Freepik

Tot een paar maanden geleden was de standaardprocedure voor artsen, bedrijfsmedia en politici om nieuws over jonge en verder gezonde mensen die zonder aanwijsbare reden in elkaar zakten en vaak stierven, volledig te negeren. Dat gaat nu veranderen, schrijft JD Rucker.

Voor de duidelijkheid voor degenen die niet bekend zijn met mijn standpunt: ik ben er vast van overtuigd dat de Covid-19 “vaccins” de oorzaak zijn van de enorme piek in hartaanvallen en andere medische noodgevallen, vooral bij mensen die zware lichamelijke activiteiten uitvoeren, zoals atleten. De piek in het aantal incidenten valt perfect samen met de uitrol van de injecties, en hoewel correlatie niet gelijk staat aan causatie, is het voor mij genoeg bewijs om een persoonlijke conclusie te trekken. Wat mij betreft ligt het voor 99% zeker aan de injecties.

Het nieuws dat LeBron James’ zoon Bronny, 18 jaar, een hartstilstand kreeg tijdens de training bij USC zal meer aandacht vestigen op de prikken dan incidenten uit het verleden. Er zal in de context van de “vaccins” meer over gesproken worden dan over de dood en reanimatie van Damar Hamlin op Monday Night Football, meer dan over willekeurige nieuwsverslaggevers die tijdens een uitzending instorten en meer dan over de beroerte van Jamie Foxx. Bij de overgrote meerderheid van de incidenten konden de bedrijfsmedia zwakke maar “normie-goedgekeurde” verklaringen geven. Met de hartstilstand van James op 18-jarige leeftijd zullen de twijfelende vaccinsceptici zich meer zorgen gaan maken, terwijl de regelrechte anti-Covid-vaxxers al druk bezig zijn met het schrijven van artikelen zoals deze.

  Wie zijn de Die-Hard Pro-Maskers die weigeren hun nederlaag toe te geven?

Ik heb lang gezegd dat de machthebbers wisten dat hun biowapens uiteindelijk de schuld zouden krijgen van wat ze al zo lang veroorzaken. Ze werken precies zoals de bedoeling was en veroorzaken langzaam maar zeker steeds meer gezondheidsproblemen bij hun ontvangers. Maar het nieuws over de hartstilstand van James kwam te vroeg voor de machthebbers en hun tijdschema’s. Ze willen niet dat de waarheid bekend wordt. Ze willen nog niet dat de waarheid naar buiten komt.

Mijn hypothese was dat ze de gevaren van de injecties kort na de Republikeinse Nationale Conventie zouden onthullen. Big Pharma en het CDC zullen naar buiten komen en toegeven dat de bijwerkingen groter zijn dan ze zogenaamd hadden verwacht. Vervolgens zullen ze Operatie Warpsnelheid en Trump de schuld geven omdat hij een vaccin wilde hebben voor de verkiezingen van 2020. Ze zullen zeggen dat ze gehaast waren en niet de juiste tests konden doen. Ze zullen zeggen dat ze het biowapen niet wilden vrijgeven, maar dat Trump hen dwong.

Mijn lezers weten heel goed dat Trump gemanipuleerd werd, dat er tegen hem gelogen werd en dat hij de zondebok moest zijn. Velen van u zullen hem dat nooit vergeven. Anderen zullen zeggen dat het niet zijn schuld is en dat hij helemaal geen schuld zou moeten krijgen. De meesten zitten daar ergens tussenin. Maar één ding lijkt me vrij duidelijk: de minions van de machthebbers zullen hem de schuld geven, of hij het nu verdient of niet.

Daarom zullen we de gaslighting krijgen. Daarom zullen de bedrijfsmedia zo vaak als ze kunnen mensen als Dr. Sanjay Gupta naar voren schuiven om belachelijke beweringen te doen dat er geen piek in incidenten is geweest, dat jonge en verder gezonde atleten altijd al op semi-regelmatige basis hartaanvallen hebben gehad en dat de vaccins er niets mee te maken hebben… als ze de vaccins überhaupt al noemen.

  De echte feiten over de COVID-prikken achterhalen

Het is alle-hens-aan-gaslighting-dek tot na de nominatie van Trump. Het laatste wat de machthebbers willen, is dat Trump voortijdig door de prikken onderuit wordt gehaald. Maar dit is het deel dat ze zich niet realiseren. Ik ben ervan overtuigd dat Trump de schuldvraag kan overwinnen als hij zijn kaarten goed speelt. Ik denk dat hij er goed aan doet om snel naar buiten te komen en te zeggen dat er tegen hem gelogen is, wat mensen als Anthony Fauci en Deborah Birx al erkend hebben. Ik denk dat Trump, ondanks de komende aanvallen van de bedrijfsmedia en Big Pharma, in staat zal zijn om de “Trump Card” van links te verslaan, net zoals hij in 2016 deed toen ze van alles naar buiten brachten, van een pis-tape tot een oude Access Hollywood-video.

Voor alle duidelijkheid: ik zeg niemand dat hij Trump moet steunen of afwijzen. Dit is geen politiek artikel. Het is een voorspelling van de komende gaslighting en een waarschuwing dat we voorbereid moeten zijn om nepnieuws te bestrijden. We moeten het voor zijn door sceptische vrienden en familieleden te vertellen dat de bedrijfsmedia elk excuus zullen verzinnen voor James’ hartstilstand en er alles aan zullen doen om de argumenten over het vaccin te “ontkrachten”.

Een betreurenswaardig aantal Amerikanen krijgt zijn nieuws nog steeds van de bedrijfsmedia. Een afnemend aantal conservatieve en alternatieve nieuwssites is bereid om over deze prikken te praten uit angst om door Google en Facebook op de zwarte lijst gezet te worden. Dat betekent dat de beste manier om de waarheid te verspreiden mensen zijn die op de ouderwetse manier met mensen praten.

  Plandemie II gelanceerd om fondsen voor pandemieën naar Big Pharma te laten vloeien: Apenpokken

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tientallen jongeren krijgen hartaanvallen tijdens Zuid-Koreaanse Halloween-viering: “Dit kan niet echt zijn” (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDit is nog maar het begin – We worden armer
Volgend artikelVerkiezingsdebat wereldregering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. drie mogelijkheden voor wat betreft trump en de klonterspuiten:
  hij is voorgelogen en was niet kritisch genoeg,
  of hij wist het en zit binnen het systeem,
  of hij wist het maar had geen keus omdat hij bij iedere kritische noot bij de eerste de beste griepdode de schuld zou krijgen.

  ik vermoed dat laatste

   • Nu gaat het complotdenken worden, stel dat Trump had gezegd jongens neem die troep niet want het is gif. Wie had hem dan door zijn kop geschoten? Ik gok op een nertsenactivist met de naam Volkert.

  • Trump zit in t systeem. Het is al heel simpel te zien door te weten dat iedereen die beroemd is, schijtrijk, z’n ziel aan de duivel moet verkopen, anders kom je gewoon niet aan de top. Trump is schijtrijk en beroemd dus wat denk je nou? Dat hij de onschuld zelve is? Wake up.
   En we zeggen toch altijd al dat politici alleen op die plekken komen door corruptie? Macht corrumpeert.

   De deepstate is het spel van Good Guys bad guy nu aan het spelen. Zogenaamd staan er nu in ene Good Guys op die The bad Guys gaan ontmaskeren. Die film over kinderhandel is onderdeel ook van het spel. Zogenaamd wordt de deepstate (bad Guys) opgerold en zeggen The Good Guys dat zij de mensheid zullen redden. Gevolg = de echte diepbedroefd deepstate heeft zich definitief geïnstalleerd als wereldregering.

  • dat zou best kunnen roelie, hij werd financieel gered door de zionisten en ligt al jaren ‘in bed’ met Netanyahu & Co. Als wij maar steeds naar buiten (trump, poetin, of wie dan ook) blijven zoeken voor redding zijn we reddeloos verloren. De enige weg die nog te bewandelen is, is de weg naar BINNEN. Dit valt niet meer te redden hier. Je kunt geen 6000jr manipulatie en matrixopbouw even op enkele maanden of jaren op een organische manier omturnen. Wij (de ware ontwaakten en niet-‘gevaxten’) gaan hier binnenkort bij de ‘grote reset’ van de matrix verdwijnen (rest heeft nadien nog een kans maar zal niet gemakkelijk worden) omdat onze niet-‘gevaxte’ lichamen (lees: golfvorminformatievelden omdat er geen fysiek bestaat) niet meer compatibel zijn met het nieuwe besturingssysteem van de (hermafrodiete) matrix die nu gebouwd wordt (vandaar de inentingen en de transgender agenda)…

 2. Kort nadat hij president geworden was hat hij zo ver ik mij herinneren kan gezegd dat zijn zoon geen goeie ervaring gemaakt had met een inenting.
  En hij niet voor het inenten is .
  Maar ik vraag me dan af , waarom hij al zijn aanhangers dan steeds zegt zich te laten inenten !

 3. Voorgelogen ? Iedereen met een béétje gezond verstand had hier op z’n laatst medio ’20 al door moeten hebben dat het allemaal kwakzalverij-nonsens was : 25 juni ’20, verklaring van van Dissel t.o.v. hele 2e kamer en heel Nedeland dat 98% van de mensen géén of nauwelijks iets zou merken van dat zogenaamd gevaarlijke virus…en 2% een klein beetje en een klein deel daarvan in erge mate… Die situatie van ziek zijn is er áltijd, met of zonder virus ! En in Amerika hebben ze dit soort verklaringen en flagrante tegenstrijdigheden m.b.t. dit zogenaamd levensgevaarlijke virus ook in voldoende mate uitgebraakt om íedereen met énig gezond verstand en een béétje eerlijkheid qua denken diréct te doen begrijpen dat het allemaal BS was.. Óók Trump !Trek je conclusies !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in