De Londense burgemeester Sadiq Khan onthulde in zijn nieuwe boek Breathe dat hij een hartaanval kreeg tijdens de COP26 klimaatconferentie van 2021 in Glasgow, Schotland.

Khan verklaarde toen hij het COP26-publiek toesprak, “uit het niets voelde ik een knoop in mijn borst – een soort verstrakking” en hij moest “van het podium worden gedragen” terwijl hij “nauwelijks bij bewustzijn was,” schrijft Kelen McBreen.

In het boek staat: “Mijn shirt was doordrenkt met zweet en het voelde alsof ik in brand stond.”

Volgens de Evening Standard: “Het is niet bekend waardoor meneer Khan op 10 november 2021 in Glasgow plotseling ziek werd. Maar medische experts hebben bevestigd dat de symptomen en de nasleep overeenkomen met een kleine hartaanval.”

“De heer Khan bracht ongeveer zeven uur ’s nachts door op de SEH van Glasgow Royal Infirmary en onderging een elektrocardiogram (ECG), dat het ritme en de elektrische activiteit van het hart controleert, een röntgenfoto van de borst en verschillende rondes van bloedonderzoek.”

Nadat hij hoorde dat hij een kleine hartaanval had gehad, schreef de toen 51-jarige burgemeester van Londen in zijn boek: “Ik kon het niet geloven. Ik voelde me prima. Ik geloofde gewoon niet dat ik een hartaanval had gehad. De hele situatie voelde onwerkelijk aan. Binnen enkele uren zou ik misschien wel de grootste toespraak van mijn burgemeesterschap houden.”

Opmerkelijk is dat Khan zijn eerste dosis Covid-prik in februari 2021 kreeg en zijn boostershot op 29 oktober 2021, op dezelfde dag dat hij een griepvaccin kreeg.

Slechts twaalf dagen nadat hij op dezelfde dag zowel een Covid-booster als een griepprik had gekregen, kreeg Khan de hartaanval.

  Kijk: Actrice krijgt gezichtsverlamming na Covid-prik - zegt dat ze het weer zou doen!

Het is waarschijnlijk dat de gezondheidsschrik tot nu toe voor het publiek werd verzwegen, omdat het zeker tot meer scepsis over de experimentele mRNA-prikken zou hebben geleid.

Toen hij zijn injectie kreeg, moedigde Khan zijn mede-Londenaren aan hetzelfde te doen.

Hij zei: “Ik wil heel duidelijk zijn tegen alle Londenaren. Dit dodelijke virus is niet verdwenen en deze winter hebben we te maken met zowel griep als Covid. Het ergste wat we kunnen doen is niet op onze hoede zijn, zelfgenoegzaam zijn en het risico onderschatten dat deze virussen voor ons allemaal vormen.”

Natuurlijk is het nu bekend dat er een verhoogd risico is op hartaanvallen bij mensen die de Covid-injecties nemen, en de FDA heeft onlangs een onderzoek aangekondigd naar de vraag of er een verhoogd risico is op een beroerte na het nemen van een griepprik en een Covid-boostervaccin op dezelfde dag, een advies dat zowel door het Witte Huis als door Khan werd gepromoot.

Een recent nieuwsbericht belichtte hoe de American Stroke Association getuige is van een onverklaarbare toename van mensen onder de 50 die een beroerte krijgen.

Het lijkt erop dat zelfs de marionetten van het globalistische regime gevaar lopen door de dodelijke Grote Reset-agenda die de mensheid wordt opgedrongen.

  COVID-19 RNA-gebaseerde vaccins en het risico van een biowapen – Dr. med. J. Bart Classen

Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vladimir Zelenko – Het Vaccin Doodsrapport “Wij zijn getuige van de grootste georganiseerde massamoord in de geschiedenis”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Dit leer je waarschijnlijk niet van de tv, YouTube of andere propagandakanalen
Volgend artikelBevestigd: Militanten gebruikten Amerikaanse gepantserde voertuigen voor aanval binnen Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Het is hem van harte gegund al heb ik mijn twijfels of deze lui wel echt geprikt zijn met hetzelfde goedje als de rest die ze terroriseren.

 2. Spontaan overlijden na 12 dagen was voor iedereen een goed signaal!

  Maar wanneer je geen bril wil opzetten wanneer je die nodig hebt, dat kan je idd niet zien wat voor je ogen is en in moeilijkheden komen.

 3. Er stampt een gigantische olifant door de kamer heen maar ‘wetenschappers’ zoeken overal en kunnen hem maar niet vinden.
  En de media, ooit de waakhonden van onze democratie, zwijgen en kijken weg in alle talen.

 4. Hoewel overduidelijk is dat de vaccins pas kwamen toen de milde varianten kwamen en nu ook uit onderzoek blijkt dat ze veel minder effectief zijn en zeker minder effectief dan natuurlijke weerstand wil ik als 50 plus-er toch iets zeggen. We moeten anno 2023 veel harder werken dan in 1997 toen ik mijn eerste baan had. Vroeger kreeg ik mijn opdrachten vanuit 1 leidinggevende en meestal per mail. Nu word ik door meerdere mensen aangestuurd (matrix organisatie) en ontvang ik mijn taken uit meerdere systemen en ontvang ik via mijn mobiele telefoon dag en nacht mails en berichten. Dat dit niet gezond is voor lichaam en geest is wellicht zelfs nooit onderzocht en sinds Corona is er ook geen scheiding werk / privé meer te maken. In de jaren 70 heette een hartaanval de managerziekte… Omdat alles zo ongeveer tegenwoordig uitbesteed is (zelfs al je bedrijfsgegevens staan god weet waar in the cloud) en je weet niet bij wie je moet zijn om een probleem op te laten lossen… Denk ik dat we allemaal straks manager ziekte krijgen, zeker als zo meteen de baanzekerheid en het aantal zzp-ere nog meer toeneemt (VVD beleid overigens… Dagloners)

  • Ja zeker. En het is opzet: “ze” willen dat je je permanent bedreigd en gespannen voelt, dat je je leven maar nauwelijks overleeft. Dan heb je geen energie meer over om je nog druk te maken over alles wat de roverheid intussen uitvreet.
   Terwijl de balnke burgers proberen om te overleven importeert diezelfde roverheid honderduizenden niet-blanken die ons haten en willen hebben wat wij hebben gemaakt. Wij laten onze kinderen en kleinkinderen een uitzichtloze gevangenis achter waarin ze uitgeroeid zullen worden. Kijk maar naar de US, waar dagelijks duizenden blanken het slachtoffer zijn van zwarte en bruine misdadigers. De door Soros betaalde officieren van justitie vervolgen deze anti-blanke misdadigers niet of nauwelijks.

 5. Ik hoop dat hij doorgaat met het nemen van boosters. Hij doet het niet voor zichzelf, hij doet het voor anderen.

 6. deze week 2 bekenden plotseling overleden allebei gefackcineerd en geboosterd en natuurlijk de griep prik.

  Niks aan de hand

 7. De onkruid mensen hebben geluk of hebben zij placebo gekregen, waarom valt niet, B. Gates, Biden, Jonge, Rutte, alles koninginnen familie, Macron, polititi, elite, globalisten en enz. Hebben zij niets gekregen??

 8. Als ik kijk op de website van onze woningstichting staan er opvallend en bijzonder vaak heel veel 55+ huurwoningen te huur binnen hetzelfde complex.

  • Klopt op/in mijn appartement 8 doden op 1 jaar tijd waarvan mijn arrogante buurman..op 1 na allemaal 60 + .. niet mooi ?? t’was ook niet mooi voor mij voorheen…Rot in hell voor mijn part..smerig volk..zelfs in de plaatselijke apotheek krijsend klootvolk ik was een risicofactor luidop.. daarom Hahahaha en hahahaaaaaa

   • Ik moet toegeven dat de gifprikken wel degene pakken die het arrogants zijn. Maar mijn vermoeden is dan ook dat narcisten als eerste in de rij stonden om geprikt te worden. Onder het mom ik ben zooooo belangrijk ik moet geprikt worden, want als ik ziek word …..tja wat dan stort heel de wereld in. Maar zo werkt de gedachte van een narcist oftewel iemand met een rotkarakter😅😅😅.
    hier valle de doden en gewonden met bosjes . Eigen schuld dikke bult ben te vaak uitgescholden door hen dat ik mij heb afgekeerd van emphatie voor hen.

 9. Just be on the safe side and take the shot. If you die you won’t feel anything. If you stay alive it proves the shot saved your life. Logic.

 10. Al dat tuig wat ons gedemoniseerd heeft mag van mij jammerlijk lijden en afsterven. Maar een brandende autoband om hun middel kan ik ook waarderen. Geen mededogen of veegeving voor dit smerig tuig

 11. Een reeds lang bekende bijwerking van het vaccin…..hartklachten en een hart aanval….
  Het spaart niemand, ook geen burgemeesters van Londen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in