Een deel van het plan van het Biden-regime om natuurlijk zonlicht kunstmatig te blokkeren om de planeet “af te koelen” omvat het gebruik van een technologie die zonnestralingsmodificatie of SRM wordt genoemd, waaronder het gebruik van chemische stratosferische aërosolinjecties (SAI’s) en marine cloud brightening (MCB), die beide een ernstige bedreiging vormen voor het leven op aarde, schrijft Ethan Huff.

In plaats van te kiezen voor een aanpak die meer op de ruimte gebaseerd is, waarvan ons verteld is dat die het idee omvat om “spiegels” de ruimte in te sturen om zonlicht naar elders te sturen, is het plan van het Biden-regime om onze lucht te vervuilen met nog meer dodelijke chemicaliën, waarbij de atmosfeer gevuld wordt met een lelijke witte en bruine waas om de ultraviolette (UV) stralen van de zon tegen te houden en het aardoppervlak te bereiken.

Het nieuwste onderzoek van Biden en zijn trawanten is bedoeld om “de Verenigde Staten voor te bereiden op de mogelijke inzet van SRM door andere openbare en particuliere actoren”. De suggestie op basis van deze bewoording is dat de regering zeer serieus overweegt om deze zeer riskante technologie te gebruiken, die, als hij wordt toegepast, onomkeerbaar zal zijn wat betreft de vernietiging die het aan de ecosystemen van de aarde toebrengt.

“In feite simuleert SAI wat er gebeurt tijdens grote vulkaanuitbarstingen, wanneer vulkanen kleine deeltjes uitstoten in de bovenste atmosfeer (de stratosfeer genoemd),” zegt de Union of Concerned Scientists over de verspreiding van chemische aërosolen op grote hoogte. “Deze deeltjes reflecteren zonlicht en leiden tot afkoeling zolang ze in de stratosfeer blijven, wat tot een paar jaar na de injectie kan zijn.”

  Greenpeace oprichter: opwarming van de aarde is “de grootste zwendel in de geschiedenis”

“Door sulfaat- of andere aerosoldeeltjes in de stratosfeer te injecteren, zou SAI het verkoelende effect van een grote vulkaanuitbarsting op lagere temperaturen op aarde nabootsen. Als SAI ooit zou worden ingezet, zou het wereldwijde gevolgen hebben, waardoor de temperaturen zouden dalen en de neerslagpatronen over de hele planeet zouden veranderen.”

De gesproeide chemtrail aerosols komen met een vervelend “neveneffect:” minder regen

De voortdurende pogingen van de mensheid om de wereld te herscheppen naar het evenbeeld van iets anders dan wat God geschapen heeft, is nooit een goed idee. Er zijn ook onbedoelde gevolgen of “neveneffecten”, zo u wilt, die andere problemen veroorzaken naast de problemen die ze beweren te willen oplossen.

In dit geval is er geen echt probleem. De aarde is niet aan het “opwarmen”, noch is het klimaat aan het “veranderen” op een manier waar de mens verantwoordelijk voor is. Het klimaat verandert altijd, en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten bevindt de aarde zich momenteel in een afkoelingsfase.

Toch blijven de machthebbers ons vertellen dat alles zal opwarmen en smelten als we niet stoppen met vlees eten, autorijden en het gebruik van aardse brandstoffen zoals olie en gas. De “elite” kan zich natuurlijk nog steeds tegoed doen aan al deze dingen, maar alle anderen moeten al hun comfort opgeven om te voorkomen dat de temperaturen en het weer veranderen.

Degenen die goed hebben opgelet, zullen merken dat alles wat ze nu voorstellen over stratosferische aërosolen en reflecterende heldermakende chemicaliën in de mariene laag, al vele jaren gebeurt in de vorm van chemtrails. Het lijkt erop dat al dit recente gepraat alleen maar bedoeld is om het publiek te laten wennen aan het idee dat geoengineering normaal en noodzakelijk is om het klimaat in toom te houden.

  In het nieuwe EU-strategiedocument speelt het klimaat plotseling geen rol meer

“Er zijn nog meer zorgen over de snode kant van geoengineering, vooral omdat Bill Gates zwaar geïnvesteerd blijft in klimaatmodificatietechnologieën die niet alleen de klimaatsystemen van de aarde meer zullen destabiliseren, maar ook als wapen tegen de wereldbevolking kunnen worden ingezet door regenval en droogte te beheersen,” waarschuwt Dr. Joseph Mercola.

Als het de globalisten lukt om natuurlijk zonlicht te blokkeren, zal het leven op aarde ophouden te bestaan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Geen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBetekent een nieuwe BRICS-munt door goud ondersteund het einde van de wereldwijde dominantie van de Amerikaanse dollar?
Volgend artikelDe groteske experimenten die krankzinnige wetenschappers over de hele wereld uitvoeren op menselijke cellen zijn absoluut misselijkmakend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

  • Dan worden mensen dus doelbewust vergiftigd. Op zee niet, boven land wel? Dat kan alleen maar genocide zijn.

   Maar daar zullen ze wel weer een verklaring voor hebben, wolken gedragen zich op zee anders dan boven land. Komt door koeienscheten. Ze kunnen alles verzinnen, de schaapjes geloven het toch wel.

  • Die strepen zijn als nieuwe wolken sinds 2018 ofzo ontstaan op de planeet, vandaar dat sinds een korte tijd allemaal nieuwe soorten bewolking in het wolkenboekje beschreven staan wat nooit heeft bestaan op de manieren die nu gezien worden. En men is er trots op, want weinigen die zich afvragen hoe er nu ineens vierkanten, rechthoeken, circels en strepen e.d in de bewolking kunnen voorkomen en als de nieuwste van de nieuwste staan beschreven.

 1. “Als het de globalisten lukt om natuurlijk zonlicht te blokkeren, zal het leven op aarde ophouden te bestaan.”

  Bijna niemand stelt de vraag waneer het leven ophoud te bestaan, waarheen gaan de 1% van degene die deze plannen maken en uitvoeren dan heen, naar de holle aarde, naar Denver International Airport of zoals Jeff Bezos zich het voorstelt naar de ruimte, zal er genoeg plaats zijn om ook al die verraders uit de Kamer ook nog een vruchtbaar plekje te vinden, 1 ding is zeker ze willen hoe dan ook van ons af.

  Er zijn politici die nu afgehaken zijn dat zijn de oude lijsttrekkers van de grotere partijen die precies weten wat voor een toekomst Nederland/Europa staat te wacht, veel realisten kunnen zich ook realiseren door de alternatieve media te volgen.

  • Precies, dat afhaken, dat zit me niet lekker. Het zijn er teveel, op het verkeerde moment. Ze hebben de rotzooi veroorzaakt, ze zijn verantwoordelijk, ze ontlopen hun verantwoordelijkheden. Wie gaat ze ter verantwoording roepen, wie gaat de rotzooi straks opruimen?

   • Wij Bas, wij! Maar eerst worden de puinhopen met de dag groter. En je weet als de ratten het schip ontvluchten dan zinkt het. Laat een ander de ellende maar oplossen. Maar we zullen ze achtervolgen tot de poorten van de hel. COVID is nog niet vergeten en vergeven zullen we ze nooit. Wij weten waar de ongevaccineerden wonen wordt, “ wij weten hoe jullie gestemd hebben bij moties”

    • Ik ga geen rotzooi van een ander opruimen. Zeker niet de rotzooi waarvoor ik al 25 jaar gewaarschuwd heb. Ik wil wel actief meehelpen met criminelen opsporen, het in elkaar zetten van guillotines, het vinden van hoge lantaarnpalen en het centraliseren van de aanschaf van pek en veren. Ook het opzetten van heropvoedingskampen voor links- en overig neo fascistisch d66 kloothufterstuig mag je aan mij in comitéverband overlaten.

     • Jawel Bas, je laat je medemens ook niet verrekken . Die hebben al spijt genoeg van hun spuit. Maar de daders opsporen, goed idee. Neem je bloedhonden maar mee. Dat rijmt dus het is waar.

    • Laat het ‘achtervolgen tot aan de poorten van de hel’ maar aan God over. Al deze ‘mensen’ zullen het zeer lang en zeer zwaar betreuren ooit te zijn geboren en politiek leider te zijn geweest.

  • Die 1% kan wel een jaartje overleven in hun bunkers, daarna is de aarde weer perfect bewoonbaar en zonder de 7 miljard kakkerlakken zoals ze ons noemen.

   • Als ze ons kakkerlakken kunnen uitroeien dan zullen waarschijnlijk ook de meeste dieren uitgeroeid zijn. Dan zullen ze toch zelf ook insecten moeten vreten want die kunnen het jaren onder de grond volhouden. De rest is weg. Zelf vissen hebben zonlicht nodig omdat plankton ook licht nodig hebben. Dan heeft de mens-kakkerlak waarschijnlijk nog de meeste kans op overleven. En dan wachten we ze op als ze uit hun bunkers komen.

   • Lol. Een jaartje? Ja. 5 jaar? 10 jaar? Dat wordt al een ander verhaal. 25 jaar? Of langer? Dat is echt weer een heel ander verhaal.

    Maar als ze de atmosfeer verpesten en de aarde te veel afkoelen dan is er ook voor hen niks meer over.
    Doen ze dat niet, dan zullen er altijd overlevenden zijn die hen zullen haten en afslachten als ze weer naar buiten komen.

  • Deze actie komt mij nogal hopeloos over. Weten ze niet meer hoe ze de mensheid onder controle moeten houden? Het zou best kunnen dat ze met chemicaliën de aarde willen doen afkoelen echter gaat het ook lukken? Ik denk van niet, het systeem is veel de complex en onze invloed is gering. Hoewel ze al decennia beweren dat CO2 opwarmend werkt is er nog niet het beging van een bewijs hiervoor geleverd. Nu gaan we wellicht een aerosol in de lucht brengen en denken daarmee het leven op aarde te kunnen beïnvloeden? Hopeloos!

   • Misschien gaan ze wel echt gif sproeien, ik graag het chatGTP. Haal maar ducktape in huis om je ramen af te plakken.

    Vraag, Geassocieerd met het oordeel van God, maar kan de mens ook gif over hun medemens sproeien.

    Ja, vanuit een niet-religieus perspectief is het mogelijk voor mensen om gif over hun medemensen te verspreiden. Dit kan gebeuren in verschillende contexten, zoals oorlogsvoering, terroristische aanslagen, chemische aanvallen, of zelfs individuele daden van geweld.

    In oorlogsvoering zijn er voorbeelden van het gebruik van gifgas als een middel om vijanden te treffen. Dit soort chemische wapens is internationaal verboden onder verschillende verdragen, zoals de Conventie voor het Verbod op Chemische Wapens (Chemical Weapons Convention), vanwege hun extreme wreedheid en de onvermijdelijke schade die ze aanrichten aan zowel militairen als burgers.

    Terroristische organisaties hebben ook geprobeerd chemicaliën te gebruiken als middel om angst te zaaien en slachtoffers te maken. Er zijn gevallen geweest van gifstofaanvallen, alhoewel deze over het algemeen minder frequent zijn dan andere vormen van aanslagen.

    Afgezien van wapens en terroristische aanvallen, zijn er ook individuele gevallen waarin mensen giftige stoffen gebruiken om anderen te schaden, bijvoorbeeld in het geval van vergiftiging.

    Het gebruik van gif tegen medemensen is een daad van geweld en wreedheid en wordt over het algemeen sterk veroordeeld door de internationale gemeenschap en de samenleving als geheel. Het is belangrijk om te benadrukken dat geweld en schade toebrengen aan anderen geen acceptabele of rechtvaardige manier is om conflicten of meningsverschillen op te lossen. Het bevorderen van vreedzame oplossingen en respect voor het leven en de waardigheid van anderen is van cruciaal belang voor een rechtvaardige en menselijke samenleving.

 2. Ja, ja, dit is echt geen larie. De geoengineering is het ergste vh ergste. En niemand denkt er over. Nog 8 jaar en dan ga je het meemaken. Ze zijn heel hard bezig. Kijk af en toe maar eens omhoog en ontdek de patronen. En de gifspuit heeft wel degelijk te maken met de kunstmatige zonsverduistering… Daar kom je ook nog achter. Als het te laat is. 😎

 3. En als straks duidelijk wordt dat de (natuurlijke) afkoeling werkt kunnen ze de massa weer wijsmaken dat kreperen helpt en als het te koud wordt kunnen ze een demente president de schuld geven en de biorobotjes nog makkelijker besturen.

  • Om alle kennis te vergaren mag je wel 24/7 hiermee bezig zijn. Al eerder over 2 dochters gehoord, geen 3 dus en helemaal niet over dat het nichten zijn van Barry.
   Ik weet dat door te graven veel kennis naar boven komt, maar blijf kritisch.
   Maar wel interessante link en site.
   Dank dus.

 4. Het is puur satanisch om dat te doen. Koude lijdt tot meer sterfte. Warmte tot meer leven.
  Letterlijk en figuurlijk.

 5. Waar denk je dat die enorme moeilijk te blussen bosbranden vandaan komen??? Door het constant sproeien van aluminiumdeeltjes.

   • BkaW juli 27, 2023 at 12:51

    Juist er zijn reeds klimaat idioten hiervoor opgepakt in Griekenland, verleden jaar Australische zomer hetzelfde laken en pak, alleen om de klimaat hype te onderstrepen Covid lockdowns worden vervangen door klimaat lockdows van het een op het ander.

   • Ook wordt ook grote schaal gebruikt gemaakt van Direct Energy Weapons (DEW) die via lasertechnologie vanaf drones worden afgevuurd. De bizarre bosbranden in Californië waarbij huizen verbrandden, auto’s verbrandden en/of smolten maar de omliggende begroeiing ‘ongedeerd’ bleef, komt ook uit de koker van de donkere krachten achter de schermen.
    DEW’s zijn ook op 9/11 op grote schaal ingezet; lees het boek van dr. Judy D. Wood ‘Where Did the towers go?’.

 6. Als SAI ooit zou worden ingezet, zou het wereldwijde gevolgen hebben…
  Keuren Rusland en China en India dit goed?
  Ik weet zeker van niet.

 7. van plan, !!!!! zo begint het, met van plan donker en Biden president van..weerkundige onzin..de stratosfeer, de snelheid waarmee de aarde de zon en alle andere planeten gaan en staan..en de mens gaat daar eens verandering in brengen…BELACHELIJK..

  • Mooie website! Dank voor het delen. Patenten op beïnvloeding van het weer in heel brede zin. Steeds meer wordt duidelijk hoe idioot men bezig is. Je kunt je afvragen of er nog op enige manier sprake is van natuurlijke weersomstandigheden. Zou het voor Europa anders zijn dan voor de VS?

  • Bedankt voor de lijst idd, voor mij bevestigt het dat die weermanipulatie in een hogere versnelling is gegaan de afgelopen jaren. Het bevstigt eindelijk ook dat er diverse spray systeem patenten zijn en er wordt dus idd vanuit vliegtuigen gesproeid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in