De linkse Labourregering in Wales gebruikt belastinggeld om minderjarige meisjes te gebruiken om illegale migrantenmannen van militaire leeftijd uit Afrika en het Midden-Oosten naar Wales te lokken.

De promovideo begint met twee minderjarige tienermeisjes die de vluchtelingen begroeten en hen laten weten dat ze in een gastvrije omgeving zullen aankomen, schrijft Cristina Laila.

“Je land ontvluchten is moeilijk, maar Wales wil dat je je welkom voelt,” zei een van de kleine meisjes in een ongedateerde video.

De andere minderjarige tiener zei: “De Welsh Refugee Council wil je helpen. Je kunt hier contact met ze opnemen,” zegt ze terwijl de contactgegevens op het scherm verschijnen.

“De Welsh Refugee Coalition is een verzameling organisaties die in Wales werken met asielzoekers en vluchtelingen in alle fasen van hun reis, en met de gemeenschappen waarin ze leven,” aldus de Welsh Refugee Coalition.

“We werken samen om ervoor te zorgen dat onze beperkte middelen zo goed mogelijk gebruikt kunnen worden en om met één stem te spreken over beleid en praktijken die van invloed zijn op mensen die veiligheid zoeken in Wales.” aldus WRC.

De tienermeisjes beloven de vluchtelingen allerlei ‘gratis’ programma’s zoals hulp bij het aanvragen van bankrekeningen, medische voordelen, onderwijs, Engelse lessen en hulp bij het vinden van dokters.

“Er zijn veel kansen op werk hier in Wales,” zegt een van de minderjarige meisjes.

Waarom gebruikt de regering van Wales minderjarige tienermeisjes om mannen van militaire leeftijd uit landen zonder verkrachtingswetten naar Wales te lokken?

Kijk:

Aanvullend verslag over dit verhaal:

  West-Europa ervaart dagelijks 'low level' terrorisme van overzeese immigranten


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Franse generaals ondertekenen waarschuwingsbrief over dreigende rassenoorlog: “En de doden, waarvoor u verantwoordelijk zult zijn, zullen in duizenden geteld worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSympathie voor de duivel
Volgend artikel“Netto-nul” vereist een enkele wereldregering en een enorme daling van de levensstandaard, waarschuwt deskundige
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Dat is dus wat al decennia gebeurd op kleinschalig gebied in Europa. De bevolking heeft het gewoon niet in de gaten dat dat zij hiermee worden bedonderd en uitgewisseld. Het om volken van Europa ID in volle gang. Neem Nederland, Rutte gooit de grenzen open voor “vluchtelingen” om Nederlanders te onteigenen van wat ze hebben!

 2. vrouwen en hun eeuwige bloedende hart.
  proberen duivels tot heiligen te verleiden.

  wat is het eerste dat een westerse vrouw doet als het een man aan de haak slaat.
  hem veranderen in haar ideale beeld van de man
  wanneer gaat deze relatie weer uit?
  nadat ze zegt , je bent veranderd.

  bloedend bloedend bloedend hart.

  • @J.R.
   Sterke analyse.
   Natuurlijk moeten westerse mannen gewoon man blijven en geen watjes worden, hun eigen plan volgen en zich niet gek laten maken. In wezen is dat ook wat de westerse vrouwen diep vanbinnen willen, maar dat gebeurd veel te weinig.
   Daarom valt een deel v/d domme westerse miepen op de “echte” asielratmannen totdat ze ineens niets meer te vertellen hebben, dagelijks verkracht worden (misschien is dat ook wat ze diep vanbinnen verlangen) en een tent moeten dragen. Dan is het huille huillie.

  • Wat heeft dit artikel met vrouwen te maken? Het zijn kinderen die gebruikt worden voor een politieke agenda. Eng dat mannen over vrouwen beginnen als je kinderen ziet.

  • J.R. december 28, 2023 Bij 09:05

   Je hebt in zoverre gelijk toen in september 2015 Agela Merkel de grenzen wagenwijd open gooide voor meer dan 1 miljoen moslim jongeren, het verbaasde mijn niet toen later in 2015 zo’n 6000 vooral meisjes en vrouwen zich hadden aangemeld op het initiatief van het Rode kruis met hun beschamende protest borden met daarop Refugees welcome, manmanman wat een verraad vrouwen tegen de maatschappij plegen door hun oestrogene benevelde ‘breinen’

 3. Shocking.. hoe duidelijk kan het zijn. Jonge meisjes in korte rokjes en stropdassen moeten griezelige mannen lokken naar hun land. Een gekker toneelstuk kan je niet bedenken. Maar het lijkt de waarheid te zijn. Hetzelfde begon al met Joop Den Uyl begin jaren 70. Wie willen er toch zo nodig het blanke ‘ras’ uit roeien? Wie hebben daar baat bij? En wie hebben het eeuwige leven dat ze dit willen?

  • Geheime zeeeer rijke club miljardairs van satanisch zionitisch origine die een enorme hekel aan blanke Europeanen hebben zien ons als goyem en als slaaf niet te verwarren met gewone joodse volk want die hebben ook genoeg van deze mongols te lijden gehad(holocost)

 4. Kleine vroeg rijpe, geile Britse ‘meisjes’ ja die zijn gemakkelijk te beïnvloeden, net zoals de eloquente, erudiet Theo Hiddema voormalig FvD senator het een goed idee vond om gemengde huwelijken tussen moslim jongeren en autochtone meisjes te propaganderen, nu hoor je niets meer van hem zijn narcistische trekjes zijn bevredigd denk ik.

  Enfin de vijanden van Nederland zit in vele harten ingebakken, de gekochte pers/media en het gehele politieke spectrum doen mee aan dit grootste verraad van de 21e eeuw, welterusten, slaap zacht strijders vergeet vooral niet morgens in de spiegel te kijken.

 5. hoeveel vrouwen moeten nog verkracht worden voor onze mannen zeggen NU is het gedaan?
  Ben blij Dat PVV heeft gewonnen zodat het gestopt word deze kul.

 6. Die aardige ‘vluchtelingen’ hebben ook nog wel iets terug te geven aan deze lieve naïve tienermeisjes als dank voor hun gastvrijheid!

  • Ik herinner me dat Johny de Mol jaren geleden op een strand van een Grieks eiland stond te propaganderen dat er een jongetje verdronken was. En hij liet zien dat hij in het Arabisch op zn biceps had laten tatoeëren… welkom in mijn land.

   Deze monsters die de mensheid bewust kapotmaken, zijn de wezens in de top van elk afzonderlijk piramidespel in onze maatschappij. Van ONDERwijs tot media tot politiek tot grote bedrijven tot wetenschappers, pharma, tech, food, zorg, etc etc etc eindeloos etc. Iedereen die ergens leidinggeeft is OF bewust de mensheid aan het slopen OF onbewust. En wijzelf zijn net zo corrupt door allerlei subsidies en voordeeltjes te pakken en alles te blijven kopen bij de bedrijven van de vijand. Begrijpelijk dat mensen voordeeltjes en subsidies pakken, dat is ons zo geleerd, zodat we afhankelijk zouden worden van de vijand.

   Corruptie en geld zijn het probleem. Een christelijke school die voor de subsidie overal regenboogvlaggen en transgender wc’s maakt, een wappie die een elektrische auto en zonnepanelen koopt, een ziekenhuis dat alle doden als cojona doden opgeeft… geld geld geld. Mijn opa en oma waren van de generatie waar alles draaide om schuldenvrij te zijn… tegenwoordig kopen mensen alles in termijnen en op lease basis.

   We moeten allemaal eens in gedachten gaan praten met voorgaande generaties, want wij hebben onze prioriteiten helemaal verloren en we steken lachend onze nek in de galgen van bankiers, verzekeraars, overheid, pharma, etc…

   We zitten in een dealer (elites) junk (consumenten) relatie en de dealers hebben ons helemaal ingepakt. Dit is hoe meisjes door loverboys worden gegaslight tot ze ineens achter een raam hun lichaam staan te verkopen. Wij worden totaal geplayed en uitgehoert. Voor grijpstuivers verdienen wij miljarden voor de elites. En die miljarden worden vervolgens tegen ons ingezet. Ow… en van ons loon betalen we dan nog even de helft aan belastingen en wat we overhouden mogen we indirect de helft afdragen aan accijnzen, btw, andere belastingen en kosten, energie, etc etc etc… we zitten in het drijfzand vast en we komen er alleen uit door offers te maken.

 7. Linkse politicus in Duitsland zegt dat migranten “recht” hebben op massale plundering van supermarkten
  Manager die erover klaagde, werd racistisch verklaard.

  Een winkeleigenaar in Duitsland werd als racist bestempeld omdat hij klaagde over massale plunderingen door migranten in zijn winkel, terwijl een linkse politicus de kant van de criminelen koos en zei dat ze ‘recht’ hadden om te stelen.

  Supermarktmanager Gatzke vertelde Bild dat de dieven die grote zakken vol spullen stelen meestal migranten zijn, waarvan ongeveer een derde Tunesisch is.

  Tijdens één incident bij de Edeka-supermarkt in Regensburg stal een man voor € 140,- aan goederen, terwijl de manager ook heeft geprobeerd dieven te stoppen met het stelen van boodschappen ter waarde van € 300,-. >>>

  https://modernity.news/2023/12/28/leftist-politician-in-germany-says-migrants-are-entitled-to-mass-loot-grocery-stores/

  • The Cult/ ordo illuminati/ Novus Ordo Seclorum heeft de oorlog verklaard aan God en de mensheid en de waanzin wordt met de dag groter door werkelijk alles 180 graden te doen kantelen. George Orwell was als lid van de Fabian society en hooggeplaatste vrijmetselaar uitstekend op de hoogte van deze reeds eeuwen bestaande snode & sinistere plannen.
   De mensheid denkt in uren, maanden & jaren, maar de krachten achter de schermen denken in decennia & eeuwen en zij hebben alle tijd, dachten ze. Mochten ze willen​! Het is niet voor niets dat de doelstellingen van de 17 SDG’s/ Agenda 2030 zijn vervroegd van 2030 naar 2025.
   Ver voor het begin van onze jaartelling zijn ontwikkelingen in gang gezet die hebben geleid tot de situatie waarin wij nu verkeren. Met de dag worden de ontwikkelingen krankzinniger, zo​ lijkt het op het oog maar niets is minder waar. De duistere krachten zijn in paniek en schoppen​ steeds wild​er om zich heen. Het wachten is op de kardinale flater, waardoor alles, maar dan ook werkelijk alles aan het licht gaat komen.

   • Ron,
    Dat zie je heel helder, alles is al zeer duidelijk. Maar men ( de meerderheid ) wil en kan het niet zien.
    We zullen het meemaken in het nieuwe jaar.

    • De hoeveelheid mensen die op aarde ontwaakt, ik heb het meerdere malen reeds aangestipt explodeert, de sneeuwbal rolt steeds sneller en alle duisternis dat op z’n weg komt, wordt rücksichtslos vermorzeld.
     We zijn beland in de aller, allerlaatste fase van de Eindtijd en wat wordt ontvouwd, nu en in de zeer nabije toekomst is ronduit hallucinerend.

     • Ja ik denk dat het jaar 2024 het jaar van het grote ontwaken zal worden, kan het mis hebben maar de tijd zal het ons leren.

      Mike Stone – 2024 wordt het jaar van de ‘vaccinsterfte’

      “Vanaf het moment dat de nepvaccins voor het eerst uitkwamen, zei Brian Wilkins dat 2024 het jaar van het grote uitsterven zou zijn, waarin massa’s mensen die de tweede ronde van de prik hebben genomen, maar nog niet dood zijn, zullen sterven.” plotseling” door hartaanvallen, beroertes en kanker. Zijn voorspelling begint al uit te komen nu talloze, voorheen gezonde, jonge mensen nu kanker krijgen.”

      Wat kunnen we , nu 2024 voor de deur staat, het komende jaar verwachten?
      Ten eerste is er het slechte nieuws. . . Een massale uitsterving onder de ‘gevaccineerden’.
      Brian A. Wilkins, die The COVID Blog ( http://www.TheCovidBlog.com) beheert , is een behoorlijk scherpe kerel. Zijn politieke analyse is niet kloppend, maar als het om de virushoax gaat, is hij een van de belangrijkste experts ter wereld. Alles wat hij over dit onderwerp heeft gepost sinds hij in 2021 met zijn website begon, is 100% accuraat.

 8. Globalisering: een brutaal mens heeft de halve wereld.

  Voor de normale mens is nu in de perceptie van dode materie de enige ethiek, de enige liefde seks die als een recht en levensvoorwaarde wordt ervaren voor dagelijkse spijs: je bent homo of hetero, een andere mogelijkheid bestaat niet. LGBT daargelaten. Want we hebben het dan nog over de meest onschuldige zielen. Zelfs de meest christelijke omroep begon een heldenserie over 40 dagen zonder seks om duidelijk te maken dat zij hét ook kunnen.

  De eerste inwijding is de spontane beheersing over de spasmodische seksuele aandrift.

  Een buitenlander kwam bij me informeren hoe hij om moet gaan met willekeurige zaadlozingen. We hebben misschien gelezen over een ouwe hoer zonder seks die de hele dag fantaseert over romantiek terwijl ze zich al masturberend associeert met een held uit de oudheid.

  Iedere dag biedt nieuwe kansen die NOOIT meer terugkomen, dat is de genade van God tegen de materialisten die met hun speculatie de hele samenleving via de astrale wereld corrumperen, en telepathisch tal van relaties doen stranden die willen vertrouwen op loyaliteit. Ze kunnen zich niet inbeelden dat er andere aspiraties zijn; die zijn in het vergelijk waarin ze zich de hoofdrol toekennen allemaal subversief. Even flexibel en tolerant als ze naar zichzelf zijn in hun fantasieën, chanteren ze met hun bemoeizucht kwetsbare figuren zoals negertjes om te neuken. Ze hebben het over gelijkheid. Ze wanen zich onsterfelijk, want daarnaast of daarboven, God verhoede, bestaat niets anders. Toch, leven en dood bestaan ook enkel in het vergelijk, niemand kan ze voorbij streven. Ze noemen zich zelfs spiritueel.

  Iedere keer als ik zo iemand ontmoet, kom ik ook die asielzoekers weer tegen op mijn pad. Het is geen toeval. Deze vrouwen denken dat alles zonder consequentie is, oorzaak en gevolg bestaat niet en ze houden dat lang vol, hoe lelijk ze ook zijn want iedereen is vervangbaar in de sensuele gewaarwording. Daarin ligt voor hen als in de winkel de ware democratie. Het is mondiale politiek. Dit is de directe en enige basis van de massa-immigratie. Het is een politiek recht verworven bij links dat enkel nog stemmen verzamelt onder asielzoekers, want die staan waarschijnlijk financieel lang genoeg onderaan en stemmen dan op links. Daarom krijgen ze asiel in plaats van een tijdelijk verblijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in