De tijd raakt op voor de mensheid. Onze wereld lijkt met de dag meer op een slechte sciencefictionfilm en onze zelfdestructieve neigingen veranderen onze samenleving langzaam maar zeker in een levende nachtmerrie. Als we genoeg tijd zouden krijgen, zouden we onszelf en alles om ons heen vernietigen. Op een heel basaal niveau kunnen de meeste mensen voelen dat de wereldwijde gebeurtenissen uit de hand beginnen te lopen. Het kwaad groeit overal om ons heen, en zowat alles wat onze leiders doen om onze snel groeiende problemen op te lossen, lijkt ze nog erger te maken. Het tempo van de veranderingen wordt steeds hoger, en velen vrezen dat dit binnenkort zal leiden tot wijdverspreide chaos over de hele wereld. Hieronder volgen 10 tekenen dat we echt in apocalyptische tijden leven, schrijft Michael Snyder.

#1 Leiders over de hele wereld lijken “oorlogskoorts” te hebben gekregen, en de regering Biden heeft zojuist een militair conflict met China nog waarschijnlijker gemaakt door een wapenpakket van 345 miljoen dollar voor Taiwan aan te kondigen…

Het Biden-regime stuurt voor 345 miljoen dollar aan wapens naar Taiwan om een nieuwe proxy-oorlog tegen China te creëren, vergelijkbaar met de proxy-oorlog die ze in Oekraïne met Rusland hebben opgezet.

De VS maakten dit zaterdag bekend. Als reactie op het nieuws heeft China duidelijk gemaakt dat het niet zal terugkrabbelen.

“Het maakt niet uit hoeveel van het belastinggeld van het gewone volk de … Taiwanese separatistische strijdkrachten uitgeven, het maakt niet uit hoeveel Amerikaanse wapens, het zal onze vastberadenheid om het probleem Taiwan op te lossen niet aan het wankelen brengen. Of onze vastberaden wil om de hereniging van ons moederland te realiseren,” zei Chen Binhua, een woordvoerder van het Chinese Bureau voor Taiwanzaken.

#2 Beide partijen gaan gewoon door met het escaleren van de oorlog in Oekraïne, en nu waarschuwen de Russen openlijk dat ze mogelijk kernwapens kunnen gebruiken…

Het Kremlin heeft vandaag onomwonden gedreigd met het gebruik van kernwapens in de nasleep van de Oekraïense droneaanval op de wolkenkrabberzone van Moskou.

Drie drones troffen zondagochtend vroeg een elitekantoorgebouw en een woonflat in Moskou in wat het Russische ministerie van Defensie een “poging tot terroristische aanval door het regime in Kiev” noemde.

Dmitry Medvedev, een voormalige Russische president en bondgenoot van Poetin, heeft gewaarschuwd dat er “gewoon geen andere uitweg” is en zei dat Kiev “tot onze strijders moet bidden” dat ze “niet toestaan dat het wereldwijde nucleaire vuur oplaait”.

#3 Volgens de Verenigde Naties hebben al 2,4 miljard mensen niet genoeg te eten. En nu de graanovereenkomst met de Zwarte Zee is mislukt en India strenge beperkingen heeft opgelegd aan de export van rijst, worden we gewaarschuwd dat de wereldwijde voedselprijzen binnenkort nog veel hoger zouden kunnen worden

  "Doconomy", een koolstof-kredietkaart die gebruikers traceert en hun uitgaven kan blokkeren

Helen Dickinson, chief executive van het British Retail Consortium (BRC), zei dat de prijs van brood en ontbijtgranen waarschijnlijk zal stijgen, gezien de rol van Oekraïne als een van de broodmakers van de wereld.

De rijstvoorraden staan nu ook onder druk nadat India de meeste export heeft beperkt, waarvoor de Wereldbank op maandag (31 juli) waarschuwde dat dit “aanzienlijke stijgingen van de wereldprijzen en prijsvolatiliteit” zou veroorzaken.

#4 Overal ter wereld woeden plagen en veel oude ziekten maken nu een verbluffende comeback. Florida is nu bijvoorbeeld het epicentrum geworden voor een uitbraak van lepra in de Verenigde Staten

Ambtenaren van de gezondheidszorg zeggen dat het aantal gevallen van lepra, ook bekend als de ziekte van Hansen, in Midden-Florida toeneemt.

In een onderzoeksbrief zegt het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) dat Centraal Florida goed is voor 81 procent van de gemelde gevallen in de staat en bijna een vijfde van de gemelde gevallen in het hele land.

#5 Wereldwijde weerpatronen zijn helemaal gek geworden. Phoenix heeft bijvoorbeeld net 31 dagen achter elkaar een hoge temperatuur van minstens 43 graden gehad…

Phoenix zinderde op zijn 31e opeenvolgende dag van minstens 43 graden Celcius en andere delen van het land kampten zondag met recordtemperaturen na een week waarin grote delen van de Amerikaanse bevolking blootgesteld werden aan extreme hitte.

#6 Mannen worden zwanger en krijgen baby’s

Een 22-jarige transgender man is bevallen van een tweeling nadat hij zes keer kunstmatige inseminatie had ondergaan in een poging om zwanger te raken.

Aaden Darr, een Starbucks barista uit Charleston, West Virginia, werd biologisch als vrouw geboren maar kwam op zijn 16e uit de kast als transgender nadat hij zich een aantal jaren als lesbienne had geïdentificeerd en begon met een testosteronkuur.

Hij realiseerde zich echter al snel dat het zijn droom was om een biologisch kind te krijgen – dus stopte hij met zijn hormonale kuur en bezocht hij zijn plaatselijke kliniek voor gezinsplanning om het proces voor het krijgen van een baby te beginnen.

#7 Technologie blijft toenemen in een tempo dat absoluut adembenemend is. Er wordt zelfs gemeld dat wetenschappers een “baanbrekende” behandeling hebben ontwikkeld die “alle vaste tumoren lijkt te vernietigen“…

  Het kwaadaardige bedrog achter de covid hoax

Wetenschappers hebben een mogelijk “heilige graal” molecuul ontwikkeld dat alle vaste kankertumoren uitroeit en andere cellen ongemoeid laat. De doorbraak werd bereikt door het team van het City of Hope Hospital, een van de grootste organisaties voor kankeronderzoek en -behandeling in de Verenigde Staten, en richt zich op het eiwit PCNA (proliferating cell nuclear antigen).

Een gemuteerde vorm van PCNA helpt kankers bij hun herstel en groei. Het team heeft een molecuul ontwikkeld, AOH1996, dat het gemuteerde PCNA aanpakt en uitroeit. Voorheen werd PCNA als een te moeilijk doelwit voor therapie beschouwd, maar AOH1996 lijkt in preklinisch onderzoek alle vaste tumoren te vernietigen.

#8 Wetenschappers brengen oeroude soorten weer tot leven. Er wordt bijvoorbeeld gemeld dat een team van onderzoekers onlangs in staat was om wormen die duizenden jaren bevroren waren geweest te “reanimeren”…

Wetenschappers zijn erin geslaagd om wormen te reanimeren die naar schatting 46.000 jaar bevroren waren.

Men dacht dat ze in het late Pleistoceen geleefd hadden, maar een kleine groep wormen die 40 meter diep in de Siberische permafrost gevonden werd, is ontdooid en tot leven gewekt.

#9 Sterfgevallen door hartaanvallen zijn dramatisch gestegen in elke leeftijdsgroep in de Verenigde Staten

NBC’s Today show berichtte: “Uit een nationaal onderzoek van het Cedars Sinai ziekenhuis blijkt dat het aantal sterfgevallen door hartaanvallen in elke leeftijdsgroep is toegenomen sinds de lente van 2020, maar de groep die de grootste toename zag, is niet wie u zou denken… De relatieve toename van sterfgevallen door hartaanvallen onder 25-44-jarigen was maar liefst 30%… Deskundigen zijn nog aan het uitzoeken waarom jongeren zo getroffen zijn.”

#10 Onze bodem en water zijn al zwaar verzadigd met microplastics, en nu krijgen we te horen dat deze crisis “exponentieel” erger wordt

  Weinig mensen willen zonnepanelen op daken - maar binnenkort is het een EU-verplichting

Zelfs de Noordelijke IJszee is niet immuun voor de onophoudelijke groei van microplasticvervuiling. In een nieuwe studie waarin sedimentkernmonsters werden geanalyseerd, hebben onderzoekers gekwantificeerd hoeveel deeltjes er sinds het begin van de jaren 1930 zijn afgezet. Zoals wetenschappers elders al hebben aangetoond, ontdekte het team dat de microplasticvervuiling in het Noordpoolgebied exponentieel is gegroeid en gelijke tred houdt met de groei van de plasticproductie – die nu tot een biljoen kilo per jaar bedraagt en waarvan de wereldwijde hoeveelheid plastic afval naar verwachting verdrievoudigd zal zijn in 2060.

Als u niet begrijpt waarom microplastics een zeer ernstige existentiële bedreiging vormen voor onze samenleving, dan moet u echt mijn meest recente boek lezen. Met genoeg tijd zouden microplastics onze beschaving volledig doen instorten, zelfs als geen van de andere zeer ernstige problemen waar we nu mee te maken hebben, zouden bestaan.

Hetzelfde kan natuurlijk gezegd worden van een kernoorlog, wereldwijde hongersnood, AI en een aantal andere catastrofale bedreigingen waar we nu mee te maken hebben.

We leven echt in apocalyptische tijden, en de maanden en jaren die voor ons liggen beloven inderdaad heel “interessant” te worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Net als het “vaccin” zijn Chemtrails langzame genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNoem me verrast, niet
Volgend artikelVilnius Memo: Wie gaat deze oorlog financieren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

67 REACTIES

 1. Hier kan ik er nog een heleboel aan toevoegen……… !!!!
  Vooral de laatste zeven jaar voor de totale verandering van de huidige “ wereld orde” zullen catastrofaal zijn.
  Deze ontwikkelingen zien we voor onze ogen gebeuren.
  Dan zal er één wereld heerser zijn gesteund door een “ religieus figuur” die hem aanmoedigd en die de eerste drie en half jaar “de mensen betrekkelijk gunstig gezind” zal zijn, maar zich daarna als een tiran zal ontpoppen, en vele mensen zullen door zijn bewind omkomen.
  Dit gaat gepaard met oorlogen ( waarbij Rusland betrokken zal zijn) ( daarom zal Rusland m.i. Deze oorlog in Ukraine ook winnen!!) honger en besmettelijke ziekten, en insecten die de mensheid zullen teisteren….ook vele natuur verschijnselen worden genoemd……. Branden overstromingen ……. Vernieting van hele wereld delen….. Enz enz …..niet leuk om je te realiseren, maar de mens is op dit moment met alle technologie instaat om dit te bewerkstelligen. !!!

  Persoonlijk vind ik het eigenlijk wel heel bijzonder dat de feiten die we nu zien gebeuren, nu voor onze ogen zich afspelen terwijl dit al een paar duizend haar geleden zo beschreven is.
  Dit is maar een fractie van wat ons te wachten staat, maar dit zijn zulke “ OVERDUIDELIJKE VOORSPELEN “ dat dit niet meer te ontkennen is.
  Vooral omdat het nu voor het eerst in de geschiedenis GLOBAAL GEBEURT. ‼️
  Dit was nooit eerder zo.
  Ik zou hier nog veel meer over kunnen schrijven, maar wie interesse heeft lees de Bijbel!! ( specifieke hoofdstukken gaan hierover) leg de krant naast de Bijbel….. het staat erin…..!

  • @anna, sinds 2020 zitten we ‘m. i. In de grote verdrukking, ofwel the great reset spoedig zal de antichrist komen, waarschijnlijk een zeer charismatische persoonlijkheid uit Rusland.
   We staan voor 7 zeer zware jaren vanaf nu, het gekke is dat als ik dit aan christelijke mensen vertel dat ze je aankijken alsof je van een andere planeet komt, horende doof en ziende blind…….. Onbegrijpelijk dit

     • Leef van dag tot dag en doe niet mee aan die misdadige regeringen en zorg goed voor je zelf de mensheid is verrot tot op het been en zij zullen hun leven graag geven voor de elite wij hebben het allemaal kunnen zien hoe ze hun vaders en moeders eigenhandig hebben vermoord maar dat was nog niet genoeg zelfs hun kinderen lieten zij met op gestroopte mouwen de dodelijk prikstraat in lopen om ze met gift te laten vermoorden, de mensheid is kwaadaardig gevoed door geld en angst en menselijkheid zal en heeft nooit bestaan.

   • Wij prediken al ruim 100 jaar over de komst van Gods koninkrijk en de tekenen van de eindtijd cq weeen der benauwdheid. Vroeger kregen we vaak te horen dat we doemdenkers zijn, maar dat geluid is geheel verstomd. Maar: Op basis waarvan concludeer je dat de grote verdrukking 7 jaar duurt?

   • Marc augustus 2, 2023 at 11:49

    Begrijp je beweegredenen niet met je reguursel, waarom je druk maken, laat alles gelaten over je heen komen, door te wachten op het moment van de opname dan is er toch geen vuiltje aan de lucht?

    Heb je wel eens er over nagedacht dat degene die deze ellende over de mensheid veroorzaken het precies zó laten verlopen als de Bijbels profetieën geschreven staat het zijn geen domme jonges en meisjes van de Cabal, eeuwen lang werd aan deze endlösung gewerkt.

    • Jij hebt ‘m door. Niet de voorspellingen waren correct, maar het crapuul speelt het spel langs de lijnen van de voorspellingen. Alle sukkels en schapen nog meer overtuigd en nog banger. Problem, reaction, solution. De solution zal door de nederige sukkelschapen met open armen ontvangen worden en precies dat zijn wat het hek achter de laatste schapenkont laat dichtvallen.

    • De verwaande illusie van de menselijke maakbaarheid is ook een hoofdsymptoom van de eindtijd. O.a. als basis voor het z.g. complotdenken en ‘het overkomt ons’, om eigen verantwoordelijkheden te maskeren.

  • Ja de krant..hoe belachelijk is dit, de krant..enfin al wat je beschrijft is altijd al zo geweest..ziekte’s, honger, doodslag oorlogen.. en vergeet vooral de natuur niet, aardverschuivingen, vulkaanuitbarstingen en vergeet vooral de Big-Bang niet…in de dode Zee in Israël/Jordanië..licht een enorm woud zoals je die vind in Noorwegen..Siberië Olifanten/Mammoeten met nog voedsel in hun maag..enz dat staat niet in de Bijbel hoor..trouwens de Bijbel is ouderwets in vergelijking met geschriften en wijsheden uit de echte oudheid..Aristoteles en co hebben daar veel van hun kennis opgedaan..erg veel, zoniet alles..en vergeet de verloren beschavingen niet..die overwoekerd of verdronken liggen…de Bijbel én de krant…🤐

   • de Bijbel is het grootste contr opp propaganda boek uit de ‘geschiedenis’. Ik zeg altijd ‘als de bijbel zo een waarheden bevatte die we niet mogen/mochten weten hadden ‘ze’ al duizenden jaren de tijd gehad om hem te doen verdwijnen (bijvoorbeeld zoals aanhangers van de RKKerk de gnostische teksten in de fik gezet hebben in alexandrië destijds) De bijbel is een perfect instrument om je in de matrix te houden door te verlangen naar een/de verlosser terwijl die IN JEZELF zit.

   • Immortal augustus 2, 2023 at 12:22

    Sorry beste Immortal ben wel wat gewend, na minuut 4 werd het echt smerig ik krijg plaatsvervangende schaamte voor de plastic chirurgen die deze freaking operaties uitvoeren omdat hun beloning hiervoor groot is enfin ik heb ook eens een transgender ontmoet in een bar zo’n 50 jaar terug we waren lekker aan het lol maken en zuipen en we kregen “hem” die toen “haar” was om zijn operatie geschiedenis te bewonderen.

    Het licht werd aan gedaan deur van de bar op slot en voilà en het oordeel werd bemoeilijkt door de koppen een beetje opzij te drukken in de kring van onze nieuwsgierigheid om het “wonder” te beschouwen en dan de anti climax het zag er behoorlijk echt uit, de moraal van het verhaal dat “zij” het hoofdzakelijk heeft ondergaan om de hoer te spelen ongelofelijk wat een idioten heb je op de wereld denk dat God zit te grommen.

    • Hahahahahah! Zo heb ik er ook eentje… veel treuriger dan deze. Een buurman had ooit een transgender gedaan, ook zo’n 50 jaar terug, en die was mislukt. Volgens zijn zeggen, mede dankzij de vele vervolg operaties om de mislukking te repareren was het poesje helemaal verlittekend en niet naar binnen te dringen. Geen man die verder om ‘haar’ gaf. Hij was totaal gedeprimeerd geworden en deed niks meer. Deze man zag er echter nog steeds als man uit, dus taps met brede schouders, en met kalend hoofd (en knoetje) en fietste heel af en toe rond. De rest van de tijd zat hij opgesloten in zijn huis, met de radio keihard aan. Zijn buurman hamerde regelmatig uit woede over de herrie op zijn deur, maar nooit antwoord. Op een dag kwam de man zijn hok niet meer uit, een paar jaar geleden. Politie werd gebeld. Binnengedrongen. En daar lag hij, dood in een soort van hang-nest bij het plafond, vlakbij een ventilatie venstertje. Radio stond nog aan. Eén van de eerste trieste gevallen van de genderoperatiewaanzin. (Maar weet je nog dat die NLse artsenij in NL ook nog tot begin jaren 80 de klitoris verwijderingen deed voor bepaalde stammen die hier wonen…? Ik las jaren geleden in de krant dat dit eindelijk afgeschaft moest worden. Zieke shit hoor.. je schaamt je om mens te zijn. En God hoor ik inderdaad vaak grommen.) Trouwens, TLC heeft nu ook zo’n prachtig propaganda programma over de Gender Gekte. Genietze.

  • Die zogenaamde man die een tweeling kreeg is geen man maar een vrouw met een gestoorde geest. Ze heeft eierstokken, een baarmoeder en een vagina want zonder dit ‘gereedschap’ kun je onmogelijk een kind op de wereld zetten, of het moet via keizersnede, maar dan valt enkel de vagina af.
   Dus “een vrouw die denkt een man te zijn heeft een tweeling gekregen” lijkt mij een veel eerlijkere kop.

   • Een stijve clit misschien. Op dat filmpje in een vorige draad kun je zien wat ze met een penis doen. Andersom, een werkende penis overplanten, heb ik nog niet gezien.
    Jaren geleden was de “Design vagina” een peperdure hype. Nu verdienen die snij maniakken bakken vol met geld met deze nieuwe hype.
    What’s next?

    • En even terzijde: betekend de nieuwe naam van twitter “X” straks ook “X rated”? een plek waar de pedo’s zich straks thuis voelen? (X rated is boven 18 maar de smeerlap-elites kennende doen zij altijd het tegenovergestelde als wat ze zeggen)

    • @Matt

     Deze operaties bestaan langer dan 50 jaar dus dat is géén nieuwtje, wat wel nieuws was en door de massa vergeten was dat deze operaties gratis werden vergoed toen het zgn. Ziekenfonds bestond, Iraanse would be transseksuelen werden ook gratis ingevlogen, wat een verschrikkelijk dystopisch land leven wij waar de achtereenvolgende regeringen met een lach op hun hypocriete gezichten totaal schijt aan het publiek hadden en nog steeds heeft.

 2. Vreemd vind ik dat er steeds maar overal enorme zakken geld vandaan komen, en naar die “oorlogen” en “conflicten” gegooid worden. Al die zakken geld gaan maar éen richting, éen grote put in. Zodra al het “geld” in die grote put zit, dan eindigt het gezeik pas. De vraag is, wie is dan de eigenaar van die grote geldput? En wat gaan ze met al dat geld doen dat in die put gesmeten is dmv de “oorlogen” en “conflicten”. Het is werkelijk pervers hoeveel geld er in die put gegooid put, en hoeveel geld er kennelijk is om voor iedereen een beetje redelijk bestaan te kunnen hebben. Maar dat nu dus in een constante versnelling naar die put gaat. Hoeveel echt geld zou er nog bestaan dat nog naar die put moet? En dan?

   • Ja, dat is die grote put waar ik het over heb – de oorlogsput. De wapenindustrie. Al het geld verdwijnt in die put, of het nou het stempel Oekriestan heeft of Taiwan of een ander Verweggiestan. Wie krijgt de emmer voor die put op het eind?

 3. Biden bereidt zich voor om pandemie-achtige ‘klimaatnoodsituatie’ af te kondigen, waarschuwen insiders uit de energie-industrie

  De regering van de democraat-president Joe Biden bereidt zich voor om een ​​“klimaatnoodsituatie” af te kondigen met Covid-pandemie-achtige beperkingen van de openbare vrijheden, waarschuwen verschillende insiders van de energie-industrie.

  Groepen uit de energie-industrie vrezen dat het Witte Huis van Biden van plan is een pandemie-achtige noodsituatie af te kondigen die de president ingrijpende nieuwe bevoegdheden zal verlenen.

  “Ze neigen in die richting”, vertelde Tim Stewart, voorzitter van de Amerikaanse Oil and Gas Association, aan Just the News.

  “Als je de president de noodbevoegdheden verleent om een ​​klimaatnoodtoestand af te kondigen, is het net als Covid.”

  Een “klimaatnoodtoestand”-verklaring zou Biden en de Democraten “enorme en ongecontroleerde autoriteit kunnen geven om alles af te sluiten, van communicatie tot infrastructuur”, waarschuwt Stewart. >>>

  https://slaynews.com/news/biden-preparing-declare-pandemic-like-climate-emergency-energy-industry-insiders-warn/

 4. Allemaal geplande destructie, afleidingen, desinfotainment-leugens en propaganda-BS van de gebruikelijke massamoordenaars die zeggen dat zij de wereld zullen redden en doen het niet want zij zijn van de synagoge van de satan!

 5. Wellicht ten overvloede, maar dat lepra, oude ziektes en hartkwalen (oa) massaal opkomen, kunnen we geheel en al toeschrijven aan die geweldige gifinjectie die t immuunsysteem onderuit schoffelt. En dat extreme weer ajb aan HAARP, DEW en geo-engineering. Klimaatverandering inderdaad te wijten aan mensen, maar dan wel de elite die met zwaar geschut troep de lucht in schiet of vanuit de ruimte de boel in de fik laat vliegen of met low frequentie aardbevingen veroorzaken. Dat we vooral maar wel even blijven benadrukken wat de werkelijke oorzaken zijn.

  • Tiswat augustus 2, 2023 at 13:02
   JUIST!!! Maar probeer het maar eens te vertellen aan de soepgooiers, de wegzitters, en de GreenPeace gekkies waar de ogen wit weg rollen de domme kop in omdat ze de info niet kunnen verwerken. Ik vertel het al bijna 20 jaar, en niemand boeit het. Dus dan hou je maar op, want je praat toch alleen maar tegen de muur. En verder lezen mensen alleen maar prut en kijken ze mobieltjes en TV. Dus…. zoek dekking.

   Hier nog iemand die nog wel de moeite neemt om het eea bij elkaar te graven:

   https://climateviewer.com/2014/09/19/haarp-worlds-sexiest-energy-weapon/

 6. Bosbranden:aangestoken. Barrière reef floreert. Microplastics: no problem voor moeder aarde. Opwarming door mens bullshit. Na het lezen van dit artikel zou je Klaus Schwab bijna gelijk geven. En er is eigenlijk maar 1 probleem: de elite. Da’s alles. Maar goed dit artikel zal er en passant doorheen gevlogen zijn door de inspectie 😅

 7. Prima artikel, zie ook. https://tora-yeshua.nl/2023/07/eindtijd-hagelstenen-van-19-kg-nu/
  Yeshua verwijt de mensen, dat ze wel het weer weten te voorspellen, maar niet op de “tekenen van de tijd” letten, waaruit ze dan kunnen zien waar het geopolitiek heen gaat.
  Al die tekenen wijzen op Zijn komst, het zal zijn als in de dagen van Noach en Lot, waarin men uitmuntte in het “los van God” leven en dat zien we nu ook naar ongekende hoogte stijgen.
  De hamvraag is dus: kun je in vrede (shalom) met de Schepper (JHWH) de komst van Yeshua als Koning van deze wereld tegemoet zien of heb je liever Klaus Schwab/Yuval Harari met hun NWO ?
  Kom gerust langs met vragen op onze site of hier,
  shalom
  Ben Kok (joods-chr pastor)

 8. ben kok augustus 2, 2023 at 14:16
  Shalom. Bedankt voor deze info. Dit is wel te verwachten over die hagelstenen, die al jaren vallen sinds de weather modifications zijn goedgekeurd door Sataniste Sen. Kay Bailey Hutchison in Texas in 2006. Dit komt omdat het firmament stelselmatig wordt gemanipuleerd en verdund door EMF bombardementen dmv HAARP. Extreme kou in de bovenlagen bevriest het vocht in de hogere luchtlagen. En komt omlaag als keitjes. Ook in Mexico gebeurd, en in andere delen van de wereld waar die “gaten” in de ionosfeer gemaakt worden. (Het is best heel koud daar hoog in de lucht! en in de ‘ruimte’ zelfs nog kouder!) Het weer verandert echt niet uit zichzelf. Er werd in de VS (of nog steeds) ook gerotzooid met de jetstream die de US Mil “omleidde” dmv EMF en zo veroorzaakten ze een enorme sneeuwval in het zuiden van de VS, waar nooit sneeuw viel. Ook hurricanes worden aangewakkerd en gestuurd mbv EMF manipulaties. Je kan alles wel vinden hierover.

  Kijk zo kun je bijv regen maken en de landbouw redden voor het goede doel 😉 :

  https://climateviewer.com/2019/01/20/david-miles-on-steering-sky-rivers-weather-moderation-and-military-implications/

 9. De grootste en gevaarlijkste hoax, waarmee de NWO / Sabbatians / illuminati in de 60 er jaren al mee begon, was het bekachelijk maken van echts 1 godsdienst: het christendom. Ze gebruikten vele infiltranten om hun hoaxes kracht bij te zetten en uiteraard de MSM.
  Uiteraard waren al deze uutspattingen 100% antibijbels.

  Deze satanisten geloven dat zij ‘verlost’ worden door te zondigen .

  Ja, het kwaad is hun ‘leider’, satan zelf.
  Heeft u zich nooit afgevraagd, waarom de andere wereldgodsdiensten nooit op dergelijke wijze in discrediet zijn gebracht? Ze worden tot op de dag van vandaag zelfs omarmt.

  De genoemde apocalyptische lijst kan met veelvouden worden aanfevuld. Overigens staan deze exact en tot in detail voorzegd in de Bijbel.

  Tijd om eens echt je huiswrrk te gaan doen, er is namelijk zeer weinig tijd over. De Bijbel roept hiertoe ook echt op, waarbij zij een grote waarschuwing geeft….

  Doe hier je voordeel mee🤗

 10. 31 juli – Was de dood van Obama’s Chef kok een liefdes drama?

  Ik realiseer me dat dit roddels zijn, maar al het andere is meer van hetzelfde. En het ziet er verdacht uit.

  Het mysterie van de dood van Tafari Campbell, de vriend en persoonlijke chef-kok van Barack Obama, wordt steeds groter nu de voormalige president vrijdag opdook bij de Vineyards Club, alleen voor leden, met een blauw oog en een verbonden hand (zie onderstaande foto. )

  Slechts enkele dagen nadat zijn persoonlijke chef-kok en vriend stierven bij een zeer mysterieus paddle-boarding-ongeluk, lijkt Barack Obama gewonde vingers en een blauw oog te hebben”, merkte Travis van Flint op. “We weten nog steeds niet wie de andere persoon was. en Obama houdt van paddleboarden. Ik denk dat we allemaal wel kunnen raden wat er op dat moment is gebeurd!”

  Helaas is het niet duidelijk welke rol Barack Obama eventueel speelde in de omstandigheden rond de dood van Campbell. Maar wie bij hem was, is niet geïdentificeerd.

  https://en-volve.com/2023/07/30/barack-obama-shows-up-to-golf-with-black-eye-bandaged-hand-after-death-of-personal-chef/

 11. Kanker

  Merkwaardig genoeg is het de kracht van de zesde straal (omdat die het verlangen voedt) die verantwoordelijk is voor veel van de kwalen en ziekten van de mensheid die gebaseerd zijn op het misbruik van de missie en functie van seks. Verlangen, verbijstering, zwakte, perversies en de eenpuntige ontwikkeling van seksuele en andere bevredigingen komen voort uit het misbruik van deze energie. De verbijstering die uit verlangen voortkomt, leidt tot een gewelddadig geëiste bevrediging en het nemen van die stappen – sommige goed en sommige fout – die tot bevrediging leiden. De resultaten bestrijken een breed gebied, van sadistische wreedheid en lust tot huwelijken die gebaseerd zijn op fysiek verlangen en de omstandigheden die leiden tot de vele vormen van seksuele ziekte. Een aanwijzing voor dit hele wereldwijde probleem ligt in de woorden van een oud geschrift waarin staat dat ‘de onvolmaaktheid van de Heer van de Zesde Straal de deur opende naar een verkeerd huwelijk tussen de polen’.

  Hoofdstralen, 1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 intelligentie
  Substralen, 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 ceremoniële orde.

  • De bodem van de planeet zelf is een belangrijke oorzaak van ziekte en besmetting. Eeuwenlang zijn de lichamen van mensen en dieren in de grond begraven; die grond is bijgevolg doordrenkt met de ziektekiemen en de gevolgen van ziekte en dit in een veel subtielere vorm dan wordt aangenomen.

  • Een van de belangrijkste bronnen van kanker in verband met het sacrale centrum, en dus met de geslachtsorganen, is de goedbedoelde onderdrukking van het seksleven, en van alle gedachten die verband houden met het seksleven.
   Niettemin volgt energie de richting van het denken, met als gevolg dat die bijzonder magnetische energiesoort steeds meer cellen en atomen naar zich toe trekt; daarin wordt de bron gevonden van de tumoren, gezwellen en kankers die tegenwoordig zo wijdverspreid zijn.
   Die onderdrukking maakt van het zonnevlechtcentrum een groot reservoir van drastisch vastgehouden energie. Transmutatie van de emoties in aspiratie en liefde en gerichte controle is niet aanwezig, en het bestaan van dit trillende krachtreservoir veroorzaakt kanker.

   • Ik zie de kanker oorzaak een beetje anders. Kankercellen vormen een beschermende muur van zeer actieve en resistente cellen rond een infectie met… een of meerdere schimmels, zoals candida. Als de invasieve schimmel uitbreid, verplaats de muur van zgn kankercellen zich ook naar buiten, wat dodelijk kan worden als het de ruimte van organen begint in te nemen.

    Maak je een einde aan de schimmel, verdwijnen de zgn kankercellen automatisch. Waarom is suiker slecht voor kankerpatienten? Omdat schimmels niet zonder kunnen. Daarom helpt vasten, en daarom kan kanker bestreden worden middels de voeding.

    Maar als het immuunsysteem op z’n bek ligt door de prikjes van Hugo of door een andere oorzaak kan je van kanker genezen wel vergeten.

 12. De wereld gaat aan vlijt ten onder, en wat voor een debiele vlijt, de vlijt van de debiele slaven, die alleen dachten aan promotie, ondergeschiktheid en alles doen wat hen wordt opgedragen, hun verstand volledig vroegtijdig begraven. En nu zittend en onwetend dat hun aardse psychopaten binnenkort hen levend zullen begraven

 13. #1
  345 miljoen dollar aan wapens naar Taiwan
  Poe poe dat is 3 en een halve jsf
  Maar dat zijn voorlopeg allemaal nog halfbakken machines
  #5
  Wereldwijde weerpatronen zijn helemaal gek geworden.
  Dit is een EL-NINO jaar !!! Het weer is cyclisch
  Koude natte zomers in nl, elders grote hitte en verhevigde stormen

 14. #4 Overal ter wereld woeden plagen en veel oude ziekten maken nu een verbluffende comeback. Florida is nu bijvoorbeeld het epicentrum geworden voor een uitbraak van lepra in de Verenigde Staten…

  Is logisch, dat is wat je krijgt van de gif prikken die rond de 80% van de wereldwijde bevolking heeft genomen, nu komen er ziektes voor die we nooit gehad hebben.

  Dit is allemaal de bedoeling Georgia Guidestones was heel duidelijk:

  Maintain humanity under 500,000,000
  In perpetual balance with nature.

  • De ecologische footprint van het rijkste crapuul achter de Guidestones is zo enorm dat de wereld nog steeds naar de kloten zal gaan. Willen we deze planeet heel houden zullen we al het crapuul en hun criminele handlangers moeten opruimen.

 15. Join us in this transformational journey and learn to connect to your spirit guides in a world shifting into the 5th dimension.

  Our world is undergoing a shift.

  The familiarity of autopilot living is coming to an end, and we’re all required to make new decisions. Sounds scary? Don’t worry! You’re not alone.

  You body is already perfect = The film delves into our history with stress, how we got to where we are today, and where we go from here. You have to let go old patterns https://youtu.be/ahU2FP_b9OQ the body heals itself

  New Earth Ascension Upgrades to One Love♥️Codes.
  Join us in this transformational journey and learn to connect to your spirit guides in a world shifting into the 5th dimension from the 3rd!
  Spiritual Awakening with Ireland Clark
  https://youtu.be/xR0nMYpvKgo
  Rise to the 5th Dimension with Your Spirit Guides.
  Leave behind the 3rd! with Sonia Choquette
  We’re on a spiritual journey from the 3rd, 4th, to the 5th dimension during this planetary shift.
  Today I dive into the difference between each dimensions and how it impacts our lives and consciousness.

  This shift is about changing our perception of who we are from our ego, which is limited and fearful, to our expanded spirit, full of divine love, empowerment, creativity, and connectivity.
  Learn to reconnect with your spirit—the real you.
  Your spirit guides are there, waiting to help you transition from fear and isolation to a place of love and connection. https://youtu.be/zBcQnfHK3m4

  Leave this one behind….AI Brain Interfaces.
  These Technologies Are Built To Enslave “it’s evil itself we are all in danger” https://youtu.be/eBEXhA9ysAM

 16. Energy Upgrade: Prepare for the Lion’s Gate Portal 5D Shift! DNA AWAKENING

  The Lion’s Gate Portal is a cosmic gateway that opens every year on August 8th, when the Sun is in Leo and the star Sirius is closest to Earth. This alignment creates a powerful influx of light and energy that can activate your full potential, awaken your soul purpose, and accelerate your spiritual growth. The Lion’s Gate Portal is also associated with the fifth dimension, which is a higher level of consciousness where you can experience more love, joy, peace, and harmony in your life.
  https://dna-awakening.org/energy-upgrade-prepare-for-the-lions-gate-portal-5d-shift/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in