De musicus Eric Clapton, een overtuigd criticus van COVID-19 inentingen, verzet zich tegen de eis dat bezoekers van live-evenementen en nachtclubs in het Verenigd Koninkrijk een Corona-vaccinatiekaart moeten hebben. Hij klaagt de verordening aan als discriminerend en dreigt optredens te annuleren, meldt de.rt.com.

Nadat de meeste COVID-19-beperkingen in Engeland maandag waren opgeheven, kondigde premier Boris Johnson aan dat toegang tot tal van locaties alleen zou worden toegestaan met door de National Health Service (NHS) afgegeven vaccinatiecertificaten. De Britse gitarist Eric Clapton protesteerde onmiddellijk tegen deze maatregel op de sociale media. Op Twitter schreef hij:

“Na de aankondiging van de premier op maandag 19 juli 2021 voel ik mij verplicht zelf ook een aankondiging te doen: Ik zou willen zeggen dat ik op geen enkel podium zal optreden als daar een discriminerend publiek aanwezig is. Ik behoud me het recht voor om de show te annuleren als niet iedereen de kans krijgt om aanwezig te zijn.”

De aankondiging leidde tot verdeelde reacties in de VS. Terwijl sommige mensen Clapton prezen voor zijn strijd tegen “arrogante intimidatie”, herinnerden anderen aan de racistische opmerkingen die de 76-jarige in de jaren zeventig maakte.

Eric Clapton is al lang een fervent criticus van de COVID-19 maatregelen. Eerder dit jaar kwam hij onder vuur te liggen nadat hij had geklaagd over een rampzalige gezondheidservaring als gevolg van een COVID-19 vaccinatie. De musicus meldde hevige pijn, als gevolg waarvan hij het gitaarspelen weken moest onderbreken.

  Het Nieuwe Normaal: Vliegtuig maakt noodlanding omdat de kapitein "ziek" achterblijft in het toilet

Eerder hadden de plannen van de Britse regering om na de opheffing van de COVID-19 vereisten in het hele land Corona-vaccinatiekaarten in te voeren tot verzet bij het publiek geleid. Er werden verschillende petities gestart en er vonden straatprotesten plaats.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gitaarlegende Eric Clapton in laatste interview: “Het werd pas echt erg na de tweede vaccinatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEr is iets heel ergs aan de hand: bijna 30.000 sterfgevallen gemeld in EU, VK en VS na de COVID-19 injectie
Volgend artikelProfessor strafrecht: “Ondanks de wetenschap dat er doden kunnen vallen, dwingen ze ons in te enten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  1. Clapton had altijd al ballen. Eerst met zijn gitaarspel, nu ook met zijn mening tegen staatsterreur.
    Een personage waar menige bekendheid een voorbeeld aan kan nemen.

  2. heel veel respect voor deze talentvolle gitarist. Hij heeft de nadelen van de vaccinatie aan den lijve ondervonden

  3. Did saw the interview earlier with him.
    Love his approach, he is a hero taking a stand to this hypocrisy around the Covid stupid measurements.

    • Kan nu wel zijn, maar waarom deed hij dat niet eerder… of had hij nog nooit over die maatregelen-tirannie gehoord toen hij zelf de gifspuit nam?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in