Foto: Couse-Baker / pxhere / https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

Ze gooien bommen op een concentratiekamp vol kinderen. ZE GOOIEN BOMMEN OP EEN CONCENTRATIEKAMP VOL KINDEREN.

Niet in het verleden. Op dit moment. Ze doen het nog steeds. Ze vertonen geen tekenen van stoppen, schrijft Caitlin Johnstone.

Geen enkel deel van de oppositie hiertegen zou op afstand controversieel moeten zijn.

Ze gooien bommen op een concentratiekamp vol met kinderen. Zelfs shitlibs en pseudo-linksers die elke andere kwestie op het gebied van buitenlands beleid fout hebben, slagen erin om deze goed te krijgen, zo duidelijk is het. Iedereen die deze kwestie bij het verkeerde eind heeft, kan permanent worden ontslagen zonder echt verlies.

Als je westerse massamediapundits hebt die besluiten dat deze rotzooi te slecht is om hun reputatie aan op te hangen, dan ben je aan het verliezen. Wolf Blitzer ging een paar uur geleden nog in discussie met een IDF-functionaris hierover. Dit is heel anders dan bij de meeste door de VS gesteunde gruweldaden.

Hoeveel je ook praat over 7 oktober, het blijft een feit dat Israël militaire explosieven gooit op een concentratiekamp vol kinderen en dat daar dringend een einde aan moet komen.

Hoeveel je ook praat over hoe slecht Hamas ook is, het blijft een feit dat Israël militaire explosieven gooit op een concentratiekamp vol kinderen en dat daar dringend een einde aan moet komen.

Hoe vaak je ook de woorden “menselijke schilden” in de mond neemt, het blijft een feit dat Israël militaire explosieven gooit op een concentratiekamp vol kinderen, en dat daar dringend een einde aan moet komen.

  Israëlische functionarissen staan versteld over de complexe operaties van Hezbollah

Het maakt niet uit hoe vaak je Israël’s critici ervan beschuldigt van terroristen te houden, het blijft een feit dat Israël militaire explosieven gooit op een concentratiekamp vol kinderen, en dat daar dringend een einde aan moet komen.

Het maakt niet uit hoeveel je de Israël critici ervan beschuldigt Joden te haten, het blijft een feit dat Israël militaire explosieven gooit op een concentratiekamp vol kinderen en dat daar dringend een einde aan moet komen.

Hoeveel woorden je ook gebruikt of hoeveel narratieve draai je er ook aan probeert te geven of hoeveel ad hominems je ook gooit naar de mensen die kritiek hebben op wat Israël doet, het blijft een feit dat Israël militaire explosieven gooit op een concentratiekamp vol kinderen, en dat daar dringend een einde aan moet komen.

Ja, ik ga er maar eens van uit dat de mensen die beweren dat het nodig is om militaire explosieven te blijven gooien op een gigantisch concentratiekamp vol met kinderen, aan de kant staan die door de geschiedenis negatief beoordeeld zal worden.

Een enorme hoeveelheid westerse verdorvenheid gaat schuil achter de niet-onderzochte aanname dat het doden van mensen met bombardementen op de een of andere manier minder slecht is dan het doden van mensen met kogels of messen. Door non-stop buitenlandse bombardementen uit te voeren, heeft het westen het publiek ongevoelig gemaakt voor de realiteit van wat bommen doen.

Hamas zit in de ambulances. Hamas zitten in de ziekenhuizen. Hamas zit onder de vluchtelingenkampen. Hamas zitten achter de kinderen. Misschien slachten ze gewoon burgers af.

Als een militaire macht gewoon duizenden burgers zou afslachten en vervolgens propagandistische leugens zou verzinnen om die afslachtingen te verhullen, zou dat er dan anders uitzien dan de acties en verklaringen van Israël op dit moment?

  Escalatie in het Midden-Oosten: Oorlog op meerdere fronten? Hezbollah vuurt raketten af op Israël

WIJ zijn de terroristen.

WIJ veroorzaken geweld en angst onder de burgerbevolking om politieke agenda’s te bevorderen.

WIJ vermoorden baby’s.

WIJ vermoorden vrouwen en kinderen.

Het woord “terrorisme” heeft geen betekenis tenzij je het in de eerste plaats toepast op deze moorddadige westerse beschaving.

Niet sinds Irak heeft het Amerikaanse imperium zich laten betrappen op zo’n schaamteloze boosaardigheid ten overstaan van iedereen. Het is altijd al de meest moorddadige en verdorven machtsstructuur op aarde geweest, maar meestal is de psychopathie meer verborgen en moeilijker te begrijpen voor het grote publiek.

En dit is alsof iedereen de invasie van Irak online in real time zou volgen, met ruwe beelden van alle burgers die worden gedood en 24/7 hun sociale media-feeds overspoelen. Er is maar zoveel propaganda dat je daaraan kunt toevoegen.

Ik heb zoveel dode kinderen gezien tijdens het verzamelen van informatie over dit bloedbad. Ik heb nog nooit zoveel dode kinderen gezien. Ik ben nu al op het punt dat ik kinderen in de buurt zie en reflexmatig dankbaar ben dat ze rechtop staan en bewegen en ademen met al hun binnenste delen aan de binnenkant, zoals kinderen horen te zijn.

Je zet letterlijk een journalist gevangen omdat hij oorlogsmisdaden van de VS aan de kaak stelt en je bewapent Israël terwijl het tientallen journalisten in Gaza vermoordt.

Toen de holocaust in de 21e eeuw terugkeerde, kwamen ze antisemitisme aan de kaak stellen en een davidster dragen.

  Palestina nauwelijks gevaccineerd en geen lid van de WHO - dit zijn de redenen waarom

Als je tot de miljoenen mensen behoort die zich beginnen te realiseren dat de westerse politieke/mediaklasse je al die tijd heeft voorgelogen over Israël-Palestina, dan moet je je er waarschijnlijk van bewust zijn dat ze je ook hebben voorgelogen over elk ander buitenlands conflict.

Israël heeft Hamas gecreëerd, net zoals iemand herhaaldelijk op dezelfde plek slaan een blauwe plek veroorzaakt. Als je een bevolking misbruikt met extreme agressie en hen elk vreedzaam beroep ontzegt, zul je gewelddadige facties zien opduiken als een blauwe plek op herhaaldelijk geslagen vlees.

Geloven dat je van gewelddadige verzetsgroepen af kunt komen met bommen is net zoiets als geloven dat je van een blauwe plek af kunt komen door er harder op te slaan, of door van slaan over te stappen op slaan met een knuppel. Hoe meer je de bevolking mishandelt, hoe meer je de groeperingen die gewelddadig verzet tegen jouw mishandelingen steunen, een reden en legitimiteit geeft.

Je raakt de blauwe plek niet kwijt door meer mishandeling, je raakt de blauwe plek kwijt door te stoppen met mishandeling en alles te doen wat je kunt om de wond te helpen helen.

De afgelopen maand heeft het beste in de beste mensen en het slechtste in de slechtste mensen naar boven gebracht.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Een wereld waarin genocide op burgers niet alleen wordt geaccepteerd, maar ook toegejuichtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMeer dan 25% zegt iemand te kennen die is overleden aan het COVID-vaccin
Volgend artikelIsraëli’s zeggen dat IDF-soldaten hun huizen plunderden na bevel tot evacuatie na aanval van 7 oktober
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het is de grootste schande aller tijden…Israël=Irrationeel wreedaardig… nooit meer israël NOOIT meer… zulke schande en ze blijven het allemaal maar goedvinden…de Joden en hun aanhang medeschuldig aan kindermoorden…voor eeuwig en Altijd…. Schuldig en medeschuldig..🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

 2. Je moet hun diep gelovig logica (hun wereldje) begrijpen. Ze zijn het uitverkoren volk en wij, de rest van de werld, ratten (goyim). Dus ze doden maar ratten, niet erg volgens hun leer. Hun grond gebied wordt straks 10 maal groter (van de Nijl tot de Eufraat en Tigris) dan nu (‘Lebensraum’) en hierdoor zal hun messias eerder terug komen op aarde om samen met hem de wereld te regeren vanuit Jerusalem.. EN ZE HEBBEN H-A-A-S-T!
  Schuldgevoelens? Spijt? Berouw? Waar moet ik zoeken? Ze hebben psychopathische hersenen.

 3. De achtergrond van dit alles is de WEF bende, banken, Blackrock en consorten, industriële groot machten. Er gebeurd in de “westerse” wereld niets wat uiteindelijk het doel van de WEF bende ten voordeel strekt.
  Genocide in elke vorm wordt door de westerse politiek ondersteund. Van mRNA prikken, 5G tot oorlog of elke andere vorm van uithongering en gebrek aan essentiële voorwaarden om een normaal leven te kunnen leiden.
  Ieder geloof of extremistische uiting in de breedste zin woordt gebruikt door de zogenaamde elite.
  En dat alles om het kapitalistische systeem zo lang mogelijk gaande te houden.

 4. Ik dacht aldoor, dat Jeruzalem over de hele wereld gaat komen en dat Jehoshua vooral bij kinderen en ook anderen over de hele wereld er is!

 5. ‘…aan de kant staan die door de geschiedenis negatief beoordeeld zal worden…’
  Jammer genoeg is de geschiedenis een slechte beoordelaar. Wordt namelijk geschreven door de winnaar en dat is al bijna 80 jaar de club die nu verantwoordelijk is voor de massale slachtingen op onschuldige vrouwen, kinderen en mannen. Daarom en alleen daarom komt Winston C. er in de boekjes beter af dan Adolf H. Uiteraard waren ze beiden lid.

  Pas wanneer die club geruimd is – en dat gaat gebeuren – zal alle waarheid boven water komen. Door God, in de Persoon van Jezus Christus. Niet eerder.

  • Winston Churchill (1874 – 1965) zei ooit: ‘de geschiedenis zal gunstig over mij oordelen want ik ga ‘m zelf schrijven’ en hij heeft woord gehouden. In 1953 heeft hij de deep state-nobelprijs voor literatuur ontvangen. De Zweedse koningin Louise (1889 – 1965) op dat moment was een tante van de hertog van Edinburgh Philip (1921 – 2021).

 6. Er zit logica in alles. U moet zich echter niet laten verwarren door het rookgordijn dat alle betrokken partijen verspreiden. Het gaat niet om Hamas, maar om de verdrijving van ontheemde Palestijnen en de suprematie van een onmenselijk corrupt zionistisch banksysteem.

 7. Een van de verschillen tussen zionisten en gewone moordenaars. Een killer schiet je gewoon af e.d. wegwerken, klaar is kees en vergeten. Een zionist krijgt gewoon een stijve pik en begint zwaar te glunderen omdat ie weer eens in z’n BS een beest die geen recht heeft om te leven, heerlijk heeft afgeslacht, pist nog over het lijk want die kan maar geen genoeg krijgen van de wreedheid, de dopamine levels gaan pieken en zet z’n mijlpaal nog eens op Facebook. In z’n ogen moet je zoveel, zolang en zo gruwelijk mogelijk lijden. Dat is niet alleen omdat men ervan geniet, nee men heeft het als peuter al aangeleerd en dat is hun geloof systeem. In hun Thora staan nog vele andere wrede dingen zoals bloedrituelen met baby’s etc. Daar heeft bv Hollywood al die satanische magie van, er zitten niet voor niks zionisten aan de top.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in