Foto: The Deagel Report: An Eerily Accurate View Of What America Will Look Like In 2025 With Unfolding De-Population Events

Nu Amerika op weg is naar 2025 en de eerste 4 maanden van 2024 in recordtijd voorbij lijken te gaan, wat betekent dat 1/3 van het jaar voorafgaand aan het jaar waarin de absoluut bizarre voorspelling van Deagel zou ‘uitkomen’ al voorbij is, moeten we eens terugkijken op die ‘voorspelling’ in het licht van wat er vandaag de dag gebeurt, Amerikaanse vrouwen krijgen in 2023 een record laag geboortecijfer, terwijl het aantal ‘oversterftegevallen‘ in het hele land blijft exploderen. Scott Davison, CEO van One America, onthulde onlangs dat hij 40% oversterfte had gezien bij mensen tussen de 25 en 64 jaar, en terwijl een toename van 10% een eenmalige gebeurtenis in 200 jaar zou zijn geweest, was die toename van 40% buiten alle proporties, schrijft Stefan Stanford.

En hoewel Deagel’s voorspellingen van een aantal jaren geleden dat Amerika in 2025 slechts tussen de 54 miljoen en 99 miljoen inwoners zou hebben, velen misschien niet iets lijken wat we op dit moment zullen bereiken, vooral nu talloze miljoenen onder het toeziend oog van Joe Biden vrij het land binnenstromen, een letterlijke ‘invasiemacht’, hebben we nog een lange weg te gaan.

Vooral in een jaar dat ‘de gevaarlijkste van ons leven‘ wordt genoemd, met studenten die zich bij illegale vreemdelingen voegen om ‘dood aan Amerika’ te roepen, terwijl wat door velen aan beide zijden van het politieke middenpad ‘de belangrijkste presidentsverkiezingen’ van ons leven wordt genoemd, voor de deur staat en wat wel eens ‘Burgeroorlog #2’ zou kunnen worden, wie die verkiezingen ook wint, zo niet eerder, vooral als we op het huidige pad blijven, waarbij velen ook waarschuwen voor WO3.

Met ‘vijanden van Amerika van binnenuit’ die opzettelijk de banden verbrijzelen die Amerika ooit bij elkaar hielden, die ons op het pad zetten waarop we volgens ons onze politieke vertegenwoordigers van beide politieke partijen niet langer kunnen vertrouwen, en nu het mainstream media-apparaat schreeuwt dat er een nieuwe ‘pandemie’ op komst is (natuurlijk plannen ze zoiets in een ander verkiezingsjaar!), zijn we ook gewaarschuwd dat 2024 het jaar zal zijn waarin een ’tsunami van dood’ als gevolg van de COVID-vaccins over ons heen komt rollen.

Met een presidentiële goedkeuringsscore van Joe Biden op een zielige 38,7% in 2024, de slechtste presidentiële goedkeuringsscore in 70 jaar, en NOG STEEDS op voorsprong op de goedkeuringsscore van het Congres in 2024 van een absoluut verschrikkelijke 7%, waaruit blijkt dat Amerikanen van alle politieke partijen VERENIGD ZIJN in beseffend dat onze regering ons catastrofaal in de steek laat.

Dus voordat we verder gaan, laten we even terugblikken op waarom ‘Deagel’ voorspelde dat Amerika in het jaar 2025 sterk ‘ontvolkt’ zou zijn en dat deze ‘ontvolkingsvoorspelling’ niet zomaar een gekke, rechtse samenzweringstheorie was. En zoals je zult zien aan hun opmerkingen, was deze voorspelling niet verdeeld in ‘links’ en ‘rechts’, maar werd er gekeken naar ALLE Amerikanen en mensen die in Westerse landen over de hele wereld wonen.

Ten eerste, zoals de website The Expose heeft aangegeven, was de man achter Deagel, Dr. Edwin Deagle, die op 16 februari 2021 is overleden, assistent van de minister van Defensie en plaatsvervangend minister van Defensie. Dr. Deagle was ook directeur internationale betrekkingen voor de Rockefeller Foundation, een invloedrijke wereldwijde filantropische organisatie, en in 1993 werd hij door president Bill Clinton benoemd tot ondersecretaris van de Amerikaanse luchtmacht.

En zoals het verhaal van The Expose laat zien, wordt de intrige dieper..:

Gedeclassificeerde documenten, vrijgegeven via Freedom of Information Act verzoeken, onthullen Deagle’s communicatie met de toenmalige Amerikaanse directeur van Central Intelligence, Stansfield Turner, wat wijst op een relatie met de CIA.

Eén document, gedateerd 1977, verwijst op intrigerende wijze naar een gebeurtenis die wordt omschreven als “de belangrijkste op inlichtingengebied sinds 1947.”

Het feit dat de CIA 23 FOIA-artikelen heeft vrijgegeven die betrekking hebben op Dr. Deagle, de Rockefeller Foundation, het Amerikaanse Ministerie van Defensie en de voormalige directeur van de CIA, zoals het verhaal van The Expose meldt, suggereert sterk dat Deagel.com niet slechts het werk is van één man, maar in feite het werk is van een Amerikaans Militair Industrieel Complex dat bestaat uit de CIA, het Amerikaanse Ministerie van Defensie en de duistere Rockefeller Foundation. Des te verontrustender zijn de apocalyptische ontvolkingsvoorspellingen.

Deagel’s voorspellingen & actuele gebeurtenissen:

Deagel’s apocalyptische ontvolkingsvoorspellingen voor 2025 voorspellen een aanzienlijke bevolkingsafname in verschillende landen, wat tot ongerustheid leidt gezien de huidige sterftecijfers die over de hele wereld worden geregistreerd.

De [beruchte] voorspelling voor 2025 van Deagel.com werd ergens in 2020 van hun website verwijderd. Dankzij de Wayback Machine / Internet Archive kunnen we echter de originele voorspellingen bekijken voordat ze werden ontdekt door kritische denkers en daarna gecensureerd.

Deagel voorspelde in 2020 dat de bevolking van het Verenigd Koninkrijk in 2025 met 77,1% zou zijn afgenomen.

Deagel voorspelde in 2020 dat de bevolking van de Verenigde Staten in 2025 met 68,5% zou zijn afgenomen.

Deagel voorspelde in 2020 dat de bevolking van Duitsland in 2025 met 65,1% zal zijn afgenomen.

  Ik waarschuwde je om het 'vaccin' niet te nemen... En kijk nu...

Deagel voorspelde in 2020 dat Australië zijn bevolking tegen het jaar 2025 met 34,6% zou zien afnemen.

Hij voorspelde ook een enorme afname in veel andere westerse landen.

Een volledige lijst van Deagel’s originele apocalyptische ontvolkingsvoorspellingen kun je hier bekijken.

Helaas suggereren de zich ontvouwende gebeurtenissen sterk dat Deagel’s onheilspellende schattingen van de ontvolking niet louter speculatief zijn. Gegevens uit de echte wereld lijken verontrustend overeen te komen met deze cijfers, voornamelijk door de ernstige en dodelijke gevolgen van de Covid-19 vaccinatie.

Maar de wijdverspreide distributie van deze experimentele vaccins, toegestaan onder de noodtoestemming, zou niet mogelijk zijn geweest zonder de achtergrond van de Covid-19 pandemie.

Het feit dat het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DoD) een ‘COVID-19 Research’ contract heeft uitgegeven in Oekraïne, drie maanden voor de officiële erkenning van het Covid-19 virus, roept dus een aantal ernstige vragen op.

Vooral als we bedenken dat van het Amerikaanse Ministerie van Defensie nu bekend is dat het nauw verbonden is met Deagel.com, samen met de CIA en de Rockefeller Foundation.

Dus WAAROM precies deed het Deagel Report een ‘voorspelling’ dat Amerika in het jaar 2025 nog maar EEN miljoen inwoners zou hebben, een afname van maar liefst 270 miljoen mensen? Laten we eens terugkijken naar wat Deagel te zeggen had..:

Er zijn veel vragen gesteld over de landenprognose, met name over de prognose voor de Verenigde Staten van Amerika (VS). We zullen ze niet één voor één beantwoorden, maar hieronder vind je wat uitleg, gedachten en overpeinzingen. We houden het zo kort mogelijk.

De meeste economische en demografische gegevens die gebruikt zijn bij het maken van de voorspellingen zijn algemeen beschikbaar bij instellingen zoals de CIA, IMF, VN, USG, enz. Je kunt de meest relevante gegevens bekijken op de pagina van elk afzonderlijk land.

Het is historisch bekend dat de voormalige Sovjet-Unie al jaren voor haar ineenstorting valse statistieken verzon. Zowel westerse als andere landen verzinnen vandaag de dag hun cijfers om hun werkelijke stand van zaken te verhullen. We zijn er zeker van dat veel mensen in hun eigen land overheidsstatistieken kunnen vinden die door hun eigen persoonlijke ervaring moeilijk te geloven zijn of zo optimistisch zijn dat ze van een ander land kunnen zijn.

De ineenstorting van het Westerse financiële systeem zal de levensstandaard van de bevolking wegvagen en een einde maken aan ponzi-systemen zoals de aandelenbeurs en de pensioenfondsen. De bevolking zal zo zwaar getroffen worden door een hele reeks bubbels en Ponzi’s dat de migratiemotor in omgekeerde richting zal gaan werken en zichzelf zal versnellen als gevolg van rimpeleffecten, wat zal leiden tot de ondergang van de staten. Deze ongeziene situatie voor de staten zal zich ontwikkelen in een cascadepatroon met ongekende en verwoestende gevolgen voor de economie.

  Delta-variant hysterie legt de ontnuchterende waarheid bloot: COVID-19 vaccins werken niet

Niettemin zal het dodental verschrikkelijk zijn. Houd er rekening mee dat de bevolking van de Sovjet-Unie armer was dan de Amerikanen nu of zelfs toen. De ex-Sovjets leden tijdens de daaropvolgende strijd in de jaren ’90 met een aanzienlijk dodental en het verlies van nationale trots. Mogen we zeggen “Twee keer de trots, twee keer de val”? Nee. De Amerikaanse levensstandaard is een van de hoogste, veel meer dan het dubbele van die van de Sovjets, terwijl ze een diensteneconomie hebben toegevoegd die samen met het financiële systeem zal verdwijnen. Wanneer gepensioneerden hun pensioen voor hun ogen zien verdwijnen en er geen banen in de dienstverlening zijn, kun je je voorstellen wat er daarna gaat gebeuren. Jongeren kunnen tenminste migreren. Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid waren er zoveel ouderen onder de bevolking. In vorige eeuwen hadden mensen geluk als ze 30 of 40 jaar oud werden. De Amerikaanse ondergang zal veel erger zijn dan die van de Sovjet-Unie. Een samenloop van crises met een verwoestend resultaat.

Dus terwijl alle vragen die we zouden kunnen hebben zeker NIET beantwoord zullen worden door de bovenstaande verklaring van het Deagel Report, en het raakt ook niet aan de COVID vax biowapen aanval op de bevolking van Amerika en de wereld, en het raakt ook niet aan de zeer hoge waarschijnlijkheid dat de Derde Wereldoorlog nog tijdens ons leven zal plaatsvinden, noch over het feit dat de Amerikaanse regering zich tegen het Amerikaanse volk keert, maar wel over het feit dat ze voorspellen dat het dodental in de VS verschrikkelijk zal zijn en dat ze geloven dat de ondergang van Amerika veel erger zal zijn dan die van de Sovjet-Unie.

Is DAT waar we nu naartoe gaan en waarom de globalistische massamoordenaars Joe Biden hebben ‘uitgekozen’ voor het ambt dat hij nu bekleedt? We bidden dat iedereen voorbereid is op wat nu duidelijk dood voor ons ligt.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De bevolkingsprognose van Deagel van bijna 70 procent minder Amerikanen tegen 2025 begint er profetisch uit te zienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVrijheid van meningsuiting en persvrijheid worden in de EU afgeschaft
Volgend artikelRusland vernietigt Leopard 2 – EU wil “tank van de toekomst” ontwikkelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Stefan Stanford en Deagel lijken in dienst te zijn (geweest) van Rockefeller , de filantroop. Hoewel deze Deagel tot directeur heeft gemaakt , aardig gebaar.
  Grafieken van Deagel zijn er ws veel van (net als van oversterfte) .
  Verhaal lijkt geschreven om de ‘ angst ’ erin te houden of anders. … geen idee.
  Stefan is ook een techneut Microsoft, kan wellicht niet rond komen, dat hij dit verhaal schrijft, of is het in opdracht van filantropen.
  Rockefeller weet van de great reset heeft hem ( mede) ontworpen, oorlog slachtoffers komen er nog bij, wie weet .

  • @No name..

   Ik ben het met je eens… het begint er op te lijken dat het enige dat je kan vertrouwen is NU, alles wat je op dit moment kan zien/ horen/aanraken… de rest zijn allemaal woorden en letters van mensen die alleen brood op tafel hebben als ze schrijven wat ze schrijven. We zijn met getallen en angstporno de cojona hoax in gesleept en nu slepen ze ons met getallen en angstporno verder de hel in. Mijn hele dorp zou inmiddels dood moeten zijn en er zou geen kind meer geboren moeten/kunnen worden… maar in de realiteit is er geen oversterfte in mijn dorp en er worden aan de lopende band kinderen geboren in mijn dorp. Ik ga geen vrienden maken als ik zeg dat het allemaal FAKE lijkt, maar toch zeg ik het, want het lijkt allemaal FAKE.

  • Cijfers Nederland , Deagel.
   in beide de oude en nieuwe statistiek , andere uitkomst met statistieken uit het verleden.
   is er nu immigratie bijgeteld;
   iedere dag een nieuw refrein ‘

 2. We hoeven niet op iedere slak zout te leggen.
  Ik heb de Deagel lijst ook en alle landen die fanatiek met spuiten, anti Rusland, pro groen, hoge migratie aantallen kregen hoge ontvolkings waardes toegekend.
  En dat is toch precies waar we nu de rampen zien ontvouwen.
  Dus met die nieuwe film civil War in het achterhoofd denk ik dat het zondermeer mogelijk is dat die aantallen gehaald worden.
  Als je de vibes in Parijs voelt denk ik dat de grote steden zondermeer in gevaar zijn.

  • De grote steden zijn Bezette gebieden… zonder levensgevaar kun je de nacht niet zomaar overleven… zelfs de taxichauffeur is niet echt meer voor 100% te vertrouwen.. godverdoemme de films van vroeger zijn werkelijkheid geworden…de nutteloze van de nacht (Jacques Brel)…al bedoelde hij het iets anders… maar Rommelaar heeft 100% Gelijk 👍

 3. The Great Awakening is Upon Us.
  Earth’s Vibrational Shift Is Happening Now!
  May: You are ascending (faster than ever)May.
  You are ascending (faster than ever).

  Both of you are learning to let go of control whether that’s about their profession, this connection, friendship etc. You are being taught that some things are out of control and that’s fine, you need to go with the flow to attract what’s meant for you.

  Your person started thinking about the real meaning of family, companionship, partnership and marriage.
  They had a recent realization that physical Union with you shouldn’t be dependent upon people’s opinions and their view on marriage.

  They started seeing that the foundation of any strong relationship or connection should be based on honesty, truth, loyalty, commitment, emotional support and understanding.
  Your person feels like you carry all these qualities within you.

  How to Set Boundaries with Toxic People in 2024.
  Learn effective strategies on how to set boundaries with toxic people in 2024.
  This video provides practical tips for dealing with unhealthy relationships and creating space for your well-being. Setting boundaries is essential for maintaining mental and emotional health, and this guide will help you navigate challenging interactions with toxic individuals.
  Watch now to empower yourself and cultivate healthier connections in the new year.

  The way you have been loyal towards them, it literally changed their perspective regarding you.
  They know you are so real and authentic.
  They admire everything about you especially your fearless nature.

  There is a lot of support being given by the universe even if it might not appear so in the physical.
  A lot of changes are taking place in your live.

  You are working on building things in the physical.
  You want to have a good solid foundation for you that’s why you have turned your focus on physical matter while your person is doing some esoteric work.

  Know that this connection has taught you how to be your true self so there is a deep appreciation coming when this connection is unraveling in the physical.

 4. Wel makkelijk dat Deagel dood is.
  Te bizar om waar te zijn, maar het zekere voor het onzekere nemen kan nooit kwaad, dus koop maar een hazmat-suit nu het nog kan want je zal allemaal lijken moeten dragen en daar kan je ook allerlei vieze ziekten van krijgen.

 5. Er is een zekere oversterfte, ja, deels te verklaren door uitgestelde zorg in 2020-21, en deels door “factor X” (wellicht de C19-serums). Van een massale sterfte is in de verste verte nog niets te zien. God zij dank. Tenzij het nu in 1 jaar allemaal verandert. Als we de eerste 3 jaar zonder zware rampen hebben doorsparteld, waarom zou dat dan nu plots anders zijn? Al onze familieleden en kennissen zijn 2, 3 of 4 keer ingespoten met je-weet-wel-wat. Ikzelf niet. Iedereen stelt het momenteel goed. Duimen maar…

  • De wachtlijsten voor aanleunwoningen zijn als sneeuw voor de zon weggeschoten.
   Zou wel erg opvallend zijn als 50% van de bevolking dood neervalt.
   Maar als je een paar jaar lang 10 tot 20% oversterfte hebt schiet je ook wel lekker op

 6. Ik had een zeer uniek filmpje gevonden over dit onderwerp uit de jaren 50 ergens, waarin een professor uit de doeken deed, met statistieken, over het Deagel project. Ik dacht eerst dat hij zelf zo heette…
  Later probeerde ik dit filmpje weer te vinden, maar het bleek helaas al verwijderd te zijn.
  De man was zeer overtuigd en wist duidelijk van het moordplan en ook de planning af. Heel jammer dat ik het niet veilig heb opgeslagen!

 7. Aangezien de angst er nog veel verder ingeramd moet worden hebben ze met dit verhaal weer een mooie tool in handen. Zoals met alles wat bij de globalisten vandaan komt strak blijven monitoren maar je zeker niet gek laten maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in