Voormalig Pfizer vice-president en hoofd onderzoek Mike Yeadon had zijn weg-naar-Damascus-moment. Wat is er voor nodig dat zo’n man toegeeft dat hij zijn hele carrière gebaseerd heeft op het geloven van iets dat feitelijk onjuist was?

“Het zijn de rijkste mensen van de wereld, het WEF, de top van elke piramide, het inlichtingenapparaat” die in een paar jaar tijd de mensheid proberen te controleren en te ontvolken. ∼ Dr. Mike Yeadon.

2nd Smartest Guy in the World:

Aan het begin van het korte interviewfragment noemt Dr. Yeadon correct PSYOP-19 als de niet-pandemische wereldwijde machtsgreep, zonder expliciet de gebruikelijke criminele verdachten en sekteknooppunten in de VN, WHO, WEF, CDC, Rockefeller stichtingen, Bill & Melinda Gates Foundation, diverse andere witwassende non-profitorganisaties, enz. te noemen.

En dan doet Dr. Yeadon een zeer gewaagde bewering, door te stellen dat, “ademhalingsvirussen niet bestaan.”

Ik vroeg mijn goede vriend en zakenpartner wat hij van het bovenstaande interview vond en dit was zijn antwoord:

Het is een zeer ingewikkeld argument. Het probleem dat ik heb met Andrew Kaufman et al is dat zij een uitdaging aangaan om aan te tonen dat als wij monsters nemen van zieke mensen die symptomen van COVID vertonen en het “virale RNA” isoleren en dat aan vijf laboratoria voorleggen, de sequenties IDENTIEK zullen zijn.

Het probleem is dat de moderne sequencingtechnieken Next Generation Sequencing (NGS) het parallel sequencen van miljoenen DNA-strengen inhouden, in tegenstelling tot het Sanger Sequencing waarbij men één streng tegelijk doet en het een eeuwigheid duurt om zelfs maar duizend basenparen te sequencen.

NGS heeft een foutenpercentage van 1% en zelfs Sanger heeft een foutenpercentage van .001. Dat betekent dat u met NGS op een virus van 29.000 basenparen ongeveer 290 basenparen verschil in de monsters zult verwachten.

De uitdaging is dus onmogelijk te beantwoorden. Ofwel weet men niet hoe sequencing werkt, ofwel wil men de virologie in diskrediet brengen. Zoals Dr. Yeadon betoogde kunnen andere ziekteverwekkers ziekte veroorzaken. Het probleem met die opvatting is, waarom vindt u de sequentie van het pathogene spike-eiwit en, wat nog belangrijker is, de unieke splitsingsplaats van Furin alleen bij SARsCOV2 positieve patiënten?

Waar iedereen het over eens is, is dat de ziekteverwekker het toxische spike-eiwit is, dat via injecties, shedding, enz. kan worden toegediend, zonder dat er een virus aan te pas komt. Zo waarschijnlijk was het aanvankelijk, toen over de hele wereld bejaarden in verpleeghuizen tegelijk stierven, dat Judy Mikovits zei dat het door bezoedelde griepvaccins veroorzaakt werd, dat ik helemaal met haar eens ben.

Misschien later versmolten met het Sars-virus en overgebracht.

Een zeer interessant antwoord, dat mij aan het denken zette over hoe “bezoedelde” apenpokken “vaccins” en alle komende niet geteste DOODSVACCIN™ updates voor het nooit eindigende booster schema zullen reageren op de huidige populaties van Genetisch Gemodificeerde Mensen (GMH).

  Het alibi van tirannen - Psychologische oorlogsvoering om een wereldwijde autocratie in te voeren

Zoals deze substack al eerder heeft verklaard, bepaalt bij deze EUA Modified mRNA slow kill biowapen-injecties de dosis het vergif. Het verwisselen van uracil in de canonieke 5 basen van natuurlijk mRNA met Pseudouridine in de Gemodificeerde DOODSVACCIN™ induceert een oneindige spike-eiwitproductie, die resulteert in biljoenen van deze cytotoxische spikes per elke dosis. De interacties met de vervolg-“vaccins” kunnen heel gemakkelijk zo gemanipuleerd worden dat zij een overvloed aan versnelde AE’s (ongewenste bijwerkingen) en een snelle toename van de mortaliteit door alle oorzaken veroorzaken.

Met de juiste therapeutische manipulaties en partijdistributies kunnen natuurlijk allerlei eugenetische gruwelen aan een hele reeks demografische en geografische groepen worden opgedrongen. Het uitdoseren van genoemde AE’s en alle-oorzaken-sterfte kan vrij gemakkelijk geprogrammeerd worden.

Wat het bestaan van SARS-CoV-2 betreft, is er een kleine maar vocale groep abonnees op dit subpakket die het bestaan van dit virus ten stelligste ontkennen. Er zijn toevallig veel mensen, wier werk en mening ik zeer respecteer, die dezelfde mening zijn toegedaan dat het virus nooit geïsoleerd is geweest, en dus niet bestaat. Aan deze mensen stel ik voor de volgende studie door te nemen:

Detection of SARS-CoV-2 from patient fecal samples by whole genome sequencing

Hoe dan ook, de belangrijkste conclusie blijft uiteindelijk dat wat de Eén Wereld Regering ook probeert, of het nu hun vervolg-“pandemie” in PSYOP-22 is, die nu zojuist gelanceerd wordt in linkse steden, met de bijbehorende “vaccin” paspoorten en lockdowns, of hun PSYOP-KLIMAATVERANDERING idioterie, of welke andere zwendelpogingen ze ook doen, wij houden gewoon voet bij stuk en bieden hen totale geweldloze non-conformiteit aan.

  Waarom ik het vaccin van Johnson & Johnson niet neem - het perspectief van een wetenschapper

Doe alles wat in uw macht ligt om verdere zelfmoord en kindermoord te voorkomen met deze DOODSVACCIN™ injecties in het komende verkoudheids- en griepseizoen.

De griep-“vaccins” zullen nu letterlijk een soort gentherapie zijn, en er zal nog minder dan nul geïnformeerde toestemming zijn, of enige doorzichtigheid over wat er precies in deze injecties zit. Neem aan dat ze op zijn zachtst gezegd allemaal bezoedeld zijn.

Geef GEEN toestemming.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dodelijke injectie; frontlijn arts geeft huiveringwekkend verslag van ongebruikelijke door vaccin veroorzaakte ziektesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Russische propaganda” betekent gewoon ongehoorzaamheid
Volgend artikelVaccinsterfgevallen overtreffen Covid-sterfgevallen in gezinnen van de V.S., bevestigen twee nieuwe opiniepeilingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • Hoe hard het ook klinkt, ik ben klaar met waarschuwen. Ga maar lekker in de rij staan met je niet werkende mondvodje en prikken maar !!

   • Ik heb getracht mijn semi wetenschappelijk ingestelde collega’s te waarschuwen en ze zelfs op het persoonlijke af (“je vrouw heeft een chronische aandoening van de huid, hoe gaat het nu met haar?”) En ik merk direkt dat er geen verband is vastgesteld met de prik. Als ik een ander thema kies waarvoor ook enig zelfonderzoek nodig is (anders dan MSM) dan krijg ik een heel ander gezicht en antwoord. Dat is dan wel weer heel opvallend. Of men denkt alleen aan de volgende vakantie…..

   • IK zal uit leggen wat er aan het gebeuren is, de corona testspuit heeft namelijk meerdere functies, een om te kijken hoeveel gekken eraan mee zouden doen en dat blijken er heel veel te zijn, verder zij moeten nu onderzoeken kunnen zij een spuit maken die een bepaalde groep die niet meer nodig is gewoon doden met een vaccin
    Natuurlijk de nuttelozen wie zijn dat, dan moet men denken aan mensen die economisch niets bij dragen denk dat ernstige zieken gehandicapte ouderen of geestelijk zwakkeren en aan wie laat ons dan denken ja juist aan Hitler en zijn tuig en denk nou niet dat Rutte anders is als Hitler kijk maar eens hoeveel van de boven genoemde mensen al heeft vermoord in samen werking met de elite en het WEF en rechters en OM jullie gaan er ook aan er is geen ontkomen meer aan. RIP.

   • Ja daar lijkt het inderdaad op. Ik volg een paar andere blogs op Telegram en jeetje dat is of een stuk radicaler (met dito conclusie) of heel wetenschappelijk (met een wetenschappelijke conclusie die echter maar 1% van de bevolking zou kunnen begrijpen). Je kunt maar beter dom zijn in het huidige leven dat is beter te verdragen.

 1. Als je denkt het sars-cov-2 virus te hebben geisoleerd, dan is het isolaat an sich nooit voldoende!
  Het gaat erom dat je er volgens de Kochse postulaten vervolgonderzoek mee doet waaruit daadwerjkelijk blijkt dat het visus ziekte verwekkend is!
  Laat dit nou net het probleem zijn met al die zgn. virusisolaten; of dat nou sars-cov-2, de mazelen, pokken, hiv or whatever is.
  Mensen die met het zgn. virusisolaat ingespoten worden dan wel aan blootgesteld worden er NOOIT ziek van.
  Als je dan toch blijft zeuren dat het wel een virus betreft, dan moet de definitie totaal anders worden. En al helemaal het idee van angst aanwakkerende besmettelijkheid waardoor je er van ziek kunt worden, zelfs zodanig dat het tot je dood kan leiden en dat daarom zoiets als vaccins geproduceerd zouden moeten worden.
  Dit mis ik compleet in dit artikel en trouwens ook de naam van de man die iets compleet mist in het interview met dr. Yeadon en vervolgens weer komt met de bewering dat er een artikel zou zijn die het isolaat bewijst…….dus DOE iets met dat isolaat, anders bewijs je nog niets. Bovendien ligt er dan 1,5 miljoen euro beloning voor je klaar. Dit is anderszins gewoon weer verwarring op hoger niveau en aldus opnieuw een broodje aap.

  • dit dus . Ik denk dat er toch nog een hoge psychologische drempel ligt , zelfs voor ‘de wakkeren’, om toe te geven dat er nooit een covid was maar idd gewoon een psyop

  • Ik deel je frustratie. Te meer ook omdat ik me afvraag waar de echte mannen zijn die nog eens echt actie willen ondernemen en ons land en volk bevrijden uit deze dictatuur. Waarschijnlijk in de badkamer, zichzelf ontharen met “VEET FOR MEN” Nou, als er mannen zijn die echt willen knokken voor onze vrijheid en toekomst dan schrijf me maar. Ik ga ondertussen effe een lekkere Zware van Nelle roken en aan mijn reet krassen zoals een echte vent het hoort te doen.

  • Zeker wel ! Maar die werd niet geloofd. Pasteur daarentegen wel. Logisch ook met die leugen kon de pharmaceutische industrie weer meer winst maken.

   • Pasteur schijnt aan het eind van zijn leven te hebben gezegd dat hij het verkeerd had en Béchamp gelijk had. Het is niet de microbe die je ziek maakt, maar het milieu waarin de microbe zich bevindt. Is dus met alle ziektes zo. Maar dat gaat tegen de leer van de farmacie in die een grote vinger in de opleiding van de artsen heeft. Vele gelden zijn ingepompt in allerlei opleidingen om vooral te leren wat geleerd moet worden, maar wat ver bezijden de waarheid is. Ook hier dus vele schapen die niet nadenken over of het wel klopt wat zij leren. De goeden niet te na gesproken, want ik vind het verbazingwekkend dat in deze tijd artsen zijn die wel de waarheid durven te zeggen. Ondanks dat zij uitgebannen worden. Hulde voor al die mensen die dat doen!

 2. De elite zijn al zover samen met Rutte en de linkse debielen dat wij nog niet meer weten of wij mannetje of meisje zijn en daarom hebben ze bedacht als ze beide nou eens zouden zijn dan kunnen wij gaan kijken of wij instaat zijn een spuit te ontwikkelen wat dit mogelijk moet gaan maken.

 3. Hier is een link naar de spacebusters documentaire; THE END OF GERM THEORY Boeiende documentaire die een beroep doet op ieders gezonde mensenverstand en de virus bangmakerij zal doen smelten als sneeuw voor de zon.

  (Het is haast te bizar om waar te zijn maar ik denk dat het wel iets wil zeggen als Spacebusters door Siftung Corona Ausschuss werd aangehaald) Helaas alleen in het Engels. https://www.bitchute.com/video/Ch8v4TVL9yq0/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in