© WASHINGTON, DC, US / Wikimedia / (Public Domain)

Nu het vuurgevecht en de kleurrijke flash-mobbery van Juneteenth voorbij is, gaat het volgende week verder met het grote debat tussen de twee belangrijkste partijkandidaten – als debat al de juiste omschrijving is voor wat meer lijkt op een gezamenlijke persconferentie geleid door het PR-firma van één kandidaat. Wat denkt het naar realiteit hunkerende publiek te zien te krijgen? Waarschijnlijk alles behalve een eerlijk gevecht, schrijft James Howard Kunstler.

Het is moeilijk voor te stellen wat “Joe Biden” bezielde om te besluiten dat dit een goed idee voor hem was (tenzij hij niet de beslisser was). Aangezien we in een tijdperk van archetypisch psychodrama leven, lijkt de gebeurtenis meer op een ritueel offer. Zijn recente publieke optredens waren, laten we zeggen, niet bepaald geruststellend, zowel in zijn uitspraken als in zijn fysieke houding. Hij komt over als kapitein Queeg die Mr. Magoo ontmoet. Je moet je dus afvragen of een of andere oude geestesverschijning hem naar een zekere ondergang leidt, aangemoedigd door diegenen van zijn eigen factie die zullen profiteren van zijn vertrek.

Het smerige schouwspel van de vervolging van Alvin Bragg heeft een spectaculaire averechtse uitwerking gehad nu zelfs de eigen cheerleaders van de president de beangstigende oneerlijkheid beginnen in te zien van een gepolitiseerde DOJ [Ministerie van Justitie van de Verenigde Staten] die zich net zo makkelijk tegen hen zou kunnen keren. Rachel Maddow en Joy Behar oefenden deze week hun vervolgingsfantasieën voor iedereen in de uitzending – en natuurlijk was het, zoals gewoonlijk, een pure psychologische projectie van wat hun eigen partij acht lange jaren lang heeft gedaan.

Men veronderstelt dat “Joe Biden” aanstaande donderdag precies dat script zal volgen, als hij de heer Trump ervan beschuldigt “een dictator” te zijn, Adolf Hitler 2.0, die de machtsmiddelen wil gebruiken om de verdedigers van de democratie te terroriseren. Het is moeilijk te zien hoe hij daarmee weg zou kunnen komen. Het enige wat de heer Trump hoeft te doen, is te verwijzen naar de lange lijst van kwaadwillige vervolgingen, inclusief de op hemzelf gerichte, die de laatste tijd zijn ingesteld tegen tegenstanders van “JB”. En hij zou kunnen wijzen op de lust van het regime om de vrije meningsuiting en de waarheid zelf te onderdrukken – zoals in de Hunter Biden laptop apenstreken en het verbergen van de feiten rond het Covid-19 fiasco.

  'Trump zal nu groots winnen': Europa reageert op Trump-proces

Nu we het er toch over hebben, dit zou de beste gelegenheid zijn voor de heer Trump om schoon schip te maken, als hij dat kan, over zijn rol in de uitrol van het mRNA-vaccin dat nu is uitgegroeid tot wat de grootste ramp in de moderne geneeskunde lijkt. Het lijkt duidelijk dat de heer Trump als president werd gebuffeld door “de experts” in een cultuur die expertise aanbidt. Hoe zou hij zich precies hebben verzet tegen de White House Coronavirus Task Force onder leiding van Dr. Anthony Fauci? En gesteund door de gecombineerde krachten van de CDC, de FDA, de NIAID, de NIH, en elke medische raad van zee tot glanzende zee? Had hij gewoon moeten zeggen: Nee, dat gaan we niet doen? Ik denk het niet. Maar er zal geen beter moment zijn, of een groter publiek, om uit te leggen hoe dat eigenlijk allemaal werkte en fout ging.

Aangezien het temperament van de heer Trump de meest intense kritiek van zijn tegenstanders heeft uitgelokt, is het makkelijkste wat hij in dit debat kan doen gewoon op zijn manieren letten en zich niet laten uitdagen of beschimpen. De lijst met mislukkingen van “Joe Biden” is zo diep dat de heer Trump het publiek er alleen maar aan hoeft te herinneren dat hij heeft gefaald, namelijk dat hij opzettelijk bezig is om de natie te gronde te richten:
de open grens en het groeiende aantal gruwelijke misdaden begaan door illegale vreemdelingen plus de immense bezorgdheid over de bedoelingen van jihadisten en andere snode buitenlanders die door Homeland Security worden binnengeloodst; de idiotie van onze rol in de oorlog in Oekraïne en hoe gemakkelijk het conflict zou kunnen worden beëindigd door bereidwillige onderhandelingen; de instortende economie van goederen en diensten op de grond (minus hand-outs, bail-outs, subsidies en statistische shell games van de overheid); de uit de hand gelopen Deep State intel blob die onze fundamentele vrijheden aan het wegvreten is; de krankzinnige rassen- en genderdrift gericht op het zaaien van haat en het verstoren van normale menselijke relaties; en nog veel meer dat is gedaan om de mensen van dit land te beledigen en te vernederen.

  Massale linkse verkiezingsfraude in de Verenigde Staten

Kortom, de staat van dienst van “Joe Biden” en de club achter hem is ongeëvenaard als het gaat om de afbraak van onze nationale principes, instellingen, tradities en aspiraties, en als het al niet duidelijk te zien is om je heen, dan bevindt de heer Trump zich in een positie om de zaak aanstaande donderdagavond rustig te bepleiten zonder zijn toevlucht te nemen tot enige histrionics. Er zullen ook mogelijkheden voor hem zijn om het oude Muhammad Ali “Rope-a-Dope” spel te gebruiken op “Joe Biden”. Laat de oude oplichter beginnen met “veroordeelde misdadiger” te roepen en de heer Trump kan een overzicht geven van de vele contante giften van buitenlandse entiteiten die Hunter Biden heeft ontvangen in zijn tiental lege vennootschappen, met een opsomming van bankgegevens, memo’s over deals en getuigenissen onder ede die al als bewijsmateriaal zijn gebruikt, terwijl de hoorzittingen nog aan de gang zijn.

Er is ook een goede kans dat “Joe Biden”, ondanks de Adderall die oplicht wat er nog over is in zijn hersenpan, snel zal smelten tot een zielige, brabbelende zombie, die onbenulligheden spuit over zijn oom Brosey tussen de kannibalen, zijn overwinning op de aartsschurk Corn Pop, zijn verovering van de Mt. Everest zij aan zij met Xi Jinping, zijn opgroeien als Latino en Jood in Scranton, PA, zijn redding van Martin Luther King van een menigte Ku Kluxers en … nou ja … de nabobs van de Democratische Partij zullen eindelijk hebben waar ze naar verlangen: het excuus om deze perfecte ass van een nep-president te dumpen en het raam wijd open te gooien voor Hillary Clinton om binnen te vliegen op haar leren vleugels (Caw! Caw!) en het slinkende aantal van haar gestoorde bewonderaars naar nog een vernederend verkiezingsverlies te leiden.

  Smeken voor de Apocalypse: Biden provoceert Poetin om steden van de VS en de NAVO aan te vallen met nieuwe langeafstandswapens, waaronder mogelijk kernwapens of EMP-wapens

Wat heeft deze partij nog meer te bieden dan de volkomen lege, leugenachtige strijdkreet over het redden van onze democratie? Ze biedt niets anders dan de ondergang. Het debat zou zelfs de dood van de partij zelf kunnen betekenen. Oh, maar sluit ook niet uit dat “Joe Biden” op het laatste moment afzegt. Reasons.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Biden betrapt op video terwijl hij twee kinderen lokt en vervolgens met hen achter gesloten deuren verdwijntVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Het einde van de wereld zoals wij die kennen
Volgend artikelNieuwe oorlog op komst – VN
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. De wereld is een matroesjka drol… een drol in een drol, in een drol, in een drol, in een drol in een drol, in een drol… etc…

    En de satanisten verkopen die drollen aan hun slaven alsof het beste chocolade softijs is in het hele universum zijn. De slaven kijken niet, onderzoeken niks, ze vreten ALLES onmiddellijk op en likken de vingers van de satanisten schoon terwijl ze tussendoor roepen… ‘je moet gewoon een beetje lol maken en luchtig doen, complotten bestaan niet en deze chocolade is heeeeeeerlijk, je weet niet wat je mist.’

    • Dat komt omdat er een heeel dun laagje goud om die drol zit. Het lijkt van buiten heel wat, maar als je erin knijpt… je snapt het wel.

  2. Wie weet plant het SSysteem voordien bij Bibiden 😉 een hersenchip in, gesponsord door de SState, euh Kill Bill 3.0 en drukken ze er meteen een nwe batterij in die het een uur kan volhouden tegen Trump. LOL.

  3. Ik denk dat Joe Brandon zich de laatste maanden zotter heeft voorgedaan dan hij in feite is, om het kiesvee in het komend debat ‘aangenaam’ te verrassen en in een ultieme poging aan zijn kant te krijgen…. peizek eeh , kan mis zijn uiteraard…

  4. Het drama van de VS, een natie zonder historisch geheugen, zonder geworteld Christendom, zonder grote heiligen, zonder geest, zonder deugd, zonder andere trots dan geweld, zonder grote historische figuren als ijkpunt. Het lijkt op Nederland, zonder historie, protestant, materialistisch, efficiënt, corrupt, maar dan in het groot.

    De VS toekomst als een “Rim land”, als een eiland ergens ver weg in de oceaan, als een verdeelde confederatie die zijn tijd gehad heeft, na de diepe nederlaag in de Ukri oorlog, is voor ons geruststellend. Dat biedt ons op het Euraziatische “Heart land”, een kans om een toekomst op te bouwen zonder in een eeuwige oorlog gestort te kunnen worden door de zio-Anglo-Amerikaanse grootmacht, die op afstand zich van alles, gewetenloos kan permitteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in