Het ergste van de pandemie is niet het virus, maar de misinformatie die van de WHO, CDC, FDA en de regering komt. De overvloed aan lukrake gissingen en samenzweringstheorieën, gebaseerd op nul wetenschap, heeft de gevaarlijkste soort pandemie geschapen – een infodemie. Eerst kregen wij van Nancy Pelosi te horen dat het volkomen veilig was om in grote menigten rond te dwalen in Chinatown, San Francisco, en dat was aan het begin van de infodemie. Er landden cruiseboten aan de Amerikaanse westkust, vol met geïnfecteerde mensen die China hadden bezocht, en die opzettelijk werden vrijgelaten, zonder quarantaine of zelfs maar tests, om COVID over de Verenigde Staten te verspreiden, schrijft S.D. Wells.

Toen kwam de waanzinnige stormloop om zich te laten “vaccineren” met niet-goedgekeurde, onveilige, ondoeltreffende “klonterprikken”, waarvan de CDC met hun favoriete infodemische leugen verzekerde dat ze “veilig en doeltreffend” waren. Iedereen kreeg te horen dat als de meerderheid van de mensen gewoon die injecties zou krijgen, de COVID “curve” afgevlakt zou worden. Absoluut.

Daarna logen de CDC en de FDA nog wat meer toen die verkeerde informatie aan het licht kwam, en zeiden, wel, de “vaccins” zullen niet voorkomen dat iemand het virus krijgt, en ze zullen niet voorkomen dat iemand het virus verspreidt, maar ze zullen wel voorkomen dat u een zwaar virusgeval krijgt. Weer zo’n verkeerde informatie-angst-en-haat propaganda-campagne verspreid over alle MSM, de besmettelijkste en gevaarlijkste infodemie die ooit “vrijgegeven” is.

Genderloze homo-pokken komt eraan, ren voor uw leven!

Nu is het tijd om voor uw leven te rennen, want – apenpokken! Het is net AIDS vermengd met waterpokken, en de WHO (World Health-Crushing Organization) wil u laten weten dat het GEEN homo-ziekte is, alleen maar omdat mannen die seksuele contacten hebben met andere mannen die intieme ontmoetingen hebben gehad, en daarna orgies hebben bijgewoond, de enige mensen zijn die het op dit moment hebben.

  Apenpokken mythologie

Toch kopen de regering van de VS en de CDC miljoenen vaccins tegen apenpokken (die eigenlijk niet bestaan, omdat er nog geen geneesmiddel voor is), en beweren ook dat het pokkenvaccin 85 procent bescherming biedt tegen apenpokken. Ook hier wordt verkeerde informatie als een lopend vuurtje verspreid, en niet door onafhankelijke media of een stelletje anti-allopathische social media trollen, maar door de WHO, CDC en FDA.

Nu beweert de WHO dat mensen hun plannen om gay pride feesten bij te wonen NIET moeten wijzigen wegens bezorgdheid over apenpokken en uitbraken ervan, ook al zeggen zij dat het via kleding kan worden overgedragen. Wacht, wat? Ondertussen downloaden homoseksuele mannen op deze evenementen apps (hookup apps) om te geo-localiseren waar andere homoseksuele mannen in hun buurt zijn die geil zijn en de toiletten in willen gaan om seksuele handelingen op elkaar uit te voeren.

Toch zegt de WHO dat u naar de parade moet gaan en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verspreiding van COVID of apenpokken, want de WHO probeert de wereld over te nemen en voor altijd ieders doen en laten te controleren, en de enige manier om dat te doen is ziekten te verspreiden, en vervolgens iedereen onder dwang te injecteren met dodelijke, de ontvolkingsbloedklonterprikken.

Misinformatie, desinformatie en de infodemie die besmettelijker is dan het Wuhan Coronavirus en de apenpokken bij elkaar

Wilt u een dodelijk infodemie-virus oplopen, dat u sneller kan doden dan een dierlijk virus dat in een laboratorium aan functievermogen gewonnen heeft? Luister maar naar de infodemie van verkeerde informatie die door de CDC, FDA en WHO wordt verspreid. Zij willen dat iedereen zonder masker naar homo-super-spread-evenementen gaat, en zo veel mogelijk homo’s omhelst als boodschap van solidariteit in het nieuwe communistische Amerika. Sterker nog, ga met een cruiseboot naar Europa en West-Afrika, omhels de apen en ga naar orgieën, en kom dan terug naar Amerika en haal een vaccin tegen apenpokken, en u bent goed om te gaan, volgens de apenpokken-infodemie.

  Eerste hond besmet met Apenpokken na "bed delen" met homostel

De formule voor een Bill Gates, Nancy Pelosi en Anthony Fauci ponzi-scheme plandemie is iedereen te vertellen dat men zich nergens zorgen over hoeft te maken, dat men gewoon moet uitgaan en feesten en winkelen en knuffelen en seksen, en dat het allemaal wel goed komt. Dan, nadat miljoenen mensen iets opgelopen hebben, van een verkoudheid tot de griep, test u ze allemaal “positief” met valse en vervalste PCR-tests, en haast u ze naar de dichtstbijzijnde gentherapie-afzet.

Hier is wat uitstekend infodemisch (propaganda) advies, rechtstreeks van de superverspreiders bij de WHO:

“Het is belangrijk op te merken dat het risico van apenpokken niet beperkt is tot mannen die seks hebben met mannen. Iedereen die nauw contact heeft met iemand die besmettelijk is, loopt risico. ”

en… “mensen stigmatiseren vanwege een ziekte is nooit goed. Iedereen kan apenpokken krijgen of doorgeven, ongeacht zijn seksualiteit.”

Het is allemaal gewoon psychologisch terrorisme dat op infodemische wijze verspreid wordt. Misschien moet Nancy Pelosi maar weer eens naar Chinatown gaan en een optocht van homo’s en drugsgebruikers leiden, terwijl ze verklaart: “Zie je wel, er is niets om je zorgen over te maken!”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Onthuld: Apenpokken blijkt “laboratoriumstam met onbekende kenmerken” te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMax Igan over de depopulatie en transhumanisme agenda (Nederlands ondertiteld) 
Volgend artikelProfessor: “Alle dictators gebruiken altijd deze vier trucs”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Beste mensen

  Covid is de verzamelnaam van alle ziekten bijelkaar waartegen nooit en te nimmer een medicijn kan worden ontwikkeld

  Dus de ziekte die in het Rond gaat is een Amerikaans / Europees Samenspan Geschapen Ziekte

  Gemaakt door mensen hand
  Om de mensheid willens en wetens schade te berokkenen

  Wel Groot gelijk dat er te veel dieren genaamd Mensen op Moeder Aarde zijn

  Tref daartegen maatregelen op een Humane dier menselijke manier
  Zonder Oorlog , Moord en Doodslag

  Moeder Aarde is niet in staat om zo een massa aan kleinkinderen van Satan
  Kinderen van de Duivel / God te dragen

  Èèn Muntstuk heeft twee Keerzijden

  Als de ene kant God vertegenwoordig dan wordt de andere kant door de Duivel vertegenwoordigd

  Gezamenlijk vormen die een waardige Munt eenheid
  Anders is de Muntstuk Waardeloos

  Een Zandloper
  Als de kant van God is gevuld dan
  Draait men die om
  Dan vult de kant van de Duivel
  De tijdsbestek duurt ongeveer even lang
  Steeds maar weer omkeren
  Dus mensen die beweren God te kennen of te hebben gevonden
  &
  Die heel hard jankend weg lopen uit angst en bangheid bij het horen van de Naam Duivel
  Schreeuwen van Godslastering verwijder dat schrijven alstublieft Frontnieuws ??
  Die liegen dat ze barsten
  Om God te kennen
  Moet men eerst de Duivel Kennen

  Dat zijn de Kinderen Satans
  Was heel mooi uitgelegd
  De Èèn God een onmetelijke nano seconde ouder als de Ander Duivel

  Balans

  Dank U

  • Beste Tan Darts

   Ook Dat is een vorm van verslaving aan ….

   Wie zich eraan bloot stelt raakt eenzijdig de munt hersenen kwijt

   Gevolg —– Waardeloos
   Lijd tot :
   Diefstal Moordpartijen Slachtingen

   Zie All Capone

   Dank U

 2. Beste Tan Darts

  Eerlijkheid en oprechtigheid moet men in acht nemen

  Drugs ……
  Ook Dat is een vorm van verslaving aan ….

  Wie zich eraan bloot stelt raakt eenzijdig de munt hersenen kwijt

  Gevolg —– Munt Waardeloos
  Geen betaalmiddel meer om ruilhandel te kunnen drijven

  Drugs Lijd tot :
  Diefstal Moordpartijen Slachtingen

  Zie All Capone

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in