Deskundigen zijn het erover eens: Niet alleen valt de hemel naar beneden, maar we zullen allemaal sterven door de opwarming van de aarde. SUV’s zijn een grote boosdoener en dragen volgens klimaatexpert Chicken Little bij aan de stijging van de zeespiegel. Collega Algore, die tijdens een sneeuwstorm sprak, was het met Little eens.” – De Dagelijkse Alarmist

Ik moet mijn commentaar hier inleiden met verstandige logica, om de absurde idioten tegen te houden die de waanzin consumeren van de mainstream media, de politieke klasse, de niet-wetenschappelijke ‘wetenschappers’, de nep-milieugekkies, de kwaadaardige VN, het onwettige IPCC, en de geënsceneerde marketing van de immer zielige tirades van de ooit tiener-bimbo-onwetende Greta Thunberg, over de normale activiteit van de mens die de ‘planeet’ vernietigt. Het is gewoon niet waar! schrijft Gary D. Barnett.

Ja, het klimaat op aarde verandert op regelmatige basis. Ja, extreme weersomstandigheden lijken vaker voor te komen dan in het nabije verleden. Ja, opwarming en afkoeling vinden in de loop van de tijd plaats, al miljoenen (of miljarden) jaren. Ja, bepaalde mensen (overheid, kwaadwillende “wetenschappers”, NGO’s en het leger, naast vele andere snode individuen en organisaties) kunnen het weer manipuleren om ons te schaden, maar nee; rijden in een SUV kan ons niet allemaal doden. Ik presenteer dit als een doelbewuste belediging voor de kwaadaardige leugenaars, propagandisten, ontvolkingsmonsters, eugenisten en technocraten die over de aarde willen heersen ten koste van alle gewone mensen en de natuur.

De meest recente absurditeit, op geen enkele manier nieuw of uniek, is het plan van de Ierse regering om 200.000 gezonde koeien te ruimen (doden), met het argument dat “ze bijdragen aan de ‘klimaatverandering’ door de uitstoot van ‘koolstof’.” Iedereen die deze onzin serieus neemt, of accepteert en/of negeert, zet de poorten open naar vrijwillige menselijke uitroeiing. Als je niet in staat bent om te begrijpen dat zowel koeien als mensen eten, leven en C02 uitstoten, en als je niet ziet dat er wereldwijd acht keer meer mensen dan koeien zijn, waarom zou iemand dan niet begrijpen dat het doden van mensen, volgens deze gestoorde milieugekken, nog effectiever zou zijn in hun pogingen om “de planeet te redden” dan het doden van koeien? Waarom niet elk dier doden, inclusief grote aantallen mensen, als ‘de planeet redden’ van scheten het hoofddoel is?

  COVID-vaccins: ontworpen voor ontvolking?

Mensen stoten niet alleen meer C02 uit dan koeien, maar ze verbruiken ook enorme hoeveelheden energie, ze rijden in auto’s, ze vliegen in vliegtuigen, ze bouwen fabrieken die vervuilen, ze delven, ze creëren ongelooflijke bergen plastic en afval, ze houden oorlogen in stand die de aarde op een ongehoord hoog niveau verwoesten, en ze blijven koeien met extreme marges voorbijstreven in bevolkingsgroei. Koeien ademen alleen maar en laten alleen maar scheten, dus waarom deze onschuldige dieren doden; waarom niet gewoon ter zake komen en grote delen van de mensen doden, (het echte plan) om het binnenkort bedreigde Bos taurus – bovine – (koe) te redden? Begint u de absurditeit van deze onzin over ‘klimaatverandering’ in te zien? De onzin die door het meeste van dit ‘klimaatverandering’ duwende gespuis wordt opgeslokt en geloofd, breidt de grenzen van absurditeit uit tot astronomische niveaus.

Het wordt nog veel erger. Dit ongelooflijk schadelijke en idiote plan van het zeer imbeciele Ierse ministerie van Landbouw en het Ierse Agentschap voor Milieubescherming zal 5.000 euro ($5.622) betalen voor elke gedode koe. Vergeet niet dat 200.000 koeien 0,02% uitmaken van het totale aantal koeien op aarde. Is er iemand dom genoeg om dit als een legitieme strijd tegen het frauduleuze idee van “klimaatverandering” te beschouwen? Tegen die prijs zou het 1,125 miljard dollar kosten om de boeren te betalen voor het doden van hun dieren. (Tegen deze prijs zou het doden van alle koeien op aarde 5,525 biljoen dollar kosten) Maar hoe zit het dan met de kosten om deze dieren op te ruimen, de enorme hoeveelheid energie en vervuiling die daarbij gebruikt wordt, het verlies aan voedsel en zuivelproducten, de vermindering van de aanvoer en de extreme prijsstijgingen die zeker zullen komen? Hoe zullen deze verliezen worden goedgemaakt, en hoeveel meer energie zal er nodig zijn om deze leegte op te vullen?

Ik realiseer me dat de meesten dit misschien als een onbelangrijk onderwerp zullen beschouwen, maar dat zou een grote vergissing van uw kant zijn. De machthebbers zijn niet van plan om te stoppen met het doden van dieren; ze zijn van plan om elk aspect van uw leven volledig te controleren, inclusief welk voedsel u eet, waar u naartoe mag gaan, hoeveel energie u mag gebruiken, hoeveel warmte u in de winter mag gebruiken om warm te blijven, hoe u uw toegewezen munteenheden uitgeeft, (CBDC’s) hoeveel medische zorg u mag krijgen, waar u mag wonen en zelfs of u zich al dan niet mag voortplanten.

  Voor het eerst in 700 jaar daalt de wereldbevolking

Waarom komen we niet tot de kern van dit probleem en ontdoen we ons van de leugens en propaganda die deze nu onwetende, zielige en onverschillige bevolking consumeren. Het weer wordt gecontroleerd, het schaadt de mensheid en de natuur enorm, en het veroorzaakt een ongelooflijke hoeveelheid schade, niet alleen aan deze aarde, maar aan elk levend wezen erop. Dit is niet het resultaat van normaal menselijk gedrag, en is dat ook nooit geweest, maar is te wijten aan massamanipulatie van het weer door de heersende klasse van geclaimde ‘elites’, die ervoor gekozen hebben om valse klimaatverhalen te gebruiken om massale angst te zaaien om iedereen onder controle te houden. Dit is de ultieme valse ‘noodsituatie’ die wordt gebruikt om de mensheid over te nemen.

Er zijn waarschijnlijk veel factoren die klimaatextremen veroorzaken, waaronder, maar niet beperkt tot, weergeoengineering door de staat, grafeenregen, gerichte energie, aanvallen van klimaatmodificatie, verhitting van de ionosfeer met behulp van HAARP-technologie, cloud seeding, het besproeien van onze lucht met metalen en vergif door middel van stratosferische aerosolinjectie (chemtrails) en ongetwijfeld het kunstmatig creëren en versterken van de destructieve aard van orkanen en aardbevingen. Er zijn zeker ook andere verwoestende manipulaties van het weer aan de gang die op dit moment nog onbekend zijn, omdat het volledige technologische potentieel van het leger verborgen is en ver vooruit ligt op wat de meesten geloven. Bovendien worden er voortdurend giftige chemicaliën en biowapens verspreid en wordt het land en water op aarde voortdurend vergiftigd met dodelijke stoffen zoals glyfosaat. Het weer is nu een belangrijk wapen tegen de mensheid en wordt gebruikt om alle landbouw en voedselproductie, of het geplande gebrek daaraan, te monopoliseren.

Het zijn niet alleen koeien die het doelwit zullen worden van deze kwaadaardige “klimaatveranderings”-monsters, maar de hele mensheid. Dus om te geloven dat het doden van koeien iemand of deze aarde zal redden, is niet alleen compleet belachelijk, maar ook een teken dat dit slechts het begin is van een veel bredere aanval op de hele proletarische kudde. Ze zullen misschien proberen met het vee te beginnen, maar als die gruweldaad mag plaatsvinden, zijn u en uw gezin waarschijnlijk de volgende.

  Kijk: Milieulobbyist vertelt Britten "Er is een moreel probleem" met kinderen krijgen

Koolstofdioxide (C02) is absoluut essentieel voor het bestaan van de mens. Zonder koolstofdioxide zou alles op aarde sterven. Door het proces van fotosynthese gebruiken bladeren aan bomen en planten de geweldige energie van de zon om deze C02 om te zetten om de planten te voeden, waardoor levensonderhoudende zuurstof wordt geproduceerd zodat alles kan leven en ademen. Er wordt gezegd dat één grote boom met behulp van uitgestoten C02 genoeg zuurstof kan produceren om meerdere mensen een hele dag van de nodige zuurstof te voorzien. Planten slaan ook kooldioxide op om de lucht te zuiveren en negatieve effecten op het milieu te verminderen. Dit proces is noodzakelijk voor het overleven van het leven, want zonder dit proces zou er geen zuurstof meer beschikbaar zijn. Als kooldioxide zou worden geëlimineerd (netto-nul is de domme term die wordt gebruikt), zou alles sterven. Houd dit in gedachten de volgende keer dat u een of andere tierende “klimaatverandering” idioot hoort pleiten voor het doden van al onze dieren (inclusief mensen) om “de planeet te redden”.

Het enige wat nodig is om deze planeet en alles erop te redden, is de eliminatie van alle heersers en regeringen! Denk daar eens over na de volgende keer dat u uw eigen vernietiging in stand houdt door te stemmen om een meester, welke meester dan ook, te “kiezen” om over u te heersen en u te controleren. Het is beter om politici te slachten en de koeien te redden.

“Bijna de hele geschiedenis is een ononderbroken spoor van de ene samenzwering na de andere. Samenzweringen zijn de norm, niet de uitzondering.” – G. Edward Griffin


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ONTVOLKING DOSSIER

Dit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoor het eerst in haar leven spreekt Kamala Harris de waarheid! Om klimaatverandering tegen te gaan moeten regeringen “de bevolking verminderen”
Volgend artikelOnbedwingbaar Russisch offensief: 160.000 Russische soldaten rukken op naar Kharkiv (Video’s)- Ze staken de rivier de Zherebets over – Kiev had geen troepen meer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Compleet getikte waanzin, heel die klimaat onzin.
  Alleen maar om het volk te knechten, te verarmen en als slaaf te laten dienen voor die krankzinnige bende die zich elite noemt.
  Maar wel 1500 privé jets om die WEF bijeenkomst in Davos te kunnen bezoeken. Schoften zijn het!

 2. In mijn jeugdige naïviteit wilde ik graag een steentje bijdragen om de wereld een betere plek te maken.. Al doende lerend, kwam ik al snel van een koude kermis thuis. Tegenwerkende krachten. Welke oorsprong.. Vandaag de dag zie ik er zelfs geen heil in om me nog druk te maken ´de aarde te redden´. Sterker nog: gaat niet gebeuren. Het enige wat rest is om nog wat mensen ´wakker te schudden´ en zo niet dan niet.

  Maranatha.

 3. 6 miljoen jaar geleden was de co2 waarde, als ik het goed heb, 4000. De aarde was een stuk warmer en groener en het leven tierde welig..
  De grondmassa was toen hetzelfde als nu.
  De co2 waarden zijn nu,als ik het goed heb, 400. Als dat gehalveerd word is het over en uit voor het leven op de planeet. Dus ik rijd driftig verder op mijn brommer en motor.

  • Inderdaad het is al x tallen jaren 400ppm dat is dus 0.025% .
   Niet erg logisch als je denkt dat bv 410ppm een verschil zal maken.
   Co2 is niet de thermostaat van de wereld. Dat is eerder zonne activiteit, de baan om de zon die van cirkel naar ellipsvormig veranderd en omgekeerd (50000 jaar) en de aard woble (2500 jaar) en dan nog allerlei kleinere factoren over kortere en langere tijd.
   Dat die paar mensen en wat machinerie hierop grotere invloed hebben is een te grote jas aantrekken.

  • Er worden megaveel bomen gekapt. O.a. om 100% stralingsdichtheid te krijgen, geen plek om je te verstoppen.
   En er zijn nepbomen uitgevonden, dus dat gevaarlijke spul is niet meer nodig..
   (dat de zoetwatervoorziening ook in gevaar komt is mooi meegenomen. Dus teveel CO2 in de lucht…..
   Beetje meegaan in ontwikkelingen.

   Btw, ik heb opvallend snel steeds minder geld nodig Elk bedrijf met klimaatbla, bla ..en/of die tweekleurige vlaggetjes boycot ik. En de horeca was al geboycot vanaf het jodenstermoment.

   We leven in een open inrichting!!!

   (vanmorgen een spuitfan ontmoet die ons soort met een “religie” afdeed.
   Compleet flabbergasted want ik ben degene die niet in iets onzichtbaars gelooft en achter iemand aanlooopt die zegt wat goed voor mij is)

 4. Onze realiteit is het samenkomen van onze individuele gedachten in materie uitgebeeld in materie.
  De werking van de realiteit wordt beschreven door de 12 universele kosmische wetten en 7 hermetische principes. De boeddhistische leer gaat over de fractale verbanden tussen onze intenties en ons handelen.
  Vrije wil en zelfbeschikking mag niet aan getoornd worden.

  Het doden van dieren omdat ze hinderlijk zijn of niet contraproductief zijn aan de door jouw beoogde doelen is is feitelijk goedkeuring geven aan de huidige agenda.

  Control your mind or someone else will do it for you.
  Be the change you want to see in the world
  de wereld is je spiegel; verwachten dat je spiegelbeeld als eerste gaat lachen is waanzin.
  strijden is lijden

  al die beroemde uitspraken refereren aan vrije wil en zelfbeschikking; onbewust weten we dit allemaal
  wel al.

  • Ik heb vanmorgen nog een mug plat gemept. Een vrouwtje. Dat mijn bloed zat te verteren.
   Ik heb meerdere muizen lokdozen in mijn tuin neergezet met daarin vergiftigd ´voer´.
   Moet ze ook in het huis gaan plaatsen aangezien ze mijn ´voorraad´ hebben gevonden.
   Schattige beestjes en geweldige acrobaten. Leuk om naar te kijken, maar deze ´zomer´ hoef ik mijn keukendeur niet open te laten staan. Paar jaren geleden was er een naar binnen gekomen. Ik hoorde ´m knagen in het motorblok van de koelkast. Bus haarspray erbij gehaald en dat heeft ´ie niet overleeft.
   Ik houd van dieren, maar ben zeker geen boeddhist. Geef ik hiermee de parasitaire orde een vrijbrief? Grappig uitgangspunt.

 5. Dit gaat over landbouw beleid…….Koeien zomaar onnodig afmaken…… SCHANDELIJK‼️

  Is het kabinet Rutte daarom “ gestopt” ❓
  Kon Rutte de gevolgen van zijn afspraken met allerlei “ niet gekozen organisaties “ niet nakomen.
  Wordt Rutte bang? Van de bevolking nu hij al deze keuzes heeft ondersteund en ze niet waar kan maken……
  De bevolking heeft meer macht dan we denken, maar de mensen worden dom gehouden….. en helaas interesseert het velen ook niet……. maar wat er in Nederland “ uitgevoerd wordt “ ook op landbouw gebied, IS ILLEGAAL HET STEUNT OP GEE ENKELE WET.

  Heb net een reportage bekeken / beluisterd van “ de Vrije omroep, “ Google het maar eens……. en gesprek met de jurist Mr dr Arno van Kessel.
  Zeer Aan te bevelen ❗️
  Ook een gesprek uit 2022 over de “ NEPPANDEMIE “ is zeer interresant.

  Van Kessle legt haarscherp uit hoe de afspraken en verdragen GEEN RECHTS GELDIGHEID HEBBEN.
  En als er niets gebeurt zullen leiden tot een dictatuur a la 1940.
  Het is aan ons ( de wakkeren ) om de bevolking te mobiliseren…….
  Te vertellen uit te leggen waarom het niet klopt.
  Zeker nu we weer voor verkiezingen staan.
  Aan de slag‼️

 6. Koeien maken van gras ook nog eens uitstekende mest, maar dat is ook weer verpest.
  Als je vroeger lang weilanden met koeien kwam kon je het wel ruiken maar het was niet zo goor als wanneer je in een stal kwam.
  Tegenwoordig staan de koeien meestal in de stal en wordt de mest opgevangen en met tractoren over de weilanden gesproeid wat een nog goordere stank oplevert.
  Vorige week het nieuwste stank terreur speeltje geroken een tankwagen vol stront (en volgens mij chemicaliën) die het via buizen op het land spoot, wat een ongelooflijke smerige stank.

 7. Explosie bij melkveehouderij in Texas doodt meer dan 18.000 koeien

  Bij een explosie op een melkveebedrijf in Texas op maandagavond 10 april kwamen meer dan 18.000 koeien om het leven en raakte een landarbeider ernstig gewond .
  Het incident vond plaats in de schuur van de South Fork Dairy Farm in Dimmitt in de regio Panhandle in Texas en is het laatste incident in een reeks van zogenaamde ongelukken sinds vorig jaar die de voedselproductie-infrastructuur van het land hebben lamgelegd. (Gerelateerd: nog een aanval op de voedselvoorziening: kippenboeren melden dat kippen geen eieren leggen, bedorven voer mogelijke boosdoener .) >>>
  https://www.naturalnews.com/2023-04-13-explosion-texas-dairy-farm-kills-18000-cows.html

  Wereldwijde oorlog tegen MEAT: nu ruimt Ierland koeien om “klimaatverandering” te bestrijden>>>
  https://www.naturalnews.com/2022-08-11-ireland-culling-cows-to-fight-climate-change.html
  Ierse boeren zijn verontwaardigd over het plan van de regering om 200.000 koeien te ruimen om de klimaatdoelstellingen te halen >>>
  https://www.naturalnews.com/2023-07-07-irish-farmers-outraged-plan-cull-cows.html

  De Nederlandse overheid wil het aantal koeien beperken tot TWEE per veld ter grootte van een voetbalveld >>>
  https://www.naturalnews.com/2023-05-22-dutch-government-limit-two-cows-per-field.html

  Vergeet olie. Nu komen ze voor de koeien >>>
  https://www.naturalnews.com/2022-12-19-now-they-are-coming-for-the-cows.html

 8. Die beesten op stal krijgen veekoeken…….waar voor ons onbruikbare dierlijke eiwitten in ver werkt zijn. Is bij mij in de buurt ook zo…….en die weeïge rotlucht ruikt daarom niet naar koeienmest.
  Daar zit dus slachtafval in.

  Frisse morgen jongens.

  Ben niet voor niets vegetariër.

 9. Die “stijgende zeespiegel”… Die na 50 jaar nog steeds niet is aangetoond, en zover ik weet valt de waddenzee nog steeds droog?

  Enne, heeft iemand zich ooit wel eens afgevraagd of het misschien ook met een zakkende landspiegel te maken kan hebben?? Door alle seismische en tektonische activiteiten op de aarde kan dat ook zomaar gebeuren…

  Maar daar zijn de heren “experts” van de nieuwe religie die zich “De Wetenschap” noemt zeker nog steeds niet aan toegekomen?

  En de rest over de CO2 en stikstof laat ik maar ff want dat is inmiddels wel aardig uitgekauwd en bewezen: het is ongevaarlijk voor de natuur maar heel voedzaam voor alles wat groen is! Daarbij krijgen wij er zuurstof voor terug. Dus, wilt u een groene planeet met lekker veel zuivere lucht dan hebben we juist veel MEER CO2 nodig, zoals ook de kastuinbouwers wel begrijpen!

  • Ehm, jah
   Er zijn in nl bedrijven die verkopen veel water in hun product en die gebruiken nog veel meer water van
   drinkwater kwaliteit. En dat pompen ze allemaal op uit een diepe aquiver onder nederland.
   Ik weet niet hoe de aquiver precies onder nederland doorloopt maar vaak gedacht dat woning verzakkingen en bodem daaling daar ook niet mee geholpen zijn. Plus dat waterschappen voor de landbouw een grondwaterpijl van min 1.5 meter aanhouden = onder opervlak. Is veel te laag voor turf achtige bodem hier, komt veel co2 uit vrij en geeft ook nog versnelde inklinking dus min 1.5 meter schuift steeds dieper de grond in.

 10. Als we op een aarde leven waar 99% uit waterstof, koolstof, stikstof en zuurstof bestaat, hoe kan er dan een teveel van zijn. Het aantal percentage verandert nooit, enkel de tijdelijke samenstelling. Deze 4 elementen verdwijnen nooit. Dus het is weer gewoon bullshit die klimaatzwendel. Net als de toekomstige digitale munt eenheid wat op basis van fictieve willekeur gestoeld wordt. Zonder elektriciteit bestaat het niet meer, zoals nu al 97% van dat fiatvaluta dan niet meer bestaat. Een digitale slavensysteem, wat zelf door de bevolking in stand gehouden wordt.

  De regeringen zijn wereldwijd alle failliet, dus waarom zouden we dan alle belastingen moeten betalen aan de regeringen, om door de regeringen de stok te geven om ons te kunnen slaan. En dat de regeringen laten bepalen wat we wel of niet meer mogen. Terwijl de regeringen zonder de bevolking niets kunnen. Dit zegt meer wat voorn achterlijk dom volk het is, dan over de regeringen. iedereen die nog steeds gelooft in een democratie en in verkiezingen van politieke partijen. Zouden eigenlijk allemaal gerecycled moeten worden. Want dat is het huidige kwaad op de wereld, door hen kan het kwaad op de wereld gedijen. De gehoorzame onder ons.

 11. Amaai men kl*ten, hier. Think again… Voor wat zijn die 200000 koeien hier . Just, om te doden.
  Om op te eten. Elke koe die hier geboren wordt is gedoemd om geslacht te worden en opgegeten te worden. Face it, cow killing meat eaters.
  Waar gaat die 200000 koeienvlees naartoe. 🐄🐄🐄🐂

 12. Ik word al misselijk als ik het woord “deskundigen” lees of hoor. De enige man die werkelijk verstand had van de natuur was Victor Schauberger. Wat hij ontdekte en uitwerkte werd door de geleerden weggehoond maar zijn gelijk werd later bewezen. Allen die vandaag de dag de klimaathysterie aanhangen zijn louter uit op geld. Het zijn laffe criminelen die op een achterbakse manier de mensheid wil beroven van alle levensvreugde. Ik heb nog meer respect voor de maffia die vaak met gevaar voor eigen leven hun zaken doen. Laat de koeien lekker buiten grazen en ruim beter politici op dan verbeter je echt het klimaat !! Politiek is de kunst van het liegen en geen enkele politicus heeft ooit woord gehouden. Allen dienen louter en alleen zichzelf en melken hun volk uit.

 13. en dan te bedenken dat dit gezeik sinds 1970 speelt, heel de energiecrisis in 1973 was er al onderdeel van en de eerste stap in deze waanzin. Iets wat misschien goed begon door de hippies, misschien wat naief, werd vanaf 1970 misbruikt, daarvoor werd het WEF opgericht in 1971 aan de hand van een rapport wat door een paar pseudo wetenschappers werd geschreven.

 14. Ik wil de gemiddelde temperatuur en CO2 waarden terug zoals die waren toen de aarde op haar groenst was met de hoogste biodiversiteit ooit.
  Denk daar maar eens over na.

 15. Terug naar onze holen en in berenvellen, sorry canvas zakken, rondlopen en max. 30 jaar oud worden.
  Dat is het einddoel van links.

 16. als er een god duivel of jezus bestaat laat die dan alle mensen op hun verjaardag sterven dan is alle ellende voorbij dan redde ze de aarde dieren en de bomen en planten. O nee dat kan niet want die drie idioten bestaan niet die zijn ook verzonnen door de elite mens om gewone mensen bang te maken en te manipuleren en geindoctrineerd en om slaaf te maken onze graf hebben we al vele jaren zelf gegraven ze moeten ons er nog in duwen ps door deze woorden kom ik niet in de hel daar zitten we al bewijs van spreken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in