Pixabay

Het is niet omdat we de technologie hebben om bepaalde dingen te doen, dat we ze ook echt zouden moeten doen. In theorie zou de wetenschap zich moeten laten leiden door moraliteit, maar in onze tijd zijn bijna alle beperkingen opgeheven. Het resultaat is dat er overal ter wereld krankzinnige wetenschappers rondlopen. Sommigen van hen voeren nu zelfs extreem groteske experimenten uit op menselijke cellen die absoluut misselijkmakend zijn. Een team wetenschappers in Australië heeft bijvoorbeeld onlangs een gigantische berg geld gekregen zodat ze verder kunnen gaan met het uitproberen van manieren om “menselijke hersencellen te laten samensmelten met kunstmatige intelligentie“…

Een team onderzoekers heeft onlangs 600.000 dollar subsidie gekregen van het Australische Office of National Intelligence om manieren te bestuderen om menselijke hersencellen te laten samensmelten met kunstmatige intelligentie.

Dit is zo verkeerd, schrijft Michael Snyder.

Maar wie gaat hen tegenhouden?

Deze wetenschappers zijn er al in geslaagd om een “semi-biologische computerchip met zo’n 800.000 menselijke en muizenhersencellen” te maken die een spelletje Pong kon spelen

Vorig jaar creëerde het onderzoeksteam een “DishBrain” – een “semi-biologische computerchip met ongeveer 800.000 menselijke en muizenhersencellen die in het lab in de elektroden zijn gekweekt,” volgens New Atlas. De DishBrain gebruikt in het laboratorium gekweekte neuronen van menselijke stamcellen. De wetenschappers konden de hersencellen trainen om het klassieke videospel “Pong” te spelen.

De krant voegde eraan toe: “De micro-elektrode-array in het hart van de DishBrain was in staat om zowel de activiteit in de hersencellen af te lezen als om ze met elektrische signalen te stimuleren, dus het onderzoeksteam stelde een versie van ‘Pong’ op waarbij de hersencellen een bewegende elektrische stimulus kregen om aan te geven aan welke kant van het ‘scherm’ de bal zich bevond en hoe ver hij van het batje verwijderd was. Ze lieten de hersencellen inwerken op het batje en het naar links en rechts bewegen.”

Moet “DishBrain” beschouwd worden als een levend wezen?

Zo ja, heeft het dan rechten?

Of kunnen onze wetenschappers er gewoon mee doen wat ze willen?

De “wetenschappers” achter deze experimenten beloven dat deze nieuwe “technologie” allerlei toepassingen zal hebben zodra het volledig ontwikkeld is

  Nieuwe documentaire bewijst dat klimaat manipulatie door het controleren van het weer (NIET "opwarming van de aarde") het leven en de planeet vernietigt

Het basisidee is om biologie met AI samen te voegen, iets wat nieuwe grenzen zou kunnen smeden voor machinaal lerende technologie voor zelfrijdende auto’s, autonome drones of bezorgrobots – dat is tenminste wat de regering hoopt te bereiken met haar investering.

Dus wat gebeurt er als we “biologie” beginnen samen te voegen met AI en de “biologie” die we gebruiken tegen ons in opstand komt?

Misschien moeten we daar eens over nadenken voordat we die weg inslaan.

Ondertussen is een ander team van “wetenschappers” in Californië van plan om kunstmatige “menselijke eieren” te maken in een laboratoriumomgeving…

Een Californische startup probeert menselijke eicellen te maken in een laboratorium met een technologie die uniek is in zijn soort en die een revolutie teweeg zou brengen op de vruchtbaarheidsmarkt.

Het biotechbedrijf Conception wil in vitro gametogenese (IVG) versnellen en uiteindelijk commercialiseren, een proces waarbij menselijke eicellen en sperma in een laboratorium worden gemaakt van een willekeurige cel in iemands lichaam.

Dit zou kunnen betekenen dat mensen die met onvruchtbaarheid worstelen en koppels van hetzelfde geslacht en transgenders voor het eerst hun eigen biologische kinderen kunnen krijgen.

Dit soort “onderzoek” zou volledig verboden moeten worden.

Maar nogmaals, niemand gaat ze tegenhouden.

Interessant genoeg komt dit nieuwe “vruchtbaarheidsonderzoek” op een moment dat veel geïndustrialiseerde landen over de hele wereld hun bevolking gestaag beginnen te zien afnemen.

We hebben net vernomen dat elk van de 47 prefecturen van Japan “een bevolkingsdaling heeft laten zien in 2022“…

Elk van de 47 prefecturen van Japan heeft in 2022 een bevolkingsdaling geboekt, terwijl het totale aantal Japanners met bijna 800.000 is gedaald. De cijfers die door het Japanse ministerie van Binnenlandse Zaken zijn vrijgegeven, zijn twee nieuwe onwelkome records voor een natie die op onbekend demografisch gebied vaart, maar op een koers die veel andere landen zullen volgen.

De Japanse premier heeft de trend een crisis genoemd en gezworen de situatie aan te pakken. Maar het nationale beleid heeft tot nu toe de bevolkingsafname niet kunnen stoppen, hoewel de gezamenlijke inspanningen van een aantal kleine steden wel enig effect hebben gehad.

We zien dit ook in Europa gebeuren.

  Onbetaalbare energiekosten: de petrochemische industrie van Europa is op sterven na dood

In een vorig artikel wees ik erop dat de totale bevolking van de EU nu al twee jaar op rij is gedaald, ook al blijven er massa’s nieuwe immigranten binnenstromen…

De bevolking van de Europese Unie is vorig jaar voor het tweede achtereenvolgende jaar gekrompen, zei het bureau voor de statistiek van het blok op maandag, terwijl de regio bijkomt van meer dan twee miljoen doden door het coronavirus.

Volgens Eurostat daalde de bevolking van de 27 landen die samen het blok vormen met bijna 172.000 ten opzichte van het voorgaande jaar en met meer dan 656.000 ten opzichte van januari 2020.

Hier in de Verenigde Staten ligt het geboortecijfer in elke staat nu onder het vervangingsniveau.

Migratie is de enige reden waarom de bevolking van sommige staten nog steeds groeit.

Waarom gebeurt dit allemaal?

Nou, er zijn vele redenen, maar een van de grootste is de dramatische daling van het aantal zaadcellen wereldwijd die “sinds de eeuwwisseling alleen maar is versneld“…

Dalende aantallen spermacellen “bedreigen het voortbestaan van de mensheid”, waarschuwden onderzoekers vandaag op dramatische wijze.

Het aantal spermacellen is sinds de jaren 1970 meer dan gehalveerd.

En de afname is alleen maar versneld sinds de eeuwwisseling, volgens een wereldwijde analyse.

Als deze trend niet wordt omgebogen, is de mensheid echt op weg naar uitsterven.

Want zodra het spermapeil laag genoeg is, wordt het vrijwel onmogelijk om kinderen te krijgen.

We zouden ons dus allemaal ernstig zorgen moeten maken over het feit dat het gemiddelde aantal zaadcellen sinds 2000 met 2,64 procent per jaar is gedaald…

De resultaten toonden aan dat het gemiddelde aantal zaadcellen tussen 1973 en 2018 met 51,6 procent is gedaald bij mannen van alle continenten.

En de concentraties zijn sinds 2000 met 2,64 procent per jaar gedaald, sneller dan de vorige daling van 1,16 procent per jaar vanaf 1972.

Het gemiddelde aantal zaadcellen bevindt zich in de meeste geïndustrialiseerde landen al in “de gevarenzone”.

En als deze trend aanhoudt, zal het niet lang meer duren voordat de meeste mannen geen kinderen meer kunnen verwekken.

  Karaktermoord Theater 101

Wat denkt u dat dat met de wereldbevolking zou doen als we dat punt bereiken?

Maar ook al worden we geconfronteerd met existentiële crisis na existentiële crisis, we gaan gewoon door met het vervuilen van onze planeet.

In “End Times” heb ik uitgebreid geschreven over de verschrikkingen die door microplastics worden veroorzaakt.

Het probleem blijft exponentieel toenemen, omdat de hoeveelheid plastic die we produceren exponentieel blijft toenemen. Een nieuw onderzoek heeft zelfs enorme hoeveelheden microplastics in de Noordelijke IJszee gevonden…

Zelfs de Noordelijke IJszee is niet immuun voor de onophoudelijke groei van microplasticvervuiling. In een nieuwe studie waarin sedimentkernmonsters werden geanalyseerd, hebben onderzoekers gekwantificeerd hoeveel deeltjes er sinds het begin van de jaren 1930 zijn afgezet. Zoals wetenschappers elders hebben aangetoond, ontdekte het team dat de microplasticvervuiling in het Noordpoolgebied exponentieel is gegroeid en gelijke tred houdt met de groei van de plasticproductie, die nu een biljoen kilo per jaar bedraagt en waarvan de wereldwijde hoeveelheid plastic afval naar verwachting verdrievoudigd zal zijn in 2060.

Deze onderzoekers analyseerden het zeewater en het sediment in het westelijke deel van de Noordelijke IJszee, dat 13 procent van de totale oppervlakte beslaat. Maar alleen al in dat gebied berekenden ze dat 210.000 ton microplastic, oftewel 463 miljoen kilo, zich heeft opgehoopt in het water, het zee-ijs en de sedimentlagen die zich sinds de jaren 1930 hebben opgebouwd.

Ons water en onze bodem raken helemaal verzadigd met microplastics.

Zodra het erg genoeg wordt, zullen we gewoon niet meer kunnen overleven.

Maar de meeste mensen geven gewoon niet om de schade die we op de lange termijn aanrichten.

De meeste mensen willen gewoon vandaag feesten zonder zich zorgen te maken over morgen.

Maar morgen komt er onvermijdelijk aan, en de toekomst van de mensheid staat op het spel.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wanneer ‘Children of Men’ werkelijkheid wordt: Onvruchtbaarheidscrisis bedreigt toekomst menselijk rasVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDONKERE DAGEN: Biden wil de zon blokkeren, en de gevolgen zijn veel erger dan aanvankelijk gedacht
Volgend artikel“Meer in staat dan alles wat we hebben”: wetgevers, getuigen, uiten alarm over UFO-fenomeen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Citaat in het artikel:{ De bevolking van de Europese Unie is vorig jaar voor het tweede achtereenvolgende jaar gekrompen, zei het bureau voor de statistiek van het blok op maandag, terwijl de regio bijkomt van meer dan twee miljoen doden door het coronavirus.}
  Einde citaat.

  Sinds wanneer hebben wij hier meer dan 2 miljoen corona doden???
  Voor zover ik begrepen heb moet de eerste echte corona dode nog begraven worden.
  Als er iets is dat er voor zorgt dat de bevolking afneemt zijn het wel die biologische experimenten op mensen, niet alleen corona en de misselijk makende vaccin industrie maar al die criminele activiteiten in de honderden bio-labs en geknoei met onze atmosfeer dat al decennia bezig is.
  En dan heb ik het nog niet eens over nutteloze oorlogen die vooral jonge mannen het leven kost en straks voor een vrouwenoverschot zal zorgen waarbij de minst aantrekkelijke vrouwen ‘het loodje leggen’.

  • Bij dat laatste zal men grijpen naar de Islam, waarbij mannen meerdere vrouwen mag hebben. Dat denk ik al meerdere jaren dat dit met vette pech zal gaan gebeuren in deze wereld met zijn vele oorlogen waarbij vele mannen sneuvelen.
   Helaas,,,,,. Vrouwen moeten echt opstaan en vechten voor hun zonen en mannen zodat ze niet ten strijden hoeven te gaan.

   • ster juli 27, 2023 at 11:41

    Bijna niemand staat op en laat een krachtig protest horen, alleen de nuttige idioten van het globalisme de klimaatdrammers protesteren regelmatig, het momentum/omslagpunt is nog lang niet genaderd, de straten moeten eerst roodkleuren en vol lijken liggen denk ik, blijkbaar zijn velen reeds getranshumaniseerd door hun eigen gedachten i.p.v. geïmplanteerde chip van Schwab en Musk.

 2. De laatste 3 zinnen in bovenstaand topic toont aan dat het gierend uit de hand gaat lopen(sterker nog het is al zo ver)
  Je moet van goede huize komen om de verandering van de laatste 2 decenia nog voor jezelf in goede banen te lijden. Zienderogen zie je de aftakeling en verval gestalt krijgen .
  Wij hadden pittige armoede thuis vroeger wist niet beter .
  Ok er is voortgang gekomen .
  Ten goede ??
  Vandaag alweer even auto rijdend onder het volk 😃 bewogen .
  De malaise is zo zichtbaar in het handelen, het is bekant of de glans bij de mensen verdwenen is .
  Je ziet duidelijk dat men op vijandelijke voet met elkaar omgaat .
  Ik geef voorrang aan rechts . Ietwat te ver voor de tegenligger , kan gebeuren er was nog veel ruimte om af te slaan . De dodelijke blik die ik kreeg en zo’n zuur smoelwerk ( die had een baan in de azijn fabriek .)
  Dat gaat de hele tijd door .
  Je komt thuis en ga meteen naar het altaar om de God van de bijstand op te roepen 🤣 Bij bijstand GOD.
  Honden blij had nieuwe ballen voor ze mee genomen .
  Om kort te gaan er hangt een waas van enorme vervlakking over de mensen .
  Moet steeds bijschakelen om er doorheen te manoeuvreren.
  Geachte wetenschappers. Kappen NOU !!🤨

 3. Waarom dit allemaal gebeurt……
  Eenvoudig, de mens verdraagt niet dat er iemand “ boven “ hem of haar staat.
  De mens wil als God zijn.
  De huidige technologie is zover ontwikkeld dat dit “ bijna zal gaan lukken”
  En alle gevaarlijke en schadelijke vormen die daarbij behoren.
  Ook het uitroeien en veranderen van “ materie en levende wezens “ zullen onderdeel hiervan zijn.

  Kijk naar de genetische veranderingen die plaats vinden na de zogenaamde corona injectie, deze gen producten die ingespoten worden, veranderen de originele genen binnen de celkern, het originele menselijke nucleïne zuur wordt aangetast en zodanig veranderd dat het (vaak) dodelijk is.

  Alleen SCHEPPEN: uit niets iets maken zal de mens nooit voor elkaar krijgen.
  Er zijn grenzen aan deze vormen van technologie, alleen kennen wij ze niet.
  Maar als eenmaal de grens is bereikt; dan zal “ de grote schepper” ingrijpen.❗️

  • Amen. En zijn ingrijpen zal niet lang meer op zich laten wachten. Zolang het duurt houden wij zijn geduld evenwel voor behoudenis – voor iedereen die zich nog niet door Hem heeft laten redden.
   ‘Als die dagen niet werden verkort zou geen vlees behouden worden’ = nu actueler dan ooit.

 4. En toch zullen ze er niet in slagen om met hun A.I. nog maar in de buurt te komen van het menselijk brein. Een van de eenvoudigste toepassingen is het algoritme dat bij streamingdiensten probeert om u een film of serie voor te stellen. Een completen mislukking, bij mij althans. Als ik naar een western kijk, dan denken ze dat ik van westerns hou. Naar een Scandinavische krimi, idem dito. Maar ik hou daar niet echt van. Ik hou van kwaliteit, van goed gemaakte producties met een boeiend verhaal en geloofwaardige acteerprestaties. Dat begrijpen ze niet. A.I. is zo simpel als de techneuten die het ontwerpen. Het zal nooit of te nimmer de menselijke geest vervangen, laat staan benaderen. Het heeft geen gevoel en is een even grote vakidioot als zijn ontwerpers. Dat is dan ook het grote gevaar, dat A.I. kwaliteiten worden toegedicht die het niet heeft. Dat het over leven en dood mag beslissen. Mag ik nog een paar jaartjes op deze aardbol doorbrengen. Computer says no!

 5. Waarom al die prikken, waarom al die pcr-testen, waarom al dat bloedonderzoek? DNA afnemen/stelen om dat te gebruiken voor die genetische onderzoeken en/of deze cellen implanteren in de niet-menselijke wezens om zo de natuurlijke mens na te bootsen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in