Screenshot video

Volgens Debra hebben begraafplaatsmedewerkers gemeld dat ze nu vier baby’s per week begraven, terwijl dat voorheen één baby per maand was.

Wat we zien wordt niet gerapporteerd. Dat zegt de Australische begrafenisondernemer Debra in gesprek met acteur Topher Field. Ze gaf openheid van zaken op zijn podcast.

Ze zei dat veel mensen plotseling sterven, veel mensen krijgen turbokanker en hartaandoeningen. Meestal zijn het jonge, gezonde mensen die plotseling sterven. “Ze vallen gewoon dood neer,” zei ze.

Dat was vijf of tien jaar geleden wel anders.

Nooit zoveel baby’s

De begrafenisondernemer leert ook veel van gesprekken met begraafplaatsmedewerkers. Iemand zei bijvoorbeeld dat er normaal gesproken één baby per maand wordt begraven, maar nu zijn het er vier per week.

Ze wijst erop dat veel baby’s in de baarmoeder sterven omdat onder andere de hersenen zich niet ontwikkelen. Er zijn veel misvormingen en miskramen.

Debra werkt met mensen in ziekenhuizen die haar vertellen dat ze nog nooit zoveel baby’s hebben gezien. “Er sterven veel meer baby’s dan normaal,” zegt ze.

En een balsemer die ze al bijna 15 jaar kent, zegt: “Ik heb nog nooit zoveel bloedproppen gezien. De langste bloedprop die hij uit een lijk haalde was meer dan 60 centimeter lang.

Ze is ervan overtuigd dat de lijkschouwers weten wat er aan de hand is, maar er het zwijgen toe doen.

  Vraag naar "ongevaccineerd" sperma stijgt terwijl geboortecijfers blijven dalen

Via Uncutnews.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Baby’s die borstvoeding krijgen van moeders die mRNA-vaccins hebben genomen, sterven in ongewoon grote aantallenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU “speelt duister spel” en dient “sinistere” belangen van VS
Volgend artikelOmslagpunt: Israëls militaire piek is gekomen en gegaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik vind het wel logisch hoor, het komt door het klimaat. Wat die je eraan. Dat kut klimaat heeft een eigen willetje hoor. De oplossing is meer belastingen. Werkt altijd.

 2. De nawerking begint pas bovendien stierven vroeger veel meer baby’s omdat de mensen niet vaak werden onderzocht naar allerlei ziekten die een geboorte met zich meebracht Alleen de sterksten overleefden Dat was de ijzeren wet der natuur De eskimo’s hadden nog een hardere eis aan een pasgeborene en dat was dat ze getest werden om het overleveings gebod dat ze tijdens het baren in een ijskuiltje vielen en daar moest overleven zodat ze geschikt waren om te overleven in barre ijskoude temperaturen

 3. Hier rustig .
  Geen kinder ‘ ontvoeringen ‘
  Verdwijntrucs meegemaakt
  Vorige week op een begraafplaats geweest,
  Geen geboortedatum van een baby gezien op een steen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in