelfs om wraak te nemen voor 7 oktober. Ze deden het met maar één reden: om de bevolking van Gaza uit te roeien en het land open te stellen voor nederzettingen.

Zoals gewoonlijk zijn hun eigen woorden en daden het beste bewijs. Voordat ze ten strijde trekken, zingen de zionistische strijdkrachten liederen over hoe er geen onschuldigen zijn in Gaza. Zionistische vastgoedfirma’s plannen al hun nieuwe kolonies in Gaza en bieden hun klanten gretig de eerste kans op huizen aan het strand. Voordat dat werk kan beginnen, moet Gaza gezuiverd worden van alle inwoners.

“Een huis aan het strand is geen droom” reclame van zionistische vastgoedfirma’s. Bron: Twitter

Hier is een woord voor. Het heet genocide, en we zijn er in real time getuige van het koloniale-kolonisten regime en hun helpers in Washington. Het is allang tijd dat we het gaan behandelen zoals het is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Krachtige beelden uit de Gazastrook wakkeren woede van Arabieren en moslims aanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe EU bereidt zich voor op een economische oorlog met China
Volgend artikelPoetin: “Odessa is een Russische stad”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Dit is geen ‘ normale oorlog ‘ dit is bewuste uitroeing van mensen.
  Met in de ene hand de Torah en in de andere een geweer.
  jullie moeten nooit, maar dan ook nooit meer de Holocaust in de mond nemen.
  Nooit meer verschuilen achter dat eeuwige slachtofferschap van jullie.
  Ga zo maar even door dan hebben jullie net zoveel bloed aan jullie handen als Hitler.

 2. En als de zionisten klaar zijn met de Palestijnen, zijn de Christenen en Israëlische Arabieren aan de beurt. De Christenen hebben er al mee te maken in Jeruzalem.
  Je kunt dus zeggen dat ze bezig zijn met het voltooien van hun versie van de “Endlösung” en ze doen geeneens moeite om het te verbergen.

  En de term “antisemitisme” is een lege huls geworden.
  Israël is een racistische apartheidsstaat en dient dienovereenkomstig te worden behandeld: als een paria.
  Dat kon indertijd ook met Zuid Afrika en Rhodesië, dus ik zie niet in waarom dat nu niet zou kunnen.

  • Beste frans,
   “dus ik zie niet in waarom dat nu niet zou kunnen.”

   Wellicht omdat de zionisten in zowat iedere vezel in de wereld geïnfiltreerd zijn en een aantal ervan gigantische hoeveelheden geld en macht ter beschikking hebben waar nietzionisten graag uit die geldruiven mee willen vreten.

  • Serieus sterke kerk…. toen bouwde ze nog met echte bouwmaterialen, de huizen van tegenwoordig zijn van prefab kunststof en zitten barstensvol isolerende chemicaliën om triple A te kunnen halen!! U krijgt uiteindelijk kanker maar u heeft wel nul op de meter…BOFFEN

 3. Ongetwijfeld gaat deze grootste misdaad tegen de menselijkheid sinds de Tweede Wereldoorlog een punt worden als de PVV straks in een regering zit. Deze partij heeft tot nu toe geen enkele kritiek op Israhel geduld.

 4. De drie vermoorde Israëlis moesten vanzelfsprekend de mond gesnoerd worden. Oh weh als ze aan de pers hadden kunnen uitleggen hoe redelijk ze door de Palestijnen behandeld waren gedurende hun gevangenschap.

 5. Ergens heb ik gelezen dat de term ‘Israeli’ ‘Kind van G*D’ zou betekenen…. Ik heb nu door hun handelen de indruk gekregen dat het in werkelijkheid ‘kind van satan’ betekent.

  • het schijnt heel wat anders te betekenen en heeft nooit als naam voor het land gediend, dat was een leugen.

   IS-RA-EL

   IS = Isis = Goddess of Magic

   RA = Egyptian Sun God

   EL = Canaanite God

   • Leuk in elkaar geknutseld, maar Israël was de Naam die door JHWH Zèlf aan Jakob werd gegeven nà “de worsteling met een engel” (die een nacht duurde geloof ik)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in