Voormalig president Donald Trump heeft herhaaldelijk geweigerd om de gedocumenteerde bijwerkingen van de Covid-injecties te erkennen, zelfs als er steeds meer bewijs komt dat de injecties niet zo veilig of effectief zijn als de fabrikanten beweren, schrijft Shawn Fleetwood.

Toen de conservatieve commentator Sebastian Gorka de kwestie afgelopen donderdag ter sprake bracht en opmerkte dat sommige aanhangers van Trump willen dat hij “afstand neemt van de vaccins”, veranderde Trump van onderwerp door te wijzen op de versnelde goedkeuring van de injecties onder Operation Warp Speed en zijn verzet tegen prik-mandaten.

“Ik heb een vriend die, geloof het of niet, geneigd is liberaal te zijn en hij zei: ‘Waarom praat je nooit over het feit dat je de vaccins in negen maanden hebt laten goedkeuren in plaats van 12 jaar?’ Ze zeiden dat het vijf tot twaalf jaar zou duren,” claimde Trump. “Het grote punt was dat er geen [vaccin] mandaten waren.”

Op dezelfde manier draaide Trump vorige week in een interview met Fox News presentator Bret Baier weg van de kwestie, waarbij hij opnieuw Operation Warp Speed aanhaalde en verwees naar een “Democratische vriend” die hem vertelde: “Je hebt misschien wel 100 miljoen mensen gered in de wereld, over de hele wereld, en je praat er nooit over.”

Het blijft onduidelijk op welke gegevens Trump zich baseert om te beweren dat Covid-injecties 100 miljoen levens hebben gered – een bewering die de voormalige president al meerdere keren heeft gedaan.

De interviews van vorige week waren ook niet de eerste gelegenheden waarbij Trump de significante bijwerkingen van de injecties uit de weg ging. De voormalige president redetwistte met Daily Wire-presentatrice Candace Owens over de veiligheid en doeltreffendheid van de injecties tijdens een interview in december 2021. In een interview in januari werd Trump gevraagd of hij zou “erkennen” dat de injecties “niet zo veilig of effectief waren als ons destijds door de medische gemeenschap werd verteld”.

Terwijl Trump de kwestie in de eerste uitwisseling vermeed, gaf hij in de tweede stilzwijgend toe dat er studies waren die bijwerkingen aantoonden, maar hij leek dergelijke rapporten te bagatelliseren. Dat zou hij niet moeten doen.

Naar de gegevens kijken

Ondanks het feit dat Trump de zaak uit de weg ging, hebben talloze medische onderzoeken aangetoond dat er aanzienlijke risico’s verbonden zijn aan het nemen van de Covid-injectie die oorspronkelijk niet aan het publiek bekend zijn gemaakt – de belangrijkste daarvan zijn cardiovasculaire problemen.

Het Amerikaanse leger dreigt met het intrekken van pensioen van mariniers die het COVID-vaccin weigeren

Afgelopen zomer stuurden 76 artsen een brief naar gezondheidsfunctionarissen in het Verenigd Koninkrijk, waarin ze er bij de regering op aandrongen om serieus te overwegen of het gebruik van Covid-injecties in noodgevallen voor baby’s en jonge kinderen toegestaan moet worden. In hun brief wezen de artsen op verschillende belangrijke punten die de beweegredenen voor de goedkeuring van de injecties ondermijnden, waaronder het lage risico van het virus voor kinderen, de bestaande natuurlijke immuniteit, de slechte werkzaamheid van het vaccin en de mogelijke schade op lange termijn van de injecties.

“Er is grote bezorgdheid over myocarditis bij adolescenten en jonge volwassenen, vooral bij mannen na de tweede dosis,” staat er in de brief. “Het opkomende bewijs van aanhoudende hartafwijkingen bij adolescenten met myopericarditis na het vaccin … suggereert dat dit verre van ‘mild en van korte duur’ is. Het potentieel voor effecten op de langere termijn vereist verder onderzoek en vraagt om de meest strikte toepassing van het voorzorgsprincipe met betrekking tot de jongste en meest kwetsbare kinderen.”

De brief werd onder de aandacht gebracht door Dr. Robert Malone, die de mRNA-technologie heeft helpen ontwikkelen en kritisch is geweest over het lockdown-beleid van Covid.

Bezorgdheid over myocarditis en andere hartgerelateerde problemen na Covid-vaccinatie werden ook benadrukt in een onderzoek dat in oktober werd gepubliceerd door Joseph Ladapo, chirurg in Florida. In de analyse vonden onderzoekers “een toename van 84% in de relatieve incidentie van hartgerelateerde sterfgevallen onder mannen van 18-39 jaar binnen 28 dagen na mRNA-vaccinatie” en merkten op dat het “risico van mRNA-vaccinatie moet worden afgewogen tegen het risico van COVID-19-infectie”.

Dr. Marty Makary, een chirurg en onderzoeker op het gebied van overheidsbeleid aan de Johns Hopkins University School of Medicine, haalde het onderzoek aan toen hij eerder dit jaar tijdens een interview met Fox News de bijwerkingen van de Covid-prikken besprak.

Ladapo’s kantoor gebruikte de analyse van Florida ook als basis voor het bijwerken van haar richtlijnen over de injecties in oktober, waarbij ze adviseerde om ze niet te geven aan 18- tot 39-jarige mannen. Ladapo’s kantoor gaf in maart 2022 een soortgelijk advies uit en raadde af om de experimentele injecties aan kinderen onder de 18 jaar te geven, onder andere vanwege het “verhoogde risico op ernstige ziekten” die het virus met zich meebrengt, de “hoge prevalentie van bestaande immuniteit” en het risico op myocarditis.

CNN: Doe GEEN "eigen onderzoek" naar COVID-vaccins

In december stemde het Hooggerechtshof van Florida in met een verzoekschrift van gouverneur Ron DeSantis om een groot juryonderzoek in te stellen naar de fabrikanten van de prik wegens mogelijk “wangedrag”. De procureur-generaal van Texas, Ken Paxton, startte vorige maand een soortgelijk onderzoek.

Ondertussen hebben veel landen, zoals Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Finland, Zweden en Noorwegen, ook geadviseerd tegen “de distributie van de Moderna Covid injecties voor personen onder de 30 jaar”, waarbij ze allemaal “het gedocumenteerde risico op hartontsteking bij jongeren” als rechtvaardiging aanvoeren.

Ontsnappen aan verantwoordelijkheid

Vergis u niet, elke leider kan en moet zoeken naar manieren om het leven van zijn of haar mensen te beschermen tijdens een pandemie. De mobilisatie van Operatie Warp Speed door Trump werd ongetwijfeld gemotiveerd door een dergelijke wens, zoals hij regelmatig heeft aangegeven. Het is zeer goed denkbaar dat gezondheidsfunctionarissen net zo tegen de voormalige president hebben gelogen als tegen het land. Maar of het nu is omdat hij figuren als Anthony Fauci populair heeft gemaakt of omdat hij denkt dat de voordelen van de injecties groter zijn dan de risico’s, de weigering van de voormalige president om de problemen van de injecties te erkennen, is een dekmantel voor dezelfde instanties die over hun werkzaamheid hebben gelogen.

Vanaf het moment dat ze werden goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, lanceerden de media, overheidsinstanties, “deskundigen” op het gebied van gezondheid en de fabrikanten van de injecties een georkestreerde campagne om het publiek ervan te overtuigen dat de injecties geen grote risico’s met zich meebrachten. “Deze gegevens bevestigen het gunstige effectiviteits- en veiligheidsprofiel van ons vaccin,” zei Albert Bourla, CEO van Pfizer, in reactie op de publicatie van een bedrijfsanalyse die beweerde dat de Pfizer-prik “geen ernstige veiligheidsproblemen” vertoonde.

Toen hij in december 2020 zijn eerste dosis van de Moderna-prik kreeg, zei Fauci dat hij “extreem veel vertrouwen had in de veiligheid en de werkzaamheid” van de prik en “moedigde hij iedereen die de kans had aan om zich te laten vaccineren, zodat we een sluier van bescherming over dit land kunnen laten hangen”.

Francis Collins, de voormalige directeur van de National Institutes of Health, ging nog een stap verder. Niet alleen bracht hij de injecties op de markt als “veilig en effectief”, maar hij vertelde ook aan Baptist News Global dat ze “[voelden] als een geschenk van God” en moedigde kerkelijke geestelijken aan om “een belangrijke rol te spelen” bij het vaccineren van mensen. Hij adviseerde de geestelijken zelfs om “vaccinatieklinieken in hun gemeenschapsruimten” op te zetten.

Covid-prik geïnduceerde AIDS: Ziekte en dood zullen toenemen naarmate mRNA-beschadigde immuunsystemen bezwijken aan elke nieuwe ziekte

Elk van deze entiteiten had het publiek kunnen informeren dat ze weliswaar vertrouwen hadden in de werkzaamheid van de injecties, maar dat ze niet volledig op de hoogte waren van de bijwerkingen op de lange termijn. Ze hadden verder kunnen benadrukken dat iedereen – ongeacht of ze de prik kregen – een risico op zich nam.

In plaats daarvan behandelden ze de prikken als onfeilbaar en vertelden ze mensen dat ze ze moesten krijgen om “oma te beschermen” en de samenleving “weer normaal” te krijgen. Zelfs toen er rapporten verschenen waarin de mogelijke risico’s van de prikken werden gedocumenteerd, doken dezelfde mensen op die jarenlang logen over de doeltreffendheid van afsluitingen en maskermandaten, waarbij ze de mensen allemaal vertelden dat ze hun kop in het zand moesten steken en moesten doen alsof er niets aan de hand was.

Big Pharma en volksgezondheidsfunctionarissen verantwoordelijk houden voor hun leugens over vaccins is een must. En de aanzienlijke invloed van Trump onder de Republikeinse kiezers zou een belangrijke rol kunnen spelen om dit te bereiken. Trump’s erkenning van het probleem en een mogelijke conservatieve reactie zou Republikeinse politici het duwtje in de rug kunnen geven dat ze nodig hebben om deze entiteiten waar nodig te onderzoeken en te straffen.

Ja, het verdoezelen van de bijwerkingen van de injecties kan aantrekkelijk zijn voor een groot deel van het electoraat dat zich waarschijnlijk niet bewust is van dergelijke problemen. Maar het gaat er hier niet om te doen wat politiek voordelig is; het gaat erom te zeggen wat waar is en Amerika de Covid-afrekening te geven die het zo hard nodig heeft.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trump is er geweestVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPrigozhins dwaasheid: De Russische “opstand” die er niet was, versterkt de hand van Poetin
Volgend artikel“Zelfmoordactie ” – Russisch leger verdrijft Oekraïense landingstroepen van onder Antonov Brug
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

63 REACTIES

 1. Ex President Donald Trump is een crypto-jood en doet naderhand de dodelijkheid en de enorme vaccin schade ontkennen omdat ie midden in de race is om het volgende Presidentschap van Amerika, mij benieuwd of zijn psyop Warpspeed aan hem blijft kleven, ik denk het niet want in de VS zijn de mensen met zó lijp als in Europa.

  • Tuuuurlijk… Een blonde jood met blauwe ogen. Ben jij een crypto-nazi?

   Ik verdedig Trump niet hoor. Maar dit is zo bizar. Als je het nou over zijn schoonzoon zou hebben.

   En wat dan nog? Ik ben Nederlander. Ben ik dan verantwoordelijk voor Bernard, Trix of Rutte? Of die jodenhatende Sigrid al Qaq? Moet ik gehaat worden om hen? Of gestraft? Of vermoord?

   Gebruik je verstand eens man, en laat die propaganda en complottheorieën eens los. Het is racisme pur sang.

    • Disciplus Simplex juni 30, 2023 at 10:14
     Adriaan W. juni 30, 2023 at 10:59

     Adriaan, DS, er zijn inderdaad foto’s in omloop van Trump met een keppeltje op. De schoonzoon is inderdaad een bekende zio. Maar Trump staat ook achter de Zio schaduw regering. Ik zie verder geen complottheorie in Adriaan zijn opmerking, of dat hij haat zaait. Ik heb hem feitelijk nog nooit haat zien zaaien in de twee jaar dat ik hem hier tegenkom. Of ‘racistische’ opmerkingen plaatsen. Ik zie de logica niet in de manier waarop DS de bijdrage van Adriaan probeert te ontkrachten. Zelf weet ik ook dat Trump achter het Zio-bewind staat, net zoals andere presidenten die voor de AIPAC banner staan. Het is geen geheim. Trump is weer in de running, dus hij moet de bazen gehoorzamen. Wat dat te maken heeft met ‘racisme’ (wat dat ook moge zijn) of haat zaaien, dat is opmerkelijk kort door de bocht. Hopelijk worden mijn opmerkingen hier op een volwassen manier geassimileerd, om de tweestrijd die met DS’s reactie op Adriaan mogelijk gaat wortelen, te voorkomen. Alle respect voor Adriaan en zijn bijdrages hier. We streven allemaal naar een ‘normale’ wereld.

     • Immortal juni 30, 2023 at 11:17

      Dank je beste Immortal je bent de enige die het in het juiste perspectief ziet zoals altijd jouw reacties doorspekt zijn met realiteit.

      De rest worden steeds getriggerd door Semmelweis reflexen.

      Fijne dag verder Immortal

    • @Adriaan W.
     Jouw reactie nu op Disciplus Simplex
     Is duidelijk een zwakte bod .
     Je toren waar je graag vanaf blaast is gekrompen .
     😐

   • Simplex, doe eens wat onderzoek naar Trumps voorvaderen. En als je de juiste info gevonden hebt, bied ff je excuus aan aan Adriaan. Je weet niet waar je het over hebt. Trump is een cabal pion. Meer niet. De enige functie die hij heeft is de boze kant van de USA rustig houden. En voorheen net doen alsof hij de tegenstelling is van de “democraten”

    • Erwin juni 30, 2023 at 15:58

     Bedankt Erwin voor je support, sommige mensen verliezen het goede gevoel in het hoofd en ontsteken in een niet door henzelf te controleren woede en reageren zich af.

     Groeten

  • Ik denk het ook niet. Mensen vergeten veel te snel en zijn dan weer ingepakt met het volgende riedeltje. Trump speelt op safe, en is heel goed in het doen alsof zijn neus bloedt. De keuze is gering, en het zou me niet verbazen als Blinken op de troon wordt gehesen. Ook een ramp, toch.

 2. Dit is inderdaad een hele grote fout van Pres. Donald Trump.
  In het begin was hij nog zeer kritisch, daarna steeds minder,
  en tenslotte joeg hij ‘Operation Warpspeed’ aan : volkomen verkeerd.
  Die mRNA-“vaccins” vernietigen het immuun-systeem.

  • Eens. Ik verbaasde me erover dat bij die toespraken steeds die Fauci erbij was. Ik wist toen al dat dat een foute was. Trump was er echt voor de bevolking, zonder de “steal” was hij president geworden. Maar wat dat corona-bedrog betreft zat hij echt fout. En hij is niet groot genoeg om het toe te geven.

 3. Het siert Trump dat hij altijd tegen mandaten was, voor de rest zit ook hij, na 3 jaar wegkijken en ontkennen, kennelijk vuistdiep in de gifspuiten.

 4. Trump was ook maar het minste van 2 kwaden. En veel kwader dan Hillary ‘opperheks’ Clinton wordt het niet met de honderden ‘gezelfmoorde’ doden in haar kennissenkring. Trump is de haai die in de piranha vijver zwemt met de barracudas.

  Dr Francis Collins is een van de twee ontdekkers van de DNA structuur. Een zeer vermaard wetenschapper, maar een nep Christen. Dat durf ik hardop te zeggen. Ik heb een boek van hem: ‘De taal van God’ over DNA. De titel klopt, de inhoud niet. De grootste teleurstelling van alle boeken die ik ooit gekocht heb. Hij is een ‘shill’ voor scientisme. Hij mag dan wel de dubbele helix structuur van het DNA ontdekt hebben, maar de taal niet.

  Hij kan de letters lezen, maar hij begrijpt de woorden niet. Niet waar de zin begint en ophoud, de tekststructuur, de spanningsboog, het subplot, de karakters, gebeurtenissen en het verhaal. En al helemaal de moraal niet.

  Wat zij kunnen is knippen en plakken met gevaarlijk materiaal waarvan ze de consequenties niet begrijpen.

  Van Trump hoef je niet echt veel te verwachten. En RFK is de clueless candidate voor de volgende (klimaat)crisis.

   • jijzelf, je hebt altijd de keuze….meegaan in de misleiding of in protest gaan…
    welke keuze heb jij gemaakt??? uit je antwoord kan ik afleiden dat je meeging en nu de schuld op de ‘misleiders’ steekt….terwijl JIJ diegene was die ervoor gekozen hebt mee te gaan omdat het ‘gemakkelijker’ leek….
    ik ken er zo veel….allemaal een grote mond..allemaal ‘wolven’…tot het moment er was om de daad bij het woord te voegen…
    nog nooit zoveel ‘wolven’ schapen zien worden….
    ongeacht de ‘misleiders’ ligt de keuze nog altijd bij jezelf…..je laat het toe of je gaat ertegen in verzet….
    tenzij je een linkse rakkertje bent die totaal niet kan uitmaken welk geslacht ie heeft natuurlijk…
    dan is het altijd iemand anders’ fout….

    • nikolaas vander heyden juni 30, 2023 at 10:59

     ´welke keuze heb jij gemaakt??? uit je antwoord kan ik afleiden dat je meeging en nu de schuld op de ‘misleiders’ steekt….terwijl JIJ diegene was die ervoor gekozen hebt mee te gaan omdat het ‘gemakkelijker’ leek….´

     Aannames gebaseerd op hetgeen JIJ eruit kan afleiden. Foutieve aannames gebaseerd op jouw blindvaren op eigen redenaties. Is dit wellicht de eerste keer dat je Tigron leest? Dan is het je vergeven alhoewel je nog altijd kei fout zit met je (voor)oordeel.

    • Beste nikolaas,
     Tjonge wat staat jouw reactie bol van de aannames.

     ” uit je antwoord kan ik afleiden dat je meeging”
     ” terwijl JIJ diegene was die ervoor gekozen hebt mee te gaan omdat het ‘gemakkelijker’ leek….”
     ” allemaal een grote mond..”
     “tenzij je een linkse rakkertje bent die totaal niet kan uitmaken welk geslacht ie heeft natuurlijk…”
     “dan is het altijd iemand anders’ fout….”

     Je comments zijn een afspiegeling van je eigen vooronderstellingen en zeggen weinig over hetgeen je meent te benaderen: mijn positie en wat ik schrijf.

    • De verantwoordelijkheid ligt bij jezelf. Iedereen die met een computer kan omgaan had onderzoek kunnen doen. Ik zie ze dat in verpleeg- en verzorgingshuizen niet doen, daar ligt de verantwoordelijkheid bij de artsen en verzorgers. Wat hebben ze gefaald. Hun schuld dat soms wel 20% binnen een paar weken stierf.
     Als mensen weigeren onder ogen te zien dat ze bedrogen worden terwijl ze verteld wordt wat er mis is, ligt de schuld bij henzelf. Als ze gemakzuchtig maar meegaan in de onzin omdat ze op vakantie willen (en dan ook hun
     kinderen laten prikken) nemen ze niet hun verantwoordelijkheid.
     Het lijkt me dat oude mensen vertrouwen hebben in de overheid, ik zag ze fanatiek met die lap op hun gezicht rondlopen (mij durfden ze te corrigeren, ik deed dat nl. niet) en dat vertrouwen werd beschaamd. Door de valse overheid.
     En die Kuipers gaat gewoon dooe.

 5. Mensen hebben over het algemeen moeite om eigen gemaakte fouten toe te geven.Ongeacht de positie die ze hebben.
  Daarentegen zijn ze wel vrij goed om anderen op gemaakte fouten te wijzen.
  Het bijzondere is, dat wanneer men ruiterlijk de gemaakte fouten toegeeft en ze niet op anderen afschuift, de waardering/respect van anderen zal doen toenemen.

  Dat Trump destijds adviezen kreeg van foute mensen (Fauci) is hem wellicht niet te verwijten.
  Inmiddels is er informatie genoeg in de wereld en heeft hij tijd genoeg gekregen om in te zien dat zijn besluiten verkeerd waren en deze nu te erkennen.

  Conclusie: Er komt nagenoeg weinig eerbaars uit de VS, of het nu Republikein is of Democraat.
  Over Coca Cola kunnen we nog discussiëren.

  • Over Coca Cola Light niet iig. Dat is volgens de WHO nu zelfs verdacht kankerverwekkend. En je wordt er dik van. En het verrot je tanden. Tegen roest is het wel goed. 😉Cola is zoooo slecht voor je.

   Politici zijn net cola. Kosten 5¢, verkoop $2. De meest winstgevende business is politici kopen om jouw monopolie bij wet door te voeren.

  • Tigron juni 30, 2023 at 10:12
   “Dat Trump destijds adviezen kreeg van foute mensen (Fauci) is hem wellicht niet te verwijten.”
   Uit het verhaal krijg ik de indruk dat Trump ingefluisterd was dat er “geen mandaten” zijn, dus okay, en dat er daarom “warpspeed” toegepast kan worden want normaal duurt het “5 tot 12 jaar”. Als dit zo is, dan was hij dus wel degelijk misleid. Geen mandaten betekent vrije keus over wel of niet injectie nemen. En zo kregen ze die GMO-gifspuit aan de man, binnen zeer korte tijd. Maar smerig genoeg werd er wel heel veel druk uitgeoefend door medemensen op medemensen om die rotzooi in te spuiten. Of we daarmee kunnen zeggen dat Trump geen blaam treft…hmmm… ik weet het niet. Als hij toen werkelijk slechts “goedgelovig” was, waarom zou hij nu dan niet luidkeels bleren over de vreselijke gevolgen van de gifspuit die alom bekend zijn inmiddels? Dat doet hij dus niet! Ook hij speelt dus smerige spelletjes voor zijn eigenbelang. Dat is het enige dat ik er uit kan concluderen. Weg met die vent.

   • Beste Immortal,
    Inderdaad. Zoals jij het schrijft is dat aannemelijk.
    Niet alleen weg met die vent. Er komt daar overwegend ellende vandaan voor de hele wereld, is het niet vanuit links dan wel uit rechts.

    • Tigron juni 30, 2023 at 11:39
     Tigron, niets dan ellende! Ik sprak er gisteren nog over met een vriend daar. Ik vertelde hem hoe mensen de VS beginnen te haten. Zij zien het zelf ook, maar ze zitten daar. Alles komt uit die verrotte VS – en de vraag is waarom? Het antwoord is omdat het al jaren aangestuurd wordt van achter de schermen door de ‘schaduwregering’. Deze schaduwregering verzint van alles en nog wat om mensen als experimenten te gebruiken voor zelfverrijking en macht. De VS is hun loopjongen. Ze experimenteren op de VS bevolking en op buitenlandse bevolkingen – experimenten met syfilis op zwarten, met oorlogen, met medische ingrepen zoals de gifspuit, met Space Aliens, met klimaatshit, met EMF bombardementen tegen de ionosfeer, met rechtstreekse moord, met financiële instellingen, met AIDS, met andere manmade ziektes, met UFO’s, met UFO hologrammen over de snelwegen, met schaliegas, met feminisme, met transgenderisme, met zionisme, en ga zo maar door. Alle waanzin en gekte komt uit dat gebied – alsof het een magneet was voor alle gekken van de wereld die er tezamen zijn gekomen om de macht over de hele wereld te graaien, en al die waanzin wordt gulzig overgenomen in EU. Zie jij larie over de Space Alien uit Rusland komen, of uit China, of uit India? Ik zie niets op de TV, op al die idiote kanalen zoals Nat Geo, History, Discover dat er space aliens in China op bezoek zijn geweest, of komen (kan zijn dat ik iets gemist heb, maar pin je niet vast op alleen dit punt – daar gaat het niet alleen om). Er is geen Roswell in China of in Belarus. Ook niet in Brazilie of India. Het zijn die gekken die achter de regering in de VS zitten die dit allemaal bekokstoven. Waarom denk je dat Rusland ze er uit geflikkerd heeft… Als de EU de stront blijft vreten die uit de VS hier in de troggen wordt gegooid, loopt het helemaal fout af.

     • Beste Immortal,
      Zelfs het in het begin van de kolonisatie van de (latere) VS ging het al met achterbakse en smerige manieren.
      Destijds stuurden de Engelsen, tegen de winterperiode in Amerika, dekens naar de daar wonende native amerikanen zodat ze niet zouden bevriezen nadat ze merendeels verdreven waren van hun grondgebied.
      Die dekens waren met opzet besmet met een besmettelijke ziekte zodat ze stierven en de Engelsen zelf geen verliezen leden in het conflict met deze native amerikanen. vanwege de kolonisatie.
      De engelsen waren immuun, de natives niet.

      De moordlust heeft er altijd ingezeten bij de engelsen.

     • Deep State-agent Bill Clinton (1946) was president in de periode 1993 – 2001 en hij liet zich ooit na een persconferentie het volgende ontvallen: ‘er is een regering achter deze regering en daarover heb ik niets te zeggen.’

   • Ik weet het fijne er niet meer van aangaande de precieze afgevaardigden, maar i.i.g. Robert F. Kennedy Jr. is destijds naar Trump gegaan om hem ervan te overtuigen dat de niet-vaxxins nader onderzoek behoefden (…). Trump op zijn beurt besprak dit met foute Fauci en deze ´Ik Ben De Wetenschap´ reageerde daarop met: ´Dat gaan we niet doen. ´ En zo geschiedde.

    https://www.succesboeken.nl/book/9789083229287/De-gevaarlijkste-dr-op-aarde

    https://childrenshealthdefense.org/defender/mandy-cohen-new-cdc-director-covid-restrictions/

 6. Warp speed heeft ten doel gehad dat dd fabrikant Pfizer, met leveringsproblemen kwam te zitten.
  Daarnaast en tegelijkertijd is Trump met een delegatie langs de fabrikanten geweest om placebo’s te maken, zo veel mogelijk!!
  Hier heeft zijn opmerking; 100 miljoen mensen gered te hebben mogelijk mee te maken.
  Hij kan nog niet openlijk spreken over zijn actie. Denk ik.
  De actie heeft ook op deze website gestaan??
  Ik weet het niet zeker!

  • @the real deal – Kun jij mij uitleggen waartoe dat dient: liquidatie en een kloon terugzetten? Ik zie de logica er niet van in; vooral aangezien er geen verbeteringen plaatsvinden..

  • Beste real deal,
   Bronnen graag, niet alleen oneliners uit je toetsenbord schudden.
   Er zijn al genoeg roeptoeters met niet onderbouwde persoonlijke meningen en aannames.

   Maar even tussen jou en mij,
   wist je dat Elvis nog leeft?…….( sorry, ik heb geen bronnen)

    • Beste real deal,
     Het is inmiddels duidelijk dat je geen normale reacties kunt geven maar slechts nietszeggende oneliners kunt plaatsen.
     Uit jouw reactie kan ik afleiden dat je zomaar wat roeptoetert met verzinsels en geen bronnen hebt.
     Neem jezelf niet serieus, doen wij naar jou toe ook niet.

 7. 26 mei – DeSantis stampt op de achilleshiel van Trump

  links, Fauci enabler – Joodse vrijmetselaar verrader, Donald Trump

  DeSantis beweert dat Trump de VS heeft overgedragen aan Fauci en ‘miljoenen levens heeft vernietigd’

  DeSantis treft Biden vanwege COVID-19-vaccinmandaten met ‘Warp Speed’-spel

  De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, maakte dit weekend een einde aan de steun van president Biden voor vaccinmandaten door de versnelde drang van voormalig president Donald Trump voor een COVID-19-prik uit te spelen.

  DeSantis sprak zaterdag de Florida Family Policy Council toe en beweerde dat vaccinmandaten een flagrante schending van individuele rechten waren.

  “De manier waarop ze deze COVID-vaxes bewapenden, was een enorme inbreuk op onze vrijheden”, zei de gouverneur. “Ze wilden mensen het recht ontzeggen om eten op tafel te zetten als ze niet door de knieën gingen en een COVID-injectie kregen die ze misschien niet hadden gewild en die velen van hen niet nodig hadden.”

  DeSantis gleed toen uit naar zijn toekomstige rivaal voor GOP-suprematie.

  “We kunnen nooit meer toestaan ​​dat ‘Warp Speed’ de geïnformeerde toestemming in dit land overtroeft,” zei DeSantis, verwijzend naar de 45e president’s “Operatie Warp Speed” vaccinontwikkelingspoging. >>> https://henrymakow.com/2023/05/may-26—desantis-stomps-on-tr.html

  • Antichrist Zit in´t Vaticaan juni 30, 2023 at 12:28
   Dat zegt hij weliswaar leuk, maar ook hij zegt er niet bij WAAROM!!!! WAAROM moest die spuit er in als het niks te maken had met het eoa bogus virus??? DAT zegt hij dus niet!!!! En daar gaat het juist om!!!! Ik heb dit al honderd keer uitgelegd, en ook aan Yeadon, en aan anderen. Je hoeft alleen maar te kijken naar de ingredienten van comirnaty om te zien wat de bedoeling is van die smerige troep. Er is jaren aan gewerkt! En het heeft niets, maar dan ook helemaal niets, met ‘bescherming’ tegen het ‘virus’ te maken! Maar mensen willen het domweg niet in overweging nemen, voor wat voor reden dan ook, ook al staat het bewijs geschreven in de vele wetenschappelijke artikelen die je er zelf ook over kan lezen. En zo stroomt de bagger gestaag door…

 8. 17/05-2023
  Naaldvrije vaccins zouden binnen vijf jaar beschikbaar kunnen zijn, maar investeringen zijn nodig
  Onderzoekers hebben opgeroepen om proefproductiefaciliteiten te bouwen ‘at-risk’, om ervoor te zorgen dat deze baanbrekende technologie klaar is voor inzet vóór de volgende pandemie.

  ´Naaldvrije vaccins kunnen immunisatie transformeren, maar investeringen zijn nodig om hun ontwikkeling te versnellen en te helpen beschermen tegen toekomstige pandemieën. Zonder dit zal de ontwikkeling waarschijnlijk wegkwijnen, met de eerste gelicentieerde patches die nog een decennium niet beschikbaar zijn, zeggen onderzoekers.

  Vaccinmicroarray-pleisters (vaccin-MAPs), ook bekend als micronaaldpleisters, bestaan uit microscopische projecties die als een klein verband op het lichaam worden aangebracht en pijnloos de buitenste laag van de huid binnendringen om een vaccin af te leveren aan de bovenste lagen van de huid.

  Hoewel microarray-patches al tientallen jaren in ontwikkeling zijn, is er nog geen enkele goedgekeurd door toezichthouders – hoewel de COVID-19-pandemie de interesse en investeringen in de technologie nieuw leven heeft ingeblazen.

  Ze hebben het potentieel om veel van de logistieke obstakels te overwinnen die de inzet van vaccins belemmeren, zodat deze levensreddende interventies iedereen, overal, zo snel mogelijk bereiken. Vaccin-MAPs kunnen ook zorgen voor een snelle inzet van beschermende vaccins in het geval van toekomstige epidemieën of pandemieën.

  Baanbrekende technologie
  Zoals te zien is tijdens de COVID-19-pandemie, kunnen knelpunten optreden in verschillende stadia van de toeleveringsketen van vaccins, van tekorten aan vacciningrediënten, verpakkingsmaterialen en vul- en afwerkingsfaciliteiten, tot onvoldoende gezondheidswerkers om vaccins in de armen van mensen te leveren.

  Vaccin-MAPs kunnen de druk op veel van deze knelpunten verlichten. Omdat ze anders worden vervaardigd dan traditionele naald- en spuitvaccins, zou er minder concurrentie zijn voor materialen. Ze zijn ook lichter dan traditionele vaccins, naar verwachting stabieler bij niet-gekoelde temperaturen en gemakkelijker toe te dienen, waardoor hun transport en distributie wordt vereenvoudigd – ze kunnen zelfs rechtstreeks naar klinieken of bij mensen thuis worden geplaatst. Degenen die een hekel hebben aan naalden, zijn misschien ook meer bereid om zich te laten vaccineren met behulp van een pleister.

  (video)

  Recente modellering door het Amerikaanse adviesbureau voor de gezondheidszorg Avalere Health schatte dat, in een pandemisch scenario vergelijkbaar met COVID-19, zelfs als slechts 10% vaccins via microarray-patches zouden worden geleverd, de ziektelast met 35% procent zou kunnen worden verminderd en sterfgevallen met 30% in de VS, terwijl de wereldwijde economische impact in twee jaar met US $ 500 miljard zou kunnen worden verminderd.

  Wegversperringen naar succes
  Hoewel microarray-patches al tientallen jaren in ontwikkeling zijn, is er nog geen enkele goedgekeurd door toezichthouders – hoewel de COVID-19-pandemie de interesse en investeringen in de technologie nieuw leven heeft ingeblazen.

  Heb je gelezen?
  Vaccins zonder naalden kunnen tal van voordelen hebben, maar vereisen verdere investeringen
  Hoe een mix-and-match vaccinbenadering de immuniteit tegen COVID-19 kan verhogen
  Waarom hoeven de meeste mensen met COVID niet nog eens 30 dagen te testen, zelfs als ze opnieuw worden blootgesteld?
  Momenteel heeft één mazelen- en rodehondvaccinpleister een fase 1/2 klinische onderzoeken voltooid met resultaten die naar verwachting binnenkort zullen worden gepubliceerd en twee extra fase 1/2 klinische onderzoeken gepland. Verschillende COVID-19- en griepvaccinkandidaten gaan fase 1/2-onderzoeken in. Vele anderen ondergaan preklinische beoordeling voor verschillende ziekten, waaronder humaan papillomavirus (HPV) en hondsdolheid.

  Toch zijn er een aantal hindernissen te overwinnen voordat de potentiële voordelen van deze technologie kunnen worden gerealiseerd.

  Omdat het vaccin in microarray-pleisters zich in een droge formulering bevindt, moeten ontwikkelaars en fabrikanten ervoor zorgen dat voldoende antigeen (de vaccincomponent die een immuunrespons veroorzaakt) kan worden geconcentreerd om een volledige dosis af te leveren.

  Er moeten ook gestandaardiseerde kwaliteitscontroletests en steriliteitsvereisten voor de productie van vaccins worden opgesteld, en ontwikkelaars zullen ook moeten aantonen dat microarray-patches aanvaardbaar zijn voor gezondheidswerkers en het grote publiek.

  Speciale faciliteiten
  Misschien wel het belangrijkste knelpunt is echter het gebrek aan gevestigde productiefaciliteiten voor het produceren van vMAPs op commerciële schaal – vandaar de roep om investeringen om productiefaciliteiten op pilotschaal te financieren, zonder absolute garantie dat het succesvol zal zijn zoals altijd het geval is met transformatieve innovaties.

  Het delen van de kosten van deze investering tussen ontwikkelaars en fabrikanten, wereldwijde gezondheidsorganisaties en andere donoren, zou het risico voor individuele organisaties aanzienlijk kunnen verminderen, terwijl de beschikbaarheid van deze technologie wordt versneld, betoogt Dr. Tiziana Scarnà, een senior manager in marktvorming bij Gavi.

  Scarnà en collega’s van de WHO, UNICEF, The Bill & Melinda Gates Foundation, PATH, CEPI en het Amerikaanse ministerie van Defensie en Biomedical Advanced Research and Development Authority schreven in het tijdschrift Expert Opinion on Drug Delivery: “De ontwikkeling van vaccins als reactie op de COVID-19-pandemie heeft aangetoond dat de traditionele tijdlijnen voor de ontwikkeling van vaccins drastisch kunnen worden verkort met politiek engagement, risicovolle financiering en intensieve samenwerking tussen alle actoren.

  “Vergelijkbare strategieën kunnen resulteren in meer kapitaal voor risicovolle investeringen in vaccin-MAP-proefproductiefaciliteiten en voor het ondersteunen van partnerschappen tussen ontwikkelaars van microarray-patches, vaccinfabrikanten en contractontwikkelings- en productieorganisaties.

  “Het is mogelijk dat, met investeringen die nu worden gedaan, in twee tot drie jaar een of twee proeffaciliteiten kunnen worden opgezet en de eerste licentiestudies in drie jaar kunnen worden gestart. Dit zou waarschijnlijk extra investeringen in onderzoek en ontwikkeling stimuleren, wat resulteert in een wereldwijd onderzoeks- en ontwikkelingsportfolio met meerdere vaccin-MAPs in ontwikkeling voor zowel epidemische als endemische vaccins.”

  Flexibele faciliteiten
  Om de risico’s verder te beperken, moeten de technologie en de productiefaciliteit flexibel genoeg zijn om te kunnen worden toegepast op verschillende vaccindoelen en MAP-platforms, afhankelijk van de huidige behoeften. “Het is ook belangrijk dat een faciliteit wordt gebruikt tussen epidemieën – bijvoorbeeld voor routinematige vaccins – zowel om de investering te rechtvaardigen als om de faciliteit klaar te houden voor snelle respons,” zeiden Scarnà en collega’s.

  Het nemen van deze stappen zou er op zijn minst voor kunnen zorgen dat vaccinpleisters een minimale reeks klinische proeven hebben ondergaan voordat de volgende epidemie of pandemie toeslaat. Dit betekent dat de lijst voor noodgebruik van de eerste vMAP in minder dan vijf jaar beschikbaar kan zijn.´

  Aldus:
  https://www.gavi.org/vaccineswork/needle-free-vaccines-could-be-available-within-five-years-investment-needed

  • Goed stuk Antichrist.

   GATES, GATES!!!! Let je op?
   Kom snel op met jouw investeringen, wellicht kun je het resultaat van jouw streven naar de-populatie nog meemaken.

 9. Trump, falliet als weet ik niet wat, is weer op het paard gehesen door “vrienden met geld” (ik zeg Soros en companen) en ging vol de politiek in.

  Dat had genoeg mensen moeten waarschuwen. Eenieder die het oude politieke systeem (dat corrupte dus) ondersteund is “een van hen”.

  Ik kan niet goed begrijpen waarom mensen dat niet gewoon aan hun theewater voelen aankomen door de geschiedenis een beetje te kennen.

 10. @Jema – Het jongste artikel omtrent de pharma dateert uit 2017. De rest zoals je al aangeeft vele malen ouder. Er zijn mooie praatjes verkocht, maar ondertussen heeft Donald het allemaal laten gebeuren. Wanneer je er de tijd voor hebt en het Engels voldoende kunt verstaan, is de video waarin David Icke de connecties en handelingen van Trump uit de doeken doet zeer informerend. Icke spreekt wat traag en ik zie geen instelling om dit te wijzigen dus er is ook wat geduld nodig, maar imo de tijd en moeite waard. FF naar boven scrollen to Jan die ´m plaatste. Daarbij het artikel van The Last American Vagabond met vertaaloptie naar NL omtrent de relatie tussen Trump, GAVI, Gates, enz. geplaatst op dit draadje door ondergetekende. Alles zéér verhelderend !!

  Groet en alvast een ontspannen weekend toegewenst.

 11. Kunnen we het eenvoudig stellen en houden? Politiek en roverheid = maffia, ten dienste van het globalisme, de NWO. Allen die daar deel aan nemen, zijn leden van de maffia. Trump en R. Kennedy zijn maffiosi, of tenminste kapo’s.
  Trump is duidelijk een Zionist en meteen ook controlled opposition.
  Of is er iemand die gelooft dat Trump en Kennedy hun fratsen zonder meer worden gedoogd door de top van de Cabal?
  Men zou dit even kunnen navragen bij wijlen J.F. Kennedy…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in