Als ik een Israël-aanhanger was, zou ik heel goed nadenken over de dingen die ik online plaats in de aanloop naar wat uiteindelijk beschouwd zou kunnen worden als een van de ergste genocidale bloedbaden in de geschiedenis. Het internet vergeet niet. Wat u vandaag tweet, kan u levenslang achtervolgen, schrijft Caitlin Johnstone.

De Israëlisch-Palestijnse kwestie is niet ingewikkeld; een apartheidsregime misbruikt en onderdrukt een inheemse etnische groep die niet dezelfde rechten heeft als anderen. De enige reden waarom iemand denkt dat het ingewikkeld is, is omdat ze aannemen dat als het eenvoudig was, het nieuws hen dat wel verteld zou hebben.

Israël-Palestina is echt een van de makkelijkst te begrijpen conflicten op het wereldtoneel; conflicten zoals Oekraïne of Syrië zijn veel ingewikkelder. Het is in één oogopslag duidelijk dat er een groep aan de macht is en een andere groep door die groep heel slecht wordt behandeld, maar omdat de pers het als een ingewikkelde kwestie ziet met sympathieën die in het wilde weg naar het apartheidsregime overhellen, nemen mensen aan dat het niet zo eenvoudig kan zijn als het op het eerste gezicht lijkt.

Maar dat is het wel. Israël is precies het gewelddadige apartheidsregime waar het aan de oppervlakte op lijkt. Onthoud dit terwijl de lijken zich opstapelen en Gaza in een smeulende krater verandert. Dit is precies waar het op lijkt.

Het doden van burgers met militaire explosieven is niet echt humaner of beschaafder dan het doden met vuurwapens. Ze veroorzaken gruwelijke verwondingen en een langzame, ondraaglijke dood door verstikking, brandwonden en lichaamstrauma. Het zijn afschuwelijke massamoordwapens.

De enige reden waarom je niet zoveel schok en afschuw ziet als reactie op het doden met militaire explosieven als het doden met vuurwapens, is omdat het doden met militaire explosieven iets is wat je van ver weg doet. Als ze videoclips laten zien van gebouwen die opgeblazen worden, ziet u niet hoe mensen eronder doodgedrukt en uiteengereten worden door de explosies. Het is gewoon een leuk filmpje van een explosie, alsof u naar een actiefilm kijkt of een videospelletje speelt.

  Analyse: VS niet klaar voor oorlog met Iran

Het is eigenlijk niet leuker dan wanneer de IDF met geweren op burgers zou schieten of ze met bajonetten doodsteekt, het is gewoon afstandelijker, zodat mensen zich psychologisch kunnen afkeren van wat er echt gebeurt.

Dat is waar zoveel perceptiemanagement tegenwoordig om draait bij de VS en hun bondgenoten; het publiek helpen om de verschrikkingen die hun kant op de wereld loslaat, te negeren. Ze doen het met hun propaganda, hun leugens door weglating en hun “Palestijns kind loopt tegen een kogel aan” krantenkoppen, ze doen het met de uniforme “niet-uitgelokte terreurdaad” verklaringen van hun regeringsfunctionarissen, en ze doen het met de werkelijke manieren waarop ze hun massamoord uitvoeren.

Het gaat er allemaal om het publiek in slaap te sussen en het nooit wakker te laten schrikken door de afschuwelijke dingen die worden gedaan met de steun van hun regering.

https://twitter.com/caitoz/status/1711670686031462892

Het afsluiten van de elektriciteit in Gaza doet niet alleen pijn bij de burgers die daar wonen, het belemmert ook enorm het zicht van de wereld op wat daar gebeurt. Bedenk eens hoeveel moeilijker het nu zal zijn voor mensen in Gaza om videobeelden op te nemen en te uploaden naar het internet.

En dat is natuurlijk volledig opzettelijk. Israël heeft er alle belang bij om het zicht op zijn mishandelingen te belemmeren, en dat heeft het altijd gedaan; daarom heeft het een uitgebreide staat van dienst als het gaat om het aanvallen en bedreigen van journalisten en mediakanalen.

Ik heb veel dubieuze en ronduit onbewezen beweringen gezien over Hamasstrijders die baby’s onthoofden en massale verkrachtingen pleegden, die veel lijken op de gruweldaadpropaganda, wat, zoals we in Oekraïne hebben gezien, heel gebruikelijk is in oorlogstijd. Medewerkers van de massamedia hebben in Oekraïne geleerd dat ze tijdens een oorlog zonder professionele gevolgen elke hoeveelheid gruwelijkheidspropaganda kunnen papegaaien, zolang het maar van de kant van hun regering komt. Lees het nieuws zeer kritisch.

  Scott Ritter: Israëlische aanval op Iraans consulaat! Het zou de wereld in chaos kunnen storten

Het is belangrijk om te begrijpen hoe volledig on-monolithisch Joden zijn als het gaat om Israël en zionisme. De felste en scherpzinnigste critici van Israël die ik volg, zijn allemaal Joods. Laat propagandisten dit niet framen als “Jodenhaters versus Joden” terwijl het eigenlijk gerechtigheid versus onrecht is.

Het gaat niet om hypocrisie. Het punt van het benadrukken van de tegenstrijdigheid in het steunen van zowel Oekraïne als Israël is om aan te tonen dat westerse imperialisten niet echt staan voor waar ze beweren voor te staan, en dat hun hele framing van waar ze staan in deze conflicten een leugen is.

Het steunen van een groep die tegen een vijandige bezetting vecht en het tegenwerken van een andere groep die hetzelfde doet, zou alleen hypocriet zijn als uw steun echt gebaseerd was op het tegenwerken van bezetters en het steunen van het zelfbeschikkingsrecht van mensen. Het steunen van een groep die vol zit met neonazi’s die Joden haten, terwijl u een andere groep steunt in de naam van het beschermen van Joodse mensen, zou alleen hypocriet zijn als uw steun daadwerkelijk iets te maken had met het beschermen van religieuze minderheden.

In werkelijkheid steunt het imperium gewoon wie het steunt, omdat zijn belangen daar in elk geval mee gediend zijn. Oekraïne als proxy bevordert de strategische belangen van de VS tegen Rusland en Israël als proxy bevordert de strategische belangen van de VS tegen Iran en Syrië. Ze zijn helemaal niet hypocriet; ze zijn volkomen consequent. Ze grijpen macht en controle op de manier die hen het beste uitkomt, in perfecte overeenstemming met hun werkelijke waarden.

  Samson Option het volgende? Israël trekt plotseling "duizenden troepen" terug uit Gaza

Een hypocriet zijn is op zich geen groot kwaad; we zijn allemaal wel eens een beetje hypocriet. Wat absoluut een groot kwaad is, is het toebrengen van geweld en vernietiging over de hele wereld om planetaire hegemonie na te streven terwijl u liegt over uw redenen om dit te doen.

Daarom benadrukken we de tegenstrijdigheden. Niet om te laten zien dat het imperium en zijn aanhangers hypocrieten zijn, maar om het veel grotere kwaad te laten zien dat achter die tegenstrijdigheden schuilgaat.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Volledige video van aanval op IDF-basis Fiji ten zuiden van Gaza StadVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Israëlische ambassadeur beweert Hamas-aanval “10 keer erger dan 9/11”
Volgend artikelExclusief: Oekraïne verloor 75% van zijn drones tijdens de eerste zes maanden van de oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

107 REACTIES

  • Frank of anderen hierop de site,
   Ik heb gehoord via een Spaanse zender dat er een cyberaanval was op alles in het beloofde land en er daardoor veel mensen hebben kunnen moorden zonder gezien te worden, weet iemand dit of dit klopt, Nederland vermeld er niks over vandaar de vraag?

  • In dat geval had het net zo goed een cyberaanval uit eigen kringen kunnen zijn.
   Er zijn hier nog vele lezers die zich moeilijk voorstelling kunnen maken van ‘mensen’ met een bijzonder toewijding.

   Of je nu (wel) gelooft in verhalen hoe dikke sadistische nazi’s vrouwen en kinderen met groot plezier de gaskamers in commandeert.
   Verhalen als een wereldoorlog of twee, massa immigratie, gezondheidscrisis, [andere]crisis of het verwijderen van een staatslieden zoals bijv. JFK of P. Fortuyn, (zelf)coups en ingrijpende zaken als 9/11 en oekraine etc. zijn voor veel mensen amper te bevatten, niet in de laatste plaats vanwege levenslang opgebouwde spanningsvelden; iig voor Europa geldt: vele zijn veelal idioot of juist niet opgeleid, daarnaast in een keurslijf van waarden waarbij jezelf niks te vertellen hebt (boeit de meeste mensen trouwens toch niks, soms vloekt het wat met wat gepreekt wordt en wat er werkelijk gebeurt of wanneer bep. waarden dienen te worden bijgeschaafd).
   Misschien zijn er sterker toegewijde mensen dan jijzelf toegewijd bent/kunt zijn, die zich daadwerkelijk inzetten op een verandering, en die niet perse verbonden is met hun eigen levensverwachting.

   ZOG/zionist occupied government is een term die je op de site nauwelijks voorbij ziet komen. Het gebruik van bank(st)ers, kabal, elite etc. of bijv. zionist lijkt eigenlijk heel inwisselbaar. ZOG is in elk geval een begrip in de usa terwijl het oude verenigd koninkrijk zich de term/zo’n bewustzijn veelal lijkt te ontbreken. Wij kennen hier wel zoiets als het WEF, de VN etc. of discussie over loyaliteit maar, binnen het idee van polderen zijn heel veel burgers gelukkig in hun vertegenwoordiging hoe de wind der verandering ook uitpakt, er lijkt dan vaak op termijn een soort berusting, moeiheid of acceptatie.

   Hoe tragisch ook wat er nu specifiek speelt in de regio. Heel erg toegewijde mensen gooien oppertunistisch of georkestreerd met gemak/weemoed eigen familie/volk voor de bus. Dat is velen malen vaker gebeurt.
   Het covid verhaal en hoe dat uitpakt voor israel is al erg merkwaardig/wat er dan van waar is.
   Israel lijkt soms net zo goed een [?] occupied government/of slachtoffer van de ‘powers that be’.

   En met het ontbreken van zeker beeld materiaal is het iig
   of makkelijker een narratief te brengen/te manipuleren
   of idd makkelijker een (geplande) aanslag te laten slagen

 1. Het feit blijft dat Israël al 10 tallen jaren gebieden illegaal bezet en niet aan internationale afspraken houdt. Wat moet je dan, als je alleen stenen hebt en andere eenvoudige wapen, de wereld niets doet. Beloftes en overeenkomsten worden niet nagekomen. Hoe wanhopig moeten mensen zijn om tot dit soort daden over te kunnen gaan. Het is een werkwijze wat al werkt, zolang de mensheid bestaat. Vrouwen hebben ook stemrecht en een zeggenschap, dus die zijn niet onschuldig. En als man zijnde, sla je geen vrouwen…dat is laf. Verkrachting is niet goed te praten, maar wel iets wat werkt in oorlogstijd. En dat mensen hun kinderen laten opgroeien in illegale nederzettingen, dat is een keuze van die ouders en hiermee lopen ze bewust een risico. Ze hebben nog lang ermee gewacht! Als mensen illegaal ergens verblijven, dus ongewenst en er niet hadden mogen zijn, dan heb je geen zeggenschap. Dan ben je vogelvrij en overgeleverd aan de gratie van degenen waar je bent.

  • Waar praat u over? Israël bezet geen gebieden. Ook de Westbank is aan Israël toegewezen. Hooguit kun je praten over de Golan hoogte.
   Gaza is niet bezet. De mensen zijn er niet illegaal en kunnen leven en werken volgens hun eigen wetten en regels

    • Precies Carlo ze hebben het hunzelf toegewezen.
     Piers zou het prima vinden als hij morgen zijn huis uitgezet zou worden en met niks op straat .
     Israël bestaat volledig uit gestolen land.

    • Door de Volkenbond en de VN. Het zijn de haatdragende Arabische moslims die de joden het licht in de ogen niet gunnen, laat staan een millimeter eigen land waar ze zichzelf kunnen verdedigen.

     Islam is een satanist gif in de gemeenschap en verteert alles wat goed en vreugdevol is.

     • Disciplus joodse broeders en zusters zijn vernatwoordelijk voor de islam massaimmigratie naar het westen vergeet dat nooit….,

      Verder voor zionisten zoals disciplus en piet wordt de palestijnse staat niet erkent en mogen ze de zee in…, oh wacht dat is wat ze roepen over de palestijnen!

      Babies dropped from incubators, iraq war 1 lie much?

    • De westbank van wat? Het gebied heet Judea en Samaria, zoals de gebieden heetten voordat de Romeinen, of beter gezegd het X-de legioen uit Assyrië een miljoen joden vermoorde en het land verwoesten.

     De Romeinse keizer van toen was de god-keizer, de pontifex maximus. Die titel draagt nu de paus, de voortzetting van het Romeinse rijk in het Vaticaan. Zij gebruiken nog steeds hun creatie, de islam, als vazallen om de joden uit te roeien.

     Dit is geen vrijheidsstrijd van rebellen tegen de boze bezetters, dit is een geestelijke strijd van de satan aanbidders tegen God zelf die het land beloofd heeft aan Abraham, Isaak en Israël. Ishmael en Isa (Esau) gaven niets om deze beloften en verspeelde hun erfenis. Ze verwoesten het land tot het een woestenij was. En nu het land bloeit willen ze het ineens terug. Maar nu kunnen ze alleen maar huilen en hysterisch worden als een kleuter.

     • Dat hele gebied is het romeinse rijk en na de bar kogba opstand waarbij de joden daar 150 duiend mannen brouwen EN kinderen hebben vermoord zijn deze zionisten daar verbannen, dus helaas disciplus wordt italiaan wil je daar nog wonen..

     • Dat laatste is een excuusverhaal wat vroeger op de lagere school aan kinderen werd wijsgemaakt. Het land werd opgebouwd naar westers model, en dat vinden we hier natuurlijk geweldig. Het getuigt van weinig respect naar samenlevingen die zich niet zo gedragen zoals in het westen. Oftewel onverdraagzaamheid wat tegen imperialisme aanleunt. Iets wat nog steeds door onze aderen vloeit. We hebben ons niet te bemoeien hoe landen, samenlevingen willen leven zoals zij het willen. Overigens bestonden er al vele fruit en groenteplantages voordat het Israël werd. Of dacht je nu echt dat ze rondjes reden op een kameel in de woestijn? Typisch westers denken.

     • Dank u voor uw waardevolle reacties. Ik word iedere keer blij als ik u weer voorbij zie komen. Het stemt mij droevig dat er blijkbaar geen kennis meer is van zaken. Ik weet vanuit de Bijbel dat Israël zal leven. Dat God Zijn volk niet in de steek laat. Psalm 83 Kent u de boeken ‘Exodus’ en ‘de hadji’ van Leon Uris? Hartelijke groet Djookie

   • @ Eelke Piers:

    https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Door_Isra%C3%ABl_bezette_gebieden

    Hier een overzicht van de bezette gebieden door Israël.
    Gaza wordt door verschillende internationale organisaties, waaronder de VN beschouwd als bezet gebied:

    Na de ontmanteling van de Israëlische nederzettingen in Gaza en de terugtrekking van zijn troepen, verklaarde Israël dat daarmee de bezetting voorbij was. Verschillende internationale organisaties, waaronder de Verenigde Naties, beschouwen het nog steeds als bezet gebied vanwege de mate van controle die Israël uitoefent op onder meer het luchtruim. Bovendien worden Gaza en de Westoever tezamen beschouwd als “Bezette Palestijnse gebieden”.[16][17] In 2012 bevestigde de VN Human Rights Council (UNHRC) nog eens het standpunt van de VN, dat Gaza bezet gebied is en deel uitmaakt van de Bezette Palestijnse gebieden.[18] Ook in de Oslo-akkoorden wordt bepaald dat zij één territorium vormen.

    De Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties heeft verklaard dat de blokkade van Gaza en daarmee verband houdende beperkingen een schending zijn van het internationaal humanitair recht, aangezien de burgerbevolking er zeer onder te lijden heeft en in feite wordt gestraft voor zaken waaraan ze geen schuld heeft.[19]

    • Ze hadden zich aan de afspraken van 1948 moeten houden en niet overgaan tot crimineel landjepik… op basis van een 3000 jaar oud geschrift, dat is geschift!!!

  • Het is geen artikel, het is anti-semitische propaganda. Kijk haar andere artikelen er maar op na.

   Ze denk net als die kut Kaag bij ons. Islam vriendinnetjes. Daar komen ze van terug als ze zelf misbruikt worden en de gevolgen ervaren als ze in de shit alleen gelaten worden.

   • Disciplus is de antisemiet aangezien de palestijnen semieten zijn en 90 van de zionisten NIET dat zijn askenasi uit oost europa

    WEER liegt disciplus rabbinicus oy gevallt

   • Gaan we weer. Als je iets zegt over de uitverkorenen is het antisemitisme. Hou daar toch eens mee op, zo is er geen discussie meer mogelijk alleen maar omdat het anders te moeilijk voor je wordt.

 2. Misdadigers en terroristen opsluiten en zonodig doden doet elk land in de wereld.
  Laat de Palestijnen zich maar eens aanpassen tot vreedzamen burgers dan kunnen we nog wel eens zien of ze gelijke rechten kunnen krijgen

  • Eelke peirs en disciplus zijn lid van de jewish internet defense league, een military trollfarm betaald door israelische mil/intel

   Zelfde soort lui die ons de covid prik propaganda trollen gaf….

   Ga lekker naar nu.nl of de telegraaf waar jullie thuishoren

 3. De mensen van een huis krijgen een paar minuten voor het bombardement een waarschuwing om het huis te verlaten.
  Het aantal slachtoffers was anders wel 20 keer zo hoog geweest

 4. Om de Ukraine er bij te halen is geen vergelijk.
  Het ontbreekt de schrijver aan elke kennis omtrent de verdragen tussen het westen en Rusland en ook de afspraken van Minsk

  • Het ontbreekt U aan alle menselijkheid. Mijn hemel lees Uw gevoelloze reacties eens terug. Dus als je mensen 20min voor een bombardement waarschuwt, is het oké om hun huizen en hun levens te verwoesten? En wie een lege telefoon batterij heeft, die heeft gewoon pech?

   Ik keur geweld van beide kanten af. Hoe U hier praat is precies hoe extremisten denken.

   • Dan moet hij wel aan zijn mobieltje gekluisterd zijn en geen buren of vrienden hebben.
    Als hij raketten op zijn medemensen gaat afschieten dan is het logisch dat hij antwoord krijgt

   • Beste lgsto
    Ik zie totaal niet terug wat jij hier beweert. Wat is er gevoelloos aan?

    Je moet je eens verdiepen in de tactieken van beide zijden.
    – De Gaza Arabieren verbergen hun lanceerinrichtingen bewust in gevoelige burgerdoelen om de media te kunnen gebruiken als ze geraakt worden. De schuilkelders zijn voor de wapens en de weerloze burgers zetten ze in de vuurlinie.

    De Israëli’s hebben overal schuilkelders voor hun burgers en op het dak staat de afweer. Zoals elk gezond denkend mens met enig menselijk gevoel zou doen.

    De Israëli’s geven daarom telkens een waarschuwing zodat de burgers de kans krijgen om uit de vuurlinie weg te gaan. Maar de terroristen houden ze tegen omdat zij achter hen schuilen.

    Het verdrag van Minsk is dezelfde tactiek die Mohammed voorschrijft in de Qur’an: als je vijand te sterk is misleid hem dan met een vredesverdrag zodat hij zich veilig waant en je zelf je troepen op kunt bouwen. Tot je sterk genoeg bent om hem te verslaan. Dan verbreek je het verdrag want een verdrag met ongelovigen telt voor Allah niet. Zo geeft Allah je de overwinning.

    • @DS…
     ‘Ik zie totaal niet terug wat jij hier beweert. Wat is er gevoelloos aan?’

     Ik label niks, ik zie alleen maar aan beide kanten menselijke slachtoffers van een elite die een kwaadaardig spel speelt met de hele mensheid. Ik verplaats me in joden en moslims en ik zie alleen maar menselijk leed. Ik vind het grvoelloos dat er over en weer over medemensen wordt gepraat alsof het geen mensen zijn.

     De elites willen precies dit; eindeloze geruzie en conflicten. Iedereen kiest een kant en labelt alles en verklaart waarom het gegrond is om elkaar te haten en te willen vermoorden. Dit is exact waarom Netanyahu in Israël de baas is gemaakt en waarom Hamas bestaat… deze twee teams creëren hel op aarde ipv oplossingen en vrede.

     Er zijn geen winnaars… alleen de elite wint. En de meeste mensen spelen het spel mee en laten zich verdelen. Het is net als met voetbal… je staat in een kroeg en je hebt de grootste lol met elkaar en dan trekt iedereen het shirt van hun lievelingsclub aan en ineens zijn mensen vijanden. Exact hetzelfde gebeurt met geloofsboeken, volk/ras en afkomst. En het is altijd alleen een klein clubje hooligans die het voor het hele stadion verzieken.

     Hoe Eelke hier praat over medemensen, is hoe dictators praten over sub-mensen… ik vind dat echt een teken van harteloosheid.

     • Beste lgsto
      Ik snap wel wat je bedoelt. Jij zoekt de liefde. Dat is te prijzen.

      Maar je mist de geestelijke dimensie. Satan kent geen liefde. God is liefde. Terroristen kennen geen liefde, alleen haat. De joden zijn zorgzaam, voorzichtig en verantwoordelijk. Alles om mensenlevens te sparen. Joden worden opgevoed met de spreuk: wie 1 mensenleven redt heeft de hele wereld gered. De zgn ‘palestijnen’ worden opgevoed met haat en de Qur’an waarin “Mohammed zegt: de dag des oordeels zal niet komen tenzij de moslims de joden bevechten, wanneer de Joden zich verstoppen achter stenen en bomen. De stenen en bomen zullen uitroepen: oh moslim, oh dienaar van Allah, er schuilt een Jood achter mij, kom en dood hem!…”

      Dit is jihad. Een heilige plicht voor moslims. Als zij sterven in jihad dan zijn ze ‘martelaar’. Dan gaan ze direct naar het paradijs met hun familie. Daarom gebruiken ze hun moeders en kinderen ook als schild voor hun raketten; in de hoop martelaar te worden. Het is een abjecte, satanische doodscultus.

      Wat kun je hier tegen inbrengen? Deze strijd vind plaats achter het gordijn, in hogere sferen. Hier strijden demonen en engelen. Het enige wat verandering brengt is bekering van afgod Allah tot de Schepper van aarde en hemelen en zijn Zoon die naar ons op aarde kwam. Pas als je opnieuw geboren bent uit water èn geest kun je invloed uitoefenen in deze geestelijke wereld. En het gebed van een rechtvaardige is krachtig om situaties te veranderen.

 5. Twitter bericht in dit stuk:
  “Never in Hamas’ history have they been known for committing acts of rape, or executing women and children.

  But white people see Muslim militiamen dressed like this, and their imaginations run absolutely wild”

  Nee, maar Hamas slacht wel honderden festivalgangers af en moordt tientallen families uit!!!!

 6. Nederland betaald elk jaar vele miljoenen euro’s aan de Gaza om raketten te maken/kopen en dan veroordelen we ze als ze deze afschieten op Israël.
  Dat is hypocrisie.

  • Ruud,
   Ik durf wel te beweren dat de meeste Nederlanders een enorm schuldgevoel hebben doordat wij als land met de Polen de meeste Joodse slachtoffers hebben laten vermoorden gedurende de holocaust, dit feit zorgt er nog steeds voor dat men daarom alles goed wens te keuren wat het beloofde land doet, ik zelf sta zo niet in de wereld maar anderen wel, Mandela verwoordde het al heel lang geleden, net als Amnesty International, Human Rights Watch en Front Nieuwssite ook, wat fout is is fout en dan zeg ik het nog netjes nu!
   Er is een wereld te winnen als we dit conflict op lossen, ook voor Israel zelf als land.

   • @flardinga…
    ‘Er is een wereld te winnen als we dit conflict op lossen, ook voor Israel zelf als land.’

    Hamer, spijker, kop, raak… De ontwikkeling van mensheid en de balans op aarde worden moedwillig verstoord. Als we de kanker die de elites zijn vernietigen, kunnen we als mensheid heel snel, hele grote stappen maken richting harmonie, eenheid en vrede. De elites staan alles in de weg en houden dit soort conflicten oneindig in stand.

    • Hoi,

     Eens dat de elites moeten worden verijderd. Ze worden vaak helaas niet echt verwijderd maar alleen maar vervangen door nog ergere, kwaadaardigere elites.

     Het makkelijkste voorbeeld is DL na het verliezen van de eerste wereldoorlog. Vervangen door mensen die de tweede begonnen. Of Frankrijk na de revolutie. Eerst kwam ”het regime van terreur” van Robberts Pierrre gevolgd door alle oorlogen onder Napoleon.

     We weten ook wat de opvolgers na het verwijderen van de elite in Cambodja, China, Rusland, om er een paar te noemen hebben gedaan. Helaas nog erger.

     Het enige wat de elites echt, snel en permanent lijkt te verwijderen is als een beschaving instort. Ook niet echt om naar uit te kijken.

     Wat een duivels dilemma…..

     Groeten,
     Hugo

     • @Hugo…

      Wat je zegt klopt helemaal. Ik kan alleen maar zien dat WIJ (de meederheid) dit gezeik allemaal niet willen. Het is altijd maar een klein clubje hooligans en hun leiders die alles voor iedereen verzieken.

      De mensheid zou in de afgelopen jaren duidelijk moeten kunnen zien hoe eea zich nu al duizenden jaren herhaalt. De elites creëren alle ellende op aarde om totale macht over ons te houden. WIJ moeten veranderen en stoppen om de macht bij deze kleine groepjes te leggen.

      Niemand wil armoede, oorlog en crisissen… niemand… dus moeten we de mensen die ons steeds in de ellende brengen gaan aanpakken. We weten allemaal dat de mensheid wordt gegijzeld door psychopaten en dat elke leidinggevende een corrupte likkert is. WIJ moeten ons ontdoen van alle leiders en uit onze hoofden (ego’s) ontsnappen en terugkomen bij onze harten. Wij zitten gevangen in een hels systeem en willen allemaal hetzelfde… vrijheid, vrede, eerlijkheid.

      Het is tijd voor een innerlijke revolutie, dan zal er vanzelf een nieuwe wereld ontstaan. Niemand wil dat het gaat zoals het nu gaat en we kunnen allemaal zien wie de oorzaak zijn dat het zo gaat. Wij kunnen beseffen dat wij dat laten gebeuren en dat we ook kunnen besluiten om wat anders te laten gebeuren. De verandering zit in ieder van ons, niet in de ander. Jij, ik, iedereen zal moeten transformeren. En dat is niet ingewikkeld als iedereen beseft dat niemand al deze ellende en crisissen wil. Wij doen al het werk voor de elites, als wij het anders gaan doen zijn de elites kansloos. Wij moeten stoppen om te gehoorzamen.

      Dat is de keuze, het dilemma is dat we lef moeten tonen en offers moeten maken in deze oorlog tegen de elites. OF we vechten tegen elkaar, zoals alrijd, OF we vechten samen tegen de elites en we transformeren de wereld en de manier waarop we leven.

      • Hoi Let God,

       Je stelt dat we of tegen de elite vechten of tegen ons zelf. Ik denk niet dat het zo zwart/wit is. Dit omdat we dat al zeker 3 millenia doen en niet zoveel zijn opgeschoten.

       Mijn ideaal is dat mensen zoals jij en ik een gemeenschap kunnen creeeren op basis van vrijwillige samenwerking. Ja, dat zal resulteren in een flinke aderlating qua materiele welvaart maar veel meer, noem het spirituele welvaart.

       De meute interesseert zich niet in dit soort dingen. Ze zijn verloren zielen. Alles wat ze willen is de nieuwe I-phone (ik telefoon, ooit afgevraagd waar die naam vandaan komt), netflix serie, reclamebord zijn voor Tommy Hilfiner waar ze grof voor betalen.

       We moeten die mensen afschrijven want ze zijn anders. Dat willen ze. Of ze nou gebrainwashed zijn of niet.

       Wat mij meer constructief lijkt is om paralelle samenlevingen op te richten met een focus op harmonie.

       Helaas is dat extreem lastig in een land wat gebaseerd is op dwang zoals NL, de EU en ik kan wel doorgaan. Niet meedoen is gevangenis, boete etc. Niet een gezonde samenleving als je het mij vraagt.

       Als er geen dwang is, geen, of minstens fors minder elties…. Ik zoek al decennia naar een plaats waar ik kan leven zonder al die dwang. Ik hoop dat nog te vinden in mijn leven.

       Ik wil een heel simpel iets. Ik wil leven in een gebied waar ik mijn ding kan doen zonder gedwongen worden onder dreiging van geweld, opsluiting en dergelijke om een elite te machtigen.

       Helaas is dat niet mogelijk in het ”vrije westen” oh hoe vrij we zijn.

       begrijp me niet verkeerd. De gemiddelde mens wil NIET vrij zijn. Wil verteld worden wat te doen, denken en consumeren. Daarom is het wel lef wat het WEF wil doen. Dat wegnemen. Ik ben benieuwd of de meute dan nog meegaat in dit alles.

       Ik hoop dat we dan een parallele economie in plaats hebben. Zo niet wordt het voor ons en de meute hel.

       Groeten,
       Hugo

       • @Hugo…

        Mooie reactie en ik kan me vinden in je verhaal. Maar ik vrees dat wat jij wil niet meer haalbaar is tenzij we toch die elites beëindigen. Ik heb de massa allang opgegeven, die volgen de winnaar van de oorlog met de elites. Wij moeten winnen.

        Ik heb lang en veel nagedacht over een andere wereld, een wereld zoals jij zou zijn als wij niet allemaal tot ego’s werden gemaakt. Ik heb daar veel ideeën bij die terug gaan naar de basis. Het zou interessant zijn om daar eens met wat mensen over te praten.

        Het komt er op neer dat we grond en ruimte nodig hebben om alles weer helemaal zelf te gaan doen, met tijd en energie ipv geld als valuta.

        Wie weet waar al deze rampspoed op uitkomt. Ik oriënteer me op plekken waar ik grond kan kopen, verder weet ik het ook niet. Het bewustzijn moet ontwaken en daarvoor moet de droom van de massa in een nachtmerrie veranderen… en dat is wel aan het gebeuren. Dus in alle hopeloosheid zit ook een kans dat het bewustzijn in de mensheid ontwaakt.

        • Hoi Let God,

         Dank je voor je mooie reactie.

         Ik ben zo vrij om even out of the box te denken. De kans dat wij in het westen voordat de civilisatie instort afkomen van deze elites schat ik in op 0. Zelfs na het verradelijk vluchten (met het goud) van de Oranjes werden ze na de tweede wereld oorlog gewoon weer op het schild gehesen. Dit om een voorbeeld te geven.

         Ik denk dus dat als je land wil kopen (wil ik ook) dat je dit buiten het westen moet doen. De staat is te machtig in het westen. Zie de boeren. Ze knikkeren je van je land als eea hen niet aanstaat of als ze andere plannen met dat land hebben. Daarnaast moet je een hoog inkomen hebben om al die belastingen te betalen.

         Teven is er het risico op kernoorlog. Die zal zich, als die uitbreekt zich op het noordelijk halfrond (voornamelijk) voltrekken. De luchtstroom van het noorden is vrijwel volledig autonoom van de zuiderlijke helft.

         Bovendien zijn ze in het zuidelijk halfrond aanzienlijk armer. Een gemiddeld jaarinkomen van rond de 6k dollar in stabiele landen in die regio is gebruikelijk.

         Als je zeg 200k hebt ben je zo een land een soort van elite. Iig rijk. Kan je een leuk stuk grond kopen en zelfvoorzienend worden en een jaar of 20 zonder enige inkomsten wonen voordat je blut bent.

         Big agro heeft veel van die landen omgetoverd in mono agro voor export naar het westen waardoor ze daar vaak voedselonzekerheid hebben.

         Ooit heb ik een beginnetje van een business plan gemaakt rond dat concept. Wat als je daar een lap grond koopt. Er een paar huizen met zonnepanelen erop koopt en daar voormalig keuterboertjes in huisvest om samen met jou het land te bewerken en daarmee het nabije stadje van groenten, vlees en uiteindelijk ook vis kan voorzien?

         De landen Tanzania en Paraguay lijken best aantrekkelijk. Eerst meer geld voor mij voordat ik er verder in duik. Allicht dat je er wat aan hebt voor jouw plannerijen (smile).

         Over geld gesproken. Voordat je daarover begint kan ik je een paar duizend uur aan studie aanraden voordat je daarover begint. Maar niet aan een standaard universiteit.

         Het fundamentele probleem met geld is dat het zowel een betaal- als spaarmiddel is. Iets wat conflict genereerd tussen degenen die sparen en lenen. Ik heb je al eerder uitgelegd dat geld schuld is. In het geval van betaalmiddel. Het maakt verder niets uit wat dat ding is. Zolang het maar schaars kan worden gehouden. Of het nou stukjes papier zijn, digits op een scherm, stokken gebroken door een koning (echt waar) of gigantische stenen op het dorpsplein (echt waar). Een betaalmiddel is er om bij te houden wie wat aan elkaar schuldig is.

         Een spaarmiddel is heel wat anders. Jij produceert meer dan je consumeert. Dat wil je ergens in opslaan. Dit zonder dat dat bijgedrukt of whatever kan worden.

         Dat is het probleem wat we hebben met geld, zowel een spaarmiddel als betaalmiddel in 1.

         Als je wil heb ik wel een paar aanraders voor je om te lezen. Hier een voorproefje. Een lang stuk over de evolutie van het financiele systeem over de periode na WO2 http://fofoa.blogspot.com/2020/08/twelve.html

         Groeten,
         Hugo

         Groeten,
         Hugo

  • @Ruud…

   En dat is precies de bedoeling van deze gecreëerde situatie… een eeuwig conflict, zodat het midden oosten nooit een florerende eenheid kan worden, want dan zou de hegemonie wel eens kunnen verschuiven. Het midden oosten mag niet rustig zijn, want dan gaan ze zich ontwikkelen en dan verliezen de UK en USA hun macht en kunnen ze geen olie en grondstoffen roven. Hetzelfde geldt voor Afrika, dat mag niet vreedzaam zijn, want dan kunnen de UK, USA en Europa de grondstoffen niet roven en de vruchtbare grond niet benutten. Hetzelfde geldt voor Oekraïne, de UK/EU en USA wilden daar alle grondstoffen en vruchtbare grond roven. Steeds hetzelfde kunstje.

 7. Was de invasie 1967 niet de reden dat de Palestijnen vertrokken in opdracht van Egypte en Syrie om aansluitend niet meer toegelaten te worden door Israël?

  Ook blijft de vraag of Palestina ooit bestond. Er is geen grens hoofdstad leider valuta of taal te identificeren. Het Palestina bestond niet en de inwoners waren rondreizende bedoeienen zonder gebiedsclaim.

  Wat niet inhoud de onderkenning dat Israël deze bedoeienen wil elimineren met de opmerking dat dit moet stoppen.

  • Het is misselijk makend dat er onder ons zo gratuit de decennia rondgestrooide verhaaltjes van de Joden als zoetekoek slikken, als je ziet hoe mensen met meer dan tweehonderd jaar oude eigendomsakten van de familie worden verjaagd door een kolonist die daar toekomt en het een leuk plekje vindt.

   • dus niet waar?
    doet eens een voorbeeld van een 200 jaar oude acte?
    en … geef eens een antwoord op de eerder gestelde vragen?

    Dat de eliminatie van de zich palestijn noemende een feit is, laat zich niet betwisten en moet stoppen, maar wel in de juiste context.

   • Wat misselijkmakend is, is dat onnozele ‘deskundigen’ gratuit millennia oude leugens over ‘de joden’ blijven herhalen. Vooral als ze door de rooms katholieke antisemitische kerk gehersenspoeld zijn.

    Joden zijn geen ‘kolonisten’. En jouw ‘vreedzame’ Arabieren hebben geen actes omdat het rovers zijn. De nakomelingen van moordenaars, rovers en verkrachters. Dat is hoe de islam haar gebied veroverd heeft. Je geeft je land op en bekeert je tot ons leger of we hakken je hoofd eraf. Dit gebeurt trouwens nog steeds in Mekka waar vele hoofden rollen.

    De joden willen terug naar huis. Een eigen land waar ze veilig zijn voor alle vervolging en haat wereldwijd. Waar ze zichzelf mogen verdedigen als soevereine staat, welk recht hen door de Romeinen in 3AD is afgenomen. Net als hun land dat geroofd is. Zelfs als ze het terug moeten kopen zoals altijd het geval is nu.

    • Disciplus Simplex u typt>> Een eigen land waar ze veilig zijn voor alle vervolging en haat wereldwijd. Waar ze zichzelf mogen verdedigen als soevereine staat, welk recht hen door de Romeinen in 3AD is afgenomen.

     (God heeft daar een einde aan gemaakt) Er bestaat geen jodendom meer en ook geen Islam beide fake (beide offeren ,er is een einde gemaakt aan offeren,als je offert> dan offer je aan Satan.)

     Jodendom/Islam verwerpt het offer van Christus
     Christus Jezus onze Heer en God> is de enige weg! Iedereen moet zich tot Christus bekeren+zonde belijden en dopen en in vreugde gehoorzamen,anders geen redding.

     Wie waren de eerste Christenen?>de Joden die leer en het offer van Jezus aannamen, Joden die Jezus niet aannamen zijn verloren!
     Islam >koran boek van satan!

     Ik geloof ook in de oude testement>alleen we hoeven niet meer te offeren>dat mag je ook als Christen niet. Anders verwerp je het offer van Christus!

 8. En het bijzondere is dat ik persoonlijk op de Westbank diverse mensen / bedrijven heb bezocht waar Joden en Arabieren SAMEN EEN GARAGE BEDRIJF RUNNEN….en dit al jaren met gewone omgangs vormen.
  Ook winkels die gezamenlijk door Joden en Arabieren gerund worden……

  • Klopt. De Arabieren zitten ook gewoon in het parlement. Ze hebben het goed in Israël en willen helemaal geen ‘palestina’.

   Een vriendin van mij heeft geholpen in een kindertehuis voor gehandicapte kinderen daar. Dan hoor ik hoe Arabieren daarmee omgaan… Zij zien gehandicapte kinderen als een straf van Allah en behandelen ze ongelofelijk slecht. Het is walgelijk.

   En dan het contrast … Er is nog veel te winnen.

 9. @ Redactie
  Slechts en alleen als je de volle duizenden jaren oude, tot op heden geschiedenis kent , is het idd een makkelijk te begrijpen conflict.

  Ken je deze niet, dan raaskaal je een eind in het rond, breng je gevaarlijke stemmingen te weegen doe je niemand een plezier.

  Bij iedere aanval van Israel krijgen burgers/bewoners pamfketten in hun eigen taal, om de betreffende gebouwen/buurt te verlaten.
  De terreur-arabieren daarentegen slachten wel oudjes, babies, moeders , kinderen af en staan te juichen.
  Via cia zie ik hun beelden en berichten en ja, ik spreek/lees Arabisch. Bovendien juichen zij, ondat zij denken in de henel te komen zodra zij bkoed aan hun handen hebben. En ja, ik ken de koran als geen ander, zo ook de hadith, en heb deze op academisch niveau in (jawel) arabische landen gestudeerd.

  (NB. de echte Palestijn bestaat niet en was een handige geschiedvervalsend bedenksel van Egyptenaar Jassar Arafat. Doe je huiswerk🤬).

  • Hoeveel geschiedenis heb je nodig om te zien dat er maar 1 speler en 1 winnaar in dit alles is… DE ELITE.

   Die geschiedenis waar je over praat zorgt ervoor dat er niks wordt opgelost en dat er een eindeloos wellus nietus spel wordt gespeeld. Al dat gepraat over geschiedenis… WHO CARES… we leven NU, niet 4000jr geleden. Ooit was Nederland waarschijnlijk van de zee, zullen we daar ook een conflict van maken? En 3000jr geleden was elk land ws wel van een ander volk… laten we elkaar dan maar als primitieve holbewoners de koppen inslaan om dingen van 4000jr geleden. Pfff… we leven NU… en de elites gebruiken de geschiedenis, die de elites hebben geschreven, om ons met elkaar te laten vechten.

   En terwijl wij vechten hebben die elites de macht. Geschiedenis… pfff… als je iets kan leren van de geschiedenis, dan is het dat alle oorlogen zijn gecreëerd door dezelfde groep en dat wij constant als vechthonden tegen elkaar worden opgezet. Stop om het spel van de elites mee te spelen. Stop om de geschiedenis te herhalen en eindeloos te blijven ruziën!!! Leer van de geschiedenis of herhaal de geschiedenis door lekker eindeloos met elkaar te blijven vechten. We worden bespeeld met de geschiedenis, het is allemaal gelogen… WAKE UP!!! Er is alleen maar NU!!!

  • Triest Rommel. Nee, wij maken niet uit wat jij mag zeggen. Dat maak jij wel duidelijk.

   Maar ik hoop dat je begrijpt dat niemand alles weet. En het zijn juist de andere geluiden waar je wat van kunt leren. Het is jammer dat je de nazi en islam trollen er niet uit schopt maar iemand die veel kennis van geschiedenis heeft wel.

   Je doet je eigen site, en al je vrienden zoals ik ook hoop te zijn, geen goed met dit soort haatpropaganda.

   Wat jij doet moet jij weten. En wat ik denk trek jij je toch geen reet van aan. Luisteren naar goede raad is niet makkelijk. Kijk maar naar Xandernieuws.

 10. Hoe dan ook heeft Israel erg weinig tijd om een grondoperatie af te werken. Als dat grondoffensief even lang aansleept als de gevechten te Bachmoet en Mariopol, wat te verwachten is, komt er alweer eens een resolutie van de algemene VN vergadering die alweer eens door de hele wereld goedgekeurd wordt, dat wil zeggen de hele wereld minus Israel + G7 en aanhang. Desalniettemin een overweldigende meerderheid. Deze keer zou die resolutie wel eens een ultimatum kunnen zijn; respecteer alle voorgaande resoluties en trek u terug achter de officiële grenzen van voor 1967 of we treden militair op. Indien Israel dan nog het internationaal recht niet wil respecteren volgt er een oorlog van de hele wereld tegen de zionistische entiteit. Benieuwd of de G7 en aanhang zal willen vechten voor dat ministaatje. Ik betwijfel dat.
  Zomaar een los ideetje.

  • Het is niet zomaar een ministaatje. Er zitten parasieten over de ganse wereld die als bloedzuigers het ministaatje overeind houden. Onze politici hebben bevende knieën als het over het “ministaatje” gaat.

 11. Een gepland Armageddon is óók Armageddon

  Posted on 11/10/2023

  Met een vliegdekschip-aanvalsgroep ter plekke en nog eens drie onderweg, presidentskandidaat Nikki Haley die op TV oproept om de Palestijnen ‘af te maken’ en en passant ook nog Rusland en China bedreigt, en Israël dat met het compleet afsluiten van elektriciteit, water en voedsel nu inderdaad genocide op de inwoners van Gaza lijkt te willen plegen, heeft het er veel van weg dat het financieel en moreel op zijn laatste benen lopende Amerikaanse imperium letterlijk ‘Armageddon’ probeert te veroorzaken, het spreekwoordelijke ‘einde van de wereld’, als een laatste wanhoopspoging om zijn tanende wereldmacht te behouden. >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/een-gepland-armageddon-is-ook-armageddon/

 12. Bill Clinton tegen Netanyahu: “Wie denkt hij wel dat hij is?”

  Netanyahu is in de recente geschiedenis door geen enkele Amerikaanse president vereerd. Zeker, ze glimlachten, lachten en maakten zelfs grapjes in het openbaar met de gekke man in Tel Aviv. Maar niemand was in staat aardige dingen tegen koning Bibi te zeggen, omdat hij zich nooit aan zijn woord hield, voortdurend loog en altijd probeerde Amerikaanse presidenten te manipuleren – zowel uit het verleden als uit het heden. >>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/10/bill-clinton-to-netanyahu-who-the-bleep-does-he-think-he-is/

  *

  “Als ik een Israël-aanhanger was, zou ik heel goed nadenken over de dingen die ik online plaats in de aanloop naar wat uiteindelijk beschouwd zou kunnen worden als een van de ergste genocidale bloedbaden in de geschiedenis”

  Netanyahu is nog steeds een psychopaat en een etnische zuiveraar
  In januari 2015 publiceerde de Israëlische nieuwscommentator en voormalig politicus Yossi Sarid een artikel met de titel: “Deze Israëlische politicus is een psychopaat. Raad eens wie.” Dit is eigenlijk een gemakkelijke vraag voor degenen die familie zijn van de meest duivelse, psychopathische figuur in het Midden-Oosten. >>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/10/netanyahu-is-still-a-psychopath-and-ethnic-cleanser/

  • Oud-premier Dries van Agt (1931) is pas na zijn vertrek uit de landelijke politiek en als hoge functionaris van Brussel (o.a. EU-ambassadeur in Japan en de VS in de periode 1987 – 1995) in 1996 zich gaan inzetten voor de tweestatenoplossing in Israël en de Palestijnse gebieden.
   In ieder geval heeft het hem een door de president van de Palestijnse autoriteit Mahmoud Abbas (1935) uitgereikt lintje opgeleverd, de grote Ster in de orde van Jeruzalem plus de nodige hoon van de hard-boiled zionisten, die hem sindsdien kwalificeren als een antisemiet.

   • Van agt was de beste minister ooit, humaan en tolerant, ik zie m nog een jointje roken in de door hem gedoogde coffeeshops hulde!!!

  • John,
   Ik zelf krijg steeds info van the rights forum, het is allemaal verdrietig om te lezen maar je krijgt de juiste informatie, een vrouw die diplomate was van Nederland zit er ook en zij heeft veel gezien toen zij in de Palestijnse gebieden woonde, haar naam ben ik vergeten.

 13. Weerzinwekkend, de hemeltergende misdaden van Israël, al decennia aan de gang en waarvoor een oogje wordt dicht geknepen. Ik walg van Het Westen, zijn huichelarij, zijn hypocrisie, zijn dubbele standaarden, zijn onderdanige serviliteit voor de Joden. Zet de media eens aan dezer dagen; zum kotzen.

 14. Gelukkig zijn er hier in de commentaren nog veel positieve reacties over Israel en de Israelieten. Hierbij merk ik op dat Israel maar voor een kleine meerderheid uit Joden bestaat. In de IDF vechten net zo goed veel Arabieren van verschillende afkomst. Israel is een land van Joden en Arabieren. Er zijn weinig Arabieren die zo’n goed leven hebben als in Israel.
  Wat hier is gepubliceerd is een heel slecht verhaal. De Hamas terroristen waren kampioen leugens verspreiden op social media. Daarom heet het ook Pallywood. Helaas voor hen werkt het nu niet zo goed meer.
  Ze hebben de Leeuw van Juda teveel getart. Israel is vastberaden om er een einde aan te maken. En zeg niet dat ze alle Palestijnen willen uitroeien. Alle gebouwen en infrastructuur die plat geschoten wordt is van de Hamas Elite en hun strijders. Israel helpt ook tegelijkertijd de gewonde Palestijnen medisch te verzorgen aan de grens.
  Natuurlijk kun je altijd kritiek hebben op Israel. Ze maken ook fouten en er zijn ook burgers en soldaten bij die hun boekje te buiten gaan. Deze zullen ook door Israel zelf berecht worden en gestraft worden. Maar nu is het oorlog!! De Leeuw is los.

 15. De ” verdeel en heers ” strategie van het elitetuig werkt uitstekend!
  Ook nu weer met de huidige gebeurtenis in het Midden-Oosten.
  I.p.v elkaar te bestrijden is verbinding m.i nu verstandiger dan ooit tevoren.
  Het zou mij namelijk niet verbazen als wij aan de vooravond staan van WW III , door het recente gebeuren in de Gazastrook.
  Wees alert en voorbereid op wat komen gaat!!

  https://www.youtube.com/watch?v=J8uOYwbW8mM&t=74s

 16. Wat jammer dat in dit topic (en andere) ook “strijd” is om wie gelijk heeft, wie is de agressor en wie heeft de oudste rechten in dat gebied.
  Wat hierbij vergeten wordt is dat de uitvoerders van deze agressiviteit allemaal “in dienst zijn” van de groep die de wereldheerschappij wil en ons allemaal dood wil.
  Het is al moeilijk genoeg om toch een beetje positief te blijven terwijl je weet wat er (mogelijk) zit aan te komen.
  Wij hoeven er niet aan mee te werken om het elkaar nog moeilijker te maken door te gaan “bekvechten” over wie het bij het juiste eind heeft.
  Ik las in dit draadje ook over de relatie Israël en Oekraïne als “het beloofde land” waar de zionisten naar terug zouden willen. Laten we vooral ook het onderscheid blijven maken tussen de joden en de zionisten.
  Niburu heeft daar veel over geschreven en heeft ook nu weer een stuk waarmee je de diepte kan ingaan. zie https://niburu.co/het-complot/19007-is-dit-misschien-de-reden-voor-de-nieuwe-9-11
  Dat de tijd voor ieder steeds zorgelijker wordt is een gegeven, maar ik lees ook over allerlei barsten die in het narratief komen door de vasthoudendheid van sommige mensen die het dus ook voor ons opnemen. Er gebeurt dus op de achtergrond wel degelijk veel.
  Blijf geloven dat het tij kan keren en dat ook wij elkaar daarbij mogen en kunnen helpen.
  Al vroeg, maar toch een goed weekend, en dat we vrijdag de 13e maar mogen overslaan.
  Heb het goed met elkaar!

  • Amen Klien… we zijn allemaal mensen, we hebben 1 vijand, de elites en hun psychopathische wereldleiders en de gecontroleerde terroristen waar ze hun dans mee spelen om de mensheid te kunnen onderdrukken. Zionisten, vrijmetselaars, illuminatie, jezuïeten, Hamas, ISIS, Al Qaida, etc etc etc… ze werken allemaal direct of indirect voor de elites om samen de juiste crisissen te creëren om de hele mensheid mee te kunnen onderdrukken/regeren/besturen.

   De mensheid heeft 1 vijand… wij kunnen alleen overleven en een fijne wereld creëren als we samen die ene vijand vernietigen door te stoppen om de vijand te gehoorzamen en ons werk te doen. WIJ DOEN AL HET WERK DAT NAAR ONZE ONDERGANG LEIDT.

   Alle mensen op aarde moeten 1 voor 1 transformeren en uit hun hoofden (ego’s) in hun harten (liefde) gaan.

 17. Hamas gijzelt Gaza, voert er een schrik-bewind, en verstopt zich overal onder burger-objekten.

  “Palestijnen” hebben als volk nooit bestaan.
  Het zijn islamitische Arabieren, die terug moeten naar Jordanië,
  Libanon, Syrië, Egypte.

  Als de Arabieren de wapens neerleggen, is er vrede.
  Als Israel de wapens neerlegt, wordt het uitgeroeid.

 18. De hele club daar is Semiet. Ook die “elite” waar de Reaguurders het steeds maar over hebben. En ook de Agressors die het vuur aanwakkeren. Sommige Semieten zijn wat sluwer dan de anderen. De ene noemt zich Jood, de andere Zionist, de andere Palestijn, er is ook de Arabier, en de Moslim. Niemand weet welke etiketje wie op zijn snuffer heeft. Maar het is en blijft 1 pot nat. De sluweren lopen steeds te fukken met de minder sluwen, maar uiteindelijk zijn die er ook in getrapt door de Brit destijds, toen hij zich ging bemoeien met de financiële belangen daar (zoals olie import and transport) – zie Balfour Act. Zo sluw zijn ze met zijn allen niet, maar wel primitief en koppig en egocentrisch en betweter en bedriegend. Zie Netanyahu als koploper. Maar zolang ze hun shit maar in dat gebied blijven dumpen en het niet verder verspreiden. Vergeet ook niet dat ze al heel lang een ‘strip’ hebben, dat heet Manhattan, en een heel leger, dat heet USA. Waar ze over blijven zeiken, is omdat ze niet anders kunnen. Ze zijn neurologisch bedraad om maar te zeiken, sjacherijnige shitzakken zijn het, en de hele wereld moet naar hun pis en stront kijken. Kijk ons pissen en schreeuwen, wij zijn de Uitverkorenen in het Beloofde Land van God! Als dit clubje geloofswaanzinnigen representatief is voor de algehele mensheid, dan komt niks ooit nog “goed”. Beam me up, Scotty.

 19. https://www.casadellacivilta.com/2023/10/12/magdi-cristiano-allam-a-fuori-dal-coro-retequattro-11-ottobre-ore-21-25/?fbclid=IwAR3_Bc_cMfBdzocPMDNxSefwJSWP_j_DkRQmTmCfUjdPYvFaxYCe08cVT4c

  Voor wie italiaans kan. Dit is een reactie van een ex-moslim, verstandige journalist.
  Open jullie mind en bekijk het ook eens van de kant van Magdi Allam , die maar al te goed de moslimwereld kent .
  De kern vh artikel is als volgt: ” Als Israel door de moslims wordt weggevaagd vd kaart, staat niets meer in de weg om vervolgens Europa met vuur en zwaard (weer, een poging tot ) te veroveren. In heel Europa zijn slapende cellen jihad krijgers en er komen er elke dag nieuwe bij, speciaal vanuit Italia, waar elke dag honderden tot duizend jonge mannen moslims arriveren.

  • We weten het.
   En allemaal wachten ze op een seintje van de plaatselijke imam op de vrijdag middag om los te gaan op de bevolking. En dan gaan ze er ook voor.
   De messen zijn al geslepen. Sterven als martelaar is dan de beloning voor allah.
   En dat dat gaat gebeuren kunnen we op wachten.
   Miljoenen hebben ze er al binnen gehaald.
   En wij, wij kijken er naar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in