De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, heeft aangekondigd dat de EU, ondanks de waarschuwing van Poetin, de aankoop en levering van wapens aan Oekraïne gaat financieren. Zij zei ook dat de EU Wit-Rusland, dat niet bij de gevechten betrokken is, bij de sancties gaat betrekken, omdat het een Russische bondgenoot is. Zij zegt dat de EU de Russische media wil verbieden, omdat die zich niet aan het officiële oorlogsverhaal houden, schrijft Dr. Paul Craig Roberts.

De voorzitster van de Europese Commissie kondigt dus aan dat de EU meedoet aan de oorlog aan de kant van de Oekraïense nazi’s, en de VN-ambassadeur van Washington beschuldigt Poetin ervan de oorlog te laten escaleren.

Wij zien hier de resultaten van de veel te vele jaren dat Poetin zijn geduld met het Westen heeft bewaard. Het Westen is eraan gewend geraakt om Rusland straf na straf op te leggen zonder gevolgen voor zichzelf. Nu zijn er plotseling wel gevolgen, en het is allemaal de schuld van Poetin.

Ik heb een aantal jaren gewaarschuwd dat de politiek van geduld uiteindelijk zou mislukken, omdat het Westen zou blijven aandringen tot het over een rode lijn blunderde. Dat is nu gebeurd, en de gevolgen zullen veel ernstiger zijn dan wanneer Rusland lang geleden zijn poot stijf had gehouden.

Russofobe debielen beschuldigen mij ervan pro-Rusland te zijn, omdat ik objectieve analyses geef in plaats van mee te doen met de hersenloze aanklachten. Ik ben degene die een kernoorlog zag aankomen vanwege het verkeerde beleid van beide partijen. Het zijn de Westerse Russofoben en het naïeve Russische vertrouwen in onderhandelingen die de plank misgeslagen hebben. Helaas is het mijn analyse die juist blijkt te zijn. Ik kan niet zeggen dat ik er blij mee ben.

  Rusland probeert Starlink te vernietigen - Musk

Het is verbijsterend dat niemand in de Westerse leiding of media begrepen heeft dat het Rusland menens was met haar veiligheidszorg. Of het Westen de bezorgdheid van het Kremlin nu gerechtvaardigd achtte of niet, alles had gedaan moeten worden om Rusland gerust te stellen. In plaats daarvan werd het tegendeel gedaan. Stoltenberg zei “als het Kremlin minder NAVO aan zijn grenzen wil hebben, zal het alleen maar meer NAVO krijgen.” Wat een arrogante stommiteit om zoiets te zeggen. Deze roekeloze uitspraak is gedaan door de secretaris-generaal van de NAVO. Hij had onmiddellijk uit zijn ambt gezet moeten worden.

Ik heb er 8 dagen geleden op gewezen dat deze uiterst agressieve reactie op een oprechte veiligheidszorg van een grote militaire mogendheid zeer ernstige gevolgen zou hebben. Het overtuigde het Kremlin ervan dat de bezorgdheid van Rusland over zijn veiligheid niet door onderhandelingen kon worden opgelost. Het was Stoltenberg die de Russen op het spoor van de invasie zette.

Het Westen heeft geen Russische deskundigen meer. Het Westen heeft mensen die direct of indirect op de loonlijst staan van het militair/veiligheidscomplex en die niets anders doen dan Rusland beschimpen. Het Westen heeft nul vermogen om de andere kant te zien. Bovendien benoemt het Westen, om zijn inclusiviteit te tonen, vrouwen tot ministers van defensie, nationale veiligheidsadviseurs en hoofden van de Europese Commissie. De vrouwen moeten laten zien dat zij even hard zijn als de mannen en nemen bijgevolg nog slechtere beslissingen.

Wij staan inderdaad op het punt op te houden te bestaan, alleen maar omdat de Westerse wereld niet in staat is een verstandige beslissing te nemen.

  Russische economie herstelt zich terwijl tientallen banken Amerikaanse banken dreigen om te vallen

Het Westen heeft niets anders gedaan dan de oorlogsvlammen aanwakkeren en staat nu op het punt om in die vlammen verteerd te worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Westerling vast in Oekraïne: Geloof de propaganda niet, Rusland wint de oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet laatste nieuws over de Oekraïnecrisis
Volgend artikelOekraïens “Neo-Nazi Zomerkamp” – Militaire opleiding voor jonge kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Deze nazi mevrouw de Pharma psychopate en geïnstitutionaliseerde massamoordenaar,oorlogsmisdadigerster Ursula von der L.moet zich in de toekomst verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal voor haar ongelofelijke misdaden tegen de menselijkheid,samen met andere collaborerende commissie -leden!! Deze oorlogsmisdadigster roept op tot inentings dwang binnen Europa ! Stop het Europese Pharma maffia fascisme!!!
  Stop het Europese Corona apartheidsregime,met vaccinazi’s als deze psychopate Ursula von der L!!!

  • Het wordt nog veel erger voor Ursula: ze komt voor de opperrechter te staan bij het Laatste Oordeel en daarna kan ze voor eeuwig bakken en braden in de poel van vuur.

   • die poel van vuur bestaat niet in letterlijke zin… helaas, zou je bijna zeggen mbt sommige ‘mensen’.
    wat wel bestaat is dit: wie onrecht doet, zal (niet moet) zal dus krijgen wat hij verdient voor het onrecht dat hij gedaan heeft. kolossenzen 3:25

  • Tribunaal geraakt ze niet als het aan mij ligt, ik weet nietof je hetbeseft maar er is een gezegde in love and war all is fair. Dat deze dame dat maar goed beseft want als de oorlog hier uitbreekt geeft mij dat het recht haar aan te pakken. Ze zal niet veilig zijn en geen boterhammen eten over onze rug in een bunker. FU wefsnol.

   • Het is erg genoeg dat juist een vrouw deze rol vervuld. Vrouwonvriendelijke taal gebruiken raakt alle vrouwen en dan ben je zelf bezig precies te doen wat de WEF wil. Het totaal uit elkaar vallen van families, gezinnen van gewone mensen, het confiskeren van de kinderen. Zinvoller zou zijn als mannen en vrouwen eindelijk zouden leren functioneel met elkaar om te gaan en Cohesie en Cooperatie te versterken.

 2. Ze spelen hetzelfde spel als bij de ‘vaccins’: je bent UIT als je ‘niet gevaccineerd’ bent en nu ook als je weigert ‘de Russische president Vladimir Poetin en het conflict aan de kaak te stellen’, en denk ook aan hoe ze Thierry Baudet behandelen die weigert zich voor of tegen uit te spreken aangaande het Oekraïne conflict waardoor ze hem als een supporter zien van Poetin: Russian opera stars Gergiev and Netrebko fired over Ukraine invasion
  https://www.rt.com/news/550964-russian-opera-stars-fired-ukraine/

  • En dan te bedenken hoe de wereld massaal protesteert tegen uitsluiting van burgers op basis van …….Van de Holodomor hebben de meesten nog steeds nooit gehoord, Noch van een oorlog die al 8 jaar bezig is in de Ukraine na een door het Westen en Israel georkestreerde coup. Taal is machtig. Noem ze Separatisten zonder te begrijpen dat deze provincies zich juist niet af wilden scheiden van Rusland. En vergeet alle oorlogsmisdaden die het Westers georienteerde regime in Ukraine in die provincies pleegde. 11 Amerikaanse biowapen labs, die dagelijks bezig waren de bevolking te sprayen met pathogenen, inclusief operatie Seaspray vanaf schepen. Nucleaire wapens gericht op Rusland in NL, UK en talloze andere EU landen. Bekend of in het geheim. Wij Nederlanders wilden ze niet. Dus het gaat niet om vrijheid, sovereiniteit van bevolkingen. Hier is een ander ziek spel bezig.

  • Het NL leger schijnt inmiddels geintegreerd te zijn in het Duitse leger. Nog iets waar het nederlandse volk niet van op de hoogte was en geen zeggenschap over had.

 3. Deutsland denk dat die de bas is in de EU. Wij gaan eruit van de EU. Laat maar deutsland alleen in zijn eigen gevecht tegen Rusland.

 4. Smijt er maar op de bom. Als het zover komt graag in mijn achtertuin .wie in een nucliair verwoeste wereld wil leven wacht alleen maar een langzame ellendige dood. Who gives a fuck anymore.

 5. Ik vraag me af, waar bemoeit iedereen zich mee;laat ze het
  zelf uitvechten daar,NATO/VS gooien alleen maar olie op het vuur.
  Inge

 6. Ik geloof niet in een derdewereldoorlog al lijkt de kans erg groot.
  Daarvoor vegen ze allemaal veel te hard hun klak aan en nemen veel te snel achterlijke beslissingen.
  Veel mensen geloven niet meer in die dodelijke pandemie, geef ze dan maar een oorlog met Rusland om ze in angst te houden? Dit beantwoord ook agenda 21 en de Rockefeller -“LOCK STEP” Scenario’s want werkt beter dan die vaccins. Het kan steeds dat die figuren zoals Bill Gates of George Soros aan Poetin vele miljarden geven om de zot uit te hangen, dag van vandaag kan je met geld alles bereiken.
  Alle jonge mensen onder de 60(?) zullen opgeroepen worden om tegen Rusland te vechten.
  Bepaalde etnische groepen zullen natuurlijk niet opgeroepen worden om de spanning erin te houden.
  Er gaan dus ook in deze situatie… minder mensen op de planeet rondlopen en veel armoede komen en was dat niet steeds het plan? Wanneer je beseft hoe onze toekomst er normaal uitzag dan was een derdewereldoorlog (voor mij) geen slechte zaak.

 7. Wat ik opmerkelijk vind is deze zin: ¨…. omdat die zich niet aan het officiële oorlogsverhaal houden¨ Als zij dit zo letterlijk gezegd heeft, dan betekent dat er dus vooraf een narratief is vastgesteld, in de trant van: Dit verhaal gaan we pushen in de media en nu houdt Russische media zich niet aan dat narratief. Het zou dus goed mogelijk kunnen zijn dat dit hele gebeuren, vooraf is bedacht, met medewerking van Rusland etc. Oorlog is gewoon big business voor de rijkste mensen..

 8. Totaal verkeert wat iedereen denkt te moeten doen-> dit gaat ALLEEN Rusland en Oekraïne aan , maar ja ze willen hun oorlog kunnen voeren! Rusland is betrouwbaarder dan die hele zwik in de EU 🙁

 9. Ach gut–maar wie had dat anders verwacht van Botox Adolfina?
  EU richt zich op de onderdrukking van eigen bevolking, en vie WEF/NWO op de vernietiging van eigen ras.

  Uniek in de geschiedenis, dat wel.

  Om te normaliseren in NL:
  –uit EU
  –uit euro
  –uit NATO
  –vluchtelingen eruit en grenzen dicht
  –strijdkrachten minimaal handhaven; landmacht: wat trucks en paar honderd man voor hulpverlening bij rampen en voor represailles; marine: onderzeeërs mat atoom wapens; wat kleine snelle composit boten; luchtmacht: wat helicopters voor hulpverlening te land en te zee.
  Rest ontslaan.
  –ander politiek bestel: besluiten uitsluitend via referenda. De techniek is er.

  • het punt is: stemgedrag.
   De gelovigen stemmen op CDA ( met een leider die lijdt aan Down syndroom) of andere “christelijke” partij; de middenstanders nog steeds op VVD, en de idiote links “denkenden”op D66 en GL.

   Er moet iets gebeuren, dat de massa triggert; extreme prijssijgingen of een heel grote aanslag, of voedsel schaarste.

   Eerst dan komen de laagste inkomens in beweging; en van die moet NL het hebben; bouwvakkers en zo.
   Niet van die zelfvoldane masturberende middenklasser, die kosten alleen maar….

 10. En voor wie van de hoed en de rand ( of, zo u wilt, het naadje van de kous) wil weten, ga naar YouTube. Indien aldaar aangekomen, typ in het zoekvlak “JFK to 911; Everything is A Rich Man’s Trick” Waarin een Brits historicus u allen nog eens fijntjes laat zien, hoe we besodemieterd worden door door de meeste van onze politische üntermenschen. Hij wist het al zo’n 15 jaar geleden, toen hij deze documentaire maakte, en opdroeg aan zijn ouders. En door hem van commentaar voorzien, vanuit zo’n typische Engelse luie stoel van het type “miss Marple”, of Roald Dahl. Het ontbrekend haardvuur moet u er zelf maar even bij verzinnen. De documentaire duurt wél meer dan 3 uur, en kennis der Engelse taal is gewenst, i.v.m. ontbreken van ondertitels. Een interessante avond toegewenst!!

  • Idd bizar hoe hout stoken kort voor deze crisis verboden werd in meerdere NL gemeenten. Of na renovatie van huizen verboden werd. NL wordt rijk van de inkomsten door gestegen benzine prijzen. De wetten die Trudeau activeerde zijn bekend. Dus Rutte samen met Trudeau en Johnson maakt duidelijk dat dit een groot theaterstuk is.

  • De hele wereld is allang wakker, lieve Ursula…
   Zolang er beelden van de oorlog verschijnen waar alle blad nog aan bomen zit ,IN FEBRUARI,
   gelooft NIEMAND die beelden.

 11. Adolfina in de bocht; op weg naar keizerin van de wereld.
  De teef heeft hoogmoeds waanzin.
  Maarre…de boycot tegen Rusland zal vooral Duitsland treffen; maar benzine 4 euro per liter is toch ook leuk?
  En huizen zonder gas…..geen verwarming, koken, douche…gezellig toch?

  • Ik moet zeggen dat ik als jong volwassene ooit zo in een commune in de UK leefde. En idd het was heel gezelllig om zo primitief te leven, het beste te maken van schaarse middelen. Afgesloten van energie etc.

 12. Het Westen en Israel hebben deze coup georkestreerd. Al in 2014 heeft Soros het over het Soros Keizerrijk, wat de sovjet unie gaat vervangen. Een man die kickt op het maken en breken van staten en daar de financiele middelen voor heeft. De zorg is echter alle randdebielen die geen idee hebben dat deze oorlog al 8 jaar bezig is. De bevolking van de Oostelijke provincies gedecimeerd tot 1/5 van ouderen en kinderen die het zonlicht nooit zien, levend in schuilkelders. Noch hebben ze ooit over de Holodomor gelezen, geweten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in