Een paar uur nadat gitarist Eric Clapton zijn eerste COVID-19 vaccin had genomen, begon hij te trillen als een rietje. Dit zegt hij in een interview met Oracle Films. Hij was ongeveer een week uitgeschakeld. Clapton begon vervolgens onderzoek te doen naar het Corona-vaccin en nam contact op met filmproducent Robin Monotti, die een Telegram-kanaal heeft met veel informatie over de bijwerkingen van het vaccin.

“Ik voelde me erg alleen”, zegt hij. “Ik kon er met mijn familie niet over praten, mijn kinderen – het leek alsof ze gehersenspoeld waren. Dus ik hield mijn mond dicht”. Uiteindelijk besloot hij toch de tweede dosis te nemen. “En toen werd het pas echt erg”.

Ze hebben me niet verteld over de bijwerkingen

Hij kon zijn handen drie weken niet gebruiken. Hij kon ook geen koude of warme voorwerpen aanraken, anders had hij de hele dag een branderig gevoel in zijn handen. “Het was heel eng. Ik wist niet wanneer het voorbij zou zijn. Het vaccin greep mijn immuunsysteem en schudde het door elkaar, en dat gebeurt nu nog steeds”, zegt Clapton.

De gitaarlegende zegt dat hem van tevoren niet was verteld dat het innemen van Corona-vaccins risico’s kon opleveren. “Ze hebben niets gezegd over bijwerkingen. Ze zeiden dat ze veilig waren”.

Grootste angst

“Wat mij het meest stoort is de vaccinatieplicht”, zegt Clapton. “Mijn grootste angst: Wat zal het vaccin met mijn kinderen doen?”

Hij gaat verder met te zeggen dat niet meer mensen opstaan en zich uitspreken omdat ze bang zijn voor de mogelijke gevolgen.

  Dood gevaccineerd: Alarmerende studie bevestigt dat gevaccineerden te maken krijgen met catastrofale Antilichaam Afhankelijke Versterking kwetsuren en sterfgevallen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ontmaskerd: Facebook’s ‘onafhankelijke’ COVID Factchecker site FactCheck.org gefinancierd door een $1.9 miljard vaccinlobbyVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGewoon een klein prikje – en de levenslustige familievader was dood
Volgend artikelRoger Waters zegt “Kleine Eikel” Zuckerberg “Fuck Off” na verzoek om iconisch Pink Floyd nummer te gebruiken voor advertentie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Hij had ook even de moeite kunnen nemen om uit te zoeken of er risico’s aan vast zaten i.p.v. alles zomaar blind aannemen dat het goed zal zijn.
  Iets uitzoeken zal hem toch niet vreemd zijn als gitarist.
  Dat hebben alle verstandige mensen ook gedaan, even iets verder kijken en lezen over wat er over bekend is.
  Daar zit je dan als bekende gitarist een beetje stom voor je uit te staren naar je gitaar omdat je er bijna niks meer mee kan doen.
  Omdat je dacht dat je misschien wel eens ziek zou kunnen worden of aan zou kunnen sterven.

  Ik vind Brain May van Queen trouwens een betere gitarist.
  Of Mark Knopfler van Dire Straits.

 2. een ding als je al niet lekker bent na de eerste prik waarom neem je dan een tweede ? En ja misschien knap je wel op van de tweede het betekent in dit geval dus niet als je beroemd bent en gitaar kan spelen je perse intelligent bent ja eerst alles uitvissen zeker met iets onbekends zoals een vaccinatie die nog lang niet aan alle standaards voldoet (eigenlijk aan niks)

  • Je knapt er niet vanop, je knapt er telkens meer van af, men wil de mensen wijsmaken, dat je weer een nieuwe prik moet nemen, de grafeenoxide in je lichaam neemt de overmacht, de spike-eiwitten vermenigvuldigen zich met triljoenen en triljoenen tot dat deze alles dicht zetten in je lichaam, bloed toevoer neemt af, zuurstof neemt af, vitale functies kunnen hun werk niet meer doen, dat gaat stelsel matig, vandaag ben je meer en meer moe, morgen ga je bv te weinig rode bloedcellen aanmaken, die dan weer voor complicaties zorgen, zo kan je heel lang heel ver door gaan, in het kort gezegd, je lichaam takelt verder af, naar uiteindelijk het nul punt, dood, verklaring hiervoor zullen ze dan niet kunnen geven, niet willen geven, en dit allemaal omdat men mensen angst verkoopt, er is geen virus, het virus zijn de satanisten, Schwab, Gates, Fauci, Soros, Rotschilds, en nog een heel meute andere leugenaars. Daar moet je niet hoog begaafd voor te zijn, om dit op een zeer eenvoudige manier in te zien, boerenverstand, blijkbaar zij er mensen die dit zelfs niet hebben.

     • Ik denk dat ik Joe door elkaar gehaald heb met muziek als van b.v. iemand als Yngwie Malmsteen wat betreft noten af racen.
      Ik weet alweer wie Joe is.
      Er zijn er ook zo veel.

      • Ja klopt. Ik vind bijv ook Joe Bonamassa een beetje te “formule”. Wel lekker in de auto, maar altijd een variatie op een thema. Joe S die verandert de gitaar in een levend wezen, betoverend.

        • Ach, helaas. ik ben niet muzikaal. heb wel een tijdje piano geoefend, en als kind de verplichte muzieklessen, o.m. de viool en later ook de dwarsfluit. maar ik zou wel weer eens wat willen oppakken. de blokfluit lijkt me wel het gemakkelijkst, of de mondharmonika, melancholische deuntjes bij het meertje spelen.

        • Een mondharmonica is dan het makkelijkste.
         Die staan al in 1 toon soort.
         Als je de grondtoon weet van een liedje, en je pakt er een harmonica bij van 4 tonen hoger klinkt het metaan als blues.
         Dan moet je er niet 1 hebben met zo een schuifje, daar zitten alle tonen op.
         Dan moet je nog net zoveel oefenen als Toots Tielemans.
         Koop een set blues harmonicas.

        • Ik kan op de meeste instrumenten wel wat spelen.
         Zelfs een saxofoon of een klarinet.
         Ben bij een gitaar blijven hangen.
         Er staan er hier zo een 20 om mij heen uitgestald.

        • Tof. Muziek is wel goed in deze idiote tijden. Maar je moet die gitaren natuurlijk wel af en toe beroeren. Ik ken een vriend met zijn gitaar en die staat alleen maar op de stand. 😉

        • Doe er wel minder mee dan voorheen.
         De mensen om wat mee te doen ontbreken.
         Dan gaat bij mij de lol er al gauw af.
         Komt wel weer.

    • De mensen ontbreken. Ja daar zet ik ook net in gedachten net over te praten met je in mijn hoofd. Ik zag mezelf al aan de kade in SpB zitten, bij de BU65 of zo, een deuntje op de mondharmonika uithuilen. Ook leuk om te lezen dat je gitaren repareert voor de goddelijke clubs! Dat is toch wel de spirit van de verlichting.. om zo ons medemens te helpen. Maar we gaan samen een muziekclubje oprichten Bert! Zoute haringen, scholletjes, instrumentjes, een beetje slap ouwehoeren, leuke mensen mogen komen, komt goed. (oh biertje was ik vergeten, excusez moi.) 😉

     • Het is onmogelijk om op een mondharmonica vals te spelen.
      Omdat ze in een toonsoort staan, dan kan je er ook nooit naast zitten.

      Op een echt drumstel na, dat is elektronisch.,maar je kan er wel op meppen met stokken.
      Kan ik hier nu ter plekke een 5 kopige band laten spelen zonder iets mee te nemen.
      Met alles wat daar bij hoort.
      Een volledig uit de hand gelopen hobby.

      • Wel een fijne hobby in deze shit tijd. Positieve vibraties. Ik ga een mh kopen denk ik. Met een emmertje op de gracht in utrecht staan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in