Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Volledige video van aanval op IDF-basis Fiji ten zuiden van Gaza Stad

🇮🇱🇵🇸 “Overslapen” is echter niet helemaal de juiste term. Hamasmilitanten doorbraken het patroon.

De Kataib Izz ad-Din al-Qassam groep heeft onlangs een video gepubliceerd van de aanval op de Fiji basis ten zuiden van Gaza Stad. De basis ligt minder dan 1 km van de oostgrens van de Gazastrook – ze liepen er op 7 oktober bij zonsopgang naartoe.

Er zijn veel lijken te zien op de video, die op één plek verzameld zijn: te oordelen naar het feit dat de kleren niet omhoog getrokken zijn, er geen tekenen zijn van slepende lichamen, kan men een eenvoudige conclusie trekken. Israëlische soldaten hoorden bij zonsopgang sirenes vanwege een raketdreiging en verzamelden zich om de hoek van het gebouw om de raketaanval af te wachten.

En daar werden ze van dichtbij beschoten door de Palestijnen, die te voet de basis binnenkwamen op hetzelfde moment als de sirene en het raketalarm. Als er sirenes op de basis geïnstalleerd waren die begonnen te loeien over raketgevaar, dan werden de geluiden van het schieten tijdens de dienstploeg gewoon niet gehoord.

Coördinaten: 31.451118, 34.469709

We zijn getuige van een vrij eenvoudige maar doeltreffende tactiek: de militanten gebruikten de gewoonten van het Israëlische militaire personeel, die in hen waren gedrild door jaren van raketalarm en beschietingen. En ze doorbraken gewoon het patroon.

Israëlische tanks op het Muziekfestival tijdens aanval van Hamas?

Hamasstrijders veroveren nog een controlepost van de IDF en nemen krijgsgevangenen

IDF blijft lijken van militante Hamasstrijders ontwijden

Hamasstrijders bestormen een andere IDF-basis (18+) na het filmen van Merkava van dichtbij in gevecht

Totale chaos en instorting van de IDF tijdens de aanval op hun faciliteiten.

Palestijnen filmen letterlijk een eenzame Merkava 4 tank van dichtbij, betreden openlijk het grondgebied van de faciliteit en schieten op de soldaten van de IDF.

Wauw – De Israëlische president vergelijkt de omvang van de verliezen met de Holocaust

Onmenselijk Israëlisch regime beveelt genocide op Gaza

IDF Apache valt Hamas aan – Lachwekkende optiek Inferieur aan Ka-52 in elk opzicht

Hoe Israël het water in Palestina controleert

Slechte acteur John Kirby doet alsof hij huilt om dode Israëli’s

Israël bouwt enorme troepenmacht op aan de grens met Libanon

Erdogan zegt dat Amerika vliegdekschepen stuurt om burgers in Gaza af te slachten

Hezbollah vernietigt naar verluidt Israëlische M113 met Kornet ATGM aan de grens

Must Watch: Wat pro-zionistische demonstranten in NYC bepleiten

Lach van de Dag: Israëlische minister zegt dat het leger van Israël zeer “ethisch” is

Handgranaat van Hamas vaagt IDF-personeel in bunker weg

Wat zei deze presentator van MSNBC?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Oekraïense soldaten laten hun kameraden achter om te sterven op het slagveldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCNN betrapt op het ensceneren van nepaanval in Israël
Volgend artikelHet Westen is niet “joods-christelijk”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Wake me up when it’s all over.

  When the fools, idiots and the morons have left this earth.

  We are all being played……….

  The only thing blooming here is HATE…………….

  Someone is the engineer of all this misery.

  Do you know who…?

 2. “Onbekend” land lanceerde een felle cyberaanval op Israël en veroorzaakte chaos: het Israëlische leger zag “invallen door drones en luchtlandingstroepen”

  Bekijk video

  Israël heeft naar verluidt een ernstige cyberaanval ontvangen die zijn radar-, waarschuwings- en luchtverdedigingssystemen heeft aangetast.

  Een tijdje geleden klonken er sirenes van luchtaanvallen in heel Noord-Israël toen berichten zeiden dat Hebolah het noordelijke front had geopend met het Israëlische leger.
  Volgens de Israëli’s kwamen minstens 15 tot 20 drones en vliegende voertuigen met islamisten (paragliders) vanuit Libanon het noorden van Israël binnen. >>>

  https://warnews247.gr/agnosti-chora-exapelyse-sfodri-kyvernoepithesi-sto-israil-prokalontas-chaos-o-israilinos-stratos-evlepe-eisvoles-drones-kai-aerometaferomenon-dynameon/

  • Israëlische generaal-majoor: “We lopen in een Iraanse val in Gaza” – De VS mobiliseert ook de 26e Marine Expeditionary Unit met drie schepen

   Israëlische majoor-generaal: “Als we vastlopen in Gaza, zal er een grote bedreiging voor het land zijn”

   11/10/2023 – 23:09 in Israël-Hamas , Belangrijkste kwesties

   Naast de twee vliegdekschepen, USS Dwight D. Eisenhower en USS Gerald R. Ford, die samen in de Middellandse Zee voor de kust van Israël zullen liggen, mobiliseert de VS ook de 26th Marine Expeditionary Unit met amfibische operatieschepen.

   Dit zijn USS Bataan (LHD-5), USS Mesa Verde (LPD-19), USS Carter Hall (LSD-50) met ongeveer 3.000 mariniers. >>>

   https://warnews247.gr/oi-ipa-kinitopoioun-kai-tin-26i-ekstrateftiki-monada-pezonafton-me-tria-ploia-amfivion-epicheiriseon-israilinos-ypostratigos-pros-netaniachou-tha-pesoume-se-iraniki-pagida-sti-gaza/

   • 11 oktober – Israël geeft zichzelf toestemming om 2 miljoen Palestijnen uit te roeien (het westen applaudisseert)

    Palestijnse reddingswerkers werken op 9 oktober 2023 in het vluchtelingenkamp Jabalia in de noordelijke Gazastrook, na Israëlische aanvallen

    “Israël heeft het recht zichzelf te verdedigen” – Mensen die dit zeggen zijn medeplichtig aan genocide. Israël heeft al wraak geëist. Tijd voor een wapenstilstand. De Hamas-aanval werd door Netanyahu bedacht om etnische zuiveringen te rechtvaardigen.

    De Israëli’s moeten de schuld leggen waar die hoort: bij Netanyahu. Het is duidelijk dat hij opzettelijk duizend onschuldige Israëliërs heeft opgeofferd. Zijn met haat vervulde beleid dreef de Palestijnen tot wanhopige en betreurenswaardige daden.

    Satanistische joden zoals Netanyahu offeren al heel lang gewone joden op

    “Brandoffer” – Satanistische Joden offerden gewone Joden

    https://www.henrymakow.com/091202.html

    Welterusten allemaal slaap rustig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in